Noen dyr fascinere av sitt slag. Men hvilke som er den vakreste? Her er lære.

 Best dyreverdenen


 Lær de 10 vakreste dyrene i verden:
 1. fjellrev og fjellrev. Bare se på denne hvit og utrolig myk pels. Dessverre er disse herlige kantareller gjøre strøk, som er blant de dyreste. Generelt, er reven pattedyr som tilhører familiens hund. Vekt fjellrev varierer 3-35 til 9 pounds.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Kroppslengde kan nå 50-70 inches, hale lengde er vanligvis mindre enn 30 inches. Hannen er større enn hunnene. Snuten av en polarrev avlange ører og litt avrundet. Fjellrev - predator. Jeg ser som han jakter, utrolig interessant, fordi å fange byttedyr, må du først identifisere under store mengder snø, og deretter fange opp og ta tak.
 2. Tinker hest. Bilder av elegante hester er fantastisk og imponerende. Men de som har sett dyret i live, vet at dette er et utrolig syn. Vanligvis ahaltekyntsы - er den eldste hesterase, en av de få renrasede og ublandede med andre raser.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Hingst høy, sterk, muskuløs brystet er bred og lang og høye manken. Leder av både majestetisk og grasiøs gjennom en kombinasjon av bred og konveks pannen og langstrakte kjeve deler.
 Spesielt vakker Tinker sjeldne og edle yzabellovoy dress. Shade Ivory bokstavelig glitrar i lyset. Blant annet disse dyrene er veldig smart og sårbar, og derfor krever spesiell omsorg.
 3. Siberian Tiger. Denne underarten regnes som truet og er oppført i Red Book. Dette dyret er både majestetisk, grasiøs, vakker og inspirerende frykt i alle som ser det. Amur tiger større enn sine kolleger i andre underarter og har en tykk og langt hår.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Fargen på vinteren er vanligvis oransje, svarte striper, buk oftere hvit. Hvis du ser på bare den ene delen av Amur tiger, kan det virke som han kunne drepe henne noen. Hvis dyret åpen munn med skarpe tenner skremmende utseende, blir det enda verre. Likevel utseendet på tiger fascinerende og imponerende.
 4. Dolphin. Hvis du ser inn i øynene på en delfin, kan det virke som han forstår og selv prøver å snakke med folk. Overraskende, representerer dette dyret til rekkefølgen av hval, og er et pattedyr. Leder av delfiner i små, ofte pekte snute, formet kropp, er ikke den tilbake en svømmer.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Dolphin er et rovdyr, men spiser krepsdyr, bløtdyr, småfisk. Å bemanner disse dyrene har alltid vært vennlige, angrep på mennesker - en sjeldenhet. Delfiner er svært intelligente, de er ganske lett håndterlig. I tillegg er disse dyrene som brukes til å behandle en rekke alvorlige sykdommer, spesielt hos barn.
 5. Lynx - En type pattedyr. Det finnes flere underarter, og noen sjarmerende og uvanlig skjønnhet er forskjellig hver enkelt. Utenfor er et stort dyr som ligner en katt. I ris møte den samme form, samme ben og hale.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Men størrelsen naturligvis mye mer. Således kan voksen være mellom 80 til 120 cm og vekt lik 20-25 pounds. Et karakteristisk trekk ved denne type - børster på ørene. Lynx er et rovdyr, kan den overleve i nesten alle miljøer, samt flyter, beveger seg over steinene og klatre i trær. Det er utrolig vakker og sterk dyr.
 6. Arctic Wolf er også veldig bra og kjekk. Ull hans hvit-grå, langstrakt snute, poter kraftig og bred. Dette dyret lever nesten hele Arktis og tundra. Det eneste som unngår en ulv - et stort område dekket med is.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Denne unike dyr er ikke bare svært vakker, men også svært holdbar og sterk. Dermed kan polar ulv ikke se sollys og varme i flere måneder, uker, bor sulten. Blant annet kan disse dyrene motstå ekstremt lave temperaturer. Og som ulven bor i området der tilgang til mat er ikke så lett, kan han spise nesten alt de ønsker.
 7. Isbjørn - En av de største rovdyrene som tilhører pattedyr. Fra denne brunbjørn annerledes nesten flatt hode (spesielt i frontal området) og en lang hals. Vekt voksne kan nå 450 pounds, og en skulder lengde - 25 meter. Bare fore størrelsen av dyret!
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Farge ull hvit isbjørn kan være alt fra melk til gul (slik det er i sommer på grunn av den store mengden av sollys). Disse dyrene svømme godt (de selv har en membran) og er flinke og dyktige jegere. Store klør tillate isbjørner ikke bare å skli på isen, men holde byttet.
 8. Snow Leopard eller unse er ganske store rov pattedyr av katten familien. Poter unse relativt kort hode er liten, legemet er lang og meget fleksibel, og halen er så lang tid som kan sammenlignes med lengden av legemet.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Snow Leopard har en røykfylt farge, spredt over hele kroppen merkelig ring eller solid flekken. Kroppslengde uten halen er ca 120 inches, hale når meter og mankehøyden er 60-70 inches. Pelsen er lang, myk, men veldig tett og tykk, slik at dyret til å forsvare seg mot ugunstige miljøforhold.
 9. Fox. Ikke rart det er et slikt dyr karakter i mange eventyr og tegneserier. Det fine med denne fascinerende dyr utspekulert, buskete hale og lange, spisse snute, rød, fluffy og langt hår, vakre lyse øyne. Forresten, hører reven til familiens hund, så det er nær slektning av hunder.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Det finnes flere underarter av rev, men hver og en er god på sin egen måte. Dette dyret er raskt tilpasningsdyktig til selv de mest ugunstige forhold fordi rever finnes overalt: i Amerika, Europa, Asia og til og med Afrika. Kantareller, forresten, veldig smart. De har utmerket hørsel og god hukommelse, og svært observant og flittig.
 10. Black Panther. Panther også ofte funnet i filmer og tegneserier. Dette grasiøs dyret kan se uendelige: svart hår skimrende, vakkert bygget kropp, lange ben og lyse øyne. Panther - rov pattedyr dyr av katten familien.
Topp 10 vakreste dyrene i verden (10 bilder)

 Bebo disse store kattene er vanligvis i skog og jungel. Overraskende, panter - det gjør ikke skille arter, men et resultat av flere mutasjoner. Dermed kan panter bli betegnet som en leopard, og jaguar. Det faktum at hoveddelen av dyrene å ha for mye melanin, som gir håret svart farge.
 Sørg for å nyte skjønnheten av disse dyrene!
 Hva alle gjør på nyttårsaften? Det er riktig, sitte ved bordet for å spise, drikke, se av det gamle året og møtte nye. Og det er grunnen til ferie bordet er en viktig del av det nye året. Det er klart at uten god mat er nødvendig. Men ikke bare måltider bør være på bordet. Pass på å ta vare også på legging og etterbehandling.
Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

 Funksjoner og serverer festborddekorasjoner for det nye året 2015


Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

 Så hva bør være serverer nyttårsbordet? Her er de viktigste egenskapene:
 •  Lysstyrke. Ser på bordet, alle bør forstå at det er en ferie. Og hvorfor velge elementer servering av lyse farger. Glem kjedelige hverdags apparater, redskaper og andre gjenstander. Flere farger!

 •  Symbolet på den kommende 2015 blå tre geit. Dette betyr at bordet alltid i overflod må være tilstede smykker og gjenstander som er laget av naturlige materialer, ideelt fra et tre.

 •  Siden geit blå, trekker det nyttår bord i blå, blå og grønne nyanser. I tillegg vil aktuell og relevant og varme pastellfarger edle, for eksempel fersken, beige, sand, elfenben. Forresten, bør velge farger slik at de er kombinert med innvendig plass.

 •  Making nyttår bord må være original og kreativ, så improviserer, viser fantasi og arbeid.

 •  Merk at tabellen må nødvendigvis være til stede jule attributter: trær, slede, søt geit, snihovychky og så videre. Og du kan gjøre det alle improviserte og noen ganger uventede materialer.

 •  Hvordan og hva du skal dekorere?


  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

   Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015? Her er noen elementer kan være en del av innredningen:
 •  Duk. I 2015 bør det absolutt være sydd av naturlige materialer som lin eller bomull. Velg mellom tema festlig duk bilder, monofone bli for kjedelig.

 •  Servietter. De kan ikke gjøre noe, og de, forresten, kan spille rollen som den opprinnelige dekorasjon. Det er best å bruke klut servietter, selv om praktisk papir vil også være relevant. Først bør de være lyse. For det andre, kan de bli spaltet original og interessant. Men mer om det senere.

 •  Stearinlys. Hva nyttår uten lys? Men gnisten må nødvendigvis være vakker, uvanlig og festlig. Den enkleste alternativet - kjøpe ferdige formet stearinlys og plassere dem på bordet. Men hvis du ikke ser etter enkle måter å gjøre alle sine egne hender. Men mer om det senere.

 •  Retter. Og det absolutt bør også være lyse og festlig. Så velg den aktuelle tjenesten. Og du kan lage en fin dekorasjon for retter.

 •  Mat er også sikkert dekorere et bord for det nye året om den skulle vise litt fantasi. For eksempel kan salater bli stablet i form av juletrær, sauer, snømenn. Og med litt mat kan skape mesterverk mål.

 •  Alternativer dekorasjoner


   Her er de mest kreative og vellykkede nyttårsbord dekorere ideer.

   Juletre med servietter


  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

   Du trenger bare kluter og noen juledekorasjoner. Kan brukes som tørkepapir og vev.
   Hvordan gjør at? Det er ingenting komplisert om dette:
 •  Ta tak i en serviett og brett den i to og deretter i to igjen (med et papirhåndkle du ikke trenger det utarbeidet etter behov).

 •  Hvert lag servietter bøye oppover. Hold en liten avstand mellom lagene (1-2 cm).

 •  Nå nøye snu serviett. Bend kanten til sentrum og presse for å designe bedre beholde sin form. Du kan kort sagt oppå noen belastning.

 •  Nå slår serviett og slå opp othybayte hvert lag, med start fra toppen. Som et resultat, bør du få improvisert treet. På toppen kan du sette litt pynt.

 •  Snømenn med egg


  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

   Det er ikke bare bord dekorasjon, men god forrett. For å lage en snømann trenger du:
 •  agurk;

 •  2 egg;

 •  Et lite stykke gulrot

 •  grønne kvister;

 •  ketchup eller annen tykk mørk saus;

 •  5-10 nellik tørkede erter;

 •  grillspyd av tre;

 •  kniven.

 •  Metode for produksjon:
 •  Første kuttet av agurk grunnlag for fremtidig snømann. For å gjøre dette, kuttet ganske tykk ring og legg den i en trepinne. Basen er klar. Uten det, selvfølgelig mulig å gjøre, men da utformingen vil være svært ustabil.

 •  Kok hardkokte egg, kjølig og rengjør dem.

 •  Nå setter på grillspyd i ett egg, og deretter den andre.

 •  Agurk zmaystruyemo lue. For å gjøre dette, kuttet en tynn vid krets og andre store og små. Sett på grillspyd bred først, deretter liten. Hetten er klar. Unødvendig del grillspyd kan bli kuttet.

 •  Nå kuttes en liten stripe av gulrøtter. Dette vil bli gjennomført snømann, plasser den i toppen egg.

 •  Rollen til øyet og avspillingsknappene nøtter nellik. Øyne setter i toppen egg knapper - bunnen.

 •  Kvister grønt lim fra bunnsiden av egget, det hender.

 •  Ketchup tegne et smil.

 •  Julen Candle


  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

   Du vil trenge:
 •  noen stearinlys;

 •  glass på en høy stilk;

 •  Jule leketøy;

 •  akrylmaling;

 •  gran kvist;

 •  lim;

 •  satin bånd.

 •  Metode for produksjon:
 •  Først å legge grunnlaget for stearinlys. Akrylmaling, tegne på glass snøfnugg eller andre jule tall.

 •  Ved å bruke stammen satin bånd tie julen leketøy (selge bånd gjennom løkken leker) og en kvist av gran eller furu (bare feste den til beinet og bind tape). Av de resterende ender av bånd bue slips. Sikre alle lim.

 •  Nå på lyset. Smelte den i et vannbad, tar veken. Væske helles i et glass, sette en veke i midten.

 •  Ferdig!

 •  Støtter for plater


   Disse stands vil være en flott og lys innredning for ferie bordet. Her er hva du trenger for produksjon av:
 •  hvit bord;

 •  tyll (helst blå);

 •  tynt belte;

 •  nål og tråd;

 •  saks;

 •  maling;

 •  klebemiddel.

 •  Hvordan du gjør? Det er enkelt:
 •  Først skjæres to identiske papp sirkel med en diameter på 25-30 cm. Denne del av bunnen.

 •  Nå gå til innredning. Med snitt tyll bånd lengde på 1 meter og 10 cm i bredde. Skjær et stykke bånd lengde på 1 meter.

 •  Lim bånd til en av kantene av tyll. Vent til alt tørker.

 •  Nå prosmyknit gjennom den andre siden av tyll nål og tråd hele lengden, noe som gjør masker medium lengde. Samle Fatines et skjørt, så hun pakket sirkel av papp og var dermed ganske frodig. Klipp tråden og knyt en knute.

 •  Nå tar en av papp sirkler, snu den slik at forsiden var på bunnen, til kanten i en sirkel skjørt stick fatynovuyu.

 •  Topp stick annen sirkel til toppen av venstre forsiden.

 •  Ta maling og tegne eller skrive noe nyttårshilsener. Forresten, kan du lage et personlig standpunkt, hjelper det å sete alle gjester og unngå forvirring.

 •  Tulle kan være dekorert med perler, paljetter, paljetter eller noe annet. Inkluder fantasien og improvisere.

 •  Nå vet du hvordan du kan dekorere den opprinnelige nyttår bord i 2015. Bruke kreative ideer og arbeider for å overraske gjester!
  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

  Hvordan du kan dekorere en nyttårsbord i 2015?

  Яндекс.Метрика