Vil du vite hva er du redd? Deretter kan du se en skrekkfilm, og prøve å kile nervene. Og hvilke filmer er det verste? Vi lærer!

 Dermed de 10 skumleste skrekkfilmer:


 1.  "Spells". Overraskende, er filmen basert på virkelige hendelser. Lorraine og Ed Warren forsket paranormale fenomener. De er ansvarlig for ikke en merkelig historie, men ved en anledning de var redd for å nevne. Til paret slår to jenter som rapporterte at dukken ønsker å bosette spøkelset av den døde jenta Annabel.
 Etter tillatelse spøkelse gjør begynner så en serie med grusomme tilfeller. Dukken beveger seg, beveger objekter og selv igjen notater. Senere Warren trukket familie plattform. Paret Roger og Carolyn og deres fem døtre flyttet inn i nytt hus og snart lagt merke til at nye boliger er noe rart som skjer.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 En av døtrene er i innsjøen musikk boksen, som ifølge jenta bor venninnen Rorri. I huset gjort noe forferdelig, og Lorraine og Ed bestemmer seg for å finne ut av historien av bygningen. De lærer at det var en serie mord og selvmord i forbindelse med dyrkingen av Satan selv. En av spøkelsene bor i Carolyn og tvang henne til å drepe sine egne døtre. Vil forholde seg til de mørke kreftene?
 2. "Astral: Part 2" inkludert i listen av de mest forferdelig ulykke mystisk thriller, er filmen virkelig skremmende og forvirrende. Plot - fortsettelse av historien som er beskrevet i den første delen. I et forsøk på å løse mysteriet med kommunikasjon med den andre verden Lambert familien flyttet til Josh mors hus.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Men til slutt det viser seg at det er ikke bare å flytte dem. Etter å ha reist i astral Josh oppfører seg merkelig, på grunn av hva hans kone og mor mener at kroppen hans er styrt av et spøkelse. Dette spøkelse tilhører galning Parker. Det viser seg at Josh Parker så som barn, og etter møtet galning hoppet ut av vinduet. I tillegg spøkelse hjemsøkte Josh siden barndommen. Huset er bygget skremmende, men ånden ønsker å finne nytt liv i en ny kropp.
 3.  Thriller "13 synder" ble utgitt i 2013 og fortjener oppmerksomhet. I historien om Eliot Brindl som er hovedpersonen i filmen, bokstavelig talt fast i gjeld og har økonomiske problemer. Guy stille, beskjeden og arbeider i sosialtjenesten, men veldig smart. Plutselig Elliot hører en telefonsamtale, plukker opp og lærer som deltok i TV-show.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Vilkår utrolig enkel, fordi trenger bare å utføre 13 oppgaver. Premien - penger, er enig fyren. Den første oppgaven synes enkel, men hver suksessiv blir mer farlig. Som et resultat, Elliot innser at spillet har gått for langt. Men det er ingen vei tilbake.
 4. "telekinese" - En av de verste filmene og interessant verden. Ikke for show Kerry har alltid vært sjenert i skolen alle trodde det stygge andungen. Klassekamerater stadig misbrukt jente og forholdet til hans mor var rart fordi hun lidenskapelig trodde på Gud og alt som det innebærer.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Men det viser seg, Kerry har unike evner og kan håndtere objekter ved tanken. Når hun finner ut om dette, bestemmer hun seg for å utvikle sitt talent. Mobbing av medelever sist, og den endelige Kerry ydmyket så mye som bestemmer seg for å ta hevn. Hevn vil være forferdelig og elegant.
 5. Fortsetter Movie List "Curse 3D 2", Utgitt i 2014. I historien, en ung graduate student Foucault Ando, ​​studerer psykologi, tar utdanning hennes niese, som mistet sin mor.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Jente 4 år gammel, hun stille og stadig trekker noe. Først Foucault mener at hennes niese trukket bort fra alt og alle og stengt i seg selv, men han innser at jenta angivelig vet at andre ikke vet. Jente studere tegninger og innser at de skildre de forferdelige hendelser som skjer i virkeligheten. Foucault prøver å finne ut hva som skjedde, og snubler over en merkelig video som er relatert til saken, som skjedde fem år siden.
 6. En av de nye skrekkfilmer - "Paranormal stemple Devil". Spøkelsene som plaget tidligere avdrag helter igjen flykte til friheten. Graduate School Jesse bor sammen med sin bestemor og far. Leiligheten i underetasjen nabo Anna lever, som mange mener er en heks.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Senere Anna dør, og Jesse og vennene hans bestemte seg for å inspisere leiligheten til den avdøde og snubler over en merkelig tegninger og fotografier, blant som ser henne. Alt tyder på at Anna ble faktisk forbundet med den andre verden. Etter besøket, funn fyren besitter unike evner. Men det viser seg at disse evnene - en slags mark av djevelen. Først nyter Jesse evner, men han overmanner de onde kreftene per barn, og begynner dyktig noe forferdelig.
 7. "The Purge 2". På skjermene filmen ennå ikke utgitt, men det lover å være utrolig skremmende. World Future tilsynelatende perfekt: ingen forbrytelser, alle lever under loven og ikke gjør noe galt.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Men en gang i året, alt ustraffet mulighet til å gjøre hva jeg vil. I denne sudnuyu natt unge par skynder seg hjem, men hindrer brudd bil for å komme dit. Vil tegnene bryte gjennom kaos og holde seg i live?
 8. "Dark Skies". I filmen innbyggerne i en liten rolig provinsby merke til at de begynner å noe mystisk, ukjent og forferdelig. I utgangspunktet er alle byens lys slått av, og strømforsyninger. Da barna er døde fugler som faller fra himmelen.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Da paret Barren bemerker at deres sønn noen jakter. Det viser seg at byen ble angrepet av romvesener, som for noen grunn det tok barn av borgere. Men hvorfor trenger vi nykommere? Og om beboerne motstå fremmed rase?
 9.  "Kjennetegn 18". Kjennetegn 18 - et felles levende blokk, som ligger i Lavender Hills. På dette punktet, planlegger å bygge en blomstrende nytt nabolag. Men mens leilighetsprisene er lave, og paret Max og Lys velger å kjøpe boareal. Det lykkelige paret feire nytt hjem, men snart gleden endret kurs, og horror.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Vaktmester mer som en oppsynsmann, naboer mistenkelige og tause. En senere begynne å gå i par bort spøkelser som forteller skrekkhistorier om deres død. Lys og Maxim forstå at de må løpe raskere med denne dødsfelle. Men om de kan holde seg i live?
 10. "G / L / B 2" - En av de verste psykologiske thrillere. Hovedpersonene i filmen - et par detektiver undersøker hovedsakelig utroskap. Men plutselig de har tegnet, bekymret forsvinningen av hans sønn-student. Detektiver sendt til hjemmet til den savnede gutten og finne det en kassett med videoer som adresserer vise.
Topp 10 skumleste skrekkfilmer for 2014

 Records amatør, men det som ble sett - skremmende og fryktelig. Den første kassett innspilt paranormale fenomener, på den andre - menneskelige infeksjon med et virus prevraschavshym alle zombiene. Andre poster var også utrolig skremmende. Etter å ha vurdert alle, lærte detektiver at de fleste deltakerne var ufrivillig forferdelige hendelser.
 Zapasaytesya sedativa, ser for oss å vise og fordype deg i en verden av gru!

 "Vi har ansvar for de som har temmet."
 A. Saint-Exupery

 Trolig den mest lojale, trofaste og kjærlige dyr i forhold til den menneskelige rase var og er en hund. Disse myke, sterke, så forskjellige firbente venner årtusener leve side om side med mannen, som gir ham kjærlighet, beskyttelse og oppriktige vennskap.
 I alle aldre av hundene verdsatt og respektert, og i noen land selv hyllet og tilbedt guddom, ga de keiseren, og i ørkener betraktet de viktigste og mest verdifulle eiendeler.
Vakre store og små hunder (29 bilder)

 Folk aktivt bruker sin jakt instinkt, hunder, avhengig av art, kan være trofast og sterk forsvarer og interessant og kjære følgesvenn for livet.
 Det er fortsatt ganske ukjent, hvorav det var en moderne hund og da var dette dyret domestisering. Det er vanskelig å forestille seg, men når kjærlige hundene var vill og farlig for mennesker, det finnes versjoner som de nedstammer fra ulv, men det er andre meninger som deres forfedre stål kjent i dag, gamle dyr.
 Det antas at den fulle domestisering og tett "samarbeid" mellom mann og hund oppsto ca 14 tusen år siden, domestisering prosessen var lang og vanskelig, er at stadig det skjedde i det asiatiske og det afrikanske kontinentet.
Vakre store og små hunder (29 bilder)

 Utgangspunktet dyr bare rundt gammel bebyggelse nær som alltid samlet et stort antall av avfallsprodukter, bein og annet avfall, som er tiltrukket tetrapoder.
 Over tid begynte folk å mate dem, men for å være sikker, var i stand til å lære en hund ikke en gang, men verdt det. Kanskje disse representanter for firbente venner var bare delvis lik moderne tilfeller, men selv da de er aktivt vokter menneskelig bosetting og hjalp jakten, som han fikk en varm ly og mat.

 Hvis du ønsket å få en hund?


 Hvis du bestemmer deg for å gjøre en slik venn, er det viktig å vite at i dag er det ca 400 arter av små og store hunder hvis du ikke kan identifisere hvem representantene du foretrekker, bare nyte den vakre bilder av dyr.
Vakre store og små hunder (29 bilder)

 De varierer i størrelse, karakter, farge og formål, og derfor art og virkemåte. Blant alle eksisterende arter identifisere flere viktige grupper som jakthunder - de er hovedsakelig brukt til jakt, avhengig av hvordan jakten er delt inn i lay, hunder, jakthund, gravende.
 En annen type - vaktbikkjer - sterke og trygge, uredde og mistroiske av utenforstående, kan være aggressiv og veldig responsive. Dette omfatter nesten alle typer Shepherds, boksere, Rottweilere, hunder, terriere og mange andre.
Vakre store og små hunder (29 bilder)

 Den tredje typen - den sikreste og populært i det siste - dekorative hund. Ofte, små, snakker deres navn for seg selv, kan være en god venn til mannen og barnet, som deres styrker kan selv delta i den pedagogiske prosessen for barnet.
Vakre store og små hunder (29 bilder)

 I løpet av det siste århundret mannen fjernet mange høyt spesialiserte arter, for eksempel hunder eller katter asyl, for transport av folk her er elsket av mange, Huskies og samojeder. I tider med krig slike dyr bruker til å sende meldinger eller transportere sårede, men i dag er det separate arter av firføtte, som er agenter for blinde.
Vakre store og små hunder (29 bilder)

 Hva hunden skal velge for ditt eget hjem - det er mesteren, men du bør alltid huske på at det ikke er noen dårlige hunder, som hver krever menneskelig godhet, omsorg og støtte. Hvis hunden bestemte seg for å ta barnet til mange forespørsler, være sikker på at det ikke er flyktig kjepphest slem baby, og en sunn og meningsfulle løsninger.
 Hvis du virkelig tror på sine gode intensjoner, skynder vi å gratulere deg, dog perfekt tilpasse seg ulike mennesker og situasjoner har utviklet evnen til å lære og kjærlighet til spillet.
 Unødvendig å si, firbente dyr - meget lojale og trofaste venner for alltid knyttet til sin herre og, om noe, er det svært vanskelig å tolerere sine tap, som er grunnen til denne avgjørelsen er viktig å komme opp med en ansvarlig virksomhet.

 Bilde av vakre store hunder


Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

 Dekorative hunder


Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

 Morsomme bilder av hunder


Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Vakre store og små hunder (29 bilder)

Яндекс.Метрика