Geit, sau. Oriental kinesisk horoskop for geit, sau

 Year of the Goat, Sau:
 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027
 Geit - et tegn på en god og berømt mann. I Østen, en geit verdsatt på grunn av sin enkelhet og mildhet. Med de samme kvalitetene og tilhørende symboler mark.
 Ifølge kinesisk mytologi geit (sau) som bor i skyene, bare tiden går ned til bakken. Sitt sanne hjem - himmelen enorm plass. Hun spiller der, tom og nonchalant hopper.
 Geit har en uvanlig sjarm og er universell kjærlighet. Den har en lys, milde natur. Hun foretrekker det kjente miljøet, som kan føle seg vel, hat og strid showdown.
 Geit kan være den mest attraktive og sjarmerende venn av alt, hvis det ikke var så lunefull. Ofte sine luner, det fører til fortvilelse for andre. Det gjenkjenner ikke hans skyld, selv åpenbare: uansett hva som skjer, er det ikke på grunn av det.
 Geit lunefulle og uforutsigbare. Det kan være kompatibel, mild, snill, omsorgsfull, men på et øyeblikk endring, blir aggressive og selv butsnuty horn. Endre holdninger i geiter er veldig fort. Du vet aldri hva hun Utne i neste øyeblikk.
 Hun bor og arbeider i spontan ubevisst nivå. For eksempel, geit barnslig obydchyva. Harme - hennes måte å manipulere andre.
 Det er fra det materialet som gjorde den avhengige og parasitt. Men det samme materialet skapt av store kunstnere, forfattere og kunstnere.
 Det er egoistisk, redd for vanskeligheter. Hvis en person med hvem hun bor, det er alvorlige problemer, er det ikke povoruhne finger for å hjelpe ham å løse dem. Dette geit er tilbøyelig til barmhjertighet, villig til å hjelpe og deles med andre, mer elendig enn hun noen ganger kan også dele betyr at det ikke hører hjemme.
 På geiter dårlig utviklet følelse av eierskap. Hun er stadig å tape penger, ting, nøkler, hansker og så videre D. Ofte Goat -. Umontert, uorganiserte, spredt mann som har nesten ingen følelse av virkelighet.
 En følelse av personlig frihet i geiter er ikke utviklet eller utvikles. Hun liker å ha henne våke over, beskytte, når det styres. Hun selv ikke vet hvilken vei bør velge og stole på andre. Geit lett lar seg binde, men det innebærer tau fra hans hånd. Geit - zahvatchitsa, men ikke anerkjent dette.
 Folk visdom sier at geit beite i en eng godt å være stille og lydig, og alt i den vil utvikle seg godt. Men geit beite i en eng med dårlig gress vil stadig klager om sin del, så det er virkelig vanskelig å ha.
 Jern vil, askese og ansvar for å arbeide utrettelig og bryte i livs Geiter er vanligvis ikke opptjent. Det harde arbeidet - uansett Goats. Den ble opprettet for å nyte solen, gress og kjærlighet.
 Geit elsker naturen. Hun er intelligent og nysgjerrig, fint bevandret i nyansene av det menneskelige sinn og alltid føle en forbindelse med mystiske krefter, fanger subtile vibrasjoner av verden. Geit - mystisk gammel. Kjenne henne fenomenale intuisjon, det ofte søker hjelp andre.
 Geit bare kunstnerisk, men til sitt talent blomstret, er det nødvendig ikke bare inspirasjon, men også støtte fra utsiden. Som blir fylt med fantasier, behov sterk vilje. Det aldri vil spille en ledende rolle. Men den gode effekten kan være vellykket selv skinne i enhver kunstform, fordi den har en delikat smak og talent.
 Og i andre områder kan det være en god spesialist, fordi hun er intelligent. Men det mest vellykkede det gjør jobben, noe som er nødvendig bare teknisk dyktighet, men også artisteri.
 Det er svært følsom for smiger. Sitt forhold til omverdenen ville være harmonisk hvis bukken var ikke for stor en pessimist. Noen ganger bekymring beviser sine interne problemer, nesten til selv bedrag.
 Geit - kjæledyr, og det forklarer mye i hennes oppførsel. Hun ønsker å leve i fred og drømmer om fordelaktig ekteskap. Alt i livet er helt avhengig av flaks Geiter og finanssektoren er intet unntak. I gunstige omstendigheter, kan folk som er født under dette tegnet være fullt sikret. I tillegg kan ingen ikke finne en sponsor og beskyttere som Geit. De er villige til å hjelpe.
 Født under dette tegnet i første halvdel av livet med problemer, men så alt er justert.
 Den andre fasen av livet geiter vanligvis en ganske vellykket. Hvis geit plutselig velger sin egen vei, ville det være upraktisk fordi det sjelden når høy sosial og økonomisk status. Det mangler vilje og autonomi til å gjøre en karriere. Det er ekstremt avhengig og avhengig, selv om aldri innrømme det. Men hvis bukken ikke kan finne noen som kan peke det på riktig måte, kan det føre til svært beklagelig. Når dårlig sving av skjebne kan fullføre geit liv i fattigdom.
 Samlet Goat - talentfull, uvanlig, mystisk, magisk skapning med sensitiv nervesystemet.

 Geit-mann. Karakteristisk


 Lederne er sjelden oppnådd. Men i motsetning til sunn fornuft, noen geiter tendens til makten.
 De er ofte hjelpeløse før livet, som sjenert og utsatt for pessimisme kan i å gjøre sine egne avgjørelser. Menn liker å bruke andre geiter og leve på deres bekostning.
 Ikke avvike veltalenhet, men forsvare sin tro og elsker jobben sin. Penger vanligvis har ganske setter pris på bekvemmeligheter forbundet med dem.
 Fornuftig, forsiktig, vennlig, har god smak.
 Født under dette tegnet har ingen følelse av tid. Dårlig oppførsel, regelmessige forsinkelser gjør dem utålelig.
 Man-Goat tiltrekke støyende, morsomt selskap hvor du kan skryte nok og være i søkelyset. For en lett, lystig humør som hans andre, har han mange venner.
 Foretrekker å jobbe i et team der du kan regne med støtte og godkjenning, der det vil alltid være fans av hans talent. På geiter magisk gave - samles rundt en varm, koselig, munter selskap og være i sentrum av oppmerksomheten. Selv der det er en mulighet til å vise hele sitt sprudlende fantasi, artisteri og å kommunisere.
 Dersom det er behov for å ta noen viktige avgjørelser, begynte geit til bekymring, bekymring. Det er ikke laget for kraft og kan ikke herske med jernhånd.

 Goat Woman. Karakteristisk


 Geit - kvinnelige karakter. Det er elegant, kunstnerisk og svært sjarmerende. Hun liker når vi snakker om det. Sjenert og bortskjemt, liker hun å sutre og klage om livet. Men hennes holdning til livet er veldig overfladisk. Hun liker ikke å gå i dybden av problemet. Geit liker ikke problemer.
 Pessimisme, følelsesmessig ustabilitet og dype frykt forstyrre henne til å se inn i fremtiden og tro på seg selv. Det tolererer ikke ensomhet og motgang aldri vet hvilken retning de skal velge og alltid stole på andre.
 Geit primært drømmer om en rolig behagelig liv uten bekymringer og problemer. Sin ideelle - rik partner.
 Det er øm, kan snakke med omhu, men naturen lune. Som andre for sin gjestfrihet, ømhet, sjarm, sammen med denne luft vesen er aldri kjedelig. Geit - svært kreative natur, med sin iboende smak og talent hun vet hvordan å dekorere hjemmet ditt, gjør det koselig og innbydende.
 Ofte det er religiøs, men ikke fanatisk.
 Født under dette tegnet bezvolnы og laget eksklusivt for lydighet. Men det er umulig å få henne til å gjøre noe mot sin vilje, og hvis hun er overbevist om at han er rett, det vil kjempe til siste slutt. Dessverre, på grunn av sårbarhet og geit stahet ofte livslang ansikter amorøse problemer.
 Det kan være en perfekt kone for en sterk, selvsikker mann og alltid vil være en god mor.

 Varianter av Goats


 Metal Goat (1931, 1991, 2051)
 Vann Goat (1943, 2003, 2063)
 Wooden Goat (1955, 2015, 2075)
 Brann Goat (1907, 1967, 2027)

 Født i Year of the Goat


 Arkimedes, Julius Cæsar, Christopher Columbus, Jonathan Swift, Grigorij Potemkin, Mark Twain, Michelangelo Buonarroti, Miguel de Cervantes, Cyrano de Bergerac, William Makepeace Thackeray, Alexander Pushkin, Mikhail Zosjtsjenko, Benito Mussolini, Jaroslav Hasek, Honore de Balzac Isaac Asimov Semjon Budjonnyj Mikhail Kalashnikov, Leonid Keldysh, Pierre Curie, Vasily Solovjov-Sedoy, Thomas Edison, Richard Sorge, Jeffrey Ford, Theophile Gautier, Franz Kafka, Franz Liszt, Alexei Tolstoy.  
Hog, Pig. Oriental kinesisk horoskop villsvin, gris

 År villsvin svin:
 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019, 2031
 I den østlige tradisjon hog - først grådig og skitne dyret som etter temme fordeler og er et symbol på fruktbarhet, mannlig makt og velstand. Hog kurset selv er ikke veldig rent fordi astrologer råde en person født i dette året, for å unngå skitt, fordi for dem er det en trussel.
 Hog riktig, smidig, delikat. Den har en mild natur, og er berømt fredfylthet. Han er tynn, god sjel. Han er grundig til det ekstreme. Blant dem er trygt å gjøre forretninger, fordi det ikke vil jukse sine partnere. Født Hog under tegnet av ærlighet. Vanligvis han mener hører så ofte misbrukt sin godtroenhet er ikke så samvittighetsfulle mennesker. Men å være naiv, vil han aldri jukse. Hvis en liten og ligge, er det bare å beskytte.
 Hans svikt tar rolig. Ulemper andre relaterte tolerert. Selv som er født under dette tegnet går alltid i samsvar med allment aksepterte normer for oppførsel, er det tolerante overfor andre og tilgivende håndtering folk sine feil.
 Villsvin som hykleri og fordommer, han - ridder forkjemper for rettferdighet. Hog bezhytrisnyy og anerkjenner bare den direkte vei i livet. Dele verden inn i svart og hvitt, sannhet og løgn, fordi det ofte lider.
 Hjelpeløs mot hykleri, forvirret han prøver å rettferdiggjøre seg selv. Det er så upartisk som er uendelig tvil om han kommer rettferdig og nøyaktig.
 Utenfor hog fredelig og rolig, men det er verdt det vondt - og det vil gå gjennom. Jeg eller ødelegge din fiende, eller dø. Hans indre styrke er stor, ingenting kan motstå den. I de fleste tilfeller villsvin sunn fysisk og åndelig.
 Så hvis en fiende vises Cabana, bør han vite at trusler ikke skremme Cabana - de bare doblet sin energi og besluttsomhet.
 Med andre villsvin konvergere med problemer, men hans få trofaste venner til slutt. Denne homofil venn og mest lojale venn, alltid klar til å gi en hjelpende hånd.
 Noen fokuserer innover dybde til sine personlige interesser, neglisjere samfunnets interesser, selvopptatthet, subtil narr av moral, ironi og selvironi, estetikk - alt dette også er et tegn på villsvin. Men mindre hog alle de andre karakterene late sin spesielle betydning og nærhet til de høyere sfærer.
 Han snakker sjelden, men hvis løst, det uttrykker alt på en gang, og ingenting kan stoppe ham før han går ut av tråden.
 Hans omdømme er godt informert, intelligent mann, men han virkelig amatør. Hvis teste sin kunnskap, vil du legge merke til at de er fragmentarisk. Hog - alltid materialist. Det viktigste for Cabana - summering av kunnskap, deres revurdering, systematisering.
 Observasjon, observasjon, naturlig optimisme, til skyve endre steder gjør Cabana avid reisende. Han villig og lett begynne nye tilfeller lyse opp ethvert nytt prosjekt. Men rozkrutyvshy dem raskt gå lei og mister interessen i saken.
 Han er preget av følsomhet, mottakelighet for epicurean. Tegnet han aristokratisk og bohem. Dette villsvin ganske upretensiøs og lite krevende å levekår, behagelig følelse og en rønne, og på trenerbenken.
 Under dekke av ro villsvin skjule og vil selv authoritativeness. De er ikke redd for utfordringer og mange antar. Hvis de gjør noe, og deretter sette det hele i hånden. Og utføre planlagte oppgaver og mål.
 Hog forstår at velstand kan bare oppnås utrettelige arbeid. Og alltid vet hva han vil og som han ønsker bare mulig, det blir den av. Hvis han mener at det er et mål som vi må strebe etter, oppnår det ønsket med beundringsverdig fasthet. Men før du bestemmer deg, vil det være en lang tid til å veie alle "proffene" og "cons", og kan være et inntrykk av at han nøler og ikke vet hva han vil.
 Hog - hardtarbeidende og ansvarlig medarbeider, hans vinger for pålitelighet og enkelhet. Etter å ha prøvd mye arbeid, forblir det der virkelig trengte folk.
 Leve lønn han selv alltid gi. Med sin fredelige, balanserte karakter hog som de andre, og de er villige til å hjelpe ham å oppnå materiell velstand. Selv som er født under dette tegnet er veldig lett å skille seg av med pengene de har gode økonomiske skarpsindighet og en utrolig evne til raskt å bevege seg bort fra fiasko.
 Vanligvis ca Cabana svare så kompetent og diskret person. Imidlertid er livet hans ganske humpete og vanskelig å overvinne all motgang det hjelper en stor viljestyrke og uavhengighet av karakter.
 Hog nesten aldri be om hjelp, vurderer det et tegn på svakhet. Men han er veldig snill og sympatisk person, og mange bruker den. Stand til uselvisk og lidenskapelig kjærlighet i forhold ikke bare til familien, men til det motsatte kjønn.

 Hog-mann. Karakteristisk


 Mannen-Cabana ridder karakter og god, åpen sjel. Rundt det imponerer medfødt takt, mildhet, vidd, evne til å komme overens.
 Tre Signs - Hest, storfe og Hog - har en unik type temperament og trekke energi inn i de mystiske dypet av plass, og i de mest enkle og vanlig natur. Solen var opp - vel, zakotylosya horisonten - enda bedre.
 Villsvin er ikke aggressiv, men å skremme dem og tvinge noen til å flykte svikter. De er uendelig stole på andre, men ganske tøffe og sjelden kompromiss.
 Denne muntre munter mann, men ganske stille. I mat er det ikke lunefull, krever spesielle diett utskeielser. I enkle liv, ikke å søke ekstra komfort. Han fortsatt - renslighet i huset eller fullstendig kollaps. Selv om huset ble gjort i forrige måned ikke rengjøring, søppel hjørnene, regnskaps støv - råner ikke betale noen oppmerksomhet til dem er ikke viktig. Skitt rundt dem, de bare ikke ser.
 Uansett hva som skjer hog alltid finne det han trenger for levelønn. Det smaker godt, slik at han kan utmerke seg i de områdene som krever fantasi og fantasi. Kan lykkes engasjere seg i litterære verk, brukskunst handel. Det vil også fungere, og penger, og han ønsket ikke å bruke mye krefter. Gjennom hele sitt liv, han vil hjelpe, og på grunn av dette vil det bidra til å oppnå høyest finanssektoren. Han giftet seg, han anser en æressak å gi velvære av familien.
 Ingen av de andre ikke visste om Cabana erfaringer knyttet til problemene i hans personlige liv. Hans problem, nøye skjuler han fra nysgjerrige øyne og aldri tydd til hjelp utenfra til å bosette familie forskjeller. Cabana forlater sjelden familien, selv om det ikke er kjærlighet og forståelse.
 Selv hog svært funksjonelle, det er helt i stand til å slappe av og ha det gøy og deler ingen penger for underholdning. Sanne venner Cabana bit, er han trofast mot dem for livet og er klar til å gjøre noen offer.

 Hog kvinne. Karakteristisk


 Menn villsvin ha realistisk type tenkning, kvinnene i dette tegnet såkalt mystiske tankesett.
 De elsker å lage gaver og organisere en liten feiring.
 Dette er en god vertinne. En kvinnelig hog verdier huset hans. For hennes hus - er det en rolig oase hvor man kan skape harmoni, varme og komfort.
 I en tvist eller gi den foretrekker å late som at menings endringer.
 I å løse hverdagsproblemer kvinnelige hog foretrekker empiriske metoder er alle smak, berøring, test og test igjen.
 Det er ganske livlig karakter, og det kunne lett sint, hvis ikke føler hat for krangel og konflikter.
 Cabana snille og oppmerksomme på den elskede og kjent, selv om familiebedriften er ikke alltid glatt. De søker å eliminere alle konflikter og unngå lange kamper. Uansett hvor komplekse problemer oppsto de var ikke - de aldri gir opp, skjønt, og påvirkes av umiddelbar impuls.
 Hog-kvinne er ikke å chicanery, og er klar til å gjøre innrømmelser, hvis bare for å unngå for mye. Og hun har rett: å være impulsiv og ærlig, alltid taper hun i en kamp med mindre oppmerksomme person.
 De fleste villsvin tendens til å ha en familie og barn. For å få til familien de er villige til å tilpasse seg, til å inngå kompromisser, ikke spare verken styrke eller makt for sine kjære. De kan til og selvoppofrelse, men noen ganger oppfatter ekteskapet som en partner i eiendommen. De har et stort lager av godhet og tålmodighet som er vanskelige å buste.
 Barn elsker det. Hvis hun elsker sin mann, ville det ikke krangle med ham. Hun er klar til å gjøre noen innrømmelser for å unngå krangler. Vennlig og zhyznelyubyva liker ikke ensomhet. Bygge en stor familie det avgjørende.

 Varianter Cabana


 Metall Boar (1911, 1971, 2031)
 Vann Hog ​​(1923, 1983, 2043)
 Wooden Hog ​​(1935, 1995, 2055)
 Brann Boar (1947, 2007, 2067)
 Earthen Hog ​​(1959, 2019)

 Født i året av villsvin


 Mark Bernes, John D. Rockefeller, Mikhail Kalinin, Ronald Reagan, Konstantin Tsjernenko, Heydar Aliyev, Wojciech Jaruzelski, Wilhelm Canaris, Maurice Ravel, Djengis Khan, Otto Bismarck, Vladimir Vernadsky, Alexander Deineka, Mstislav Keldysh, Samuel Marshak, Anatoly Lunacharsky, John Reid, Thomas Mann, Fjodor Tjuttsjev, Prosper Mérimée, Ernest Hemingway.  
Яндекс.Метрика