Dragon. East Dragon kinesisk horoskop for

 Year of the Dragon:
 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024
 I Østen, er Dragon et symbol på glede og lykke, liv og vekst. Det er et tegn på himmelsk kraft og meget gunstig astronomiske innflytelse. Expendables entusiast,
 Drage noen ganger innrømmer alvorlige feil - fordi folk i dette tegnet er så lett å beundre.
 Ofte er det bra - bare en illusjon, men som kraften av den enkelte. Denne bisarre dyret eksisterer, og det er ingen tid. Born fantasy mennesker, rolige og kraftige, vil det spyr ild, gull og vann, men han vil bli brent etter ferien, og fra asken som en føniks, gjenfødt en ny drage.
 Til tross for den imponerende utsikten over dyret, en mann født i dette året er veldig snill og godmodig skapning. Dragons - smart, åpne, intelligente mennesker. De er ikke trivielt, er ikke i stand til hykleri og bakvaskelse. De kan alltid stole på. De fleste av de Dragons ser solid.
 Helt fra barndommen drage, å være selvforsynt person, prøver å forsvare sin frihet og uavhengighet. Den søker heller å flykte fra foreldre reir og starte et selvstendig liv.
 Blant de mange Dragons drømmere, romantikere og sofaen poteter. De mirakuløst stand til å kombinere drømmer om å ligge på sofaen og gjør ingenting for gjennomføringen.
 Folk i dette tegnet har utmerket helse, energisk, lett nervøs, noen ganger sta og skjæring. Ærlig, emosjonell, sterk, men tydelig vilkårlig. Frank, og deres mening er alltid begrunnes. Disse menneskene er i stand til. De liker ikke å ta penger og gi taler.
 Dragons har en tendens til å myahkoserdechyyu og ofte tillate andre å gå foran den andre. Men det er ikke for lenge: de raskt bli kvitt sine feil.
 Drage stolt og i stand til mye - en mann viljesterk, tøff sjenerøs. Det kan og er i stand til å lede.
 Vanligvis i livet drage trenger ikke noe. Han kan utmerke seg i alle felt. Hvis han ønsker å vie seg til en stor sak, sørg for å nå målet. Dessverre er det med den samme suksess kan gå for en dårlig avtale og vinner han den fødte vinner.
 I Drage tilgjengelig overskuddskraft og aktivitet. En slik mann fullstappet med helse, er han stadig i bevegelse. Han har en ånd av eventyr og eventyr. Dragons har stor motstandskraft. Som du vet, hvis de kuttet av ett hode, to vokse. Vanligvis de nøyaktig vurdere situasjonen i deres miljø (fugleperspektiv) og raskt og nøyaktig løse alle problemer.
 Klar og ren som gull, er drage ikke i stand til smålighet og hykleri, baksnakking og ikke holder seg til selv de mest grunnleggende diplomati.
 I håndteringen Drage kategoriske og også veldig godtroende. Selv om han ikke er naiv, er det alltid mulig å jukse. Når Drage lærer av svik, den første deprimert og deretter ta hånd om seg selv og pass fiende her. Drage slår nådeløst. Så åpenbare fiender han ikke blir sett, og hvis de finnes, og de er slu. Fiendene er vel klar over at en rettferdig kamp, ​​mister de. Beseire the Dragon kan bare triks, lokket ham inn i en felle som han ikke kan unnslippe, og klippe det alle mulige veier for retrett.
 Drage ofte bryr seg om falske grunner. Hans ønske om perfeksjon gjør det krevende for meg selv og andre.
 Han er grundig. Mange krav, men gir mye mer. Irritabel og sta, ofte uhemmet drage tungen, og ordet han ofte tenkt fremover. Imidlertid bør man regne med hans mening, god eller dårlig sett, fordi det vanligvis gir gode råd. Denne mannen er alltid i søkelyset, hans synspunkter og meninger er høyt verdsatt fordi han er alltid opprinnelige mening på hver utgave.
 Å ha en klar makings leder Dragons oppnå gode resultater når du prøver å gjennomføre sine ideer. De kan gjøre en bemerkelsesverdig karriere, tjene en anstendig tilstand, generelt, ta en av de varmeste stedene i solen. Dragons er av natur utrustet med mange evner. I tillegg Dragon - målrettet personlighet. Sette mål, han går for det, uansett veien og ikke rozminyuyuchys på detaljer. Fine arbeid, prøver han til andre, men alltid høster fruktene av suksess i seg selv.
 Han har en vanskelig karakter, han sjelden være fornøyd med livet sitt.
 I Drage vil være lite problemer i den første fasen av sitt liv, fordi det krever mye av sine kjære. Egoisme, arroganse, intoleranse indre nervøsitet og holde dem ser verdien av andre.
 Hans kunstneriske temperament vil føre til mange problemer i den andre fasen av sitt liv. Faktisk vil de bli involvert, vil det adlyde. Hvor lavt vil det beløpe seg som en stor suksess.
 Men han vil være fornøyd, selv om ikke skjønte at, i den siste fasen av sitt liv som vil bringe ham hva han vil.
 Totalt Dragons - kjærlig skapninger. For de kjære kan de gjøre mye godt. Og fra overkant av følelser sjenerøst skjenke og fremmede i nød. Folk som har falt under magisk sjarm of the Dragon, prøver å oppfylle alle sine ordrer fordi det føltes riktig. Om ønskelig kan det forhandle med noen. En person født under tegnet of the Dragon, annerledes balanse, fred og verdighet.

 Drage folk. Karakteristisk


 Drage alltid vellykket, og menn kan navngis Drage heldig. De ble født under tegnet av lykke.
 Den lyse og ekstraordinær personlighet, selvsentrerte, eksentrisk, dogmatisk, lunefull eller noen gang trenger oppmerksomhet, noen ganger uberettiget, kan folk i dette tegnet ikke forestille seg livet uten publikum av fans.
 Han er stolt, aristokratisk og veldig direkte. I den representative karakter av merket er i live, er han cocky og innbilsk, sta og irriterende, men samtidig intelligent, sjenerøs, ikke utsatt for smålighet, hykleri og bakvaskelse.
 Født tidlig Drage bestemme sine idealer og krever andre til de samme høye standardene som han satt for seg selv.
 Mange Dragons ha høy intelligens og trives i nesten alt.
 Han liker ofte kvinner, men han elsker sjeldne. Så han aldri elske skuffelse eller sorg.
 Dragen har en god helse, vitalitet og utrolig energi. Han er klar til å jobbe dag og natt for å oppnå ønsket, men heller impulsive og ikke alltid forestille seg konsekvensene av sine egne handlinger. Han foretrekker å leve i nuet, og ingenting irriterer ham som forventninger.
 Han individualist og tenker. Og alltid absorbert i sitt arbeid. I det hele betale oppmerksomhet. Han sier selv at er konstruert for høyere mål, gjorde prosa leksjoner ikke tiltrekke seg.

 Drage kvinne. Karakteristisk


 Mange kvinner klager om Dragons sin kulde, noe som gjør dem en masse problemer, ikke innser at denne funksjonen av sin energi.
 En kvinnelig drage - en god familiemann og venn. Bestreber seg til ekteskap, foretrekker konsistens og klarhet i forholdet. Venner støttet alltid. Spedbarn omsorg.
 I kjærlighet og i livet dragen er alltid med å vinne, er det svært glad inntrykk på andre. Hvis dette ikke er umiddelbart mulig, meget urolig.
 I alle områder av en kvinnelig drage er i stand til å oppnå stor suksess. Det er rimelig og praktisk. Noen ganger virker det stiv og hard, men det er bare en opptreden: hun har et godt hjerte.
 Inn i spillet, kan det slå deg på ditt felt eller dø pruchayuchys. Men det vil aldri gå med strømmen og mager under slag av skjebnen.
 Å fortelle sannheten, en kvinnelig drage - en rent forretningsmann. Det viser at blant annet, hele hans utseende.
 Klær, for eksempel, foretrekker hun praktisk og funksjonell - enkelt, ekstra blonder, knapper og volanger, et minimum av komplikasjoner!
 I en kvinnes liv drager vanligvis heldig. Hun lykkes å gjøre en karriere, er det alltid mange venner. Men noen anser det arrogant og kaldt, men trodde det rart å ikke bry seg.
 Takket glamour og gode manerer alltid hun nyter stor suksess hos menn. En svak mann hun umiddelbart "svelger".
 Gjennom hele sitt liv ikke bare tilby sin hånd og hjerte. Vi kan bare gjøre det riktige valget.
 Hjemme setter hun sine regler og krever at hjemme strengt adlød dem. Hun hater begrensninger.
 I håndteringen av dragen bør være klar over at de ikke liker ubesluttsom som venter, alltid ubesluttsom mennesker. Høyre og byråkrater føre de misliker. Dragons nyte den samme lyse, sterke, fremragende personlighet som de er.

 Varianter Drage


 Metal Dragon (1940, 2000, 2060)
 Water Dragon (1952, 2012, 2072)
 Wooden Dragon (1904, 1964, 2024)
 Fire Dragon (1916, 1976, 2036)
 Earthen Dragon (1928, 1988, 2048)

 Født i Year of the Dragon


 Tommaso Campanella, Omar Hayama, Joan of Arc, Jean-Jacques Rousseau, Kant Imanuyil Henri Saint-Simon, Edgar Allan Poe, Friedrich Engels, Oscar Wilde, Nicholas I, Nicholas II, Georgy Plekhanov, Sean O 'Casey, Bernard Shaw, vladimir Kokkinaki, Pablo Neruda, Alexander Green, Mikhail Sholokhov, Maxim Horkyy, Yumzhahyyn Tsedenbal, Eduard Sjevardnadze, Josip Broz 1yto, Alexei Kosygin, Dmitry Karbyshev, Arkady Gaidar.  
Monkey. Oriental kinesisk horoskop for Monkey

 År Monkeys:
 1908192019321944195619681980199220042016 2028
 I Kina er det antatt at ape hell og beskyttelse. I sør og Tibet familie stolt snakket om det stammer fra aper.
 Men på samme tid, den kinesiske mener at dette året født upålitelige og motstridende mennesker. Å være den mest bisarre av alle skilt, ape, men er alltid sjelen av samfunnet: det er humor, slu og utspekulert det.
 Det virker som apekatten finner en felles plattform med alle tegnene, men det er ofte bare samtykke taktikk. Det korыstna. Leken selv somt, Monkey dekker en mening om andre unektelig affability. Faktisk, forakter hun alle andre merker og anser seg over resten.
 Hun er veldig overbevisende, hun liker å snakke og delta i diskusjoner. Den vennlige og trygg måte bidrar til å skaffe seg fans. Hun er alltid glad for å hjelpe nyttige råd, selv om jeg foretrekker å stole på sin egen dømmekraft.
 Monkey intelligent og nachytanna; har en bemerkelsesverdig minne, som bare kan misunne. Det er i stand til å huske de minste detaljene sett, lest eller hørt. Til syvende og sist, dette minnet den trenger, som alle hennes lidelse.
 Monkey forskjellig særpreg, har en rik fantasi. For henne er det praktisk talt ingen problemer. Det optimist, og hennes innholdsrike liv og opplevelser. Å ha et godt utviklet overlevelsesinstinkt, klarer hun å frigjøre seg fra de mest tilsynelatende håpløse situasjoner.
 Mange Monkeys temperaments og forsettlige menn, avtar raskt provoserende, men temperament. Disse apene som lever i flokk, slå alarm i tilfelle fare, kaster kvister av trærne fiende og nøtter. Så med menn. Hvis det Monkeys fiende, vil det ikke kjempe mot ham en mot en. Det vil samle all din familie og venner og skape en "støttegruppe" føler seg trygg klatre til Bank og utilgjengelige høyder vil falle på fiendens "kokosnøtter", som vil kjempe ham på avstand.
 Monkey kar'yerystka. Og det har alle data til Excel. Det er en uvurderlig ansatt, men sta, med sterk karakter. Nesten ingen av feltet, hvor det ikke kan lykkes. Men det er lett å distrahere og overbevise. Hun ønsker å gjøre alt riktig der i det øyeblikket. Den enkleste hinderet er i stand til å ødelegge hennes humør knock planer.
 Gjennom artisteri og evne til å arbeide med den informasjonen de gjør gode skuespillere, journalister, meklere, sekretærer og administratorer. De kan finne sitt kall i teater, film, fjernsyn. Jeg vil være glad og lykkelig i dette feltet. Kommersielle aktiviteter også bringe dem suksess.
 Aper føler god stemning rundt folk kan finne svakheter i andre og bruke den til sine egne formål. Mange Monkeys - Fine schemers, kjeltringer og sjarlataner. De er helt blottet for samvittighet og nevner det bare når de blir urettferdig behandlet. Moral uten substans.
 Ape er ikke følsom og kan lett ligge om nødvendig for saken. Kan utøve de uærlige handlinger, hvis overbevist av straffefrihet, men Monkey lett å fange. Noen av Apes er en fleksibel sinn bringer til tyveri, men du kan ikke kalle denne regelen.
 Aper er utsatt for narsissisme. Sin hypnotiserende egen refleksjon i speilet. Men med alle disse negative egenskaper (arroganse, uærlighet, mangel på sensitivitet) i aper ikke bli sint fordi det virkelig lyktes i kunst lignende.
 Med en rekke talenter, er hun i stand til å tjene penger, og de vet prisen, men svært elegant elsker livet, noe å nekte deg selv.
 Sverhaktyvnaya og aktiv ape virkelig melankolsk. Hun preget skeptisk syn på verden. Og hvor det er skepsis er alltid trening intelligens. Så totalt nesystemnist tenkning ape er ikke dum. Snarere kan det kalles abstruse. Hennes tenkning mangler enkelhet, og resten er mer enn nok.
 Symbolikken i dette tegnet er mangefasettert. Utpeke lavere effekt, mørke, bevisstløs aktivitet, kan Monkey være så razrushytelnytsey og sozydatelnytsey. Alt avhenger av hvor det vil sende sin stående utover logikk og fornuft, kraft.
 Den første delen av hennes liv vil bli lykkelig. Den andre - voldelig, vag, vil sine planer ofte forvitre. Den tredje delen vil være rolig.

 Ape mennesker. Karakteristisk


 Man-Monkey - ambisiøs, ressurssterk, ikke uten talent. Den viktigste funksjonen er utrolig fysisk styrke mannlig ape.
 Født under dette tegnet - det meste klatrere. Spesielt bra de får en jobb som krever samhandling med mennesker. De lykkes i store bedrifter, finansielle transaksjoner og i alle områder som krever intelligens og bevissthet. Noen ganger villig til å håndtere sin samvittighet. Men generelt kan lykkes i alle felt. Politikk, diplomati, handel, er bransjen ikke for dem hemmelighet - de kan takle alt alle råd til, spesielt hvis de oppgraderer.
 Man-Monkey kan oppnå berømmelse, hvis du vil ha sitt kall. Han bare unngå verbale utgytelser, som kan trette folk.
 Vanligvis gjorde forholdet til det motsatte kjønn i aper ikke kaste. Han visste ikke hvordan å elske, og hans kjærlighet er vanskelig. Hans indre kvaliteter har gjort før. Han overfladisk og egoistisk, for ham er å like ham. Vanligvis blir ape diktator i familien. Man-Monkey aggressiv, liker å undertrykke og påtvinge sin vilje. Han stivhet og ønsket om å fullt ut kontrollere familiemedlemmer er usikkerhet, intern ustabilitet, lav selvfølelse og alle slags frykt.

 Monkey Woman. Karakteristisk


 En kvinnelig ape trenger en mann som en søyle av livet. De er tiltrukket av sin materiell sikkerhet, pålitelighet og intelligens. Hvis hennes familie livet virker ensformig, er det lett å drive hor. Kvinnen - en ape obydchyva. Hun liker ikke å høre sannheten i sin tale.
 De viktigste fordelene med de Apes i tradisjonelle kvinnelige verdier - skjønnhet, fred, komfort, hengivenhet, omsorg, bunnløse øyne, dybde og skjønnhet, født av indre ro. Etter grenseløse, grenseløs, noen ganger veldig merkelig aktivitet mannlig ape kvinnelig likestilling og glatthet imponerende. Balanse, harmoni, sans for proporsjoner og smak avgrunnen. Ingenting unormalt, ingen opprørende, forårsaker ingen tegn.
 Dette er oppfinnsomt og originalt til det ekstreme, og kan løse de vanskeligste problemene med utrolig fart. Men hvis det ikke umiddelbart begynne å gjennomføre sine ideer, kaster saken i midten.
 Å være veldig diplomatisk og utspekulert, kan Monkey alltid komme ut av de tøffeste situasjoner. De fleste av the Apes absolutt ingen mønstre i oppførsel, familieforhold, kommunisere med omverdenen. De er vanskelig å fange halen, men bare vet at de er til enhver tid kan lyve. Posering og uimotståelig trang til underholdning - slik at vi kan bestemme sin indre essens. Hun madly elsker høylytte fester og feiringer, hvor du kan vise frem ikke-eksisterende dyder. Monkey alltid prøver å være sentrum for oppmerksomhet og er klar for klatre fra huden.
 Den er uavhengig, og det kan ikke pålegge noe eller inspirere.
 I kjærlighet, kan hun ikke finne lykke. Relasjoner mann - kvinne er dårlig. Lidenskapelig, er det lett å finne en lidenskap, men raskt presыtytsya og vil se etter en annen kjærlighet. Dessverre, vil søket være forgjeves. Relasjoner med sin ustadig natur.
 Medfødt humor redde henne fra fortvilelse. Videre kan det le av sine egne sorger og trekke de riktige konklusjoner.
 For å holde en kompis, ape prøver å få barn. Men de fleste av Apes foreldre og mors følelser er dårlig utviklet.

 Typer Monkeys


 Metal Monkey (192019802040)
 Vann Monkey (193219922052)
 Wooden Monkey (194420042064)
 Brann Monkey (19562016)
 Jord ape (190819682028)

 Født i Year of the Monkey


 Alexander Makedonsk, Leonardo da Vinci, Rene Descartes, Giordano Bruno, George Byron, Benedict Spinoza, John Milton, John Kozhedub, Aleksandra Kollontaj, Alexander Herzen, Yegor Ligachev, Boris Polevoy, Konstantin Rokossovsky, Nicholas Dob, Georgij Tsjitsjerin Anton Denikin, Joseph Chamberlain.  
Яндекс.Метрика