Væren. Kjennetegn på Væren

 Væren (21 mars til 20 april)

 Planet Væren


 Væren Mars beskytter. Ifølge romersk mytologi, Mars - krigsguden. Derfor overfører det fryktløshet og fastsettelse av deres menigheter.
 Dette dristige og aggressive mennesker. De er i stand til å mobilisere alle interne krefter og tilstrekkelig møte noen motstander, mens du holder en god sjanse til å vinne.
 Dessverre, de sjelden bringe saken til slutt. Heller, til det punktet hvor du kan høste laurbær, stupe de hodet i å løse nye problemer.

 Elementet av Væren


 Væren - tegnet av Brann. Påvirkningen av Mars og Solen gir gnist uopphørlig bevegelse og en tendens til å overdrive. Væren vil gjøre noe for å unngå kjedsomhet og depresjon. De ikke lenger føler for å tenke. Væren føre stillesittende liv, så lenge ikke blir sittende fast på siden av livet, hvis det noen gang er. De er ikke redd for å sette foten på nytt territorium, resolutt engasjere seg i kampen og gi et betydelig bidrag til seieren. Selvfølgelig, noen av sine avgjørelser senere kan virke forhastet, men du vil aldri møte Væren, sozhaleyuscheho hans gjerning. Mottoet for dette flammende skilt: "Alltid foran! "Væren inspirert plan, selv om det ikke alltid implementere dem i virkeligheten.
 Zodiac sammenlignet med liv banen. Væren - det første tegn på ZodiacMen fordi det symboliserer fødsel. Denne babyen signere og, som alle baby, er det helt absorbert i seg selv og sine følelser. Hans behov - primær, den andre at han ikke bryr seg, så ikke rart at den viktigste kjennetegn ved Væren - en åpenbar selvopptatthet. Han tenker på seg selv først.
 Men dette svært vennlige mennesker, vanligvis med energiske oppførsel. De kjemper mot noen urettferdighet, ikke nølende mens i uttrykk kan være varm og hard, og alltid gi uttrykk for sine synspunkter direkte. Dette skiltet er ingenting skjult og kompleks.
 Eksteriøret viser ekstrem selvtillit og selvopptatthet, men ikke om pessimisme. Væren - ung mark, det trenger Bravado, vise frem. Han føler ikke at andre kan levere eventuelle ulemper. Denne uskyldige narsissisme myke opp inntrykket av aggressiv Væren, det er så vanskelig å bli fornærmet som barn.
 Væren er ikke redd for nye ting. Født under dette tegnet er ofte kalles pionerer i dyrekretsen, og det er denne evnen uten frykt for å gå inn i det ukjente ofte bringer dem suksess. Men Væren liker å planlegge, fordi planene bringe orden. Når alt organisert, er det vanskelig å skjule ujevnheter. Gjør mange spontant - mottoet til Væren. Hoved start og mål vil være andre.
 Vanligvis Væren lykkes i sine karrierer.
 Fra Væren ut gode salg, selgere, foredragsholdere, tannleger, veterinærer, soldater, politi, slaktere, gode kirurger, skulptører. Vel komme sammen med ild og metall. Men uavhengig av valg av yrke, har en tendens Væren å bli den første bedre.
 Men de er dårlig politikk, kan ikke skjule sine tanker, følelser og intensjoner, og de har veldig merkelig forestilling om at folk trenger, men ideene de kan gjennomføre.
 Væren sikker på at ingen andre vil takle saken så godt han. Dette kan føre til nervøs utmattelse allerede Væren kan ikke bli beskyldt for latskap. Væren aldri sitte inaktiv venter på at suksess kommer til dem alene, uten deres hjelp. Hvis du gir dem en mulighet til å demonstrere organisatoriske ferdigheter og initiativ og gi litt spillerom, vil du se hva virkelige arbeidet.
 Owen Leder kan ikke tolerere slackers og hacks. Arbeider under veiledning av Ram, være forberedt på å somle sent, og noen ganger kommer til tjenesten på søndag. Men han ser gjennom fingrene, hvis du er sent på jobben, tilbake en halvtime senere lunsj eller har fri i midten av uken.
 Energien til Væren bringer mange av, men i prinsippet kan de være stille, når de vil. Kreativ energi kan nå Væren når som helst, og da vi ikke skulle forstyrre ham. Til tross for forakt for detaljer, vil han utføre jobben sin perfekt. Penger som et insentiv til å spille en mindre rolle. Hvis Ovnu må velge mellom berømmelse og penger, vil han velge det tidligere.
 Væren vil aldri anerkjenne meg selv galt. I regi av Mars Væren aldri i stand til å akseptere nederlag i noe og vil ikke viker tilbake for noe i jakten på suksess. Og mest Væren lykken følger egentlig - i kunst og næringsliv.
 Til tross for overdreven oppriktighet, sjokkerende mange, Væren, hvis han ønsker, kan modelleres sekulære oppførsel og timer med spennende diskusjon om interessante ting som bare har en overfladisk forståelse.
 Språk Væren være ironisk, det eksepsjonelt lett å forårsake sinne som går raskt. Bilder blir fort glemt. Hvis det er mulig, kan de selv beklager til din fiende når de føler at fornærmet ham. Væren kan ikke stå sladder, men fordi altfor opptatt i person, å kaste bort tid på andres atferd, hemmelige tanker og gjerninger.
 Vanligvis Væren ingen halvtoner i å vurdere mennesker og hendelser, det er fiender og venner; er svart og hvit, men det er ingen grå; som kan være bra eller dårlig, men ikke mediet. Han er bare interessert i dag, raskere nå. Men fantastisk kombinerer det en realist og en idealist utsatt for poetisk, sentimental, tro på mirakler.
 Til tross for den ytre tillit, krever Væren godkjenning og støtte fra ansatte, ektefelle og til og med forbipasserende. Det er fryktelig glad når noen gjenkjenner sine prestasjoner, og omvendt, kan falle i fortvilelse hvis du vet at underordnede ikke godkjenner hans metoder for ledelse eller undervurdere sine evner.
 Selv Væren desperat modig, modig, sterk, de absolutt ikke tåler fysisk smerte. Så, for eksempel, er et besøk til tannlegen vil bli satt av til siste. De er vanskelig å sette i sengen når de føler seg dårlig, men hvis de ble lagt, så virkelig syk. Væren - utålmodig pasient. Hans holdning til sykdommen: ikke gå til sengs, flytte, ikke gi opp. Den virkelige årsaken til sykdommen ligger i utålmodighet.
 Væren satt til alvorlig migrene (på grunn av nyresykdom), mage lidelser, bein sykdommer, smerter i kneledd. Deres tåpelig fryktløshet resulterer ofte i fysiske skader.
 Fordi Væren bør bevisst lage en tålmodighet og varsomhet. De er preget av hodeskader, kutt og brannsår, noen ganger svært alvorlige, men de har generelt god helse, du bare se ham og å avstå fra alkohol. På grunn av vedvarende optimisme Væren sjelden lider av langvarige og kroniske sykdommer som er lært astrologi og medisin bekrefter, mer imponerende melankolske og pessimistiske. Men de er høyt blodtrykk.
 Begrepet relativ komfort i Væren. Han elsker spartanske forhold, og resten i et miljø som en annen person, hvis han ikke gjorde det Væren, irriterende og ikke avslappende.
 Han liker å gjøre en hyggelig måte, og forventer ikke det samme i retur. Han kan gi, og han likte det.

 Owen folk


 Hvis du er en kvinne som søker spenning, overraskelser, DC ferie, deretter Væren - din ideelle. Men hvis du trenger en ledsager, kan stole på, som du kan føle deg som "en steinmur," da, dessverre, det ikke appellerer til.
 Det kan slå deg lidenskap og kulde. Han er alltid full av ideer og kreative energi.
 Væren mannlige vokser opp veldig sent. Han er utålmodig, modig og selvsikker, alltid fremover. Han er sjenerøs, kan sympatisere med fremmede, men det er helt uutholdelig, egoistisk og krevende, hvis de ikke utføres hans ønsker.
 Denne sterke natur, intolerant av regler og konvensjoner.
 Når det gjelder kjærlighet, dykker Væren inn i det, er jeg sikker på at det er bare kjærlighet, som ingen hadde. Han er full av poesi, lidenskap, ømhet, lidenskap og gir seg selv elsket så mye at det er noe mer, og ønske. Væren idealistisk og utsatt for sentimentalitet, romantisert kjærlighet.
 Stand til å fullstendig overgi seg til kjærlighet, men kan ikke oppdage utenfor deres følelser, temperament og lidenskap.
 Hvis kjærlighet er, prøver han å redde den, og deretter på utkikk etter en ny. Hver gang han håper at denne kjærligheten - er ett. Det er veldig engasjerte mennesker i kjærlighet.
 Væren sant når virkelig forelsket. Det er rettferdig i kjærlighet og i forhold til kvinner. Enkel flørte gjelder ikke for hans vaner. Han elsker romantiske og ønsker det samme fra deg.
 Væren store eiere og ekstremt sjalu. Derfor, selv en uforsiktig blikk kastet mot en elsket en annen mann, enn si en reell svik kan forårsake problemer. Han vil ikke tilgi deg dette. Det bør være først i alt.
 Hvis du har en date med Væren aldri for sent. Det vil ødelegge alt.
 Væren benekter noen makt over ham, føles over resten. Det gjør ikke noen andres lederskap kan kun kontrollere meg selv. Hvis du ønsker å opprettholde gode relasjoner med Væren, du bedre ikke strebe etter å lede. Bare enig med ham om alt.
 Han utad aggressiv og arrogant oppførsel skjult mindreverdighetskompleks som han aldri finner. Derfor bør det være støttet, så vil du lykkes.
 Du kan fortelle ham noe fint - det velsmakende for smiger. Men husk: Væren ingen tosk. Han bare så stolt av ham som er tilbøyelig til å tro smiger.
 Du må elske det han elsker, hater det han hater. Det krever urokkelig lojalitet, den samme som gir seg selv. Den slags ingen triks. Han liker ikke å spille.
 Det kan være den første til å beklage er alltid det hvis du er syk og ulykkelig, vil det være enkelt for deg å bruke penger, alltid kan fortelle deg et kompliment.
 Han er en god og behagelig følgesvenn. Men han lett mister besinnelsen over bagateller, men setter opp for lett.
 Han ønsker å være din eneste verden og entusiasme, det kan du logge inn og dele sine interesser. Væren menn mener at de bør være sverhzhenstvennoy kvinne, men hun bør ha og mannlige egenskaper som selvstendighet, bare for å falle bak i noen få trinn.
 Det er viktig å holde vesken i hendene, så han må kvitte seg med alt, men han er ikke grådig. Kanskje han kan gjøre en masse penger, men neppe være i stand til å redde dem. Han elsker ekstravaganse og mener at ved å bruke penger, demonstrerer det makt.
 Han har en stor sans for humor, han liker intelligente og attraktive kvinner. Og veldig smart og oppfinnsom, vittig, ved hjelp av vidd skjuler sitt engasjement til andre.
 Av Væren barn er vel, om denne faren bare kunne drømme om. Mens små barn, han behandler dem som en kjærlig, hengiven sykepleier. Når de begynner å vokse opp, han har en tendens til å kommandere dem og prøver å veilede dem i fremtiden han trengte retning. Det er nødvendig å minne ham på at uavhengighet er nødvendig for barn så vel som seg selv.
 Ikke i hans natur å adlyde, ikke ødelegge det hans menn for penger, men ikke miste sin individualitet.

 Owen kvinne


 Væren kvinne er noen ganger vanskelig å forstå. Det virker fjernt, kald, litt antypatychnoy og du kan få inntrykk av at hun ikke liker menn. Hun bare ikke kan klare seg uten en mann mye lengre enn den andre kvinnen. Denne enestående skuespiller, lett endres når som helst, sjarmerende, kontroversielle og temperaments. En mann skal sette opp med hennes ønsker endrer seg dramatisk.
 Det er alltid nyttige romaner, kan helten i hennes drømmer bare være til stede i hennes sinn eller være borte.
 Væren kvinne mener at alle kan gjøre bedre menn. Det virker uredd, elsker trening. Hennes rastløshet flyttingen vil gjøre noe menneske. Det bør klare å være først i alt, det samme gjelder romantiske forhold. Væren kvinne foretrekker å være en leder i kjærlighet og hun vanligvis ikke tilbyr når det anses nødvendig. Men mannen som er likegyldig til sin sjarm, intriger henne, og da hun gjør alt for å bli ønskelig. En mann som motstår sjarm, tiltrekker seg alltid.
 Den har en utpreget tendens til å dominere, den søker å pålegge sine synspunkter til andre, selv prøver å forakte alt. Dette er en svært sterk kvinne med en mannlig karakter. Behandle det skal være ganske fast, trygg visning av aggressivitet.
 Væren kvinne elsker smiger hvis det er basert på virkeligheten. Mange fangst fortjener det, og hun likte da hennes beundret. Smiger mye kan du oppnå.
 Det er ekte kjærlighet så lenge levende følelse. Veldig sentimental. Overraskende ydealystychnaya, prøver hun forgjeves å finne en ridder, og så ofte bor alene. Dag i livet til hennes lyse og mørke og ensom natt.
 Det er en selvmotsigelse: at hun ikke ønsker å kjøre for det tett, og samtidig mister interessen for deg hvis du er langt fra den. Hun trenger ikke noe dominerende mann eller slave elsker. Hun har et sterkt ønske om å kontrollere lover som strider mot hennes hemmelige ønske om å være håndterbare.
 Egentlig burde jeg si at en kvinnelig Leter etter kjæreste, ikke en far. Som partner er lidenskapelig, sentimental, lojal og jordiske. Insatiable i følelser, og det er behov for den rette partneren. Hvis Væren kvinne ikke får nok av seksuell nytelse, vil det.
 Sin løsning raskt, noen ganger slem, hun tenker ikke på hva som kan skade sine egne ord. Nyt den mengden som tiltrekker. Bare flotte mennesker vil være i stand til å mestre denne kvinnen. Fra det vil kreve innsats hvis han ønsker å være sammen med henne sammen. Den som gifter seg med henne eller komme i kontakt med den, blir nødt til å gjenkjenne sitt styre, ellers vil livet bli en kontinuerlig krangel.
 Å elske deg, bør hun være stolt av deg, men du bør ikke glemme hennes talenter og evner.
 Det kan være sjenerøse til fine folk til å bruke penger, men kjærligheten synes forferdelig eier. Hennes sjalusi er verdiløs årsak, så aldri la seg rive med hennes venner i hennes nærvær. Men faktisk, dette resultatet sjalusi heller strangulated stolthet enn proprietære følelser. Du må stole på henne, men du vil ikke ha en slik tillit.
 Hvis det ikke er den første til å ha rundt, går hennes lidenskap raskt. Da hun var noe veldig vondt, slår hun raskt til is med flammer. Hennes ilden brenner raskt, og isen kan være evig.
 Hun foretrekker selskap av menn: du sjalu på henne, men ikke vise sine følelser. Væren krever en fullstendig frihet, både før og etter at hennes ekteskap, men hun er veldig ærlig å elske to menn samtidig. Hvis hun elsket noen andre, og tidligere kjærlighet falmet, kvinnelige Væren ærlig innrømmer dette.
 Hun er ekstremt lojale og elskede koneNår han vet at hun elsket, men lider når menn befalt det. I kjærlighet vil aldri vise dum kvinnelig koketteri, hennes kjærlighet rett som sin tale og handlinger.
 Ofte Væren kvinne - en kvinne karriere. Det kan engasjere og arbeide mannlige og kvinnelige. Det er svært vanskelig å få henne til å slutte jobben for deg.
 Den vil kjøpe gaver, omsorg for deg under sykdom, for å låne penger for å hjelpe i arbeidet. Videre er det venter på deg, men intenst vil frastøte din hjelp.
 Når hun er ulykkelig, du må også være ulykkelig; Når hun er glad, du har å oppleve den samme følelsen. Kvinnen - Væren kan ordne scener, men raskt kommer til liv, aldri zatayuye ondskap, ikke hevn, og ikke midt i selvmedlidenhet. Etter en følelsesmessig eksplosjon av optimistiske natur raskt gjenopplivet.
 For kvinner i Væren kjærlighet - union lik. Holde noe hemmelig fra henne umulig, det gjør henne sint. Koble henne stolthet - knuse hennes hjerte. Faktisk er den sårbar for det ekstreme, til tross for hennes tillit. Hun nyter makt og prøver å etterligne det i seg selv.
 Hennes idealisme og optimistisk tro på menneskets natur ofte treffer virkeligheten. Alltid beskytte den mot fiender, hun vil ikke tilgi deg hvis du ikke vil kjempe for det og ikke stå i veien for henne. Det vil også beskytte deg. Aldri kritisere en mann som elsker en kvinne Væren. Væren kvinne avviser herlighet og ære, beskytte den han elsker.
 Når du gifte deg med henne, ikke forvent at det bare skulle forholde seg til huset, har hun andre interesser. Det er en god vertinne, men liker ikke husarbeid, men gjør alt du trenger rundt i huset. Det er intellektuell. Noen ganger klager over sykdom eller tretthet.
 Det kan tolerere midlertidige problemer der du kan være, men aldri vil respektere en mann som tjener mindre enn henne, men hun har ikke gitt ham av den grunn, vil de fleste en eller annen måte rettferdiggjøre.
 Kvinner Væren sjelden lykkelig i ekteskapet. Ditt ekteskap må være lidenskapelig og romantisk, eller det vil føles elendig.
 Ikke glem at du lett kan skade, til tross for hennes smil er bare en maske, hennes skjold.
 Kvinner født under dette tegnet, ikke mister sin lysstyrke gjennom årene. De er romantisk og samtidig som alder, alltid klar til å gå fremover.
 De er ganske optimistisk - dagen vil alltid være bedre i dag. Denne kvinnen vil opphisse deg og aldri blir lei.
 

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


   
Яндекс.Метрика