Fisk. Kjennetegn på Fiskene

 Fiskene (20 februar til 20 mars)

 Planet Fish


 Planet Beskytte fisk anses Neptune - Gud dyphavet. Denne planeten symboliserer det ubevisste regionen styrer riket av mystikk og illusjon.
 Født under dette tegnet er av høy åndelighet og generøsitet, de er følsomme for andres smerte og medfølende. De favoriserer sine egne drømmer og ideer om hendelser som de, etter deres mening, bør være.
 Å si at de ser på verden gjennom rose-farget glass vil ikke være for stor overdrivelse. Mange fisk er nedsenket i kunst og andre kreative arbeid, vurderer det som en måte å oppnå balanse, samtidig viser mye talent.

 Elementet Fiskene


 Fiskene er forbundet med vann. De er i stand til å oppleve mye, men like ofte utsatt for å gjøre feil. Fisk utsettes for en påvirkning utenfra, og kan fylle deg i tårer når forholdene tillater det.
 De er romantisk og kan gi din favoritt ikke-eksisterende ideelle egenskaper. Denne typen og vennlige mennesker, men beskjedent sjenert. De er beskjeden i det ekstreme. De liker å leve i sin fiktive verden lyse.
 Fisk - grense karakter og evighet siden dette er den siste, tolvte, bærer dyrekretsen en blanding av alle de andre karakterene. Dette er en dobbel tegn, dens symbol - to fisk som svømmer i motsatt retning, så denne personen er stadig plaget av motstridende ønsker.
 Dette uselvisk, åndelig og fokusert på hans indre verden folk. De legger stor vekt på sine følelser.
 Rikdom ikke tiltrekke seg oppmerksomheten deres. Noen av dem er penger, men spesielt så når de får sin arv.
 Hjelpe en nabo - Basic Instinct Fishes. De sjelden okkupere ansvarsfulle stillinger og sjelden bo på ett sted. De søker ikke makt. Født trøtt fiskene, de har ingen makt til å fjerne hindringer for den daglige innsats for å overvinne smålig bekymringer.
 Fisk er svært godmodig, rolig og ganske likegyldig til virkelighet. De er preget av uforsiktighet om i morgen. Fisk i livet er sjelden vellykket. Årsaken er at de foretrekker å arbeide alene, men forurenset hardt arbeid. I noen forsøke, hvis du ønsker å lykkes, doom deg selv å bevisst vanskeligheter. Fisk er instinktivt ute etter en enkel måte. De liker ikke å kjempe og overvinne motstanden i mediet, så følg minste motstands vei. De foretrekker å gå med strømmen heller enn å bekjempe den. Men mangelen på talent i fisk der. Blant dem er mange kreative og kunstneriske mennesker.
 De har gode manerer. De er late, gode og likegyldige til andres meninger. Generelt, er dette tegn likegyldig til mange viktige ting. Svært få kan gjøre dem arbeide. Selvfølgelig er fisken i naturen. Hvis de bringer med seg selv, kan de bli yazvytelnы og tentamen. Men det er snart kutte irritasjon.
 Fisk er lettere å møtes i sentrum av omgitt fans. Folk blir tiltrukket av sine sjarmerende oppførsel og diskret vennlighet. Som Skorpionen og kreft, Fiskene som alkohol. Mange av dem drikker mer enn normalt, slik at en stor andel av fisk blant alkoholikere.
 Fisk foretrekker å leve i sin vandig drivhus verden. Mange mener fiskedrømmere og mystiske natur, og de er rett: født under tegnet av Fiskene føler deg komfortabel i en fantasiverden.
 Da de var mislykket, snarere enn å faktisk se på situasjonen og ta de rette beslutningene, prøver de å skjule dypere inn i sine spøkelsesaktige illusjoner.
 De har den gave å tiltrekke seg folk. De er følsomme og ofte ser folk ikke som de er, og hva de ønsker å se. Deres uttrykks karakter trosser beskrivelse. Vanskelig å forstå sine planer og merkelige følelser.
 Vanskeligheten er at det er vanskelig å se virkeligheten som de vurdere situasjonen riktig, forvrengt. Fisk idealisere den personen du elsker og vil sette opp med mange mennesker fordi de ikke ser de negative sidene.
 Svært lite kan ta dem med deg. Men dette betyr ikke at de ikke kan gjøre opprør. Fisken holder ikke i sin tale, ingen fiendtlighet. De er stikkende, skarp sarkastisk, irriterende, men ikke for lenge.
 Fisk har evnen til å forutse. De ser ofte rare drømmer, som vanligvis er sant. De er trofaste forventning. Derfor, hvis fisken er sagt at du ikke bør gå med fly eller gå med bil, tror dem.
 De uttrykker subtil observasjon. De har en flott minne. De er sterkere og klokere enn foreslått. Så det er lurt å lytte til deres råd.
 Typiske Fiskene aldri ta vare på seg selv. De tilbringer mye av sin energi til å hjelpe venner og familie.
 Fisken har en indre motstand mot sykdom. De er milde og utsatt for alle slags sykdommer som kan påvirke dem plutselig og alvorlig. Fordi de bryr seg om deres helse. I likhet med Maria, de tar rettidig forholdsregler og begynne å se på symptomer på sykdommen i den første nyheten om influensa. Men nøye studere medisinske tidsskrifter og lærebøker, de selv ofte misvisende.
 Siden stoffskiftet er treg, de går ofte søvnig liten og spise det noen ganger fører til sykdom i mage-tarmkanalen. De er ikke veldig bra svak lever og lunger. De er utsatt for forkjølelse og lungebetennelse. Men hvis det er nødvendig, kan Fiskene mobilisere og overvinne sykdom.
 Humor - en av de hemmelige våpen av Fiskene. Det kan være så varm og ufarlig, og kaldt og hardt. De smiler å skjule tårene.
 Ofte sier de unnvikende uten noen åpenbar grunn. De som er forbundet med dem, aldri vite hvordan de forholder seg til det. Til slutt innser du at de ikke har flott utsikt. De er klar til å lytte til deg med ekte oppmerksomhet, men faktisk deres sinn opptatt med noe helt annet, mest sannsynlig abstrakte drømmer. Men det er ikke gitt til noen føler. Fisk elsker å skjule sin identitet ved å spille på publikum.
 De viktigste fordelene med Fishes - Deres engasjement og sjenerøsitet. Disse menneskene elsker å hjelpe andre, og er i stand til å gjøre det. Disse trekkene er spesielt tiltrekker folk.

 Fiskene mann


 Det kan bli hva du vil og hva du ikke liker. Star Fish kan kalles den mest vanskelig dyrekretsen.
 Mann Fiskene vanskelig å konsentrere seg om én ting. De har en tendens til å bli engasjert av flere aktiviteter. Noen gjenspeiles i det faktum at de jobber med flere jobber, og disse jobbene ikke i slekt.
 Dette synes imidlertid ikke svakhet, men snarere dagdrøm fisk. De er drømmere, alle deres drømmer er urealistisk. Fisk revet mellom virkelighet og uvirkelighet av deres tendens til introspeksjon slag. Reisen mellom det bevisste og ubevisste drømmende på grunn av sin intuitive, nesten telepatisk natur. Det er derfor vanskelig å fiske spiker ned.
 De levende fantasi. Men de er svært avhengige av intuisjon. Så mange mennesker tror fiskedrømmere og mystisk natur.
 Men når de blir tatt på alvor å arbeide for å tjene til livets opphold, sin intuisjon, kombinert med sinnet og kan bringe anerkjennelse og rikdom. Men hvis personen til voksenlivet ikke lyktes, da, ærlig talt, han er fremtiden ikke veldig lovende.
 De fleste av disse menneskene lever, hvordan de føler seg ganske utholdelig. Alt de trenger - en lat drømmer, et glass vin og et brød. Og de er ganske fornøyd. Det er bare én løsning: lett å leve med en slik person, må du være svært rik arving. Eller jobbe for to, for meg selv og for ham.
 Alle hannfisk stor romantikk. De er emosjonelle og ustabil. De kan være noen overraskelser.
 Men hvis mannen-fisk funnet sin vei i livet, en ekte godsend for kvinner. Han har mange muligheter. Det kan være en virkelig stor mann.
 Menn fiske helt blottet for enhver fordommer. De er tolerante av alle, inkludert hans egen kones mor, og aldri la noen fordømme. Kanskje det er derfor venner er så glad poviryayut dem sine hemmeligheter. De kan stole på. Deres natur er så mottakelig for andres problemer, de bare dynket i andres problemer. Visste du føler at du ønsker å dele med ham alle feil, og aldri forråde hemmeligheter andre.
 Hvis du fanget deres oppmerksomhet på noen måte gi Fiskene ta samtalen i sine hender. Hvis du er ukjent med dette emnet, er de glade for å hjelpe deg å forstå det. Det er deres favoritt tidsfordriv.
 Man-Fish bør slappe av i nærheten av deg. Han er veldig følsom, det er lett å fornærme. Men det er nesten umulig å forestille seg ham dypt fornærmet, slik som Taurus.
 Men det krever lange perioder med hvile. Hans sjel noen ganger stå alene for å kvitte seg med alle slags problemer og finne fred. Aldri skjelle fisken da de stupte til taushet. De trenger bare de følgende punktene.
 Engstelige hannfisk ut av den smertefulle forståelse av sin funksjonshemming. Lindrer sin livlige fantasi og stadig Oppmuntre ham.
 Vær veldig forsiktig med det evig skiftende følelser og dessuten alltid prøve å gjøre det på virkningen. Fisk sjelden ut av meg selv, men det skjer. Men deres sinne går fort, og livet igjen blir fredelig.
 Man-Fish kan enkelt demonteres i andre, er det vanskelig å jukse, han ser deg gjennom. Men det kan lure deg, hvis det er nødvendig, som han vel vet å skjule sine følelser og meninger.
 Han er ikke en fan av ekteskap bånd. Dele livet med en slik mann kan bli veldig glad eller omvendt, svært uheldig, avhengig av om han vil være i stand til å "ri" på toppen av en bølge eller være jordet. Hvis han ser sin sjanse til å vise besluttsomhet i rett tid og midlertidig glemme hans urealistiske drømmer og drømmer, det virkelig nå store høyder. Det samme som savner sin bølge kan bare klage på meg selv.
 Fra det vil du ikke vente eksplosjoner av sjalusi. Selv om han er sjalu på deg, kan du late som om vi ikke legger merke til. Men ikke stole på en veldig stor forpliktelse. Det er ikke hans stil. Det er svært responsiv og lett å utenlandsk innflytelse.
 Du må lære henne å være sparsommelig og forsiktig med pengene. Fisk har en tendens til å behandle penger lettsindig. De kan lett tilbringe hele lønnen til noen rette, og å leve i gjeld.
 Gjør det til en koselig reir, og du vil være glad for livet. Å trøste hjemme for betydelig fisken var av særlig betydning bør gis til den minste detalj. Ofte er de fortalte meg at det er praktisk, bare fordi andre liker det. De kan flytte vane eller sympati slektninger.
 Barn med ham vil være en mye moro. For dem er det en levende bok av eventyr. De er sannsynlig å tilbe ham. Du vil bli straffet, og han lytte til deres problemer og utvikle deres sinn.
 Sine håp og drømmer skal bli møtt med forståelse. Det må opprettholde et lykkelig familieliv.
 Fisk refererer vanligvis til alle, unntatt seg selv. Hele sitt liv han kan søke sin egen "I", flytte til touch og ostupayuchys, uten å vite hvordan man skal akseptere hans "I". Fisk styrer og kontrollerer den skjulte siden av livet.
 Fisk - et tegn på avslapning. Kanskje du er irriterende og skremmende, men sant. Kan du hjelpe ham samle.

 Fish-kvinne


 Det er, selvfølgelig, og negative egenskaper, men ved første øyekast denne kvinnen, som drømmer om hver mann. Den klarer Neptune, planeten av skjønnhet og mystikk. Hun er veldig feminin, sensuell, følsom, med god intuisjon. Det femininitet skjuler alle sine mangler, og ofte er det myk og drømmende.
 Hun ofte prøver å overgå sin mann, å være gift med ham eller ikke. Det har ikke den ringeste ønske om å dominere ham. Men dette er en svært sensitiv karakter. Det er veldig pryv'yazhetsya til den personen som vil spille en viktig rolle i hennes liv, og vil lytte til alle hans trengsler.
 Hun mener at noe menneske kan snu verden. Og denne tilliten er gått til menn, og de føler seg som de ønsker.
 Kvinne-Fish-koselig, rolig, trygg havn for en stolt mann. Ganske enkelt samtale med henne, og mannen umiddelbart slapper av. Men det er et mysterium for andre. Ingen kan si med sikkerhet at det vil bevege seg. Selv om hun ikke prøver å være et mysterium for andre, en livsstil som velger en kvinnelig Fiskene er veldig individuelt. Går forresten, synes det å være å si at det er for henne - den eneste mulige. Det er vanskelig å forstå i hvilken retning den beveger seg. Men hemmelighetsfull og villedende til tider, kan denne kvinnen være sterk nok inne, holde den forsvarsløse og delikat slag.
 Etter ekteskap vil det kreve mye, noen ganger kan være sarkastisk, og sarkastisk. Men det er mer skånsom enn skandaløs. Prøver aldri å lure henne. Det er uvanlig å se deg gjennom.
 Fisk elsker å erte og gjøre bruk av alle kvinnelige sjarm å lokke menn. Dette hjelper henne til å føle seg mer trygg, klar over sin appell. Hennes overnaturlig evne til å omgi seg med innflytelsesrike rette folkene. Siden det ser ut og føles hjelpeløs, trekker det dem i kraft.
 Det er alltid litt reservert og dystre utseende. Opplevelsen lært henne at forutanelse ofte berettiget. Hun ofte skiftende stemninger. Hun forelsker seg altfor lett og ofte usikre revet mellom to menn. Dette er veldig sentimental.
 Noen ganger dekker det depresjon. Hvis hennes frykt forsvinne, det er fjernet fra alle. I slike tider må du snakke med henne komplimenter, holde det gode ord. Hun må stadig gjenta at hun elsket. Hun på sin side belønne partner hengivenhet til sensuell soul.
 Det vanskeligste for det - å overvinne sin skyhet og tvil. Noen ganger er det skjuler sine sårbarhets vitser og vitser.
 Men dette er bare en gardin.
 Fisk er god kjærlig kone. De har utrolig gave å gjøre alt rundt ham lykkelig. En god vertinne, hun elsker barn, selv om det har en tendens til å ødelegge dem. Hun gir sitt hjerte til barna, men på grunn av manglende stivhet kan ikke etablere disiplin.
 Det er upraktisk og dårlig bevandret i økonomiske saker. Personer med et mindreverdighetskompleks tiltrakk henne fordi trenger forståelse og støtte.
 Dette er trolig den mest lojale og kresen folk fra alle dyrekretsen skiltene. Du ønsker å ta dem med deg, mildne deres smerte, hjelpe dem å finne seg selv, ta dem ved hånden for å bringe tåke, men de sjelden lar deg gjøre det.
 De klamrer seg til sin lidelse, er forvekslet med virkeligheten.

 Interoperabilitet


 FISH - OWEN
 Væren dominerer, men dette er og ønsker Fiskene. Men dette paret er nødvendig gjensidig syklus. Fisk er svært følsomme for kritikk, og Væren er ofte altfor skarp. Hvis de kan stryke ut disse forskjellene, kan ekteskapet bli vellykket.
 FISH - Taurus
 Fiskene trenger spesiell oppmerksomhet, som kanskje ikke alltid vise jorden Taurus. Fisk kan lide hvis de inneholder altfor prosaisk. Hvis disse problemene løses ekteskap vil være lykkelig.
 FISH - TWINS
 Gemini er for foranderlig og Fiskene er veldig følsom. Uaktsomhet Twins vil fornærme Fiskene. Begge er også selvsentrert for å gjøre arbeidet med og tilpasse seg hverandre. Men det er ganske rolig og ekteskap.
 FISH - KREFT
 Kreft tar en lederrolle og gjør store beslutninger. Til tross for noen krangler, de vanligvis møter de emosjonelle behovene til hverandre, gjensidig bekymret følelser. God kompatibilitet.
 FISH - LION
 Ingen av dem har fokus på den andre. Sensitive Fish begynner å spille på nervene Lion og dermed tvinge ham til å søke underholdning på siden. Hvor vanskelig er, er ekteskapet ikke glede.
 FISH - Virgo
 Fisk ikke får tilfredsstillelse fra Virgin behersket. Virgin avviser overdreven trakassering fisk blir for kritisk og kresen. Virgin planer, mens Fiskene opptre under påvirkning av inspirasjon. Utsiktene til konstant krangling, ulykkelig ekteskap.
 FISH - VEKT
 Vekten vil ikke gi lederskap nødvendig for å fiske. Begge elsker luksus, men ingen ønsker å arbeide for å kjøpe den. Hvordan å skuffe ekteskap før eller senere kollaps.
 FISH - SCORPION
 Kraften av Scorpio Fiskene kommer til unnsetning. Fish vil ikke starte Scorpion sjalusi og possessive instinkter Scorpio får full tilfredsstillelse. God kommunikasjon, utmerket ekteskap.
 FISH - Skytten
 Fisk svak oppførsel er kjedsomhet aktiv i Skytten, som alltid på utkikk etter noe nytt. Skytten vil spotte pinsler av sentimentale Fiskene. Hvor uheldig ekteskap håpløs.
 FISH - Steinbukken
 En sterk, nedlatende Capricorn Fiskene kan gi en følelse av trygghet. Fisk i sin tur gjøre et dypt, følelseslivet of Capricorn romantisk tone. De utfyller hverandre, uten noe som det er en harmonisk ekteskap.
 FISH - Aquarius
 Individualisme fisk har lite å gjøre med selskapelig, åpne natur Aquarius. Uavhengig Aquarius vil ikke gjøre en innsats for å gi stivhet fisk. Aquarius prøver å løse problemer logisk, Fisk - ekspansivt. Ekteskap lite lovende.
 FISH - FISH
 De er forent av gjensidig sympati og stor forståelse for hverandre. Noen ganger kan de være en av de beste parene i Zodiac. Men gjensidige påstander de gradvis ødelegge den opprinnelige romantikken. Fredelig og lykkelig ekteskap tvilsom.

 Født under tegnet av Fiskene


   
Яндекс.Метрика