Nyttårsdag - de alltid vente, men de raskt passere Men fortsatt gode minner og gode, varme følelser fra hans begavede og vakre overraskelser, raslende pakker med en bue. Og som gir nyttår 2014 - 2015 bør tenke nå. Tross alt, ingen tid blinke øye - som den tid kommer julenissen, juletre og krystallglass i bell chiming klokke.
Hva du skal gi til nyttår 2014 - 2015 Sheep

 Hva du skal gi til nyttår 2015 venn


 En nær venn vet alt om deg. Men, akkurat som du er i ferd med det. På grunn av nyttår gave du ikke har rettigheter feile. Tross alt, som andre, men du vet sine innerste drømmer? Her er bare noen få eksempler på store jule overraskelser "under treet" elskede kjæreste.
Hva du skal gi til nyttår 2014 - 2015 Sheep

 •  Parfyme og kosmetikk glede. Hvis i tilfelle av gutter fra å gi hudpleieprodukter bedre refreng (bortsett, kanskje, en god toalett vann), kan kjæresten gi ingen tvil aksje. Du vet sikkert om at skrotten hun vil, eller du ønsker å kjøpe leppestift, og "alle pengene beklager." Favoritt parfyme, blush, øyenskygge, lip - kvinnelige skjønnhetsekspert i denne ting aldri mye!

 •  En billett til teater eller konsert. Du kjenner henne favoritt artist eller gruppe. Eller kanskje på nyåret i byen din planlagte tur til den berømte Metropolitan Theatre? Ikke forsinkelse, kjøre billetten! Kjæresten din vil sette pris på en slik gave!
  Hva du skal gi til nyttår 2014 - 2015 Sheep

 •  En slik forbedring. Hvor vil vi, jenter, uten hyggelige ting, så bra utfylle vårt bilde? Søt og ikke nødvendigvis veldig dyrt tilbehør - og kjæresten vil bli ekstatisk! Veske, silkeskjerf, vakre smykker - kilde for fantasy bare uuttømmelig.

 •  En hyggelig overraskelse. Dersom nær venn lenge ønsket å gjøre ski, snowboard og freestyle - en idé satt under treet helt nytt par ski eller noe av utstyret med ekte idrettsutøver. Det er en stor motivasjon for starten av klassene favorittsport.

 •  Hva kan du gi til foreldre nyttår 2014-2015


   Mest nær, de som fortjener spesiell oppmerksomhet - det absolutt foreldre. På nyttårsaften ikke glem å ta vare på de dyre gaver til folk.
  Hva du skal gi til nyttår 2014 - 2015 Sheep

 •  Husholdningsapparater. Hva foreldre trenger å bruke - du kan bruke som en idé for en gave. Støvsuger, juicer, blender, jern eller damptrykk renere - nyttige gaver masse bør bare gå til nærmeste supermarked husholdningsapparater!

 •  Hendmэyd. Hvis du - sentimental, bare lage en nyttårsgave til foreldre med sine hender. Husk hvor du tegnet som barn gratulasjonskort eller støpt fra leire produkter for elskede foreldre. Tro meg, en gave laget av dine egne hender - alltid vil være den dyreste og ønskelig for mamma og pappa.

 •  Dekor. Ganske liten ting, mer kjærlig gave fra røyk, alltid ta sin rettmessige plass i Fars hus. Den uvanlige gulvlampe eller et par natt belysning, subtil eller dramatisk figurine maleri på veggen i stua, men det viktigste å vite nøyaktig hva den tingen vil utfylle det indre av foreldrehjemmet, og vil ikke være en annen unødvendige "støvsamlere" på hyllen ved siden av peisen.

 •  Gave besteforeldre for det nye året


  Hva du skal gi til nyttår 2014 - 2015 Sheep

   Hva er mer viktig for besteforeldre? - Føler oppmerksomhet barnebarn favoritt! Så tilgi dem deres omsorg hver dag. Og som en gave til nyttår vil de være fine hver detalj varme tepper, vakre malerier du eier eller relaterte ting. Bestefar, for eksempel, kan gi en ull skjerf, og hennes bestemor - en vakker sjal.  
   Annonsering upretensiøs samling "Dream House" forlag «Deagostini» vant mitt pike hjerte fra første visning. I dag er jeg 24 og min anbud, skjedde det onde på nittitallet. Hvis din barndom sammenfaller med mine + -5 år, vet du meg godt - dukkehus var en umulig drøm grensen, som ble aldri selv beundre. Jeg er 18 år forble bevart siden legendariske "Burda" der Barbie hadde på seg på bakgrunn av en to-etasjers hytte, husker fortsatt med hvem jeg begjære henne har vurdert og hvor mange ganger forestilt skapningen i sitt eget rom. Når boliger for dukker på salg i den post-drømmen ble enda mer umulig - hus koste lik summen inntekt av mine foreldre i 3-4 måneder. Og da jeg vokste opp, ønsker og drømmer om mange suksessive og plutselig reklame Selvfølgelig, jeg var blant de første som kjøpte bladet.
   Samlingen gang jeg "kjøpt" reklame lignende produkter og andre fag ervervet 1-2 (maks 3) frigjøring av visse tidsskrifter. Siden mapper til å lagre samlinger av denne typen er lagt til den første eller andre tallet, da den siste hoved clearing plass i mitt hus prydet med store og tomme mapper "ABC Helse", "spansk - det er bare" og "stor artist". Men denne samlingen er ikke så enkelt, verdien er ikke i bladet og laste den informativ, og faget - miniatyr. Jeg levende bevis på den kommersielle synspunkt, et slikt tiltak - 100% økning i den populære publiseringsmålet (økning i salg og vedlikehold). Jeg tror publisering er Deagostini skjønte raskt svært raskt fordi det var en samling av "mesterverk av verdens litteratur i miniatyr", en samling av mineraler fra de respektive mineraler og en samling av blader, som hver går seiling detalj (eller sende?) - Resultatene Kjøpet av alle rom bør få hele skipet. 
   Til virksomheten: Her er problemene. Som du kan se, er de ikke tilsvarende i betydning - et sted som skjer et par av tilbehør, og hvor noen store møbler. Prisen, som du vet, det samme i hver utgave - merket i øvre høyre hjørne av de tre landene.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Den første utgaven, som har som oppgave - å presentere en samling på sitt beste og mest motiverte potensielle kjøpere for fremtidige oppkjøp, skandalen var den første dagen av tilgjengeligheten av. "Material" er i år - kjøkken sett. Det var uvanlig å lese innlegg på forum samlere "Dream House", som ble gitt råd om hva du skal velge tjeneste der i tureens hetten er fjernet, de sier, at alternativet - den høyeste kvalitet. Jeg ville aldri skjedd at å kjøpe et rom for de samme pengene som resten av mine medborgere, kan jeg få "bedre" eller "verre". Men det var bare begynnelsen. Som nye numre alle egnede forumet lesere ble stadig klarere: Fortune - Grasshopper "House of Dreams". Dermed elementer som ble pakket i esker og de følgelig kunne undersøke et kjøp, fant ofte seg selv uten noen deler eller ødelagt. Lykke til og jeg liksom så, deretter på bildet du vil se "stolthet" av samlingen min - en vask på badet og stoler i stuen. Men som du vet, hadde jeg ikke stoppet). Urealisert barndomsdrøm viser seg å være et kraftig incitament for manifestasjonen av utholdenhet. I tillegg, "voksen" dukke og miniatyr puppet "ikke å spille" svært dårlig utviklet i territoriet til lokale butikker (både online og offline), og hva som er tilgjengelig - til tider flere. 
   Slå til den første utgaven, må jeg si at det var bemannet plate med video presentasjon (video tour) innsamling og monteringsanvisning ramme og sikker. På den andre problemet var støtte for lagring av magasiner.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Nå forklare mer: selve huset som overrasket mange, inkludert meg, er samlingen ikke gitt. Det vil si å kjøpe et magasin, faktisk du kjøper et magasin og sofa / ovn / skap / vase og t. E. I ovennevnte form (dessverre, ikke overleve enten bilde eller kopi) foreslo å lime kuponchyky (for å ringe 20 stykker) av disse 25 spørsmålene logge huset for å få rabattpris 590 UAH (ca 75 dollar. USA), "full" pris på søknad utgiver er 990 USD. (Ca 125 dollar. USA).
   Beregning utgiver var vanskelig: kuponchyky var bare de første 25 th tall. Det vil si, de som sa at samlingen vil samle inn og selektivt - bare møbler eller spesielt likte interiøret og tilbehør risiko for å bli utelatt av kampanjetilbud.
   Det er ikke all visdom. Få ramme hus kan være to måter - via post eller kiosk utskrift. Følgelig var det nødvendig å sende skjemaet til forlaget, eller gi selgeren pressen. Jeg visste umiddelbart at i lys av min arbeidsplan, som sammenfaller med planen av boder, min versjon - E-post. Jeg var i total mindretall: nesten alle townswoman skrive inn ønsket antall kuponger, rushed å angripe kyoskersh gamle kvinner, som på den tiden og hadde ikke engang vet at en annen 30 uker siden ble det kjent at en ny tjeneste kiosk utskrift - motta og behandle søknader om forsyningsparts produkter. Men den samme entusiastiske som jeg er, samlere og trodde ikke til å gi opp. Forumchanky mest lært hva slags nettverk av utsalgssteder i presse Deagostini inngått en samarbeidsavtale hvor de er og hvordan de skal "legge press" på besteforeldre. Hotline utgiver, forresten, aldri noen (minst, ingen av disse 30-50 aktivister fra forumet) klart om emnet svarte ikke. Men det er ikke alt. En måned etter innskuddsformer, begynte hus å komme, og deres eier å betale for mengden av 100-450 USD. Når de blir spurt: "Hvordan det? "Herdet ekspeditrise boder raportuvaly muntert:" Og frakt! ». Deagostini og dette sa noe sånt vet ikke alle fradrag er utelukkende fra kiosken. Jeg var blant de første som var hus-post. I meldingen mottatt i postkassen ble notert prisforutsetninger som setter avsenderen - 670 UAH logikk jeg ikke engang prøve å se etter. 
   Så jeg tok huset med post. Vel, jeg visste på den tiden at jeg får den, uten pass vil definitivt trenger folk. Denne pose veier minst 10 kg. Dette er hvordan det ser ut og innholdet i den.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Veggene (utvendig og innvendig sider, "Bakgrunn" - solid fargede ark med papp):
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Gulv / tak terskel for dører og eikene for å fikse fasaden:
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Tak:
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Som du kan forestille deg, illusjoner for kvalitet ramme jeg hadde, men selv denne pragmatisk tilnærming er en åpenbar overdrivelse. Her er bilder av detaljer som må være flat, er at det parallelt med gulvet, og deretter bildekvaliteten på plast - flekker og støt.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Prosessen med enkel og ikke særlig mye. Ideelt sett er det bygging skjer på en "groove å groove", men når det kommer til detaljene i intrikate vendinger og vage former generelt, og det har ikke vært uten sin mann - i sin egen modus jeg psyhanula på scenen i første etasje, og han er våken, forbarmet . Neste, jeg presentere deg foto kompilering trinn: bottom-up, fasade, tak.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   groove å groove
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Dører og vinduer kan ikke åpnes, "glass" - en gjennomsiktig film:
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Trapper mellom andre etasje og loftsetasjen, forutsatt:
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Montert huset allerede sett vakrere, kunne slå ham som hadde akkumulert i mine tretti pluss problemer. Hvis du bryter gjennom rommene, men nå har jeg følgende:
   Servering og stoler - "stolthet".
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Kjøkken.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Stue.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Baderomsutstyr og synke uten ben, skam på oblokotyvshayasya bad.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Soverom.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Barn.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Vakre ting, kjøpt på eBay.com for bare pennies: bibel, avis og et brett med vintage ånder.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   Kolleksjonen er designet for 55 saker. I Russland, hvor "drømmehuset" ble lansert for noen måneder tidligere, fikk serien popularitet av et slikt omfang at det fortsatte i ytterligere seks saker, som vil lekehus for barn, gardiner på kjøkkenet, boks, etc. Men vi (meg i Ukraina) til dette så langt unna, så vil gjerne separat nevne Issue №55 - en der, i henhold til listen på den offisielle nettsiden, er det en stige fra første til andre etasje. Hvorfor det ikke kommer med rammen? Hvorfor er det ikke en av de "median" problemer, og den siste? Jeg forstår ikke jeg håper at minst juletreet med den 50. nummeret (14 uker allerede vinteren zakinchuvatymetsya nesten) bli flyttet nærmere selve helligdager.
   Men som er allerede innredet huset.
  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

  En samling av "Dream House" fra Deagostini: dyrt og av dårlig kvalitet, men hvor fint

   
   
   
   
   
   
   
   
     
  Яндекс.Метрика