Kreft. Kjennetegn på Kreft

 Kreft (22 juni til 22 juli)

 Planet Cancer


 Patroness Kreft - månen. I antikken ble det dyrket som den store Mor himmelen. Her på jorden, er dens innflytelse manifestert i morsinstinkt, ønsket om å beskytte hjem og ildsted. Månen er assosiert med fruktbarhet og overflod - penger, fine Kreft. Måned til de samme kontroller stemninger, og i Kreft er mer enn nok. De er ekstremt sensitive, lett sårbare og utsatt for refleksjoner. Enkelt festes til folk og raskt identifisere deres engasjement. Intuisjon hjelper fint Kreft, spesielt i stressende situasjoner.

 Elementet of Cancer


 Kreft - vann markOg dette elementet sanser. I likhet med de rullende bølger, kan følelser Kreft resultere i en betydelig økning. Kreps er alltid klar til å hjelpe andre, og prøve å unngå konflikter. Vennlig Picnic i anledning av en feiring, men også ved bredden av reservoaret - en favoritt tidsfordriv for de fleste kreftformer.
 Kreft flytter tilbake eller baksiden, skremt. Hvis du trenger - gå videre, men stopper spent med spent. Kreft trenger tid til å tenke, kan du ikke stresser.
 Utenfor Kreps - holdere rolig natur, men i virkeligheten er de svært sårbare. Det er vanskelig å finne årsaken til en dårlig humør fordi de møter deg i stillhet. Hvis kreften ikke ser den vennlige holdning han følelsesmessig lukket, gjemmer seg på et trygt sted.
 Men ingen liker en spøk mer enn kreft. Hvis han ikke spøkte, lo av vitsene til andre. Men hans sans for humor aldri gjelde for penger.
 Dette Kreft har en tendens til å bli deprimert. Dag og natt de er bekymret for noen følelse av fare. Pessimisme når som helst å fange deres hjerter. Han forlater Kreft og dets beste øyeblikk, men kreft er i stand til å gjemme den bort fra nysgjerrige øyne. Tilstand av fortvilelse og usikkerhet tvang dem til å søke ensomhet. Sine følelser er så sterke at de kan spre seg til andre, og de påvirker folk sterkt nok.
 Kreft opplever en veldig dyp og knapt det - skjult i en beskyttende "skall" som du kan trekke ut bare godhet og kjærlig holdning. En av de mest verdifulle kvaliteter Kreft - en tålmodighet som hjelper dem tåle livets motgang.
 Kreft i veldig mykt hjerte og det ikke beveger seg er mulig. Han er vennlig, hvis det er nødvendig, alltid klar til å hjelpe, inkludert fremmede. De elsker å gi råd, men ikke hør på dem.
 Kreft med rette kalles sensitive mennesker. Deres tårer er alltid oppriktig, kommer fra dypet av hjertet. Men det er ett problem: den mest inopportune øyeblikk De inkluderte intelligens, noe som krever en forklaring på hva som skjer, og de begynner å føle dvoyitysya.
 Som alle mennesker, ledet av månen, Kreft har svært uttrykksfulle og mobile funksjoner, noe som reflekterer deres momentan humør. De er usedvanlig rik fantasi og følelser så uttalt som lett overføres til andre. Secretly de søker å oppnå oppmerksomhet.
 Hvis det er vanskelig å fornærme, kreft og hevn kan, og vanligvis gjør det i hemmelighet. Men mest bare lukket i seg selv.
 Kreft kan holde på en hemmelighet. Deres indre verden er vanskelig å trenge gjennom, som de skjule sine følelser fra nysgjerrige øyne. Takket være sin intuisjon, evne til innlevelse, uchastlyvosty de oppfordrer folk til åpenhet, og dem som tror deres hemmeligheter, kan være lett: Kreps skylder ingenting å fortelle. Men deres liv de ikke liker å diskutere.
 Kreft alltid trenger mer enn han har. Han beregner alltid nøye hans handlinger i impulsivitet ble ikke anklaget. I det jeg ønsker å oppnå Cancer, biter det fast som klør. Dette kan relateres til en kjær, virksomhet eller noe annet. Hans handlinger mens ikke direkte fordi krepseforetrekker vill. Kreft posuvayetsya frem bare når den oppdager at noen prøver å oppnå det samme som han.
 Kreft elsker hjemmet ditt behandle ham med stor respekt. Hus for dem - en tilflukt fra alle onder, et sted hvor de føler seg avslappet og komfortabel der de er, hvor de vil, som gjør de. Ingen kreft vil ikke føle seg lykkelig hvis han ikke plasserer ikke at han kunne ringe hjem.
 Kreft i høyt utviklet foreldreinstinkt. En dyp forpliktelse til sine barn særegne kreft begge kjønn. De er omgitt av kjærlighet og omsorg for syke og funksjonshemmede slektninger og venner, og om barn og si ingenting. I tillegg er de fleste av folket i dette tegnet sentimental tilhører moren.
 De føler seg aldri trygg egentlig. Konstant angst kan bringe dem til sykdommen, og fantasi kan slå i det minste alvorlig sykdom og kronisk. De mest følsomme steder - District bryst, knær, nyrer og hud, samt leder og mage. Kreft kan spare fra sykdommen bare god humor og optimisme.
 Den ekstreme konservatisme blandet med hysteri, emosjonelle sprut og usikkerhet for fremtiden - det er absolutt farlig blanding. Kreft - en vanskelig mann å leve med ham, ikke bare på grunn av de raske endringene i humør, men ikke kjedelig.
 Styrken i Rakov er deres ønske om å beskytte sine kjære. I tillegg ber de litt koselig hjem og en følelse av verden - det er alt de trenger.

 Kreft-mann


 Menn Kreft er veldig emosjonell, så de blir ofte oppfattet som svak i ånden. Men å si at de er følelsesmessig på alle områder umulige. Vanligvis hver representant av merket er flere områder hvor de viser sine følelser, og områder hvor de er emosjonelt ufølsom. For eksempel huser en mann svært emosjonell og på jobb - tørr.
 Man-kreft sjelden stole på fremmede. Det vil ta mye tid og tålmodighet til å lære det på ordentlig. Han er alltid noe å skjule, selv fra de nærmeste venner. Følsom, veldig sentimental, han motvillig skiltes med gamle venner, vaner eller steder hvor han pleide å bo. Liker selskap av vakre kvinner, spesielt hvis de er vittig. Kan flørte, men forblir trofaste elskling.
 Romantiske drømmer, er det derfor rasjonelt og praktisk. Hans ivrige analytiske sinn kan løse de mest intrikate problem.
 Kreft kan være fredelig, rolig, enkel, og elsker sin trofaste og standhaftige. De gjør lojal ektemann og far, som bor bare for familien. Men kreps kan være lunefull, forblir et mysterium for seg subtile og tvetydig. Denne typen vandrer fra kvinne til kvinne på leting etter sin ideelle eller faller i dødelig ensom følelse.
 Husk at noen ganger tilbøyelig til krepse brutalitet, men deres sentimental hjerte, slik at de er sårbare for deres sårbarhet. De er følelsesmessig ustabil, deres iboende oppturer og nedturer, og de har en utrolig evne til å lede mennesker.
 De liker å snakke og er ganske veltalende. Med en fantastisk hukommelse, har en klar fordel i diskusjoner og debatter.
 Kreft-mannen tidvis utsatt dårlig humør og vanligvis infiserer alle rundt. Men det kan være morsomt og munter. Disse humørsvingninger er i stand til å overraske noen. Ved første øyekast kan det virke ustabil kreft, men det er bare en av hans stemninger. Han bare veldig utsatt tsyklychnomu innflytelse av månen.
 Kreft er veldig knyttet til huset. Hengivenhet de har utviklet veldig mye. De elsker sine mødre, og derfor forskjellige vitser om mor-i-lov i håndteringen av dem irrelevant. Hvis du blir båret bort med kreft, må du bygge sin mor en pidestall. På den annen side, husk at du og hennes motstander bør alltid ta det over fjellet.
 Ikke glem å mate godt Cancer vare på ham når han var syk. Han liker å føle seg som et barn. Men for å vinne Cancer, må vise sin god vertinne og prøve å behandle ham som et barn.
 Men han selv kan være en veldig god kokk og også overraske deg med sin evne til å lage mat kjøtt.
 Kreft elsker gammel, elsker gamle ting. Kast aldri gamle klær, slitte sko, hullete hat - alle sine skatter.
 Han galant til kvinner som ingen andre. Men kjærlighetsforhold tar svært alvorlig. Fra den elskede venter mentale, fysiske og oppmuntrende i lik grad. Tro mot sin kjærlighet, det krever troskap i retur. For å gjøre det så snart du gjør et tilbud Lat som du noen andre gjort et tilbud, og kreft umiddelbart stoppe tilbake bort.
 Kreft har en tendens til å idealisere din partner og noen irriterende handling kan redusere sjansene for et langt forhold. Finne en kvinne som møter sin ideelle, er han overraskende sentimental. Kreftomsorg seriøst og bestemt, og han vil oppnå hans. Det er veldig vanskelig å flykte fra sine klør. Kvinnen han elsker, blir ikke lett, fordi det krever for mye. Det er imidlertid utsatt for selvtilfredshet og noen ganger dårlig bevandret i den han elsker.
 Kreps er ute etter en lang og fast forhold med en kvinne. Hvis gapet han finner raskt en ny kjærlighet, men en som virkelig vondt hans følelser, han virkelig aldri glemme, uansett hva som skjer.
 Samle inn penger som ham mer enn å bruke dem ustanselig. Det kan ikke kalles grådig, men det er ganske fornuftig. Selv romantisk Kreps, dedikert til musikk eller kunst, forstår verdien av penger. Kreps høstes å føle seg trygge.
 I alle ekteskap Kreft er til stede selv om små, men beregningen. Fra og med det faktum at partner i ekteskapet, refererer han ofte til som far bryr seg. Dette er det eneste tegnet som kan finne felles for alle, men spesielt den lykke han er gift med Skorpionen, Jomfruen, fisk.
 Kreft - en flott far på grunn av sin milde forståelse natur. Han er tålmodig med barn genuint interessert i sine saker. Han er stolt av hans sønner og døtre sterkt beskyttet.

 Kreft kvinne


 Typisk kvinnelig kreft varierer hele tiden, så du bør ta det første skrittet for å fortsette forholdet. Hun vil aldri gjøre det første trekket, men tilbøyelig til å gjøre gjengjeld. Kreft kvinne er veldig sjenert og redd for å bli utsatt for kritikk hvis det er for ærlig.
 Først vil du være vanskelig å fastslå, er det sensitiv eller delikat, eller kanskje bare frodig. Dette spørsmålet er neppe noen gang bli funnet ut. Noen ganger vil det være dyster og trist stemning det vil bli utvidet til deg. Noen ganger vil det være druknet ler og ville feie deg av din hengivenhet.
 Krabber emosjonelle kvinner ikke mindre enn menn. Men hvis menneskene i dette tegnet følelser ofte vises utad, da kvinner herjer inne. Hvis en kvinne blir overskyet, til nerazhovorchyvoy altfor pedantisk eller tilleggs starter arbeid på huset, vanligvis står det at det er litt misfornøyd. Så det virker deprimert. Kreft kvinne kan komme ut av denne tilstanden, som viser om noen omsorg for barn, foreldre eller noen andre.
 Kreft kvinne har en rik fantasi. Men beskjedenhet - en av de viktigste funksjonene i hennes karakter.
 Favoritt tiden av kreft - månelys natt. På stranden i måneskinn du ser det i all sin sjarm. Moon avsløre alle hennes hemmelige drømmer, og nærhet til sjøen vil bringe avslapning. Hennes bekymring magnetiske stråler lysstyring det, vaske det høres vakker melodi. Men månen er uendret, og den sanne karakter av kvinnelig Cancer, til tross for hyppige endringer av humør, det samme.
 Hun er klar til å slippe alle restriksjoner og oppdage ukjent side av hans natur - en voldelig, ukontrollerbar og vakker. Finne ekte kjærlighet, gjør alt for sine utvalgte. Det kan være den mest vellykkede partner for alle dyrekretsen skiltene. Men det er vanskelig å fullstendig overgi seg til kjærlighet, selv om det er svært attraktiv for menn på grunn av sin beskjedenhet, sjarm og evne til ren empati.
 Hun likte ikke å bli kritisert henne og livredd for latterliggjøring. Det er veldig lett å skremme en skarp ord eller gest galt. Hennes tillit er svært skjør og seig hukommelse har vonde minner for så lenge ikke falle hevn. Det vil alltid overraske deg har lenge glemt minner fra samtalen. En grunn for sin vakre minne at hun setter stor pris på det siste.
 Hun var veldig vondt, hvis det ser morsomt, og hun bare ikke kan stå når hun ble kastet. Den minste bemerkning kan såre henne veldig mye, og noen ganger er det vanskelig å forutsi hva hun ville bli fornærmet. Men kvinnelig kreft sjelden åpenlyst aggressiv.
 Kreft elsker å ha mysterier og hemmeligheter. Hun liker ikke å bekjenne meg selv, men hører din bekjennelse. Hun gjorde ikke katt. Hun kan fortelle at du vil uten frykt for at det vil være kjent for andre. Når det kommer til hemmeligheter til andre, er det dum som en fisk.
 Hennes konstant frykt du kan bli lei, frykter hun at ikke vakker, ikke ung, ikke raffinert. Hun vil aldri føle seg trygg. Overbevise henne om at hun er ung, vakker og intelligent. Jeg skal gjenta det så ofte som mulig, hun alltid hatt. Hun er redd for at du ikke vil like. Men folk kan lett bevise sin kjærlighet, så fortell henne om dine følelser. Hun virkelig trenger å vite at du ikke kan leve uten henne. For henne å bry seg med en myk omsorg og pasientbehandling.
 Å gi sin humøret er svært vanskelig. Når noen muntre henne, eksploderer hun ukontrollerbar latter. Latter, men det er ikke den beste dekorasjon. Det er litt dumt eller hysterisk.
 Når du vinner den, vil den ikke forlate deg mens han bodde i denne kvinnes kjærlighet er alltid ledsaget pålitelighet. Hun brennende opptatt mann, som besluttet å knytte sine liv. Hengivenhet det noen ganger synes overdreven. I sin tur, venter det deg udelt hengivenhet.
 Hun vil adlyde deg med oppriktig kjærlighet og hengivenhet. Hennes følelser har ingenting kunstig eller små. Det holder sine dypeste følelser for de nærmeste mennesker. Men hvis hun har noe, har det å være sin eiendom til evig tid.
 En kvinnelig kreft sjelden grådig. Men hun har en vane for å samle unyttige ting. Hun nidkjært vokter dem. Det gjør vondt konstant forventning om fremtidige problemer og katastrofer. Derfor kreps samle ikke bare penger, men også mat. I nødstilfelle forsyning, som må ha i huset hennes, hun alltid holder en full kjøleskap. Selv snakk om mat er i godt humør Kreft og kaster uspist mat til middag hun mener en forbrytelse.
 Hun elsker henne hjem og gjerne tilbringer fritiden til å slå ham i hans egen smak.
 Kreft kvinne føler at hun ikke kan endre noe i livet kan overvinne noen problemer. I uheldige øyeblikk vil det felle tårer, men gjorde det ikke. Hennes naturlige reaksjon - å lage hånd og tålmodig vente til alle vlyazhetsya.
 Men det kan perfekt takle alt det samme, hvis han ønsker eller ser at ingen søker å komme henne til unnsetning. Courage, som mangler seg selv fullt ut manifestert når strømmen av folk du trenger.
 Selv om hun liker det å bli behandlet som et barn, en kvinnelig Cancer stand til heltedåder og slaktoffer for å få til dem han elsker. Hun forråde aldri alltid støtte deg. I vanskelige tider kan det stole på. Tålmodighet - en av de fineste kvalitetene til kreft.
 Vakker mor og husmor, hun inderlig elsker sine barn.

 Interoperabilitet


 KREFT - OWEN
 Overdrevent eventyrlig Væren, kreft er mer konservativ. Ovnu ikke liker proprietære tilbøyeligheter av kreft. Den vanskelige forhold, mislykket ekteskap.
 KREFT - Taurus
 Taurus er i stand til å forstå de endeløse stemningsskifter kreft og bidra til å løse problemer hvis de dukker opp. Kreft bringer til denne alliansen følsomhet og fantasi. Taurus oppmerksomme. Kreft sympatisk oppmerksomhet. Forstå problemene de hjelper hverandre. Et vellykket ekteskap.
 KREFT - TWINS
 I Cancer utrygghet øker når håndtere skiftende tvillinger. Ukontrollerbar energi av Gemini skaper vanskeligheter for kreft. Kreft er veldig sjalu, forårsaker voldshandling Gemini.
 KREFT - KREFT
 De er for like til å være lykkelig. Begge lider av overdreven sårbarhet, noe som resulterer i følelsesmessige problemer. Ekteskap krever mer forståelse.
 KREFT - LEO
 Leo er i stand til å stabilisere humør Cancer. Leo sjenerøs i sine preferanser, og det skaper en følelse av trygghet i Krepsen. På den annen side, Leo trengte smiger og beundring. Han skulle dominere. Hvis kreft er forberedt på å hjelpe Leo, kanskje svært vellykket ekteskap.
 KREFT - Jomfruen
 Jomfruen er praktisk og gir grunnlag union. Kreft er mer emosjonell enn behersket Jomfruen, men de kan føle gjensidig hengivenhet. Begge er sjenert og må jobbe hardt for å bli lei. Mulig vellykket ekteskap.
 KREFT - VEKT
 Kreft er vanskelig å komme overens med varierende vekter. I sin tur, balansen av følelsen engstelig vedlegg Cancer. Risky ekteskap.
 KREFT - SCORPIO
 Skorpionen skulle dominere. Det tiltrekker Kreft oppstår Scorpio sjalusi fordi kreft trofast mot sin partner. Kjærlighet er i vekst, og forholdet kan vokse til en flott ekteskap.
 KREFT - Skytten
 De har motsatt mål og ulike ønsker. Skytten liker å bli bundet. Kreft trenger tillit i kjærlighet som Skytten er ute av stand til å gi det. Kreft lever for fremtiden, Skytten - i dag. Ekteskapet er problematisk.
 KREFT - Steinbukken
 Steinbukken kan ikke gi det engasjement som er nødvendig for kreft. Den praktiske og tilbakeholdenhet Steinbukken kan lett skyve Cancer. Ekteskapet er uønsket.
 KREFT - AQUARIUS
 Kreft er mer åpen og stabil enn Aquarius utsatt for eventyr. Forespørsel Kreft kan forbli misfornøyd. Aquarius har en tendens til å unnta seg fra de følelsesmessige krav.
 
 

 


   
Яндекс.Метрика