Mysterium som heter Alice

 Planet skyts Alice : Pluto.
 Fargene er bra for en hersker som het Alice: gul-brun, stål, mørk brun, symboliserer tilkoblings følelser av forståelse, snakker om detaljene åndelig orden, men samtidig om muligheten til å håndtere sine følelser.
 Alice Favoritt farge: grønn.
 Steiner-talismaner Alice: jade, Krysopras.
 Navnedager i Alice 31 desember (18 desember).

 Alice Navnhistorikk


 Heter Alice gamle germanske opprinnelse og betyr "liten jente". Det er ingen tilfeldighet heltinne heter Alice vstrechyutsya i barnas historier ofte. Kjente Alice -. Heltinne historier ("Alice in Wonderland" og "Through the Looking-Glass", skrevet engelske matematikeren Charles Dodgson Lyutvydzhem annen barnas tale "The Golden Key, eller Adventures of Pinocchio", skrevet av den russiske forfatteren Alexei Tolstoy basert italienske historier om Pinocchio for slu rev, som alle stadig bedratt, ble kåret til Alice.

 Verdien av Alice


 Det er lagt merke til at en kvinne som heter Alice vedvarende og sta, prinsipiell og rettferdig. Hun angret aldri gjort, går gjennom livet uten å se tilbake. Dette er en veldig ansvarlig og pålitelig person, alltid husker hans løfte. På grunn av sin direkte karakter Alice liker ikke krangler og raskt går til forsoning. Det neobydchyva, nezlopamyatna, har en tendens til ikke å skape problemer og ikke å komplisere livet for seg selv og de rundt hennes folk. Alle disse funksjonene kombinert med hennes romantikken og drømmende. Hun ser på seg selv som om på en annen måte - skånsom, sublime, lys.
 Alice - En person veldig dypt, overfladiske relasjoner kan ikke stå. Hun elsker til materiell velstand og har nøktern syn på livet. Det er iboende i sunn pragmatisme. Det er ofte ensom, så alltid setter pris på kjærlighet og vennskap obligasjoner, hvis de skal gå inn. Alice er godt utdannet.
 Alice motvillige til å tro ordet, og foretrakk å fastslå over seg selv. Hun er talentfull, elsker å synge. Gifte seg med det kommer til å elske og bli lojal og hengiven kone, vzvalyvayuschey på sine skuldre og omsorgsfull familiemann er ofte et problem. Han finner alltid det rimelig og pålitelig rådgiver. Alice utmerket fortelleren som tiltrekker hennes folk, gjerne hjelper hun venner og gjør det svært taktfullt. Hun er en god venn.
 Samlet Alice + person, fokusert og veldig emosjonell. Det musikalske og sårbar. Det er lett å skade ord og overbalanse. Hvis Alice konflikt, deretter kan du bestemme bare snakker hjerte til hjerte og ber om tilgivelse, Alice nezlopamyatna.
 Alice vil ikke tillate noen å forakte ham. På jobb og hjemme er det en kilde til ro og tillit, sammen med hennes folk føler seg komfortabel. Den kan kjøre sanger medisinsk profesjonell musiker.
 Utførelse som heter Alice i den naturlige verden er alm gir sin wingman ro og tillit, krokus, delikat vårblomst vises først fra under snøen, og en katt som er kjent for å gå alene.
 Ifølge numerologi, møter heter Alice nummer 8 gir for sammenslåing av to verdener - den åndelige og materielle.

 Famous Alice


 6 juni 1872 i Darmstadt født Princess Alix Victoria Helen-Louise-Beatrice Hessen-Darmshtadtskaya. Hun ble kåret til Alex (Alice) til ære for sin mor, prinsesse Alice of England, datter av dronning Victoria. Det tyske navnet Alex hørtes mye som Alice. "De bare ha forvrengt mitt navn, de sier det Alykse" - har beklaget den britiske. Etter den tidlige død av sin mor, med shestytyletneho gamle Alex levde og oppvokst i England etter sin bestemor, dronning Victoria, var hennes favoritt barnebarn, med kallenavnet "sol". Første gang hun besøkte Russland når hennes søster giftet Storhertug Sergei Aleksandrovitsj. Da hun først så Kronprins Nicholas, som ble forelsket i henne. I april 1894 var det hennes engasjement til tronarvingen prins Nicholas. Hun kom til Russland i oktober 1894, og kort tid før dødsfallet til Alexander III, ble døpt i den ortodokse tro og storhertuginne var en uke etter begravelsen av Alexander III. Det var en av de få kongelige ekteskap av personer signert med kjærlighet, ikke med statlige grunner. Hele sitt liv i Russland - en historie om kjærlighet til ektemannen Nicholas II og deres barn. Empress alltid hatt ubegrenset tillit og dyp hengivenhet mann. Hun delte alle gledene og vanskelighetene med sin regjering og hans martyr død i kjelleren av bygningen Hypatius. 
 Blant kvinner kalt Alice ofte spurte talentfulle skuespilleren Alisa Freundlich eksempel på Alice og Koonen. Alice Freundlich, datter av den kjente skuespilleren Bruno Freundlich, etter at Leningrad Theatre Institute jobbet i Leningrad teatre - dem. Faith Komissarzhevsky de. Leningrad bystyret, og fra 1983 i Bolshoi Drama. Likevel førte nasjonal kjærlighet hennes filmroller. Hun spilte hovedrollen i filmen "Family Happiness", "Melodies Veryyskoho kvartal", "Prinsessen på erten". Kritikere understreket sin lyriske og komedie talent, eleganse, femininitet, subtil humor. En av de mest bemerkelsesverdige var rollen som direktør for statistikk av Ludmila Kalugin i filmen Eldar Ryazanov sin "Office Romance". Alice Freundlich ble utrustet med mange kvaliteter som er så karakteristisk for kvinner kalt Alice. For eksempel, det var iboende dybde av følelse - et typisk trekk ved eierne heter Alice.
 Alice Koonen, store russiske skuespilleren, kona til regissør Alexander Tairov, etter at Moskva Art Theater School, hvor hun studerte med Stanislavsky, spilt i kroppen hans. 1914 Koonen bli den ledende skuespillerinnen Alexandra Tairova Chamber Theater. Creative fellesskap Koonen og Tairova definert ideologisk og kunstnerisk retning Chamber Theater. Tairova omtalt tendens til utsøkt vakre scene former, ren ros de mektige lidenskaper. For 35 år Alice Koonen spilte i Chamber Theater mange roller i tragedien av Phaedra Racine til Zhirofle - Zhiroflya i samme operette Lecoq. S fikk den først og fremst som en tragisk skuespiller. Hennes ferdigheter var iboende intelligens, den fineste melodisk utvikling av ting sjelden plast presisjon, dyktighet kultur scenen bevegelse.
 Alicia Alonso -. Cubanske danser, utføre ledende roller i klassisk ballett "Svanesjøen", "Giselle", "Tornerose" og så videre D.
 Alice man - Russisk popsanger.  
Mysterium som heter Catherine

 Planet patron: Sun.
 Fargene er bra for en hersker som het Catherine: gul-grønn farge, et symbol på sinnet, og rød - emblemet av lidenskap, impulsivitet.
 Favoritt farger Catherine (Katie) : Mørk blå, brun.
 Stone - maskot Catherine (Katie): blek grønn beryll.
 Navnedag Catherine (Katie): 7 desember (24 November) - Katarina av Alexandria, jomfru-Great Martyr.
 Navnet er dannet fra det greske ordet "kataryos" betyr "renhet, renhet."
 Russisk-ortodokse kirke ærer Catherine, datteren til guvernøren i Alexandria i Egypt, med ære har gått lider for sin tro i den tiden av keiser Maximian (305-313). Hun hadde en sjelden skjønnhet, intelligens og fikk en utmerket utdannelse. Mange søkte hennes hånd, men Catherine annonsert at ut bare de som utmerker seg i sin storhet, rikdom og visdom. Hennes mor, en hemmelig kristen, tok datteren til den hellige eldste som har gjort det på dåpssakramentet, present ikonet av Vår Frue av Bohonemovlyatom Jesus og fortalte dronningen av himmelen for å be for tildeling av en visjon om hennes sønn. Om natten, jenta hadde en visjon av Jomfru og barn. Når Catherine våknet, hånden hennes lyste ring - hans gave himmelske Brudgom. Når de hedenske hellig Catherine gikk til biskop Empire å redde folk som er kristne som ofret til hedenske guder. Keiseren prøvde å forføre henne, og tilbyr ekteskap, tvunget til å fornekte kristendommen truet hjul. Ferier frimodig nærmet hjulene, og de spredt i biter og drepte mange hedninger. Deretter med en bønn til ære for Kristi martyr satt seg hodet på blokken. 
 Navn Catherine var veldig populært i Russland, og hadde på seg hans borgerlig og adelskvinne, og enke. Catherine festligheter ble holdt i alle russiske landsbyer: ridning og racing på treere dekorert endte ledninger inntjening av menn i vinter - i carting. Night-Catherine sannytsu jenter lurte på om Mr Right og bedt om å gi et lykkelig familieliv.

 Verdien av Catherine (Kate)


 Hvor sjarmerende diminutiv-hengiven navn en floral krans omgir denne flotte navn: Kate, Katyusha, Katrusia, Katerynivka Katenok. En full lyd i navnet til Catherine hørt noen authoritativeness og majestet. Dette tradisjonelt "kongelig navn" indikerer mottakelighet for skogforvaltning du nale kreativitet, innsikt og evne til å ikke bli lurt synlighet og kritisk analysere hva som skjer.
 Catherine har et barn viser selvstendighet, trivsel sjeldne, ekstravaganse i kjole og atferd. Kate stolte, harde overføringer noens fordel, fordi det er vanligvis en av de beste jentene klasse og vennskap fører til sterke og anerkjente klassekamerater. Noen ubesluttsom karakter mer som en advarsel. Catherine - dreamer, er hun godt utviklet fantasi.
 Catherine attraktiv for hennes mange fans. Men paret hun velger det nærmeste i ånd, i stand til å gi henne føle seg trygg og sikker.
 Catherine ofte ta vare på de mest ubetydelige småting som noen ganger fører til desperate handlinger som det bærer. Det bør ta hensyn til ustabilitet i nervesystemet, trenger den mye søvn og hvile, og mottakelighet for lungesykdom.
 I samtale med Kate alltid huske om hennes stolthet. Hun har en venn med hvem de var ekte, men det er få. Hun forstår godt humør, hun elsker å spøke. Hvis den andre parten vil være i stand til å snakke med Catherine hjerte til hjerte, vil det bli genuint overrasket ved å åpne det som usynlig for andre. Karma nevne harmonisk.
 Catherine kan arbeide på jobben, på skolen eller institutt.
 Navn Catherine tilsvarer en - Antallet mål, noe som gjenspeiles i naturen av en tilbøyelighet for seg selv og noen ambisjon, avvisning av noe på tro, uten intern analyse. Denne rasjonalisme er ment å beskytte det sårbare og urolig sjel.
 I naturens verden som heter Catherine tilsvarer klubnyyka og svane - emblemet på troskap og generøsitet, et symbol på skjønnhet, renhet og uskyld.

 Famous Catherine


 Navn Catherine ble døpt i den ortodokse russiske keiserinne Katarina jeg og "strålende" Katarina II, som har lang og bemerkelsesverdig regjeringstid har skapt en hel epoke.
 Navn på St. Catherine er sundet mellom Japan og Kurilene. De ble kalt byen Jekaterinburg, MASSE, Ekaterinodar.
 Nevne Catherine hadde heltinne av romanen av Leo Tolstoy "Resurrection" og Kaverina "Two Captains" dikt Shevchenko og Nekrasov.
 Navnet på denne dekorerte Shakespeare "Troll kan temmes" og drama Ostrovsky er "tordenvær".
 Formidable instrument av "Katyusha" var under første verdenskrig symbol av uovervinnelighet.
 Sovremennitsa Katarina II, prinsesse Ekaterina Dashkova i 1783 ble den første presidenten i det russiske Academy of Sciences.
 Catherine Trubetskaya - den første av konene til desembristene gikk etter vanæret mann i eksil som Catherine temperament.
 Opprørske menn delte deres skjebne Catherine Bruce (kone medarbeider av Peter I), Ekaterina Andreeva (kona til dikteren Konstantin Balmont), Catherine Peshkova (kona til Maxim Gorkij).
 Suksessen til kreativitet og karriere mange skylder sine koner Nikolai Karamzin - Catherine Andrey, Mikhail Kutuzov - Catherine Ilinichna, Vladimir Solovjov - Catherine Alexeevna, Dmitrij Mendelejev - hans søster Katerina Ivanovna.
 Catherine Breshko-Breshkovskaya - en av arrangørene og ledere av Sosialistpartiet, "bestemor til den russiske revolusjonen."
 Catherine Vazem - Russisk ballettdanser, lærer, og den 22 dans repertoaret hennes - heltinnen i romantiske ballett "Giselle", "Le Corsaire", "La Bayadere", "Tornerose", "Raymond", hennes elev - Pavlova Kshesinskaya, Vaganova.
 Ekaterina (Rina) Grønn - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmene "hittebarn", "Shining Path", "Spring".
 Catherine Furtseva - Kulturminister av Sovjetunionen av Nikita Khrusjtsjov.
 Catherine Savinov - Russisk skuespiller, spilte som Frosya båtmenn i filmen "Come Tomorrow" og koker Matryona i filmen "Balzaminov ekteskap."
 Ekaterina Maximova - danser, utøver av de store partiene i ballettene "Stone Flower", "persille", "Giselle", "The Fountain of Bakhchisarai".
 Catherine Deneuve - fransk skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Paraplyene i Cherbourg", "Girl from Rochefort", "Beauty Day", "Indokina".
 Ekaterina Vasilyeva - film og scene skuespiller, spilte hovedrollen i filmene "Bumbarash", "Ordinary Miracle", "magiker", "crew"  
Яндекс.Метрика