Body - dette er det eneste som menneske har hersket, så dette er mye moro og en flott felt for eksperimentering som hjelper folk å åpne opp, vise frem og være preget blant publikum.
 Kroppskunst - en kunst som bruker objektet for kreativ lerret og papir, nemlig den menneskelige kroppen, noen ganger ty til de mest fantastiske og mangfoldige manipulasjoner at selv i dagens samfunn kan forårsake svært kontroversiell mening.
Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

 Mesteparten av kunsten - en måte uttrykk for kunstneren, selv om det er noen varianter av det, hvor samovyrazhayetsya, er akkurat det samme han "lerret", dvs. noen hvis kropp brukes til å tegne "bilder".
 Kroppskunst - det er en trend som nådde sin opprinnelse dypt i antikken, kropps tegninger deponert i en tid da ikke engang blitt oppfunnet klær, som dette, selv århundrer siden våre forfedre søkte å uttrykke seg.
Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

 Selvfølgelig, ble alt dette gjort for et formål, for eksempel mange stammekrigere påført kroppen sin uhyrlige mønstre som var tydelig fiende, så å si, for å igjen vise sin styrke og makt. Men sjamaner har brukt kroppen tegninger under visse ritualer og seremonier, la disse maleriene dyp mening, så de er drevet bort onde ånder eller kalt for hjelp fra høyere makter.
Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

 I dag disse tradisjonene kroppen maleri bevart i enkelte stammer innfødte, som til denne dag bor i Afrika, Australia og Sør-Amerika. Så langt, de innfødte innbyggerne i enkelte områder av Australia malt med farget leire eller naturlig oker for rituelle danser og festivaler.
 Man kan lett forstå at i dagens samfunn kroppskunst kropp eller ansikt - er mer enn et ritual eller skremmende bilder, er en kunst som etter deres farger og unik, for å oppdage sjelen, for å skape en "levende" bilder og sanger som ikke blir ingen analog i verden, fordi hver person er unik.
Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

 Samtidskunstnere som bruker sin kreativitet i denne fantastiske kunsten, ikke lenger begrenset til én person i verden holdt mål festivaler, hvor et stort antall menneskelige organer malt, utarbeidet etter hvert, dannet "pyramide" av skog og hav, "live" landskap eller abstraksjoner. Disse store malerier, men fortsatt i live, ikke ofte mulig ulytsezret øynene.

 Lines


Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

 Det viser seg at kroppskunst - en hel art direction som samler et stort antall konsepter og typer som skiller seg i veien for å dekorere den menneskelige kroppen og materialer som brukes til dette formålet.
 •  Bodypeytynh - dette er vanlig for oss slags kroppskunst som innebærer tegning bilder på kropp og ansikt. Denne måten å dekorere din egen kropp - den mest smertefritt og sannsynligvis en stor-skala, fordi den brukes med en rekke mål: selvutfoldelse av kunstneren, underholdning og markedsføring.

 •  Tattoo - det er også slags kroppskunst, som, faktisk, tydeligvis ikke så veldig forskjellig fra bodypeytynha, men arbeidet med å påføre straks gjør det klart at disse to artene skiller seg fra hverandre. Tatovering som en kunst som dukket opp relativt nylig, men fikk mange fans og beundrere, og vakker, kan sterkt farget tatovering forårsake fange selv de mest bitre motstandere av slike dekorasjoner.

 •  Piercing - dette er en annen uvanlig visning av kroppskunst, som betyr "piercing" hull. Naturligvis, til tomme hull gå, ingen vil, slik at de vanligvis satt øredobber, ringer og andre ting, plasseringen på kroppen som kan være veldig rart.

 •  Scart - mest sannsynligvis en sjelden og litt skummelt slag som involverer markberedning, dvs. Scarification. Huden i en spesiell prosedyre brukt ganske dypt kutt som forlater arr intrikate kroppen.

 •  Hvorfor bruke?


   Først av alt, disse tegningene på kroppen av en kvinne eller mann hjelpe dem skiller seg ut blant de "grå massen" av slike kunstelskere som ønsker å vise at de ikke er som alle andre, har sin egen mening og perspektiv på hvordan menneskekroppen skal se ut i dag.
  Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

   Faktisk, ikke se på dette noe hellig eller rituelle uttrykk, alt, de fleste, lenge sunket inn i glemselen, og de fleste av bildene på kroppen blir brukt til fritidsaktiviteter, slik som kampanjen for klubb eller disco, fotballfans som maler sin Football Club ansikt symboler - som etterfølgere kunst kroppskunst.
   Forresten, bodypeytynha underarter, som kalles som ansikt-art, også fikk en meget rask spredning, spesielt på festlige karneval, temafester på klubber eller på noe annet emne helligdager.

   "Lerret" er tegning menneskelig ansikt, og ansikt-art er ikke som vanlig dekorative make-up, fordi dens hensikt er ikke å fremheve skjønnheten, men heller gjemme seg under den "maske" som kan forandre en person til det ugjenkjennelige. Elementer retning ofte forvekslet med bruk av paljetter, lange falske øyevipper, paljetter og andre dekorative detaljer som er i stand til å skape et kunstverk.
  Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

   Hva trenger du?


   Hvis du bestemmer deg for å føle seg som en "lerret" eller omvendt, ønsker å prøve deg selv som en kunstner som arbeider i et slikt merkelig retning, så må du først et levende ønske.
   Faktisk, mange jenter eller menn som er nølende til å sette på kroppen din ekte tatovering ty til slike tegninger som om bruk av spesialfarger kan bo lenge nok på kroppen, og deretter slippe unna ubemerket. For eksempel kan malerkunsten med henna, som også kalles Mandy, bo i kroppen av 7 til 20 dager!
  Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

   For å komme på hans kropp vakkert bilde, er det nødvendig å forberede malingen, som må være konkret: for eksempel, hvis en naturlig kroppsmaling gouache, hun raskt sprekke og obluplyuyetsya, trekker huden. For denne artisten gouache blandet med sjampo, og dermed dempe sin sammensetning - den ideelle måten for uerfarne kunstnere kroppskunst.
  Bodyart Kropp og ansikt: alle hemmelighetene av Modern Art

   Det er en spesiell make-up som varer lenge, lett å påføre, imidlertid, og er ganske dyrt. Noen kunstnere bruker til slike formål, akrylmaling, gouache er mykere, skjønt, og kroppen vaske dem hardere.
   Hvis din bryllupsfest falt i sommermånedene når gaten er uutholdelig varme og mentalt bare ett ønske - å raskt gå til sjøen, kan bryllupet i et nautisk tema være din ideelle alternativet.
   Om sommeren er det vanskelig å organisere en bankett, som lett bedervelige produkter, gjestene raskt lei av varmen, så organisere en feiring et sted på kysten - en god løsning i denne situasjonen.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Også begrepet havet bryllup er ideell for de par som alltid har drømt om å feire fødselen av hans familie et sted ved sjøen. Eller de har gjort det i et smalt område på kysten, og nå ønsker å behage atmosfære av kjærlighet og glede av hans venner og slektninger.
   Hvis du er interessert i hvordan å holde et bryllup i et nautisk tema, så denne artikkelen er for deg, har vi forsøkt å samle alle de mest interessante og originale ideer for å hjelpe deg å gjøre ferien din lyse, vakker, romantisk og minneverdig.

   La oss undersøke invitasjonen


   Faktisk begynner bryllupet med invitasjonen etter at gjester får et kort i sine hender, de sikkert vet om ditt arrangement på forhånd og kan forberede seg på det. Dine invitasjonskort bør sette den generelle tonen i triumf over fremtiden, og det er derfor de trenger å gjøre, og starter med de fleste ferie temaer.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Det kan være pappkort i lyseblå farger dekket med skjell, sjøstjerner bilder, fisk og andre innbyggere i havbunnen. Du kan legge til en satin bånd for å matche eller sette inn et bilde fra en tur til sjøen.
   Et annet alternativ er mer komplisert, men veldig originalt, denne invitasjonen i en forseglet flaske. Inne kan du helle sand eller små skilpadder reir, og rullet inn i et rør, ark dekorert med ordene til invitasjonen.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Utenfor flaske kan også dekorere, lime over sand, småstein eller skjell - slik invitasjon vil bli minneverdig og originale suvenir fra bryllupet ditt.

   Hvor du skal holde en bankett?


   Selvfølgelig vil det ideelle stedet være stranden, vakker snø-hvit bue med de gjennomsiktige stoffer, stor lys telt, dekorert på temaet feiringen, samt sand, vann og sjø luft, som konfigurerer alle gjester og den yngste i den riktige måten.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Hvis noe sånt ble funnet i nærheten, og ta alle gjester til noen tropisk øy bare ingen penger, vil det være en fantastisk løsning noen tjern, innsjø eller elv bank er også et godt alternativ - en restaurant eller et hotell med et svømmebasseng.
   Restaurant eller kafé, innredet i en nautisk tema - også egnet, men hvis du finner noe som dette ikke fungerer, så kan du jobbe på innredningen av selvtillit til å spille virkelig marin atmosfære.
   Et annet interessant alternativ som vil gi deg nøyaktig og levende minneverdig feiring denne Fartøy dekk eller båter å være ansatt den dagen bare for deg.

   Som for dekorasjon og pyntegjenstander


   I tilfelle bryllup alltid veldig viktige selv de minste detaljer, ta vare på små skjell, sjøstjerner og småstein som kan legges på bordet og din gjester tabellen.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Påmeldingen må begynne med farger: blå, blå, hvit, sand eller myke nyanser av turkis. Innredningen kan legge til en tre motiver, sted kar av blomster, egnet palmer og andre eksotiske planter.
   Du kan prøve å ordne rommet som om du er i en gammel saloon, ratt, tunge tremøbler, ankere, lysekroner lysekroner, kompass og skjell.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Ikke glem om veggene, kan du dekorere maleriet av havet eller noen tropiske øyer er også egnet for dekorasjon lys gjennomsiktige gardiner, marine nettverk, og hvis du er heldig og rommet ditt plassen tillater det, kan det ta form av et dekk av skipet.
   Symbolet på foreningen av to unge ektefeller kan være to rednings sirkel, også en god dekorasjon blitt tropiske frukter og blomster, lys, figurer marine fyr og skip, alle de samme skjell og småstein. Ikke glem alle dekorasjoner bør være i tonen, kan du selv forhandle med servitøren at de kledd i tilnyky.

   Hva om menyen?


   Det er viktig at i denne natten ikke jaget fra det generelle konseptet, noe som betyr at din bankett menyen er helt i tråd med det marine tema. Det er klart at de fleste av rettene som tilbys mat bør fortrinnsvis ved hjelp av fisk og sjømat.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Lagt er sushi, tang, fylt eller saltet fisk, reker, blåskjell og blekksprut, som kan være forberedt på noen interessant måte.
   Ikke glem bryllupskake, må det også fullt ut i samsvar med den valgte stilen, det kan ta form av alle marine skapninger, fisk eller båt, og du kan gå klassisk - to - eller tre-lags kake dekorert med perler, sjøstjerner, skjell og så videre.
   Ta vare på flasker på bordene, kan de stikke klistremerker med slagord som "Ferskvann", "Rum, rum bare" og lignende. Du kan ta vare på andre godbiter som godteri i form av sjødyr, iskrem med tropiske frukter og så videre.

   Som par bør se?


   Det er viktig at bruden og brudgommen føle deg så komfortabel som mulig, så for de som foretrekker klassikerne, egnet vanlig brudekjole er hvit, er den perfekte stil "havfrue" eller "prinsesse".
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Hvis bryllupet sted på stranden, kan du velge kjole av lungevev utviklet for å komplettere sin blå eller blå bånd. For brudgommen er faktisk lys dress, kan du gjøre en skjorte og bukser.
   Men viktige detaljer av klær: kan i stedet Posy av blomster brudgommen bruke skall eller sjøstjerne. Bukett av bruden, forresten, også kan gjøre uvanlig komplement av samme skall, sjøstjerner og tropiske blomster.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   For bryllups risikable egnede alternativer med en fullstendig forvandling i marine livet som havet havfrue og pirat kongen Neptune eller gullfisk. Alle kan velge selv en slik måte at det mest liker.
   Ikke frata slike glede og besøkende, kan de også være lurt å skifte til noe lignende, hvis ikke, ikke glem brudepiker - lang blå kjole vil være den perfekte løsningen.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Hvis du bestemmer deg for å arrangere en helt uformell atmosfære, kan vi tilby kleskode, som vil inkludere badetøy, shorts i lyse gutter og jenter i fargerike sjal, tunikaer og lys skifer, generelt, er at gjestene skal føle seg komfortable.

   Ferie


   Ikke glem å advare den ledende tema bryllup, la henne forberede flere konkrete konkurranser som vil fullt ut i samsvar med marin stil. Og du kan fortsatt inn questen feiring, der gjester sammen med de nygifte å sette sammen kart vil lete etter skjulte skatter.
  Hvordan organisere et vakkert bryllup i et nautisk tema?

   Din tur kan være nedleggelse og stopper, hvor du vil finne følgende tips kan spise, og paret vil bli gitt en fotoseanse. Siste stopp - plassere fest, Love and Happiness Island.
  Яндекс.Метрика