Arthouse - en sjanger ikke ment for et bredt publikum. Men noen filmer laget i denne sjangeren, ikke bare bemerkelsesverdig, men også gjør at du tror, ​​og noen ganger bare blåse opp fantasien. Hvis du ønsker å bli overrasket? Finn ut hvilke av disse bildene er de beste.

 Mest Arthouse bilder


 Vi tilbyr deg den beste Arthouse filmer i sjangeren:
 1. "død". I fortellingen (spilt sin uforlignelige Johnny Depp) hovedpersonen William Blake, en enkel regnskapsførere, etter dødsfallet til hans foreldre flyttet til den ville vesten for å finne en jobb og fortsette sin beskjedne liv. Arbeidet med en ung person får, men dreper en mann og blir skutt i brystet.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Heldigvis, på vei William møter indiske heter Ingen som tar gutten en favoritt poet og sykepleier det gjennom deres Sihl. Som et resultat, Blake våknet opp og følte styrken i kroppen hans, men belønningen for hans hode på grunn av anklager om drap.
 Ingen William og gjemmer seg fra de tre demonene sendt av Blake. William seg plutselig oppdager at utrolig sterk, smart og flink. Ennå vondt det. På denne tiden, Nobody og Blake komme til gudsforlatte stamme leder som går med på å holde William siste reise. Døende Blake hørt to skudd, hvorav den ene var ment for hans andre-indisk.
 2. Listen inkluderte filmen "Dohvil." Hendelsene som utfolder seg i 30-årene av forrige århundre. En ung og attraktiv jente Grace å unnslippe gangsterne, får i Rocky Mountains og er i bittesmå mennesker og Gud glemt sted kalt Dohvill, som er hjem til bare 7 barn og 15 voksne.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 En av beboerne ble enige om å ly Grace, men andre innbyggere tilpasset med fiendtlighet. Jenta har å jobbe mot innbyggerne i byen. Først utfører det en enkel jobb, og mottar en lønn, resultatet fra grusomhet og grådighet Dohvillya beboere bokstavelig talt forvandlet til en slave. Grace innser at var i hiet sadister og begynner å ta hevn.
 3. "A Clockwork Orange". Filmen ble spilt inn i 1971, forteller det av ondskap moderne samfunn og de mest avskyelige menneskelige kvaliteter. I historien hovedpersonen er en dysfunksjonell tenåring Alex, som voldtok jenter å gjøre narr av folk og drepe dem og lytte til klassisk musikk. På ett punkt Alex forråde venner, og han befinner seg i fengsel.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Det var det i bytte mot friheten tilbød å gjennomgå behandling. Den eksperimentelle metoden var å undertrykke den unges ønske om vold, men etter løslatelse fra fengsel Alex er en ekte monster. Ofre begynne å ta hevn på den unge mannen, og bivirkninger av behandlingen vykynutysya gjøre det ut av vinduet. Man overlever, men essensen er den samme. Denne filmen med innslag av vold, så spesielt sårbare for å se det ikke verdt det.
 4. "Leder av veggen". Maleriet er dedikert til tyrkerne, som emigrerte til Tyskland. I historien førti tyrkere Cahit etter at hans kone prøver å glemme fortiden og bli kvitt all tyrkisk, men til slutt miste seg inn drikking og begynner å bruke narkotika. Etter ulykken, mannen mirakuløst fortsatt i live. Det andre tegnet - tjue Sibel.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Hun prøver å flykte fra varetekt konservative foreldre kypriotene og begynne å leve et normalt liv interessant. Hun selv forsøker å ta selvmord, men innlagt på sykehus, og det møtte Cahit. Å flykte fra foreldre og til slutt flykte fra varetekt, hun tilbyr en ny venn humbug ekteskap. Men over tid, utvikler vennskap til kjærlighet.
 Ved en tilfeldighet Cahit går til fengsel, går Sibel og måten elskere hverandre. Men etter frigjøringen av mannen bestemmer seg for å finne sin kone. Sibel tilhører velge å være veldig, veldig vanskelig.
 5. "grønn elefant". Hvis du elsker filmer russiske forfatteren Ranger dette bildet. I historien om de to tittel tegnene er i hæren og skylden faller på haupvahta. Både straffet - løytnant. En gang i et trangt rom, soldatene begynne å diskutere samfunnsspørsmål, snakke om psykologi av mennesker og senk i aktuelle emner.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Men en av løytnantene begynte å snakke om hva som var hans turbulente ungdom. Og historien om livet synes "innsatte" så ekle at han falt i en raseri. Filmen er så fylt med scener poverhayuschymy i sjokk og redsel for aggresjon og noen ganger vill Şəlvə, Lachin, for å vise det bildet, selvfølgelig ikke tillatt. Men dette hindret ikke direktøren å motta flere priser for sin "barn".
 6. "Acid House" - En ekte klassiker kunstnerisk kino. Filmen ble historien Irvine Welsh. Man får et bilde av tre uavhengige deler. Hver av dem - en vill historie om hvordan narkotiske gasser kan undergrave fantasi. I den første historien om helten kaster jenta sparket ut av huset foreldre og ekskludert fra fotballag.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Synder Gud som slår drukkenbolt med pub blir til en flue fyr. I den andre kona til historien somlekopp og henpecked settles i andre etasje av huset sitt med en banditt. Den tredje historien av røvere, som etter å ha tatt LSD vises i kroppen av et nyfødt barn av velstående familier.
 7. "Coffee and Cigarettes" - Er en samling av elleve deler, som hver - en kort svart og hvitt film. Bildet over direktør jobbet i sytten år, og spilte hovedrollen i filmen slike kjente skuespillere som Bill Murray, Steve Buscemi, Cate Blanchett og andre.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 I hver av de alltid tilstedeværende sigaretter og kaffe, som knytter sammen folk for intervjuer og gjøre bedre kjent med hverandre. Heroes fortelle interessante og noen ganger sprø historier, dele hemmeligheter og krangle med hverandre. Enkelt, trygt, kort, men svært interessant og fascinerende.
 8. "Himmelen over Berlin". I en delt Berlin Wall fly mange er usynlige engler. To av dem - og Kassyэl Damyэl, som er de viktigste tegnene i bildet, lese meninger og vanlige dødelige noen ganger misunner sin dårskap, lidenskap og hemmelige lyster. De fleste engler er udødelig, men deres verden er bare en tanke og ånd, følelse og følelse av dem fremmede.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Damyэl faller i jorden skjønnhet Marion, som jobber i et sirkus akrobat. Kjærlighet engel er så sterk at han er villig til å gi opp udødelighet og liv i himmelen, velge jordiske tilværelse, der så mange følelser, feil, svakheter og synder. En litt sprø, men romantisk kjærlighetshistorie dødelige og engler.
 9. Den øverste delen av filmen "Pianist". Eric - fire tiår pianist, som er professor i Wien Conservatory. Hun er overbevist om at det har unik kunnskap om musikk. Men faktisk, Eric - en ekte monster av den moderne verden, der hodet krydde komplekser, misunnelse, vulgaritet og hemmelige lyster.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Denne kvinnen gjemmer seg fra alle. Men når den møter en ung student. Da den unge mannen prøvde å mestre Eric, hadde hun degradert til og med laget en liste over erotiske begjær. Overrasket ung mann oppdager at læreren har en sadistiske tilbøyeligheter, men hjemme hun holdt et arsenal av sadomasochistisk elementer.
 10. "Time". Jente C-Hee og Ji-woo fyr der i to år. Men C-Hee så sjalu på hennes kjæreste, som alltid glade scener av sjalusi. Til slutt, er fyren så trøtt fra andre halvår, noe som kan ha sex med henne bare en gang og sende tilbyr en annen kvinne.
Beste filmene i sjangeren kunst huset: vår liste

 Xi Zhi Hui ønsker å beholde, Wu og tenker liker å overraske kjæresten hennes. Hvordan lage Ji-woo å bo der, men føler nye følelser? Dette kan hjelpe i plastisk kirurgi. Men hvordan vet du jenta i mengden?
 Scener av alle disse filmene er utrolig, utrolig og noen ganger tankevekkende. Men slike filmer verdt å se!
 2015 planlagte produksjonen på verdens skjermer mange filmer. Men hvilke som er de mest forventet?

 Liste over de mest etterlengtede filmer


 Dermed blir mest etterlengtede filmer 2015:
 1. "Terminator 5". Detaljer om handlingen i denne delen akkurat kjent, men det er informasjon som det vil overlappe med hendelsene i de to første delene. Tegn som del vil flytte tilbake i tid og reise mellom epoker.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Publikum vil se det kjente opptakene fra forrige avdrag og huske de glemte helter som fosterhjem familiemedlemmer John Connor, Sarah Connor nabo, politi fra den første filmen. Som du vet, vil en viktig rolle å spille fast Arnold Schwarzenegger.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 På en tomt på Terminator vil bli lansert i det fjerne 1984, for å drepe Sarah Connor, som senere blir nødt til å bli mor opprørslederen av verden etter apokalypsen. Det vil være Kyle Rice, som er nødt til å redde Sarah. Hva er fremtiden er ukjent, men det er klart at den vil avhenge av tidligere hendelser. På skjermbildet vil bli lansert i juli 2015.
 2. "Mission Impossible 5". Suksessen til de tidligere deler av filmen tvinges produsentene til å ta opp den femte skyting. Imidlertid har regissør og manusforfatter ennå ikke godkjent, slik at tomten er lite kjent. Ryktet har det at for regi kontrollpanel kan være Christopher Macquarie.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Mange venter på at filmen også, og så frem til en interessant løsning. Det er kjent at agenten Ethan Hunt vil spille Tom Cruise, som spilte hovedrollen i de foregående avsnitt.
 Og selv om det er uklart hva som nøyaktig skal male, men mange kritikere mener at historien vil forbløffe og overraske seerne. Det gjenstår å se, selv om det vil ha å gjøre i lang tid, fordi tilgang til skjermene bare planlagt for desember 2015. Zapasaytesya pasient, vil bildet kommer til å bli spennende.
 3. "Sherlock Holmes 3 '. De to første utrolig interessant del av filmen er så dempet mengden som tredje ut var planlagt for lenge siden. Tomten er allerede der, men så langt, dessverre, vi vet om det så mye. I hovedrollene, er fortsatt å bli sett Jude Law og Robert Downey Jr, som hadde alt fancy.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Downey Jr., ifølge ryktene, overtalt til å ta del i filmingen av Jack Nicholson og villig til å ofre for å få til sin avgift. Regissert av Guy Ritchie møtte skuespillerne diskutere samarbeid.
 Rachel McAdams som seere se, men bare i en cameo rolle. Og rollen til de viktigste skurken, som det ble kjent, vil spille Jared Harris. Grunnlaget for historien blir en historie av Conan Doyle. La publikum er ingen tvil om at i løpet av hele bildet vil være stress, og stoffet vil bare finne ut til slutt. Generelt forventer 2015.
 4. Fortsetter å liste "Star Wars: Episode VII». På vei ut av dette ble kjent for to år siden, men nøyaktige data om handlingen ennå. Likevel er det en del informasjon, men dens ekthet kan ikke anses som absolutte. Dermed er det antatt at hendelsene i filmen utspiller seg 30 år etter slutten av forrige avsnitt.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Regissør og manusforfatter reist spørsmål som kompleksiteten i den fysiske og moralske valg, filosofisk rett og rettferdighet, hevn og mer. Ryktet har det at hovedpersonene er medlemmer av familien Skayvokerov.
 Også, sannsynligvis i den nye delen av luken forelsket i noen heltinne (det er ikke klart hva slags). Publikum er sannsynlig å bli observert av dannelsen av New Republic. Exit maleri planlagt til slutten av neste 2015.
 5. «The Avengers 2: Altron era". Tre år etter hendelsene beskrevet i forrige avsnitt, Avengers igjen tvunget til å komme sammen for å konfrontere den nye inkarnasjonen av ondskap. Denne gangen vil være så onde Altron - kunstig intelligens, som opprinnelig ble opprettet for å beskytte verden mot trusler.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Men liksom den viktigste trusselen mot Jorden Altron betraktet sine innbyggere, at hele menneskeheten. International Organization "SCH.I.T" ute av stand til å motstå Altron, så jeg måtte ringe etter hjelp Avengers. Men kunstig intelligens er så sterk og flink at selv Avengers ikke kan stoppe det. Exit premiere er planlagt i april 2015.
 6. Fans av science fiction-filmer om fremtiden og sannsynligvis venter på premieren bildene "Passasjerer". I historien romfartøy frakte mennesker på en fjern planet, der organisert koloni. Men å fly til planeten i lang tid, slik at alle passasjerene sitter i kryogenisk søvn i 90 år.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 På grunn av en funksjonsfeil i en av de avdelinger av en passasjer vekker opp på forhånd. Utsiktene alene på skipet til alder og dø uten å se inn i fremtiden, redd mann.
 Til slutt bestemte han seg for å våkne opp vakker jente som selvfølgelig ble sjokkert først og skjønte ikke hva som skjedde.
 7. Hvis du liker thrillere og grusomheter, har du sannsynligvis venter ut bildet "Assassins Creed". I historien om Desmond Miles bare bartender, er en ledende rolig og lite bemerkelsesverdig liv plutselig kidnappet medlemmer av den mystiske aksjeselskap "Absterho Industries".
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Desmond får vite at hans forfedre var asassynamy og konkurrerte med tempelridderne. Med en unik maskin kalt Animus medlemmer av selskaper som forsøker å få genetisk minne om Miles og finne ut hvor de farlige gjenstander, og endre skjebnen til menneskeheten, intervenere i noen tidligere hendelser. På skjermene filmen vil bli lansert i august 2015.
 8. "I, Robot 2". Denne filmen er oppfølgeren til den første delen. På det første bildet noe forferdelig skjedde: robot drepte en mann og dermed brutt alle lover i robotikk. Selvfølgelig, på grunn av dette, roboten Sonny (som han er mistenkt for å drepe) begynner å jakte.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Detektiv Dean Spuny at, generelt, ekstremt negativ holdning til alle robotene gjør alt for å fange og nøytralisere fienden. Under jakten Dean selv vil miste menneskelige følelser og forvandles til en programmert maskin.
 Men Sony vil være som en mann og begynner å føle. Seerne vil være i stand til å se filmen favorittfigurer og fantastiske scener av romkamper og forfølgelser. Avslutningen vil være interessant.
 9. "Indiana Jones". En utrettelig reisende var gammel, men ikke miste fingerferdighet, styrke, mot og iver for eventyr. Rollen som Indiana vil fortsette å spille en utrettelig Harrison Ford, tenk en annen som Jones er rett og slett umulig.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 Jones vil bli et nytt eventyr og være vitne til interessante hendelser. Indiana oppgave er ikke lett, fordi banen må passere gjennom Bermuda Triangle, som, som vi vet, tapte ikke én reisende. Er klare Jones?
 Selvfølgelig må prøve, men nysgjerrig arkeolog-explorer fortsatt sterk og modig, så seere venter på farlige situasjoner, jage og slåss. Generelt, alt i ånden av Jones, som i de foregående avsnitt.
 10. Hvis du foretrekker komedie, så er det du oppdaterer 2015. Filmen "Odd Man 2". Den første delen av Mark Uoldberhom star gal bamse og erobret hele tatt. I historien om paret finner alltid relasjoner, og Mike bare nyter livet.
De mest etterlengtede filmer i 2015

 I den andre delen, vi igjen se kjære Ted og vulgær, men den kvinnelige hovedrollen, er sannsynlig å spille Amanda Sayfred. På tomten er knappe kjent, men sannsynligvis en bjørn vises kjæreste.
 Hovedpersonene, er sannsynlig å føle all sjarmen av familieliv og vil venne seg til den nye rollen. Ennå å finne ut detaljene er nødvendige for å vente til våren 2015 (pre-out planlagt for april, men datoen kan bli endret) og nyte en komedie på kino.
 Future 2015 vil overraske og glede alle fans av filmer med ny interessant og spennende film.
Яндекс.Метрика