Mystery heter Diana Dean

 Planet skyts Diana : Måned.
 Fargene er bra for en hersker som het Diana : Grønn, blå.
 Favoritt farger Diana Rød, oransje.
 Steiner-talismaner Diana: karneol, granat rød.

 Diana Navnhistorikk


 Som for opprinnelsen til dette navnet er ingen konsensus. I antikkens Roma var navnet på gudinnen for månen, skytshelgen for fødsel. Men noen forskere sier om de arabiske røtter dette navnet, som peker til sine jødiske røtter.

 Verdien av Diana


 Den delikate, sjeldne navn Diana tiltrekker sin mystikk og unikhet. Hver Diana er veldig fleksibel, som en leopard, klok, slu og ikke uten en viss grad av ondskap. Men utenfor den ikke vises. Er at nåden villkatter, men mistenker at det er en uskyldig skapning er et magisk barn i ondskap og grusomhet noen, og ville ikke komme. Så, tilsynelatende, ingen bortsett fra Diana og hennes nærmeste mennesker, og ikke vet hva en hard og kritisk sinn gjemmer seg bak et sjarmerende utseende, som er en stor styrke og mot - i hjelpeløshet. Diana er en sjelden yntellektualkoy og i logikk det ikke kan avslå. Ikke rart mange hobby Diane - et spill av sjakk.
 Diana - en født strateg og diplomat. Det er for disse kvinnene gå best livspartner. Diana har en sterk intuisjon og evne til klarsyn. Det kan innebære en situasjon noen måneder før sin forekomst. Diana sjarmerende og kvikk. Prøve å ta alle på en gang, er det ofte ikke skiller seg linje mellom oppriktighet og smiger. Et smil virket limt til ansiktet hennes og etterlater Diana selv i sjeldne øyeblikk av ensomhet. Faktisk bor hun i konstant spenning, samt nær et nervøst sammenbrudd. Makt og Karma uvanlig navn, faktisk, akkurat som navnet selv. Karma neosnovatelna nevne noen, som Diane mann av stemninger.
 Diana ville skape et forhold med en jente, så hennes liv det er konstant forandring venner. Noen venner sluttet med sine venner, og andre ser ut i livet hennes. Jeg kan ikke si at Diana dårlig venn, men det endres ofte se og ustabil karakter.
 Navne dagene av Diana 20 (7) september 5. mars (20 februar).

 Kjent i historien til Diana


 Diana, prinsesse av Wales (1961-1997) - 1981-1996, den første kona til Prince of Wales Charles, arvingen til den britiske tronen. Viden kjent som prinsesse Diana, Lady Diana Lady Di eller. Diana aktiv i veldedig og fredsbevaring (spesielt, var en aktivist bevegelse for å avslutte produksjon av landminer AIDS). Det var en av de mest populære kvinner i verden i sin tid. Storbritannia har alltid vært betraktet som den mest populære medlemmet av kongefamilien, ble det kalt "dronningen av hjerter". Diana ble berømt for sin godhet og som kan kommunisere med mennesker med ulik bakgrunn. Disse kvaliteter karakter Princess er typisk for andre kvinner kalt Diana.  
Hvordan lære å lese tegninger maskinvare?

Eventuelle produksjon, konstruksjon metallkonstruksjoner umulige uten forutgående utvikling av teknisk dokumentasjon - monterings ordninger, tegninger maskinvare. Nesten alt som mennesket har skapt - klær som slites, bilene, hvor vi går, gatelys som lyser opp veien, hjemme, der vi bor, bygninger med metallkonstruksjoner - alt utviklet av ordningene og tegninger.
Planer og tegninger formidle ideer designere akkurat som tekst - menings forfattere. Tegninger strukturer av metall kan leses på ulike måter, bør de vite hvordan du skal lese og forstå alle de samme menneskene som er involvert i produksjon av produkter til tegninger, reparere utstyr drift. Utvikle og gjennomføre tegninger KMD trenger basert instruksjon tegninger for gjester, basert byggeforskrifter (klipp) krav på "Systems designdokumenter for bygging" - SPDS for kravene til "Single System design dokumentasjon" - ESKD, samt symboler.
Derfor design kontor tegninger anslått størrelse. I prosjektdokumentasjonen bør være en del av grafisk design med tekst og forklarende notat. Merknad Teksten består av resultatene av beregninger som begrunner avgjørelser, tekniske og juridiske dokumenter som brukes i utarbeidelsen av prosjektdokumentasjon, linker til gjester, samt på listen over tekniske løsninger og deres forklaringer. Grafiske skjermer av de tekniske løsningene vedtatt og er i form av detaljerte planer, tegninger bestanddel, store forsamlingen, montering maskinvare kretser, executive ordninger og tegninger. Derfor, for hvert byggeprosjekt er å utvikle et arbeidsdokument som består av ark produkter og utstyr, arbeidstegninger og forsamlinger av dokumenter i tekstform.

 Hvordan lære å lese tegninger


 1. Begynne å lese tegninger trenger å studere de grunnleggende metoder, regler, typer av å tegne på papir elementer i forskjellige størrelser og former på flyet, samt standarder og symboler som skal være på hver tegning når han trekker. Bør lære å prosessering teknologi av produktene.
 2. For å kunne lese tegninger, i samsvar med følgende rekkefølge:
 •  Lær hovedinnholdet av inskripsjoner på tegningene. Med det vil du finne skala tegninger, material som brukes til å lage dem, og navnet detaljer.

 •  Identifisere bildet, som presenterte detaljer om tegninger.

 •  Betrakt bildet av tegningen. Presentert form av et produkt eller en del. Hvis du bare ikke kan se detaljer, kan det mentalt delt inn i flere deler og prøver å presentere sin geometri.

 •  Lære detaljene i størrelse - er dens størrelse.

 • Introduksjon til tegningen vil presentere detaljene vist i det som prinsippene er som samhandler og mer. En grundig lesning av utkast vil ikke bare vurdere detaljene på den, slik at bare forestille seg den fremtidige form av produktet har et ferdig produkt, men også lære mye av produktet, antall like deler, tittel, og beregne omfanget, tar hensyn til alle standarder og krav.
   3. Da kan du lese grundig alle størrelser avbildet på tegningen, for å lære toleranse for fastsatte størrelser.
   4. Til slutt, må du angi hvilken type overflatebehandling av hvert element til fremtiden på grunnlag av informasjon som er innhentet i løpet av lese tegninger, tenk hvert trinn av behandling og framstilling av produkter for alle sykluser og analysere hvordan denne delen eller produktet skal brukes i det endelige produktet eller Online, på hvilket grunnlag ville fungere i hvilke betingelser vil bli opprettholdt, og at formålet er oppfylt.

   Video Tutorials


  Hvordan lære å lese EKG? + Video leksjoner

  For å fastslå diagnosen av en av de trumfkort er ikke fungible lege er kardiogrammet. Du kan bruke den til å avgjøre slike viktige hjertesykdom, hjerteinfarkt eller arytmi. På samme tid, er det billig og tilgjengelig for alle, og fremgangsmåten for dens konstruksjon er basert på omhyggelig studium av bioelektriske aktivitet av hjertemuskelen. Vi lærer å lese kardiogrammet alle som ønsker.
   1. Når du tar opp EKG viktig å unngå alle hindringer og nåværende retningslinjene mynyvolt ikke overstige ti millimeter
   2. Hjertefrekvens bestemmes av hjertefrekvens og regularitet for fastsettelse ledningsevne og eksitasjon kilde. Dette blir bestemt ved å sammenligne lengden av intervallene RR. Hvis rytmen av pulsen er beregnet ved å dele den riktige 60 per sekunds intervall RR.
  Hvordan lære å lese EKG? + Video leksjoner

   3. Algebraisk hjerte aksen beregnes ved fastsettelse av QRS bølgeamplitude til enhver avledning lemmer.
   4. Les nøye atrial arr R. Mål rundt konturene av sin topp-bølge amplitude, bør det ikke være mer enn tjuefem millimeter. Mål avstanden fra begynnelsen til slutten, hvis en person er frisk, vil det ikke overstige 01 sekunder.
   5. Intervall RQ-indeksen puls vannføring fra atriene til ventriklene. Intervallet må være i området mellom 012 og 0,1 sekunder. Venter analysere ventrikulære komplekse QRS, doling kompleks amplitude og varighet av hver av tennene.
  Hvordan lære å lese EKG? + Video leksjoner

   6. Analysere spiss T. Det viser fase avslapping av hjertemuskelen. Du må definere sin polaritet, amplitude og form. Når denne personen er sunn tann er positiv og har samme polaritet som den tann, som er ansvarlig for ventrikulær kompleks. Formen må være forsiktig stigende og synkende bratt-ha kneet.

   Video Tutorials  Яндекс.Метрика