I dag, et utvalg av smaken i maten er ikke noe nytt, fordi menneskeheten har lenge lært å lage imponerende mesterverk i verden av matlaging, hvor hver rett finne elskeren din. Men krydret mat her har en spesiell posisjon til å bruke det hele tiden for mat kan, kanskje, en ekstrem person, slik som omfanget av opplevelser i stand til å bevege ikke alle.
 Men, likevel, er Unique Item så mye, og så langt og at de fleste asiatiske land anerkjenner bare krydret retter som er tilstede i kostholdet hver dag, fra barndom til alderdom.
Den mest delikate krydret mat i verden

 Hvis noen av oss foreslå en parabol, det smakte enda litt, du begynner å ta tak i halsen eller magen, prøver å kvitte seg med den brennende følelsen avskjærer alle puste.
 Hvordan skjedde det? Noen absorbere slike retter gjennom hele livet og aldri har helseproblemer på dette grunnlaget, og noen lite stykke og kan ikke spise!
 Det viser seg at det hele i normal trening og stoffet capsaicin, som finnes i alle chilipepper - den viktigste ingrediensen i varme retter. Capsaicin kan føre til avhengighet og dens regelmessig inntak av lav-dose fører til blunting av smaksreseptorer: hot pepper slutter å virke så.
Den mest delikate krydret mat i verden

 Krydret paprika har et stort antall varianter, som varierer i størrelse, farge og, selvfølgelig, graden pekuchosti. Sistnevnte har også sin egen verdi skala, oppfunnet av farmasøyt Villebourg Skovilla, er det basert på mengden av capsaicin som finnes i en bestemt type pepper.
 For eksempel, den hotteste pepper i verden er Trinidad Scorpion, som for øvrig brukes for å fylle ballonger og skape pertsovыh rive gass, på en skala Skovylla sin skarphet er 2 millioner. Units!
 For sammenligning zhguchest berømte tomatsaus "Tabasco" "bare" 800 enheter, og som ren spise det ekstremt vanskelig! Det finnes andre typer chilipepper som brukes til å lage de mest krydret retter i verden.
Den mest delikate krydret mat i verden

 Utrent person å avgjøre hvorvidt de deilig også, og generelt gjøre ut noe annet enn en brennende følelse er utrolig vanskelig, men er slike modige sjeler som fortsatt tør å prøve noe lignende. Så alle fans av "skarp liten" zapasaytesya bærbare og skrive ned navnene på de mest krydret retter, samt steder hvor de kan nyte.

 «Hot Suicide Wings»


 Hvis navnet bokstavelig oversatt, får du noe sånt som "varme vinger selvmord." Dette er ganske morsom tittel tildelt kokk fra Chicago, Robin Rosenberg, oppfinneren av skarpe små vinger. Men, selvfølgelig, "skarp liten" - er en underdrivelse, fordi denne retten regnes som den hotteste i verden!
Den mest delikate krydret mat i verden

 Gjest restaurant, som bestemte seg for å prøve denne retten, undertegnet et dokument der godtar å ikke saksøke eieren av restauranten i tilfelle noen mulige problemer med fordøyelsen. Å komme ut som skarpe vinger for deres fremstilling ved hjelp av en av chilipepper i verden - grade Savina.
 Når bordet serveres Daredevil "selvmord" parabol, alle servitører er klar, om nødvendig gi førstehjelp i form av fløte, melk sukker eller hvitt brød, noe som kan få ned en utrolig skarp smak av pepper.
 Chef Sam Rosenberg har lenge ønsket å lage noe lignende, og håper oppriktig at det vil være en slik person som spiser kjøtt fra start til slutt med stor glede.

 «Bollywood Burner»


 En annen utrolig skarp skaperverket, som er forberedt med lam karrisaus, topp, nøye sådd av hot pepper i verden. Finn denne retten kan være i en indisk mat restaurant i London, men ikke i hovedmenyen, men kun på forespørsel.
Den mest delikate krydret mat i verden

 Du må også skrive en regning på bevisste valg retter og alle mulige konsekvenser som desperat gourmet tar på. For å gjøre denne indisk rett ved hjelp av én av verdens mest presser paprika naken, på en skala som har Skovylla tallet på 850 tusen. Units! Folk som velger å prøve denne retten i en stemme si - dette er hot saus i verden!

 "Kinesisk hot pot"


 Denne utrolige krydret rett som konsistens og minner vanlig varmt, utarbeidet fra et stort antall av vegetabilske ingredienser, samt glohet chili peppers og andre krydret krydder.
 Forberede denne retten på en restaurant i landet, og alltid villig til å prøve, til tross for det faktum at etter den første skjeen kommer standard mønster: en modig mann griper hans mage og hals, som krever vann eller annen væske.
Den mest delikate krydret mat i verden

 Forresten, du vet, som er, eller rettere sagt, hvordan å takle rett hvis det viste seg utrolig skarp? Hvis du føler deg som bokstavelig talt falt fra hans øyne gnisten, men heller tårer, munn mouthwatering ild og helvete i magen, til det presserende behovet ta affære.
 Ta tak i en panikk for et glass vann - ikke et alternativ, vil det ikke hjelpe deg bedre spør et meieri produkt, melk eller yoghurt, som inneholder kasein, i stand til å nøytralisere effekten er ganske god capsaicin.

 Hvis melk på hånden ikke er funnet, da, for å slukke brannen i munnen, du kan drikke litt varmt vann med sukker eller, i ekstreme tilfeller, drikke en skje med vegetabilsk olje.
 Ikke alle vet, men det viser seg krydret mat kan også være gunstig, styrke immunforsvar og øke nivået av hormoner endorfiner, og dermed stigende humør og generelle vitalitet.
 Og det er bedre ikke å eksperimentere med mat til folk som har problemer med mage-tarmkanalen, samt gravide og ammende mødre. Kontra bedre ta hensyn og risiko, fordi konsekvensene av en slik handling kan være nayplachevnishymy.
 Hvis du plutselig bestemte seg for å lage noe med disse matvarene, må du følge sikkerhetsreglene: i alle fall ikke berøre munn og øyne, eller du kan få alvorlige brannskader slimhinnen.

 Best når du arbeider med brenn pepper varianter jobbe i gummihansker, som om et eller annet sted på hendene er litt sår, og deretter få dem stoffet capsaicin kan bringe smerte.  
 Indisk film - det er en reell livshistorie, fortalt med følelse og alltid sang og dans. Vi alle så på som et barn filmer som hindrer se dem nå? Vi tilbyr deg den beste rangeringen av dem.

 Topp 10 beste indiske filmer:


 1. "Seeta Aur Geeta". God gammel film som sikkert sett hver og en av oss. Historien om to søstre tvillinger som begynte i en tid da de ble født. Mor jenta ble syk på vei, gikk hun med sin mann inn i den første hytta, hvor en sigøyner som var elskerinnen til huset, hjalp henne å føde.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 I verden var det to vakre jenter, men foreldrene så bare én, og eksistensen av en annen og ikke antatt som en sigøyner stjal og gjemte henne umiddelbart etter fødselen. Stjålet Gita og vokste opp i en familie av sigøynere og ble en gate danser og Zita vokste opp i en familie med foreldre og slektninger mottatt arv, men etter at hans far og mor ble styrt av en tyrann tante, fordi da livet ble uutholdelig. Men når hennes søster møtte, forandret alt.
 2. "Mitt navn er Khan" - En veldig dynamisk film. I historien hovedpersonen Rizwan Khan lider av Aspergers syndrom og derfor gjennomgå noen vanskeligheter i kommunikasjon.
 Man - muslim, han flyttet fra India til San Francisco sammen med sin bror og hans kone. Rizwan forelsker seg i enhets sjefer, gifter seg med henne og med hennes virksomheten tilbyr. De alle leve lykkelig og fredelig terrorangrepet som skjedde 11 september 2001.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Etter disse forferdelige hendelsene alle muslimer ble betraktet som terrorister. Når de tragiske omstendighetene døende sønn Mandyrы det i et anfall av sinne Khan ber presidenten til å komme og kunngjøre at han ikke er en terrorist. På grunn av sykdom Khan ser alt på alvor og sendt på en måte som var vanskelig, men viste seg å alle hva en kjærlig ektemann.
 3. Hvis overføringen indiske nyheter, er det verdt å merke bilde "Saken om dødsfallet til Ankur Arorы", Publisert i 2013. Historien om uaktsomhet av leger, basert på virkelige hendelser. I historien hovedpersonen Romesh - ung og uerfaren mens lege stazhyruyuschyysya klinikk under tilsyn organer medisin.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Et eksempel på en fyr er karismatisk og hardt arbeidende lege Astana. Men når Romesha mening har endret seg på grunn av uaktsomhet fra Astana dør Ankur - åtte gutt som kunne leve og leve. Og så ung trainee forstår at utmerket kirurg og en god mann - to forskjellige ting. Og i dette øyeblikk Romash bestemmer seg for å gå imot sin egen mentor og begynne å kjempe for rettferdighet.
 4. "Devdas". Hovedpersonen i Devdas med kjæresten par fra barndommen var omgitt av rikdom, luksus og skjønnhet. Paro elsket Devdas, men han valgte undervisning og dro til London. År senere, moden voksen og gutten kommer hjem og møter en barndomsvenn, som fortsetter å elske ham.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Forskjellen mellom unge mennesker er svært høy, men fortsatt føler overmannet alt. Men Devdas far bestemte at hans sønn skal gifte seg en annen. Paro igjen å stole på favoritten, men han valgte en annen vei, aldri innser at smertene vil alltid forbli.
 5. "Veer-Zaara" - En film om sterke følelser som feide gjennom mange år. Whirlpool Pratal Singh går til fengsel og tilbringer lange 22 år. Hele denne tiden han holder stillhet inntil årsaken ikke kommer advokaten Samia Syddyka.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Hun ønsker å hjelpe boblende og prøver å snakke. Og at den klarer. Whirlpool begynner å fortelle og fortelle historien om hvordan og hvorfor han var i fengsel. Hendelsene han beskriver, nært knyttet til jenta han elsket alle disse årene og fortsatt elsker - tjene komboer.
 6. "3 idiot" - Hyggelig og morsom film om vennskap og opplevelser av gamle venner. To venner møtes og bestemmer seg for å finne en tredje - Rancho. Gutta husker hans vennskap, midt i minnene, gikk med på en reise som klarte å være i begravelsen og ødelegge andres bryllup.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Venner sti går gjennom et svært farlig sted. De er ikke redde, fordi de trenger for å finne en ranch som sin ungdom var en travel fyr og elsket Stick Det Pyu og så plutselig forsvant. Hva skjedde egentlig?
 7. "Så lenge jeg lever" - En film om følelser og sin styrke, gjennomboret sentimentalitet. Samar Anand - Major hær ingeniør og uredd, med utrolig motet som eliminerer bomber og redder liv.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Samar sparer drukning skjønnhet som slår reportershey med en svært berømt aviser. Journalist Akira, slo Samara mot, forelsker seg i ham og begynte å møte ham. En fyr glemmer i sin elskede jakke, som hun finner en dagbok. Det Akira er en unik historie full av farer for liv og kjærlighet til henne.
 8. "kommer i morgen eller ikke". Hennes viktigste heltinne Katrina Kapoor går gjennom harde tider, fordi hennes far hadde nylig begått selvmord, og hun blir tvunget til å se familie krangler, for å hjelpe familier økonomisk og tåle uutholdelig temperament bestemor. Jente sint på alt og alle, men det er bare 23 år.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Livsglede bypass Neynu fest, men hun møter Rohit optimist som hun forelsker seg og prøver med alle midler å bringe jenta det er ikke så ille som det virker. Men for å lykkes fyr å se et smil på ansiktet vakker trist jente?
 9. "Stjerner på jorden" - Et bilde som barn - dette er lykke, og hvert barn er unikt. Yishan Avasty 8, lider han av dyslektyy og har store vanskeligheter læring. Gutten mislykkes eksamener på skolen og obessylyvshye foreldrene gi barnet til barnehjemmet.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Det Yishan stengt i seg selv og lider av ensomhet helt til han møter en lærer i tegning Frame Nykuma. Bare han innser gutten. Ram kommuniserer med et barn og lærer ham å leve i samfunnet, men etter sine egne regler. Læreren utvikler talent Ishan og er årsaken til hans problemer.
 10. "Hail Victory! » - 2014 film om mot og ekte menneskelig følelse, en ekte fighter. Tidligere offiser Jai Ho har alltid vært trofast mot sitt hjem og hjalp sine underordnede. Ingen av soldatene under hans ledelse ikke bo med sine problemer alene.
Topp 10 beste indiske filmer gjennom tidene

 Men offiseren ikke setter pris på innsatsen, og med tjenesten, ble han løslatt. Men en mann kan ikke sitte stille, begynner Jai Ho å bekjempe korrupsjon. Og det er ikke som mange politikere, hvis arbeid rørte Jai. Som et resultat, begynner å kjempe en ærlig mann og en skurk, der utenomjordisk liv verdiløs. Under trussel er nære slektninger og fighter for rettferdighet, men det er ikke til å gi opp.
 Se alle filmene med glede og dele erfaringer.
Яндекс.Метрика