Nina. Mystery heter Nina

 Planet skyts Nina : Uranus, som bidrar humørsyk, sta mennesker som gjør alt annerledes.
 Farge gunstig til innehaveren heter Nina : Blå.
 Favoritt farge Nina : Brown.
 Nina Stone-talisman: safir.

 Nina Navnhistorikk


 Navnet Nina kom til Russland fra Georgia. Antagelig er det avledet fra det greske ordet Ninos - Nin (navnet på grunnleggeren assyriske tilstand navnet på hovedstaden i Assyria).
 Saint Nino, Georgia pedagog, 14 år bodde i Jerusalem, servering ved hellige gravs kirke. Derfra gikk hun til Roma, men for å unnslippe forfølgelse av keiser Maximilian, ble igjen i Østen. I 315, Nina kom til Georgia og bosatte seg i den gamle hovedstaden i Mika, det forkynner kristendom hemmelighet. De første menneskene som konverterte henne til Kristus var jødisk rabbiner og hans familie Avyafor. Da hun gjorde en mirakuløs helbredelse dronning og flere domstol som gjorde å tro på Kristus kongen og hele hans hoff. Dermed begynte konvertering til den nye troen av et folk. Ved at Nina ikke innrømme noen tvangsmidler, begrenset til fredelig forkynnelse.
 I andre halvdel av XIII århundre levde sytsyliyka Nina, som regnes som den eldste dikter, skrev på italiensk. Før vi fikk minner fra hennes intelligens og skjønnhet, men hennes arbeider ikke har overlevd.

 Verdien av Nina


 Navnet Nina har en kraftig energi, dette jordiske navn fordi eieren ikke brukes til å bygge luftslott. Nina er basert hovedsakelig på seg selv og på sin styrke, så det er ganske stolt. I Nina kom engel og djevel utrolig styrke og svakhet.
 Nina person er uforutsigbar, men hvis den klarer å styre fyller sin energi på det daglige arbeidet, oppnår det stor suksess i sitt valgte aktivitet. Nina ønsker ikke å være som en som regel, men samtidig ønsker å bli elsket.
 Forelsket Nina kan være sensuell og lidenskapelig, har hun ikke lider forstyrrelser og alltid går mot fordommer. Til tross for dette selvstendig karakter, konvergerer Nina raskt med mennesker og har vanligvis mange venner. Det er overraskende lett på vei oppover, satt til en kompleks sak og trofast utføre dem. Vanligvis Nina er en flott vertinne, elsker å lage mat, glade hjem hermetisering avtaler.
 Nina vanligvis sta og egoistisk karakter. Egoisme gjør henne svært sjalu holdning til alt hun gjør. Nina gjør ikke pauser i arbeidet selv eller andre. Familien er også noen ganger for krevende for sin mann og barn, som ikke alltid er givende. Hun er alt jeg ønsker å gjøre det til en tenkt ideell.
 Nina er veldig emosjonell og mister ofte kontrollen. Kjenne kvaliteten, ikke verdt å snakke med utlede den fra seg. Ofte hun klarer å skjule eksplosiv natur og forbli utenfor den sjarmerende, feminin, myk. Nina farlig spøk, men det smelter fra åndelig samtale.
 I en verden av dyreliv personifiseringen navn er Nina sypress, fiolett og mystisk natt fugl Owl. Skjønnhet, eleganse, harmoni - det er det som gir rett sypress Nina. Vil hun være i stand til å skikkelig kast disse fordelene? Sikker kan!
 Husk hvor mange dansere hadde på seg dette navnet - Ramishvili, Menovschykova, Timofeev, Sorokin, Semyzorova, Ananyashvyly. Delikat fiolett formen perfekt i harmoni med lyset av Nina. Nina ofte holdes fra hverandre, men i vanskelige stunder dukker opp fra skyggene og viser alle dine beste åndelige kvaliteter.
 Ifølge numerologiNavnet Nina tilsvarer antall 5 som symboliserer menneskets ønske om åndelig frihet.
 Navnedag Nina 29 (14) Januar - Lik Nina, pastor, pedagog Georgia.

 Kjent i historien om Nina


 Blant bærere heter Nina ofte funnet talentfull skuespiller og forfatter. I arbeidet er de særegne hengivenhet og romantikk. Disse kvalitetene besatt Timofeeva Nina og Nina Berberova.
 Nina Timofeeva, uteksaminert i 1953 fra Leningrad koreografisk School, ble tre år senere solist av Bolshoi Theater. Hun danset ledende roller i oppsetninger av "Svanesjøen", "Don Quixote", Copper Mountain elskerinne "," Spartacus ". Art Nina Timofeeva fullstendighet annen koreografisk mønster, musikalitet, sans for moderne skulptur.
 Nina Berberova - poet og forfatter - forlot Russland med Vladislav Khodasevich i 1922. Mens i utlandet, hun levde et langt, full av kreative liv, snakket med mange fremragende mennesker. Det er forfatter av flere romaner, mange dikt, men fortsatt best kjent brakt henne skrevet så tidlig som 70 år gammel selvbiografiske bok "Mine kursiv." Denne boken er en svært subjektiv - Berberova alltid la seg retten til å si akkurat hva hun vil. Men dette betyr ikke avlede oppmerksomheten fra fortjeneste av litterære memoarer forfatter. Det er ingen tilfeldighet "Mine kursiv" er en av de mest briljante severdigheter memoarene til XX århundre.
 Fargerik Nina Ruslanova. Livet ville ikke kalle det lett. Hun ble født i den seir 1945 og fikk ganske lite barnehjem der læreren ga en strålende vokalist jente navn. Etter å ha forlatt barnehjem med yrket byggmester Nina Ruslanova det andre forsøket kom i Shchukin Theatre School. Selv om skuespilleren som spiller på scenen flere Moskva teatre, kjent mer for hennes film studiepoeng. "Brief Encounters", "Min venn Ivan Lapshin", "Ikke skyt i hvite svaner", "Winter Cherry", "Heart of a Dog". For sin rolle i filmen "Tomorrow Var krigen" Ruslanova gullmedalje Dovzhenko. Tegn Nina Ruslanova, selv om det spiller en liten rolle, må huske og til tross for noen ganger vanskelig skjebne, alltid full av håp, humor og optimisme. Det har skapt en heltinne som alle har egenskaper som er karakteristisk for en kvinne som heter Nina.
 De vakre og tragiske kjærlighetshistorie døtre georgisk poet Ilia Chavchavadze Nina og skaperen av komedien «Ve fra Wit" strålende russisk diplomat Alexander Griboyedov. Griboyedov Ilia Chavchavadze datter visste liten jente, men hans følelser oversvømmet når du mottar utnevnelsen av ministeren befullmektigede i Persia, stoppet han på vei til et nytt sted tjeneste i en livslang venn. Nina Griboyedov laget et tilbud for familien middag. På denne tiden forfatteren pines feber, men sykdommen ikke hindre yspыtavshemu sterk følelse av Griboyedov på kort tid for å løse alle formelle spørsmål og gifte Nina Chavchavadze. Gjenvunnet, kjørte han til Tabriz unge kone, og han dro til Teheran for å forberede alt for hennes ankomst. Om ømhet og omsorg som Alexander Griboyedov omgitt Nina, sa hans brev. Den store russiske dramatikeren ble drept under opptøyer fanatiske islamister som angrep den russiske ambassaden. Vil Nina Chavchavadze, gjenstår før han trofast mot sin mann, begravelse monument gravert med ordene: "Sinnet og dine saker er udødelig i minnet på n, men hva som gikk gjennom deg min kjærlighet? "History Nina Chavchavadze viser at kvinner som heter Nina stand til å elske en person for livet. 
 Nina Rusinov - teater skuespiller, student Vakhtangov.
 Nina Brodsky - russiske poeten og kunstneren, innvandrer, forfatter av boken "kontinuerlig".
 Nina Dorlyak - kammer sanger (sopran) og pedagog, professor ved Moskva-konservatoriet; kone av Svjatoslav Richter.
 Nina Mieszko - kordirigent og kunstnerisk leder for den nordlige russiske Folk Choir.
 Nina Alisova - skuespiller som spilte i filmen Jacob Larissa Protazanov "Bride".
 Nina Menshikov - skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Jenter", "lever for å se Monday".
 Nina Isakov - sanger, sopran.
 Nina Urgant - film og scene skuespiller, spilt i filmene "Jeg kommer fra Childhood", "Belarusian Station", "The Prize."
 Nina Grebeshkova - skuespiller som spilte rollen som hans kone Semen Semenovich Gorbunkova i komedien "The Diamond Arm".
 Nina Arkhipova - skuespilleren fra Moskva teater satire.
 Nina Drobysheva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Two Captains", "Clean Sky".
 Nina Shatskaya - Taganka Theater skuespiller, kona til Leonid Filatov, spilte i sin film "Suchi barn."  
Nadia, Nadia. Mystery vegne Håp

 Navn Historie Håp


 Navn Håp er lånt fra den gamle kirkeslavisk. Dette navnet kom til Russland med ortodoksien og, i motsetning til de fleste andre navn, har spredt seg til bokstavelig talt "alt vil bli bra."
 Martyr Saints Tro, håp, kjærlighet og deres mor Sophia levde i Italia og åpnet 137hodu bekjennende tro på Kristus. På å høre dette, ville keiser Hadrian tvinge dem til å ofre til gudinnen Artemis, men unge jomfruer Stojko lidd mest grusomme pinsler uten å endre den kristne tro. Sofia, begrave døtre døde tre dager senere på deres grav. Disse kvinnene er aktet hellige i, og dag 30 september feires populært som "womanish verdensomspennende bursdag."

 Verdi of Hope


 Som et barn som heter vinneren Nadia elsker støyende spill, dansemusikk, men det stopper ikke henne utmerket studie og et eksempel for alle. Vokser opp, er håp behersket, mer organisert, rozvazhlyvishymy. Det er veldig hardt arbeidende. Huset hennes er alltid perfekt orden, barn vokse lydig og godt trent. Håp - en trofast hustru og en god vertinne. Håper i familien tar vanligvis en fremtredende posisjon og noen ganger bød mannen, men gjør det veldig forsiktig så ofte han ikke engang merke til det.
 Navn Håp gir sin besitter en enorm kostnad av tålmodighet og venter på noe godt. Håp har tilstrekkelig hardhet og grundighet i næringslivet. Disse kvalitetene begynner å vises i karakter Nadi fra barndommen. Det er ganske usydchyva, tålmodig, noen ganger for alvorlige og sta. Makt navnet gir det stor optimisme og gjør munter.
 Vanligvis hele livet Nadi - en sta forhånd til noen mål, enten karriere eller utstyrt hus. Det er usannsynlig at det vil effekt. I håp om en god familie, var god og grasiøs.
 Håper å sette seriøst arbeid, kan det være en lege, lærer eller ingeniør.
 Symbol på håp i den naturlige verden begynte lønn, calendula og pinnsvin.
 Ifølge numerologi, Håper navn tilsvarer antall 5 som symboliserer åndelig frihet og uavhengighet av handlingen. Folk liker struktur tendens til å sette pris på mer personlig opplevelse enn råd fra utsiden. De er smarte og ofte uforutsigbar hater lenge og hardt arbeid, kjærlighet til reise og eventyr.
 Planet patron of Hope Saturn.
 Farge gunstig til innehaveren heter Håp : Gulgrønn.
 Favoritt Colors of Hope Hvit, oransje.
 Stones-maskotene Hope: opal, rav, agat.
 Navnedag of Hope 30 (17) September - Håper Roman, pike, martyr.

 Kjent i historien of Hope


 Håper Durov - The Trooper-jente og en forfatter. Datter hussar kaptein fra en tidlig alder hadde en gutteaktig tilbøyeligheter og vaner - slike funksjoner er noen ganger en kvinne som heter Hope, "hest, våpen og regiments musikk - var mine første leker" - hun skrev i sine memoarer. På nitten år med gift, men hadde ingen familie liv, og, kledd i menns klær, hun kom inn i tjeneste av Lancers til 1806. En personlig kommando av keiseren, ble hun lov til å bli kalt mannens navn Alexandrov. Håper Durov deltok i slagene ved Hutshade, Friedland, under krigen i 1812 i slaget ved Smolensk og Borodino, ble tildelt George soldat for tapperhet og pensjonert bak anmodning fra sin far, bare i 1816 med rang av kaptein ansatte. I 1836 ble publisert i hennes "Merknader trooper-girl", som svarte entusiastisk Pushkin.
 I XX århundre heter Håp er sterkt assosiert med sin kone og følgesvenn av Lenin Nadezhda Krupskaya. Student Høyere Kvinners Kurs Nadia Krupskaya begynte å besøke marxistiske grupper aktive i 1890. For propaganda blant arbeidere i 1898 ble dømt til tre år i eksil i Ufa-provinsen, i hennes ønske erstattes på linken i Shushensky, hvor hun giftet seg med Lenin. Siden da hun ble hans faste følgesvenn og hjelper. Hun jobbet som sekretær for sentralkomiteen i St. Petersburg, undervist ved partiskolen i Longjumeau, i 1917, Lenin tilbake fra eksil i Russland. Etter Oktoberrevolusjonen har organisert et nytt system for utdanning, bidro til å utvikle den første sovjetiske lov på skolen. Med deltakelse av Krupskaya ble utviklet og vedtatt en resolusjon av Folkets kommissærene av RSFSR eliminering av analfabetisme av befolkningen, og i juli 1920 etablerte allrussiske ekstraordinære kommisjonen av leseferdighet. Etter Lenins død Krupskaya, selv representerer et levende symbol på den leninistiske æra ble nærmest isolert fra det offentlige liv og lite kunne hjelpe tusenvis av mennesker som henvendte seg til henne for å få råd og hjelp. Ble ikke tatt hensyn til og hennes protest mot byggingen av kroppen av leder i Mausoleum. På den tiden ble det skrevet "Minner om Lenin" og 11 volumer av pedagogiske verk. 
 Det første verset av dikteren P. Håp ble publisert i 1911, og i 1920 han han dukket opp i trykte diktsamlinger "Strand", "Golden Gate". Hennes dikt noe vagt ligner dikt Håper byen.
 Ikke bare dikteren herlige navn. Ballett fans håper Paul vil huske som begynte sine opptredener på scenen Perm Theatre i 1972. Med stor suksess sang hun den delen av Juliet, Aurora, Curie, og tre år senere ble prima Pavlova Bolshoi Theater i Moskva. Hennes danseteknikk skiller naturlighet nåde, åndelighet, fleksible, gratis linjer. Nadezhda Pavlova spilt en stor rolle i sovjetisk-amerikanske filmen "Blue Bird". Det bør bemerkes at Håp og arbeider i kunstfeltet, veldig kunstnerisk og elegant.
 Håper Plevytska (Vinnikov) - popsanger, sopran sanger av russiske folkeviser og ballader; 1920 - i eksil.
 Håper Obukhov - sanger, sopran, solist av Bolshoi Theater.
 Nadezjda Allilujeva - Stalins kone frivillig gikk bort i 1932.
 Håper Puchkovskaya - Sovjet øyelege, akademiker.
 Håper Babkin - visesanger, grunnlegger og kunstnerisk leder for ensemblet "Russian Song".
 Håper Rumyantsev -. En skuespiller som spilte hovedrollen i filmen "sta", "Girls", "Queen of gas"
 Håper Chizhov - idrettsutøver, olympisk mester 1972 i kulestøt.
 Nadia Komэnech - rumensk turner, verdensmester og OL.  
Яндекс.Метрика