Mysterium som heter Eugene

 Oversatt - Noble (Gr.).
 Planet patron : Mars.
 Fargene er bra for eieren heter Eugene : Mørk grønn, blå, beige - oransje.
 Favoritt farge Eugenia : Blå.
 Stone maskot Eugenia : Emerald.
 Navnedager i Eugenia 6 januar (24 desember) - Eugene Roman, jomfru martyr.
 31 (19) Juli - Eugene serbisk, prinsesse.

 Verdien av Eugene (Gene)


 Makt vegne ganske rolig, en mann som heter Eugene vel spores tendens til godhet og balansert mobilitet. Pålitelig, lyse, milde, vakkert navn.
 Eugene sta og obydchyva, punktlig, økonomisk og sparsommelig. Det utviklet engasjement, ansvar, flid, grundighet og forsiktighet. Eugene like godt i stand til å lede og adlyde det realistka, selv om handlingene ikke kan alltid forklares i form av vanlig logikk.
 Eugene sterk kvinne. I enhver situasjon, det føles som en fisk i vannet. Gene jente finner opp sin egen verden at en utenforstående er vanskelig å forstå - hvor deres lover og forskrifter. Gift Eugenia uheldig. Hun ofte alene, kan det være av interesse for religion, kan det bli båret bort håndarbeid, broderi. Det føles ofte det presserende behovet for å kommunisere.
 Nevne Eugene er ikke uten kostnad og noen ambisjoner, selv om hennes karakter følte en balanse mellom ønsket av popularitet og ønsket om rikdom, tegnet Eugenia avhenger av utdanning. Eugene lever ikke mye. Hennes yrke bringer ikke hennes rikdom, hun kan jobbe Leder barnehage, lærer, veileder.
 Eugene kan komme til unnsetning av en nær venn i den vanskeligste tiden og gjøre det, ikke skåner seg selv og sparsom ingen penger til å hjelpe. Kjære i å opprettholde det aldri svikter. Karma vegne harmonisk, det gir sin bærer krevende restaurering av vanæret rettferdighet i krevende arbeid, ærlighet og godhet.
 I forhold til menn i forgrunnen som Eugenia som letthet, omgjengelighet og sans for humor. I Eugenia noen venner. Hun liker folk ærlige og bindende, og de vil nå Eugene. Hun trenger støtte og råd fra nære venner.

 Det Eugenia


 Eugenia Montijo - den siste franske keiserinne, datter av en spansk teller. Keiser Napoleon III valgte det for henne, og Eugene i motsetning til andre franske ymperatrytsam var ambisiøs og prøvde å påvirke politikken. Hun husket hvor vakkert, mote dronning, ustroitelnitsa domstol helligdager. I Eugenia Montijo, som i mange nosytelnytsah dette navnet, er den viktigste funksjonen var - femininitet.  
Mystery heter Inna

 Som for opprinnelsen av navnet er det ingen konsensus. Ved daggry av kristendommen var en mannlig heter Inna. Dette navnet blir ofte forvekslet med Ines.
 Planet skyts Ina: Saturn.
 Farge gunstig til innehaveren heter Inna: brun.
 Inna Favoritt farge: grønn.
 Steiner-talismaner Ina: smaragd, karneol, rav.

 Verdinavn Inna


 Inna - veldig feminin navn, men karakteren er ikke lett Inna veldig vedvarende og selvsikker. Hvis det gjør innrømmelser, bare overvinne sterk intern motstand. Det er ikke alltid gunstig å hennes liv, men Inna samler ikke inn bildene og det hjelper henne til å overvinne vanskeligheter. Det livlige reagerer på alt som skjer er i stand til å tilpasse seg forholdene og ikke utsatt for melankoli og depresjon. Det plaget, fordi uten grunn i en versjon navn Inna betyr "turbulent flow". Den trenger goodwill og imøtekommende. Ina har en livlig sinn, påvirker andre vågale observasjoner, originale uttalelser.
 Karma vegne av disharmoni, som naturen selv Ina leverer mange interne pine. Inna kan være en god journalist, en frisør, en ingeniør, fotograf, butikksjef, lege, sykepleier. Inna håndboken ikke trenger og ingen prøver å påtvinge sine synspunkter oppførsel. Det er i stand til uventede handlinger - for eksempel kan være nødvendig å gi opp på henne hyggelig person, men gjør det på tross av sine prinsipper.
 I Ina har venner, selv om vi ikke kan si at mange av dem. Inna tilgir ikke dine venner selv liten svakhet. Og den onde gjort til det, aldri glemmer, men ikke veldig hevngjerrig.
 Men hvis Ina behandlet med vennlighet, vil det betale det samme. Hvis Ina nå ut, kan det være en god og lojal venn.
 Navnedag Inna Inna Novodunayskyy, Slav, martyren 2. februar (Januar 20), 3. juli (juni 20). Han var en disippel av apostelen Andreas. For fanatisk tilslutning til den kristne tro var med to andre studenter i vmorozhen is på elva.

 Kjent i historien Ina


 Ines de Castro - datter av Pedro Fernandez de Castro, den kastiljansk kongefamilien. Som en høvisk dame kone Infante Don Pedro, sønn av kong Alfonso IV av Portugal, Ines de Castro var en vakker kvinne og hennes skjønnhet fengslet Infante, som etter drapet på sin kone (1354.) Secretly med henne gift. Rådgivere for kongen sendte en hemmelig Infante. Don Pedro, sproshennыy far, ikke tør å fortelle sannheten, men samtidig ikke er enige om å gifte seg med en annen. Da konge kommunestyret besluttet å drepe Ines de Castro. Hva som ble gjort. To år senere kongen høytidelig erklærte at med tillatelse fra paven ble gift med Ines de Castro, beordret til å fjerne henne fra graven støv, kle ham i kongelig skrud, stol og gi kongelige æresbevisninger. Så restene høytidelig begravet i de kongelige gravene. Historie uheldig Ines de Castro servert gjentatte ganger som et emne for tragedie. Kanskje på grunn av denne historien er antatt at kvinner kalt Inna har overvunnet mange ulykker i livet.  
Mysterium som heter Zoe

 Nevne Zoe er gresk opprinnelse (fra zoe - liv ").

 Verdien av Zoya


 Å gi en jente som heter Zoe, hennes krone av selve livet. Zoe - pålitelighet, bærekraft og åndelighet. Det er som et tre som er forankret fast på bakken og bringer sjenerøse frukt. I fremtidige kone Zoe perfekt spoluchatsya styrke og stabilitet av eleganse natur, høyt utviklet intuisjon og stor følsomhet for folk. Velkommen vil kalle henne kjærlige menn Zoyushka, Bunny, Bunny.
 Jenta, bruden som navn, er en pålitelig patron levde i II-tallet og led for troen på Kristus Holy Martyr Zoe.
 Zoe vil sikkert være noe å tro på Gud, en person, en idé. Med krever ydmykhet det hele kollapset på hennes problemer og tålmodig bærer sitt kors, prøver å motvirke omstendighetene.
 I sin natur, Zoe drømmer, for det er alltid den viktigste indre verden. Zoe kan enkelt avgjøre skjebnen til andre. Derfor kvinner med dette navnet ofte spåmann og prorytsatelnytsamy. Zoe enklere gitt humaniora, kan det være en god lærer, journalist, historiker og skuespiller.
 I Zoe rolig, god karakter, hun kommer godt overens med folk. Det har velutviklet intuisjon: Zoe alltid føle en falsk mann vlovyt endre sin sinnstilstand. Fordi det kan bli veldig god psykolog. Selv i voksen alder Zoe er sentrum for attraksjon for menn, kolleger og hans familie. Zoe refererer alltid nøye til ting og penger. På grunn av dette, ofte oppnår det stabil finansiell stilling.
 Zoe holder ofte et hus noen dyr, avler blomster. Hvis Zoe tjeneste der, håndterer hun det harde arbeidet på hennes hage, hennes lett hånd av all blomstring og fruiting. Hun elsker hermetisert grønnsaker dyrket personlig og behandle sine venner.
 Zoe liker å kle lyse og prangende foretrekker å solid sydd, elegante dyre klær. Hun kan ikke stå billige smykker for henne mest attraktive ornament er gull obramyla naturstein. Oblashtovuyuchy hennes hjem, foretrekker hun massive møbler, tunge gardiner. Det er mye rukodelnychaet og dekorert huset personlig henrettet ting. I klær, pynt av leiligheter Zoe foretrekker lyse toner.
 Zoe uselvisk elsker sine barn. Hun deltar i alle sine saker og lang holder dem følelsesmessig forbindelse, selv når de vokser opp og gå bort. Hun er veldig tålmodig med barn, og de setter pris på det.
 Zoe sårbar, emosjonell person. Helse i Zoe er ikke veldig bra. Hun alltid verne og tillitsfullt vennskap. Karma vegne harmonisk.
 Zoe personifiseringen av den naturlige verden var en mutter. Ifølge horoskop Druids, hassel - magisk plante. Zoe gir sin forbønn spesiell attraksjon for andre mennesker, ofte forårsaker smerte, rastløs kjærlighet til henne. Men hun er i stand til å kontrollere de lidenskaper Zoe og hennes kjærlige menneskelig skjebne er helt i hennes makt. Andre høyt plante Zoe - Havre, kombinerer bruker dyktige og mesterlig indre seriøsitet og nyttige egenskaper. Zoe vil alltid være en mann, "frukt bringer" gi sitt arbeid og ga ham voznahrazhdaemыm.
 Skyts navn - Nightingale. I skogen nær en stille elv eller fange den Zoynu hans sjel sang, bly til ublu gitt, vil gi en ny impuls til det livet som det var mer langs bakken og ga seg selv favoritt folk vzraschennыm henne blomster og husdyr.
 Ifølge numerologi, heter Zoe 4. Dette tallet tilsvarer antallet av fire elementer - ild, jord, luft, vann. Fire betyr stabilitet, styrke, balanse. Ettersom antallet kjøpe det symboliserer pålitelighet, stabilitet, integritet. I ekstreme situasjoner kan dette tallet folk ta raske beslutninger og ta ansvar for alt som skjer. I slike øyeblikk avsløre alle de beste funksjonene i sin karakter.
 Planet skyts Zoe: Venus, som gir den ekstraordinære sjarm og sensualitet.
 Farge gunstig til innehaveren heter Zoe : Sitron gul, symboliserer sinnet.
 Favoritt Zoe farger: grønn, blå.
 Steiner-talismaner Zoe: lapis lazuli, smaragd.
 Navnedager i Zoe 15 (2) Mai - Zoe Pamfylyyskaya, martyr, martyr kone Esper Attalyyskoho.
 31 (18) av desember - Zoe Roma, Martyr.
 26 (13) Februar - Zoe Betlehem, pastor.

 Kjent i historien Zoe


 Bysantinske Empress Zoe kalt, datter av keiser Konstantin VIII. Av hensyn til tronen i moden alder av 50 under dødsleiet av hans far gift med Roman Arhyra. Etter at han ble keiser, Roman Zoe fjernet fra makten. Det kom under innflytelse nær keiserens kammer John, som har bidratt til koblingen mellom Zoe og hennes bror - kjekk Michael. Romantikk fjernet, forgiftning, og deretter synker. Zoe gift Michael (Michael Paflahonyanyn IV), som ble keiser. Men Michael trakk seg fra Zoe og ga omvendelse fra synder. Zoe var igjen under påvirkning av John, praktisk talt tok makten. Han overtalte Zoe vedta en nevø av keiseren, Michael Calafat, etter at hans onkel som ble utropt til keiser (Michael V). Nå kom turen til Zoe omvende enes forlatelse - Michael V og John fjernet henne fra makten, og i 1042 Zoe ble tonsurert en nonne. Fjern Zoe var signalet for en lang tid forbereder opprør i Konstantinopel, ble Michael avsatt og tilbake til klosteret Zoe og hennes søster Theodora
 ble erklært pravytelnytsamy. Atten måneder hoffmenn talte 64-åringen Zoe til behovet for et nytt ekteskap. Den tredje gangen hun giftet Constantine X Monomakh, som regjerte 1042-1054.
 I Sovjet-tiden, ble kultdyrkelse skapt rundt martyr - heltinnen Zoe Kosmodemyanskoy, Moskva tiende, en frivillig gikk til partisan enhet i oktober 1941. Nær landsbyen Obukhov om Narofominsk hun undergravende gruppe krysset frontlinjen på territoriet okkupert av tyskerne. I slutten av november 1941, mens utfører kampoppdrag Zoe ble tatt til fange av tyskerne og til tross for den forferdelige tortur og venner ga ikke hans virkelige navn, som heter Tanya. 29 november 1941 ble hun henrettet. 16 februar 1942 ble hun tildelt tittelen Helt av Sovjetunionen. I Minsk motorveien nær landsbyen står et monument Petrishcheva Zoe. Mange kvinner som heter Zoe utstillings lojalitet og ærlighet som er iboende i den heroiske reist.
 Zoya Fedorova - en av de mest populære skuespillere, filmstjerner i våre 1930-1940 år. Hun ble uteksaminert fra Moskva Theatre School i 1932 og spilte sin første rolle i "Counter". Populariteten ga henne rollen som Zoe i filmen "Girlfriend". Hun spilte hovedrollen i filmen "Music History", "Honeymoon", "Bryllup i Malinovka". En av hans siste arbeider Zoya Fedorova - vekteren av filmen "Moskva Tror ikke på Tears". Filmens regissør Vladimir Menchov sa at det var vanskelig å tilby en så liten rolle berømt skuespiller, men hun gjerne avtalt og det spilte veldig talentfull. Men livet i Sovjet kino stjernene Stalin og Bresjnev era dannet tragisk. Fordi ekteskap med en amerikansk statsborger, ble hun deportert, og deretter hennes lange skudd i film. Hennes datter, Victoria Fedorova, også skuespiller kunne ikke stå, dro til Amerika til sin far. I 1981 Zoya Fedorova ble drept i leiligheten sin under mystiske omstendigheter. Skjebnen til noen talentfull kvinne som heter Zoe består ikke alltid lykkelig. 
 Zoya Resurrection - barnas forfatter.
 Zoe Novozhilova - diplomat i årene 1987-1992 var ambassadør ekstraordinær og befullmektigede av Sovjetunionen til Sveits.
 Zoya Pukhov - offentlig person, var formann i komiteen for sovjetiske kvinner.
 Zoe Bohuslavska - forfatter, leder av juryen "Triumph".  
Яндекс.Метрика