Leo. Beskrivelse av Leo

 Leo (23 juli til 23 august)

 Planet Lion


 Patron av Lions er solen - vår sol, kilden til liv på jorden. Kanskje det er derfor Lions og hevder å være helt uunnværlig. Disse brennende lidenskapelige menn og kvinner nekter å spille andrefiolin og ser seg selv som sentrum av universet.

 Element Lion


 Element Leo - Brann. Sun betyr liv, varme, flamme, lys. Født under dette tegnet er utstyrt med fryktløshet og styrke. Heldigvis Lions klok nok til ikke å gjøre for mye tull. Hans mot de vinne sympati i folket. Lions er gode og ønsker å se alle fornøyde.
 Ikke rart i dyreriket løve kalles kongen av dyrene. Leo liker å dominere over alle rundt ham: hans familie, venner og kolleger. Selv Lions, ville det ønsker å skjule, fortsatt prøver å kontrollere andre.
 Lion humørsvingninger fra intens aktivitet for å tilfreds latskap. Leo liker ikke tristhet, ensomhet og mørke.
 Leo nesten aldri rødmer av skam eller forlegenhet. Vi må være veldig modig mann å forholde seg til ham når han forsvarer deres rettigheter, deres verdighet. Lion Pride kan skade i alle fall i slike øyeblikk blir det helt uhemmet.
 Noen Lions gjort mykere med alderen, men de er til ingen bøye hans stolte hode.
 Atferd Lions staselige, kongelig stil er manifestert i alt. Stolt peiling og manke hår kastet tilbake, Lions ligne sine kolleger fra dyreriket. De aldri ikke har det travelt, de har mild gangart og utrolig lat utseende. Men Lions er alltid klar til å hoppe utseendet fare. Dress foretrekker lyse nok. Disse menneskene kan ikke ikke merke fordi de elsker å være i søkelyset.
 De snakker, har de en tendens til å være nedlatende tone, elsker å gi råd, som alle forklare hvordan og hvordan ikke å leve. Og de virkelig forstår hva som gir dem rett til advokat. Dessverre, kan deres liv og de ikke etablere med samme letthet som gir råd til andre.
 De er veldig sårbare. De er dypt såret hvis noen ikke viser respekt for deres mot og raushet. Deres svakhet - forfengelighet. Den vanlige smiger lett å konvertere med Lion brølende dyret i myaukayuscheho kattunge. Smiger er nødvendig, og det skal være mye. Han selv sjenerøst deler ut komplimenter.
 Men vi aldri prøve å erstatte ham med en sentral posisjon. Fortsetter tillate det å vise sin fortreffelighet. Smiger berolige ham, og mangel på respekt er sinne. Disse to ytterpunktene er ofte fratatt Lion evne til å ta informerte beslutninger.
 Leo - et tegn på ytterpunktene: enten de er sjusket og uforsiktig, eller ryddig overraskelse. Arbeidet utføres ofte uforsiktig. Men kan med hell maskere effekten av hastverk. Lviv Hvis det ikke skjer, vil det viser til mangel på tålmodighet på noen måte være i stand til å overbevise den oppfatning at det ikke er å klandre, og andre.
 Arrangør, de aldri bruke tid og krefter bortkastet, gi svært reelle ordre og uttrykke sine meninger åpent, hva med deg, så si, uten omveier.
 Leos elsker å klage, trekke en tung belastning for det, men ikke ta hensyn til det, de liker dette ansvaret. Hvis alt går som det skal, faller Leo inn tristhet. Men lenge i doldrums, forblir han. For mange funksjoner for å uttrykke seg, venter på ham i livet.
 De er ofte ulykkelige ekteskap på grunn av for mye arroganse. Og kjærlighet tolerere fiaskoer Lions med stor verdighet. Men livet uten kjærlighet for Leo ingenting.
 Han falt inn i et raseri når det viser seg ikke hvordan han vil og gjør ingen innvendinger. Men evnen til å tilgi - en del av hans natur. Han temperament raskt avtar, forsoning i hans liv så ofte som lidelser.
 Lions er veldig lett til penger. De spilleavhengige som elsker luksus og tilbringer mye moro og underholdning.
 De generelt god helse og et sterkt hjerte, men det finnes også personer som lider av hjertesvikt. Lions skal frykte brudd ulykker. Dersom Lions er syk, er det sannsynlig å raskt passere forkjølelse og feber med høy temperatur, rester ugjennomtrengelig for kroniske sykdommer. Under sin sykdom, de ofte føler at de er døende, men det er bare en reaksjon på manglende oppmerksomhet for sine plager. Popravlyayutsya de er svært rask, og den største trusselen mot deres helse er at de er altfor tidlig å klatre ut av sengen og vender mot gaten.
 Av natur Lions fokusert sine hardt knock valgte banen. De er veldig energisk, men noen ganger kan være overraskende lat som katter, basking i solen.
 De er ekstremt lojale venner, og under ekstern egoisme og arroganse skjule den sanne hjerte av gull. I det virkelige utfordringen Leo aldri vike uten skråning hodet under slag av skjebnen, er hans natur iboende heltemot.
 Og de tåler problemer med sann verdighet og selv eleganse.
 Lions er godt bevandret i kunst, teater, litteratur. Disse menneskene er kreativ og original, sterk og glad. Deres ambisjoner og vilje tillater dem å oppnå mye. Kreativitet av disse menneskene gjør alle oppgave moro for dem og for andre.

 Løve-mann


 Man-Lion, første til venstre, og for det andre, maksimalistisk. I livet ble han på utkikk etter slike klasser der det er en risiko og evne til å få det du ønsker til lavest mulig kostnad. Han er ikke tilbøyelig til å telle alle de små tingene som han trenger for å tilfredsstille. Han vil ta maksimalt, håper den ekstra pasning fra eller visne bort som ubrukelig. Denne holdningen han har alt: til husholdningsartikler, mat, klær og så videre. Av alle de foreslåtte mann-løve velger gir den sterkeste inntrykk på andre.
 Før det skal alltid være publikum. Det være seg for publikum, og hans lidenskap blusse opp umiddelbart. Leo vanligvis galant, er det litt sentimental og pålitelig forsvarer. Disse mennene ofte falle i kjærlighet ved første blikk. Hvis det ikke er kjærlighet i sitt liv, for det er et drama, trenger det forgudet ham, ellers kuttet han av.
 Leo sparer sjelden når omsorg for en kvinne. Ikke stopp før eventuelle utgifter inviterer ladylove i de dyreste restaurantene i prestisjetunge konserter, åpne dager og zadaryvaya sine blomster og parfyme. Lions kan være svært sjenerøse elskere eller fans. De er ikke veldig søt, men veldig lidenskapelig. Søke å finne en kvinne verdig av dem og deres store skjebne som de tror de er født. De kan ikke forestille seg at en kvinne er i stand til å forkaste dem.
 Leo er veldig sjalu og kan ikke tolerere noen konkurranse. Aldri glemme kraften av hans impulsive natur. Prøver å røre hans tilfeldig flørt veldig dumt. Du må ha stabilitet for å balansere sin stolthet. Hvis du ikke har denne kvaliteten, kan din kjærlighet bli en konstant kamp, ​​vil du alltid klage og sette opp.
 Hans hemmelige frykt - mislykkes, bli latterliggjort. Det blir en konstant indre pine for Lion, og den egentlige kilden til hans forfengelighet og overdrevet selvtillit.
 Leo ekspansiv, sjenerøs, kontakt. Han liker å le. Nyter luksus og mener at den beste i verden designet for det. Hvis han eier noe, er det sikkert at dette er den beste. Han tålte ingen innvendinger i denne forbindelse. I samfunnet må du se dronning hvis du ser ellers er det lite sannsynlig at du vil forbedre forholdet til Lion.
 Leo - en mann åpen av natur, en god venn. Han er i stand til å ta risiko, utsette seg for alvorlige farer for sikkerheten til dem han elsker.
 Menn behandler ham godt, han gjør ikke feil og alltid villig til å betale regninger. Kvinner elsker ham for hans entusiasme og utholdenhet. Men egentlig han er glad bare når forbundet med magiske skapninger, som han elsker. Før eller senere vil han finne det, uten hvis anfall kan ikke gjøre, og gifter seg med henne. Leo vil være snill og forsiktig med sin kone, forutsatt at alt vil snu.
 Leo - sjelen av ethvert samfunn. Han setter pris på skjønnhet. Hvis du er sjalu, må vi lære å avslappet at han vil nyte den vakre kvinnen. Men Leo er som regel for lat til å jage pent ansikt hvis han har funnet en kone.
 Til tross for sin naturlige mykhet, Lions er ikke følsomme for andres følelser. De er så opptatt med hverandre, noe som kan være grusom i sin åpenhet og grusomhet. I stedet stiller Leo nesten ingen ondskap. Det kan blåse opp forferdelig strid, men sinne vil føre til en skandale.
 Lions lykkes i alle felt, har de en fantastisk funksjon: ekstremt dyktige hender. De kan fikse alt fra vann fra springen falt til komplekse stereo. Enkelt samle og demontere bilmotoren.
 Leo kan trekke deg fra deg selv din flash, men det vil heldigvis ikke for lenge.

 Lion Woman


 Hun gjør som finner nødvendig. La oss i form av intelligens er feil, ser det ikke slik. Hennes handlinger er ikke alltid adlyde fornuftens stemme, de alltid et element av intuisjon, instinkt diktert overlevelse. Lioness vanligvis mer egosentriske og gjør det å skille seg ut fra omgivelsene. Menns hoder slår etter henne når hun går majestetisk. Hun mener at den personen som ser etter henne, ikke kan være forelsket.
 Hun har en god sans for humor. Den tiltrekker seg menneskenes hjerter, og du vil ha mye konkurranse. For henne er ingenting viktigere menn grep henne og uttrykke min beundring. Kvinner Lions veldig forelsket og hatt stor suksess, men å vinne sin hengivenhet - ikke lett, gitt mengden av fans som omgir dem. Føler sammen med andre kvinner dronning, hun ser på verden med en så oppriktig smil og varme som hennes oppførsel er ingen irriterende.
 Det virker som natur, noe som gjør det behandlet henne ekstremt støttende, noe som gir vitalitet, intelligens, eleganse, skjønnhet og sjarm, noe som ville være nok til minst tre kvinner.
 Dersom du er offer for et mindreverdighetskompleks, du bedre ta noen enklere. Tror ikke at du vil være i stand til å temme henne og slå til ydmyke ånd blir som lytter med åpen munn. Vær glad hvis hun respekterer du godtar å være partneren din og lar deg å eie dine følelser.
 Ikke bare bør innta en viktig plass i livet partner, men bør bli forent. Og hun ønsker å være helt fritt til å velge et nytt offer. Vanligvis tar det ikke mye tid til det, offeret selv frivillig går fremover. Løvinne - kjent huntress. Stemmen hennes kan være rolige og behagelige oppførsel - perfekt, se - myk. Det virker rolig, men vær på vakt! Det er bare rollen hun tok for seg selv, da han mener at dette er hvordan en kvinne skal oppføre seg. Men prøv å flytte det fra det første stedet som det opptar i ditt hjerte, og du vil se at det er ikke feigt. Disse kvinnene kan være mild og myk, som katter, klør, men de alltid intenst slipt. Hvis noe går galt, kan fort eksplodere skandale.
 Det første du bør gjøre, å ta vare på denne kvinnen er å kjøpe henne gaver. Enten du kjøper det, er det viktig at det var dyrt og smakfull. Ikke glem at du leverer en gave, bør du se blendende. Likevel må du lære å lage komplimenter. Være denne originalitet og oppfinnsomhet. Hvis hun smiler mann, betyr det ikke alltid bety at han eller hun liker. Hun trenger bare å kontinuerlig fange og vil flørte med noe, for å oppnå dette.
 Vulgaritet og slang bedre utelatt. Husk at du omsorg for dronningen. Fattigdom bringer det inn i en tilstand av depresjon, kan det føles med nesten fysisk smerte. Hvis du ikke ser bra ut, så har du ingen sjanse til å erobre denne kvinnen.
 Det er i stand til å arbeide, hrabra, ressurssterk, eventyrlystne. Det kan gjøre en god karriere, men noen ganger er det vanskelig å jobbe med fordi det krever at det følges. Hun er talentfull, men hennes talent er ofte ingen bruk. En kvinnelig løve intelligent, vittig, sterk, med sjarmerende og milde. Alle som vil være enige i at det er ekstremt feminin.
 Adressering kvinnelig Lion, du alltid trenger litt flatere henne. Dette er en av hennes hemmelige svakheter. Men ikke klandre henne forfengelighet: natur gjør henne føle seg over mengden. Det kan være snill og sjenerøs av alle kvinner. Hvis dette er sant løvinne, hun er så attraktiv at folk er glade for å akseptere sin perfeksjon, og i sannhet, slik er det. Det er sjelden i dårlig humør når du er i kjærlighet. Optimistisk, munter, liker å fokusere på sine problemer.
 Du sjelden ser henne dårlig kledd hus med krem ​​på ansiktet hennes og krølltenger på hodet. Og ikke fordi den ikke behandler hverandre, tvert imot, hun tilbringer timer foran et speil og bruker mye penger på kosmetikk. Tilbedelse dyre ting hennes garderobe kan være svært store, det smaker godt, men litt dyrt. Hun nonchalant plassert pengene. Han liker å bruke, og mest til seg selv, men som hver Lion, løfter dyre gaver. En av hennes favoritt hobby - å dekorere hjemmet ditt.
 Dette er en fantastisk vertinne. Men til tross for fordelene med sin kone og elskerinne, ikke en kvinnelig løve liker ikke å bo lenge i de fire veggene og oppløse i familien. Hun var gift, hun beholder retten til arbeid, fordi de ikke ønsker å bryte ned og miste prestisje karriere.
 Som en mor hun sjenerøst gir barn kjærlighet og nesten ser feil i dem. Tilhengere og skånsom mor løvinne hvis merke noen feil i atferden til sine barn kan være så strenge. De er stolte av suksessen til sine barn, og ikke tillate noen å behandle dem urettferdig. Denne kvinnelige løve for selvstendig å riste av barn hvert minutt. Nesten alle løvinner fungere, men deres barn er ikke mangler i hjemmet varm.
 Ingen med en slik kald forakt døve øret eller taktløs bemerkninger som kvinner Lions. De kan ikke stå fortrolighet.
 Hvis du ønsker å være den stolte eier av dronningen, må du gjøre innrømmelser. Behage hennes forfengelighet, men ikke la henne ydmyke seg selv.

 Interoperabilitet


 LEO - ARIES
 I begge lidenskapelig natur. Lidenskap for ledelse Væren Leo møter ønsker å bestille, resultatet er en uløselig konflikt. Imidlertid er deres fysiske likhet for stor, og det overvinner disse problemene. Glad tilkobling, fantastisk ekteskap.
 Både for sta. Entusiasme Lion vil bli balansert nerveceller. Ekstravagant Leo er i stand til å påvirke gjerrighet Taurus. Utrygt for kommunikasjon, men et forhold usannsynlig.
 LION - TWINS
 Leo kanskje ikke liker forræderi Twin. Courtesy of Gemini hjelper dem å opprettholde relasjoner. Leo knyttet til tvillinger, men det er en sterkere person. Fin link, et godt ekteskap.
 LEO - KREFT
 Kreft utsatt for alvorlige forhold, og er for stabilitet. Leo er klar for dette, hvis gjengjeld mottar en forkjærlighet for kreft og tilbedelse av ham. Hvis ikke, er prognosen dårlig.
 LION - LION
 Leo har en tendens til å tenke på seg selv alene. Begge veldig romantisk. Hvis de finner styrke til å gi hverandre, er det mulig lykkelig ekteskap.
 LION - Virgo
 Ekstravaganse Lion er smertefull reaksjon på den konservative Virgo. Virgin ikke liker det når det påbudt, og Leo er rettferdig og nødvendig. Hvis du prøver å kritisere Jomfruen, vil løven ikke liker. Den sannsynlige svært kort forhold. Ekteskapet mislyktes.
 LION - VEKT
 De kan tilbringe tid sammen som Balance stand til lidenskap. Men Vekter er lett å leve må ikke glemme at Lions trenger konstant glede. Leo anbefales å kontrollere sine stemninger. I dette tilfellet er mulig god og varig forhold.
 Sjalusi av Scorpio støter Leo. Skorpionen viser ikke at respekt og beundring som Leo etter behov. Skorpionen har en tendens eier, og at Leo ikke kan stå.
 Hver av dem ønsker å dominere. Hvordan kan være morsomt, men ekteskapet er ikke anbefalt.
 LEO - Skytten
 Begge extroverts har lidenskap og følge sine tilbøyeligheter uten å forårsake harme på den delen av partner. Skytten inspirerer Leo, og Leo er i Skytten følelse av forpliktelse som merket er i stand til. Hvor herlig er garantert lykkelig ekteskap.
 LION - Steinbukken
 Svært forskjellige fra hverandre. Steinbukken er praktisk og ikke så romantisk som en løve, men det kan være for krevende. Ekstravaganse Lion irriterende Steinbukken. Ekteskapet er lite sannsynlig å være vellykket.
 LEO - AQUARIUS
 Leo Aquarius irriterende tendens til analyse. Dette undergraver tilliten til Leos egen makt. Sjanse for en kort forhold, ekteskap uvirkelig.
 LION - FISK
 Begge er mer sannsynlig å få enn å gi. Den innledende engasjement vil resultere i brudd. Når Fiskene faller inn melankoli, betyr stolthet ikke tillate Leo å uttrykke delta. En dårlig ekteskap.

 Født under tegnet av Leo


 Robert Burns, Napoleon Bonaparte, John Galsworthy, Jacqueline Kennedy, George Bernard Shaw, Walter Scott, Alfred Hitchcock, Alexander Glazunov.  
Яндекс.Метрика