Mystery heter Lily, Liliana

 Navnet Lily, er Liliana avledet fra det latinske navnet på blomsten, lilje.
 Planet skyts Liljer : Mercury.
 Fargene er bra for en hersker som het Lily: salat, hvit.
 Liljer Favoritt farge: brun.
 Stone maskot Liljer : Jasper.

 Verdien av Lily


 Jenta som fikk et navn, vil vokse bortskjemt. Makt heter Lily er i stand til å dra folk inn i vortex. Selv om Lily gode navn er oppkalt etter en blomst, men det var varmt, så hun kunne ikke hjelpe det varme vil søke å fylle. Først av all energi som heter Lily innvirkning på selvtilliten, men det spiller også rollen som negativ karma. Noen ganger tegnet Lily altfor tydelig merkes sin authoritativeness. Dette, forresten, er lett å finne ut om hun foretrekker å kalle seg Lillian.
 Den mest gunstige skjebne består Liliana om hennes karakter vil være noen åpenhet, og enda bedre - bezzlobnoe sans for humor. Dette vil tillate det å redusere mengden av forvirring i livet hennes, fordi selv om holde Liljer og i stand til å gi sine normale forretningsmessige relasjoner med andre, familien fant ut følelsen dempes av utbrudd av irritabilitet. Bare enklere og munter syn på livet i seg selv, og vil ikke forstyrre sin suksess i arbeid og liv.
 Lily kan raskt endre humøret. Det er ikke å ty til tårer, kan bli mild og lydig, jukse, og alle at for å oppnå dette målet. Det er veldig dyktig tilpasset livet.
 Liljer i ingen virkelige venner. Og hvis det er venner, forholdet til dem hun er veldig overfladisk. Det blir et offer for sine egne triks. Venner føler det og ikke dele sine innerste hemmeligheter.
 Av yrke Lily kan meteorolog healer.
 Navnedag Lilies i 23 (10) 21 mai (8) av oktober.

 Kjent i historie Liljer


 I kristendommen lilje er en egenskap av noen helgener (vanligvis jomfruer) og semittisk legende sier at Lily var en utrøstelig gråt tårer av Eve formødre av menneskeheten for alltid forvist fra paradis. Imidlertid er opphavet til denne delikate blomsten en annen, like vakker legende. I gresk mytologi forteller at vakre Alcmene, mor til den legendariske helten Hercules, prøvde å skjule den nyfødte sønn av hevn sjalu gudinnen Hera i tett bush. Men en av gudinnene Hera utstedt plassering babes og selv førte henne til den samme busken. Å se den hjelpeløse spedbarn, Hera endret temperament rettferdighet med barmhjertighet og medlidenhet, sulten gutt ga henne melk, men Hercules så mye bitt hennes bryster som gudinnen skrek i smerte, fremmedgjort barn. Melke Hera sprutet navsibich og razlyvshys himmelen, Melkeveien dannet og noen få dråper falt ned, omgjort til en av de vakreste blomster på jorden - lilje.  
Secret Love vegne (Luba)

 Planet Kjærlighet patron: Saturn, som gjør folk veldig sårbar og utsatt. Utenlandske rettigheter kulde av Saturn skjuler tørst varme, ønsket om å overvinne ensomhet. Saturn lærer kjærlighet for orden, stabilt liv og materiell rikdom.
 Color gunstig til innehaveren heter Kjærlighet : Mørk blå, symboliserer hjertet.
 Favoritt Kjærlighetens farger : Orange, grønn.
 Stone Talisman of Love : Lapis lazuli, som har, som gjorde de gamle, kraftige helbredende egenskaper.

 Navn Historie Kjærlighet


 Nevne Kjærlighet lånt fra gamle kirkeslavisk, hvor det virket som en tracing fra det greske navnet Chads - «Love".
 Holy Martyr Love (ni år) og hennes eldre søster Tro og håp, ble en etter en halshugget for den kristne tro før øynene til sin mor Sophia, på den tredje dagen etter at hun døde av sorg på deres grav. Det skjedde i Roma i 137 år. I Russland den dagen de feiret minnet 30. september som "World womanish bursdag."

 Verdien av Love (Luba)


 Kjærlighet kan ikke stå kjedelig, frisk liv. Interessante mennesker, hendelser, som hun alltid ubevisst ønsker å hjelpe henne gjøre livslang lyse, minneverdig sesong med hans enda noen eventyrlige gjerninger.
 Elsker attraktiv, flørtende og leken, stor oppmerksomhet på sitt utseende. Men hennes sterke vilje og en ivrig sjel. Personlighet av svært ekstraordinære. Hun elsker å konkurrere, vise frem sin lærdom, sjakk kan slå mange menn. Den tiltrekker seg en jobb som krever utholdenhet og grundighet. Store fremskritt Kjærlighet er der du trenger for å kommunisere med mennesker - annonsering agent det ut strålende. Hun har en forkjærlighet for de okkulte vitenskaper, det livet hun ofte konsulterer med horoskoper og familien liker å behandle utradisjonelle metoder.
 Vanligvis Kjærlighet odnolyubka og svært bedrøvet om hennes liv ikke består. Det er imidlertid sjelden alene - Kjærlighet er attraktive, og det er alltid en masse fans.
 I en verden av dyreliv utførelse vegne av Kjærlighet er lime, urter Løpstikke og bille Mantis, kan blande med miljøet og bli usynlig. Mannen, som beskytter kalk, er vanligvis utstyrt med stor sjarm og dyktighet han bruker. Selv i de mest vanskelige situasjonen han kan etablere normal løpet av livet, for å skape komfort.
 Ifølge numerologi, Elsker navnet tilsvarer antall 6 som symboliserer kreativitet og skaperverket.
 Navngi dager in Love (kjærlighet): 30 (17) September - Kjærlighet Roma, pike, martyr.

 Det er en kjærlighetshistorie


 Russiske dikteren tidlig XX århundre hovedstad Love (Ershov) ble født i en familie av kjøpmenn som i stor grad bestemt tema for hennes arbeid - folklore, ritualer, kirke, lang historie av Moskva. Selv før revolusjonen tok tre diktsamlinger og en roman i vers "Deeva Elena", som gikk gjennom fire utgaver. I 1916 ble hun fascinert av drama og bare i ett teater sesongen 1917-1918 12 miniatyr skrev for teater "Flaggermusen". I begynnelsen av borgerkrigen Capital emigrerte til Bulgaria, hvor han fortsatte å jobbe hardt og effektivt.
 Blant annet ble det skrevet diktet "Stemmen til den usynlige", som regnes som den beste i sitt arbeid. Elsker Nosiyky navn forskjellig følsomhet og forførende utseende - dette var poeten Kjærlighet Capital.
 Elsker Belozerskaya var den andre kona til forfatteren av "Mesteren og Margarita" av Mikhail Bulgakov. Hun hadde en fantastisk stemme, litterære talent, vakkert malt. Med sin første ektemann Ilya Wasilewski, pechatavshymsya i magasiner under pseudonymet He-Letter, Kjærlighet Ye levde i Konstantinopel, Paris, Berlin. Etter skilsmissen møtte hun i Moskva med Bulgakov og giftet seg med ham. Romanen "The White Guard" og stykket "Moliere" hengivne kjærlighet Bilozerskoy. Det er veldig vanskelig å gå gjennom det første fangst, og lidenskapelig kjærlighet til Elena Bulgakov Shilovskaya, som ble prototypen av hans Margarita. Snart etter at han begynte to elskende som ikke kunne leve uten hverandre, var det uunngåelig. Trøtt svik mot hennes mann, E. Kjærlighet brent selv sine brev til henne, men i løpet av årene, når smertene avtok, skrev hun minner om Bulgakov, tett fulgt av litteratur på ham. Denne episoden i livet Bilozerskoy viser at kvinner med kjærlighetens navn å utøve impulsiv atferd, som kan deretter beklager. 
 Nevne Kjærlighet vigslet talent mange fantastiske russiske skuespillerinner. Det mest slående navn selvfølgelig Lyubov Orlova. Hun ble født i den gamle byen Zvenigorod, studerte ved Moskva-konservatoriet og Moskva Ballet Theatre ved høgskolen avdeling. I 1926-1933 jobbet hun i Musical Theater. Vl. Nemirovich-Danchenko. Men det viktigste suksess og folk elsker å komme Orlova da hun begynte å opptre i filmer. Uforglemmelige bilder som er opprettet av henne i filmer regissert av ektemannen Gregory Alexandrov "Jolly Fellows", "Circus", "Volga-Volga", "Spring". Lyubov Orlova hadde en universell ferdighet skuespiller som gjorde henne til en stjerne av den sovjetiske Screen 1930. Og mange kreative og ekteskapelig forening Lyubov Orlova og Gregory Alexandrov var nesten en modell. De knyttet anbudet kjærlighet og enorm respekt hverandre - som bare er ett faktum at de alltid kalt hverandre til "du" og navn og patronymikon. 
 Skuespiller Lyubov Sokolova ofte kalt "mor-Union." Vel, er det godt russisk ansiktet til kvinnen sterkt assosiert med mange varme moderlige bilder som skapte den. La oss huske mor til filmen El Nadi - gir Ryazanov "skjebnens ironi, eller Enjoy Your Bath! ".
 Bildet av den myke, forsvarsløs kvinne at menn alltid vil skjule seg, skapte en film skuespiller Kjærlighet Vyrolaynen. Den beste delen av arbeidet er ansett arkitekt Kalmykov kone i filmen "Kjærlighet Man". Hun spilte også i filmene "split himmel", "Avvis - null" ". Race med påtalemyndigheten",
 I stykket Constantine Trenev "Kjærlighet Yarovaya" presenterte en episode av borgerkrigen - rød retrett fra byen, regjere i det hvite, og deretter gjenopprette den forrige regjeringen. Heltinnen av stykket Kjærlighet Yarovaya overfor et valg mellom kjærlighet til sin mann - en hvit offiser - og lojalitet til den revolusjonære plikt. I revolusjonære spiller vinner, selvfølgelig, gjelden. Det bør bemerkes at kvinner med kjærlighetens navn blir ofte møtt med en konflikt av plikt, ære og kjærlighet.
 Det er en moderne god heks eller foresatte fra romanen av Vladimir Orlov "Farmasøyt" er trolig ikke tilfeldig navn Lyubov. "Kvinnen hun var hyggelig - vi leste om det i begynnelsen av boken. - I skjønnhet, eller snarere i mylovydnosti, ansiktet hennes sett noe standard, men er likevel en morsom kort nese, fyldige lepper, stille bonde smil, men sjelden, delvis ødelagt denne standardisering Nei, gode venn Michael Nikiforovich så, og det var ingen det ikke uvanlig kinn eller kurver hjørnetenner "aktivt gripe inn i livene til aksjonær kashynskoy flasker og fullføre sine verdsatte drømmer, møtte Lyubov imidlertid kraftig motstand fra dem. Under denne typen kamp forandret og hun vokter: "Før avvenning avdeling Lyubov så oss og kraftig, og i stand til å dyrke hagen og barnehage, og deretter toget som skal tvinge grep og grusomhet Forretnings Kvinner prodyvlyalysya det nå Lyubov noen ganger hun så ut som de bør trene. Ble rampete og fjollete, men det var øyeblikk da Lyubov brann øyne, bevegelser eller ville dyr - gaupe i kulde eller i raviner oter, røyskatt eller på en furu - og deretter sveve skarv, lovet de skummende bølgene plutselig blitt voldelig og bråkete element, hengi seg revelry, blar stat og arv, riste Ostankinotårnet, knuse Celestial Mountains "Vladimir Orlov skapt bildet av heltinnen, noe som gir henne den mest typiske egenskaper som er unike for kvinner kalt Kjærlighet. 
 Elsker Kosytskaya (Nikulin) - Skuespiller Little Theater, den første utøver av rollen som Catherine i Ostrovsky glød "Tordenvær".
 Elsker Chernyshev - danser, sanger Diaghilev trupp "Russian Ballet".
 Elsker Shevtsova - et medlem av en underjordisk organisasjon "Young Guard" i distriktet Krasnodon som døde i fangehull av Gestapo..
 Lyubov Polishchuk - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "The Twelve Chairs", "gullgruve", "Babel-20".
 Elsker Burda - turner, to OL-mester i lagkonkurransen.  
Яндекс.Метрика