I de siste årene og igjen svært populære blant ivrige fashionistas kjærlighet begynte å nyte verdensberømte Bomber jakke, som er en standard kort skinnjakke med gummiert ermet og belte og lommer på sidene eller ermer.
 Denne feminine garderobe havner mye av mysterier og uventede løsninger, nesten alle av verdens kjente designere begynte å supplere sine samlinger bombefly, så å finne noe slikt er ikke vanskelig, men å velge den mest moderne og mest nylig - dette er det neste spørsmålet.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 I den kommende sesongen er det lett å erstatte de vanlige sorte skinnjakker, windbreakers, trender og jakker, og i noen tilfeller enda silke bluse! Er det ikke en fantastisk ting som du ønsker å ta en nærmere titt?
 Hvis du er interessert i, hva du skal ha så populære Bomber jakke, er svaret enkelt - som med nesten alt som kommer til hjernen! Så det enkelt og greit tilpasser seg et bilde, passer garderobe inn i en rekke av damer, men på samme tid, har en bemerkelsesverdig sjarm og funksjonalitet, hvor, tilsynelatende, og denne økte kjærlighet til denne tingen.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Slike jakker meget interessant historie: like før slutten av forrige århundre, var det ikke ment å feminine klær, og var helt mannlig ting.
 Historien om sitt utseende allerede startet ca 70 år siden, da det amerikanske krigsdepartementet for pilotenes bombefly bestilt en batch av disse jakkene. Det er deretter etterfulgt av tett fast navnet «bomber».
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Den første modellen, selvfølgelig, signifikant forskjellig fra dagens, de ble spesielt opprettet med tykt lær bøffel eller hest, og i tillegg omsluttet varm strikket krage og mansjetter samme. Det var virkelig beskyttende, veldig varme jakker som ikke har passert vind og regn, kulde og andre elementer streik, fordi mens bombeflyene ikke ble ledsaget av beskyttende linser.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Over tid, behovet for en så alvorlig beskyttelse mot kulde lenger, begynte å dukke opp nye og bedre modeller: fra lys og tett vev, som altså økt kompakthet og ikke begrenser brå bevegelser. Bombefly ble ikke laget av lær og nylon med tett, og de 80 årene av forrige århundre, flyttet de til casual garderobe av vanlige folk.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 De første modellene av kvinners jakker Bomber var tilstede eksplosjon fasjonable vri, de kunne bære nesten alle uavhengig av alder, hudfarge, eller til og med øke økonomisk situasjon, fordi å finne modeller til rimelige priser er realistisk.
 Til dags dato, disse trendy stiler av kvinners jakker omfatter mange flere varianter, enda mer enn mennenes versjon.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Modeller som er utstyrt med belter eller massevis av lommer, pels eller strikket krage eller mangel på det, så vel som mer skånsomme og myke variasjoner med hemmelige lommer, dekorative blomster, broderi eller lyn.
 Plukke opp noe for deg selv - i kjelleren, enda viktigere, noe som resulterer i en moteriktig og stilig bilde av sesongen.

 Hva du skal ha denne jakken?


 Allsidigheten av disse tingene forenkler valget i utarbeidelsen av sitt eget bilde og bombefly kombinasjon med andre elementer garderobe. Dette er ting som ikke har noen spesifikke regler iført hovedsak et bilde, komplett med slikt, bare for å bli bedre, men selvfølgelig alltid har sine rimelige grenser.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Den kommende sesongen, motedesignere, tilsynelatende, besluttet å nesten helt erstatte alle eksisterende modeller av klær bombefly sannsynligvis gjøre eneste unntakene til side ullkåpe.
 Denne saken vil være et flott tillegg til garderoben sterk, stilig og travel dame som alltid et sted i en hast, og krever derfor en funksjonell, praktisk, men samtidig vakker og moderne klær.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Ta hensyn til deres klassiske modeller laget av elastisk materiale, og supplert komfortable mansjetter på ermene og jakker i henhold til Kant. De går perfekt med jeans som smalere og rett modeller, avhengig av utskrifter bombefly, de kan bli revet, dekorert med gardiner eller i nærheten av de klassiske modellene.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Det bør bemerkes at det er fortsatt jakker som er nær den sporty, takket være sin spesielle kutt, de litt øke arealet av armer og skuldre, noe som gjør silhuetten mer tungvint.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Det er derfor alle ser elegante bilder hvor den nedre delen er lett synlige, skinny jeans eller bukser, blyant skjørt og så videre. Disse modellene er perfekt å bruke som vitrovok i kjølig vær, legge fasjonable genser eller langstrakte T-skjorter.
 Også veldig populært denne sesongen vil nyte bombefly gjort en biker stil, mest sannsynlig laget av skinn eller imitert skinn, kan de være en rekke farger, men mest av alt - sort, grå eller krem ​​toner.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Disse modellene er bare fantastisk harmoni med jeans eller knebukser, sport denim shorts eller bukser.
 Trassig vil se og stilig kombinasjon av skinnjakker og bombefly elegant kort kjole smalere. Dette bildet er perfekt for romantiske stevnemøter eller fotturer klubb - vil bare fullføre bildet av lyse tilbehør og sko med høye hæler, helst hårnål.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Med jeans og shorts bombefly ser flott ut i et par joggesko, joggesko, joggesko med hæler, Oxford og slyperamy bare føtter.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 I tillegg bør det tas hensyn til dagens modeller med lyse utskrifter som floral, abstrakt, geometrisk, etnisk og anymalystycheskymy bilder. Disse jakkene er best å bli kombinert med en vanlig bunn lav, høy eller lav hastighet, avhengig av ønsket bilde som resultat.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Spesielt bemerkelsesverdig er uvanlig for kvinner bombere er laget av ikke-standard, for ting som for stoffer - silke, tweed, satin eller blonder. Bright silke jakke, Bomber bra å kombinere med en lang flyter skjørt eller ensfarget bukser.
Fra hva du skal ha moteriktig jakke Bomber?

 Men tweed modell i stil med Coco Chanel jakke kan gi kontor og dyktig kombinert med en enkel skjorte og klassisk skjørt.
 Bære disse stilige jakker og være!
 Organisere et bryllup - er det sikkert plagsom og ansvarlig. Men disse problemene er veldig hyggelig og kan bare ikke bry deg! Varianter av denne feiringen er vekt! Men hvis du ønsker å organisere et bryllup i den ukrainske stil, vil du snart finne ut hvordan.
Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

 Hva ukrainske bryllup i stil?


 Så, hvordan å organisere et bryllup i den ukrainske stil? Det er mange viktige punkter og detaljer, er det viktig å ikke glemme. Nedenfor fortelle deg mer om det.

 Å invitere en venn?


Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

 For å besøke innså umiddelbart at den tradisjonelle ukrainske bryllup er planlagt er nødvendig å tilpasse invitasjonen i den ukrainske stil. Det kan være små ruller eller ark dekorert med tradisjonelle ornamenter, som svarte og hvite blomster og solsikker. Teksten kan skrives i ukrainsk, er det også veldig symbolsk.

 Hvor du skal tilbringe bryllupet?


Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

 Vær spesielt oppmerksom på åstedet for feiringen. Selvfølgelig er liten den kalde årstiden utvalg, så ta vare på forhånd leie restaurant eller kafé. Men sommeren er best å gå i land, vil dette føles swing feiring og nyte vakker utsikt og frisk luft.

 Dekorering av lokaler


Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

 Innredningen er svært viktig, siden det var han som setter den grunnleggende stil. Her er hva du kan bruke til å dekorere rommet:
 •  På bordene kan plasseres keramikk eller leirpotter med ville blomster som vil fylle rommet en herlig aroma.

 •  Pass på å bruke fargerike satin bånd. Du kan henge dem på veggen eller taket. Jo flere filmer, vil lysere bli dekorert.

 •  Duker på bordene må nødvendigvis være dekorert med maling, tradisjonell ukrainsk stil.

 •  På stolen slipcovers kan spres ut i stedet for benk brodert med nasjonale mønstre.

 •  Bruk flere markblomster. Ja, du kan veve mange kranser og henge dem på veggen.

 •  Pass på å bruke solsikker, lyse blomster er et symbol på lys og varme rikdom.

 •  Det er hensiktsmessig vilje og nasjonale leker og dukker amuletter laget av hendene på halm, stoff eller garn. Forresten, hver slik lyalechtsi leketøy eller plassert på et bord, kan du legge ved et skilt med navnet på gjesten som alt var enklere å navigere og ta sin plass.

 •  Bruk keramikk og retter slike attributter for ukrainsk stil er også tradisjonelle.

 •  På kan ordnes tabellene fantastiske håndverk, fast deig.

 •  Husk at den beste designen øvelse i flere tradisjonelle farger: blå, gul, rød og blå.

 •  Bilder av bruden og brudgommen


  Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

 •  Tradisjonelt, bruden kledd i Ukraina i frodig lagdelt skjørt innredet med lyse farger og nasjonale mønstre. Det var en obligatorisk egenskap av røde satin belte. Hun hadde på seg en hvit skjorte, som også ble brodert i det ukrainske stil. I spissen for en ung prydet med en krans av markblomster, som var festet tape. Men i stedet for denne kjolen, kan du velge og praktfull brudekjole. Det bør absolutt være brodert og podpoyasano lyse rødt bånd. Wore lyse røde støvler kan kosakker. Ikke glem å bruke lyse og store perler som ukrainske damer alltid elsket og fortsatt elsker sannsynligvis. Som for håret, er det tradisjonelle for en lang tid var en lang flette, som sammenvevd bånd eller blomster. Make-up bør være spesielt også. Ingen lyse nyanser av glitter. Alt skal være så naturlig. Understreke lepper og bryn kan. Klut malt rød leppestift, øyenbrynene flytte svart eller mørk brun blyant. Hvis huden er blek, bruk rødme, men ikke lyse. 

 •  Kjole bruden kan bestå av et bredt skjorte, belte byråkrati og bukser. Ved foten tradisjonelt slitt støvler. Også, hvis det er ønskelig, kan brudgommen bære en lue. Men hvis dette alternativet er ikke glad ung mann, kan han velge en vanlig dress, sette i lommen solsikke.

 •  Bryllup tog


   De beste lastebiler til ukrainsk bryllup - det absolutt brakt fra hester. Så hvis du har mulighet, velger denne varianten. Dekorere hest og kjerre bånd, blomster og buer.
  Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

   Men hvis hestene ta med overalt, kan du velge og konvensjonelle maskiner. Som smykker er bedre å bruke lyse sateng bånd, solsikker og andre markblomster. Hetten kan monteres håndkle. Ringer og duer er også ganske relevant, men en mer moderne versjon.

   Bouquet Bride


  Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

   Bukett bruden skal bestå av markblomster. Til pynt kan du bruke tape, Viburnum kvister. Tidligere brud i stedet for en bukett for alle brukt krans vevd manuelt og med kjærlighet. Du kan gjøre det samme, men er fin og enkel bukett.

   Musikk


  Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

   Inkluderer ikke utelukkende ukrainske sanger, de kan ikke glede alle gjester. Viktigst, sangene var moro, dans og betennelse. Men for å støtte den ukrainske tradisjon, har alltid inkludere en DJ og ukrainske sanger.

   Ukrainsk tabellen


  Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

   Hva vil være den ukrainske bryllup menyen? Det er det nødvendigvis må være på bordet:
 •  Rød borsjtsj. Steke det er best å kjøtt, og før servering absolutt trenger å smaken denne retten med rømme.

 •  Dumplings. Serveres varm og de rømme.

 •  Siden oldtiden, ble bryllup servert en deilig steke.

 •  Du kan også sende inn Potetkaker eller.

 •  Tradisjonelle retter er kål ruller som er sikker på å glede gjestene.

 •  Vakker forrett kan være gelé.

 •  Sørg for å hogge bacon, skinke, pølse.

 •  Som for drinker, kan vi tilby et ukrainsk vodka, vin, ulike likører og fruktkompott og kvass.

 •  Kaken kan være dekorert med bær av Viburnum. I alle fall bør det være store (ukrainske folk sjenerøs) og vakker. Som dekorasjon brukt blomster og bånd, som kan være spiselig.

 •  Tradisjoner og ritualer


  Hvordan organisere et nydelig bryllup i ukrainsk stil?

   Ingen ukrainsk bryllup kan gjøre uten tradisjonelle gått ned fra generasjon til generasjon tradisjoner. Her er noen av dem:
 •  Brud. Huset til en ung brud nærmet hans venner, som måtte gjøre jobben med bruden og hennes venner har godt kjøp. Hvis venner arrangerte en løsepenge, ga de unge da alt gikk til registraren.

 •  Møt brød. Foreldre som holder et brett med en runde brød (brød med brodert bør plassere benk) og møte de unge. Bruden og brudgommen må bite av en bit.

 •  Fjerne sløret. Skyte sin svigermor har tradisjonelt, et ritual som symboliserer brudens aksept i familien. Da bruden danset og ga en prøve på mitt slør kjærester.

 •  Avskjed med jomfrudom. Tidligere bruden klippe håret hennes, men du kan bare untwist det.

 •  Betennelse i åren. Brann har alltid stått for komfort og varme. Tradisjonelt, mødre av bruden og brudgommen som var Bereginya ildsted siste generasjon, tente et lys og ga det til en ny familie.

 •  Bruden må nødvendigvis kaste buketten ugifte venninner.

 •  Det er den tradisjonelle kutting av kaken, som deretter behandle gjester.

 •  Og, selvfølgelig, kan ikke gjøre uten sanger, danser og morsomme konkurranser.

 •  Arrangere en morsom og minneverdig bryllup i ukrainsk stil!
  Яндекс.Метрика