Hunden - en venn av mannen. Men ikke alle hunder kan være virkelige venner. Noen raser er forskjellige voldsomt temperament og kompleks. Lær vurdering av onde hunder.
Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

 Hva er den mest onde hund?


 Her er de 10 mest farlige hunder i verden:
 •  Boxer. Denne rasen ble avlet i Tyskland. Denne hunden har veldig sterke ben og utrolig sterke kjever som er ordnet på en slik måte at umiddelbart fange og drepe byttedyr. Aggresjon, faktisk, er den viktigste egenskap av hunder, men de finner det ofte. Mange rasen kjent som leken, energisk, sprek. Og Bukser sta, selvstendig og lunefulle. De har vært håndterbart, men med vanskeligheter. Det er i ferd med trening kan ha alvorlige problemer. Når jeg prøver å undertrykke hunden og få den til å kjøre kommandoen kan snuble over ulydighet, stahet. Og hvis du ikke vet hvordan vi skal handle i en gitt situasjon, kan du lide. Så slå sammen disse hundene er ikke anbefalt. Og når treningen du trenger å følge noen viktige regler.

 •  Chow Chow. Bildet i livet til disse hundene ser veldig søt og morsom. Men i virkeligheten, er innholdet av slike hunder kan ikke kalles enkel og vennlig. Først Chow krever spesiell oppmerksomhet. Sekund, er de alltid klar for å forsvare hjemmet eller eget territorium. For det tredje, hundene er irriterende og ikke for Ærede fremmede og barn. Fjerde, hvis du tilfeldigvis berører hundemat, kan han komme inn i et raseri fordi en sterk følelse av eierskap. Forskning og analyse har vist at denne rasen er svært gamle og stammer trolig fra ulver. Fra antikken, Chow brukt som jakt- og vakthunder, og det er også grunn til alarm. Fortjene tilliten til en hund er vanskelig, men mulig. Og så før du kan vises nådig og mild dyr. Men ser det er langt fra alle.

 •  Trykk Canaria. Fra navnet kan du forstå at denne hunden er fødestedet til Kanariøyene. Denne rasen er ganske naturlig, at tilbaketrekningen av en person ikke prykladav hånd, men naturen har prøvd. Disse hundene trenger strengt og riktig oppdragelse, som en veldig, veldig aggressive. Det var en tid da steinen ble lov til å beholde bare slaktere storfe penner og trusler. Uten bånd hund kan kaste noen bryte den, som hunder er utrolig sterk og seig. En gang trykker på Kanariøyene ble brukt for å slåss, men snart i mange land denne sporten, og denne rasen forbudt. Det var tider da en hund til døden zahrыzaly folk.

 •  Dachshund. Overraskende, denne søte klosset lang hund med korte bein er ganske aggressive. Opprinnelig flyplassen brukes av mennesker til å fange ville dyr som lever i huler. Lav høyde og manøvrerbarhet tillatt Taxi trenge inn i svært smale Burrows og få ut grevling, rev, Surkov. Nesten alle skatter leken og mobil. Og de fleste medlemmer av denne hunderase har en negativ holdning til fremmede. Ifølge statistikk, hver femte dachs minst en gang litt fremmed, og omtrent hver 10-12 og angrepet sin egen herre. Mange tror at skaden for å bemanne denne søte lille hund kan føre til, men i virkeligheten er det tilfeller der skatten zahrыzaly folk.

 •  Pit Bull Terrier er en av de mest farlig for mennesker hunder. Denne rasen ble opprinnelig slåss. Det viktigste karaktertrekk Pit Bull Terrier - en fullstendig mangel på frykt. Selv om motstanderen vil overgå i størrelse og tvinger hunden og ikke frykter mann skal sette på den. Og som kjever og labber av en hund er veldig, veldig sterk, er sjansen for å vinne i denne kampen ikke så mye. Hekker også kjent for sin kvelertak. Dette betyr gripe tak i offeret, betyr det ikke rastsepyt tenner så lenge den har forsikret at fienden er død. Dessverre er Pit Bull Terrier ganske populær, og dermed, ifølge statistikk, oftest drepe folk. Og hvis du ikke betaler nok oppmerksomhet til utdanning, er det mulig å vokse en ekte bil ukuelig død.

 •  Doho Argentina eller Dogo Argentino. Denne rasen ble avlet i Argentina. Hva er den "monster" bli krysset flere raser, deriblant irsk ulvehund, som er en stor og sterk hund. Argentinske hund brukt til jakt, og jakthunder ikke disse rever eller fugler, og fjelløver og selv puma. Du kan forestille deg hva ferdigheter, kvaliteter og styrker måtte ha en Dogo Argentino å takle en løve. I tillegg fryktløshet lov til å forhaste fienden umiddelbart etter oppdagelsen. Hvis en pumu sendte fire hunder, 1-2 av dem døde i dødelig kamp. Senere begynte de å organisere kamper som involverer hunder av denne rasen, og senere i noen land Doho Argentino utestengt på grunn av risikoen for barn og voksne. I dag, heldigvis, er denne rasen ikke er veldig vanlig.

 •  Tosa Inu - ikke for sinte hunder, snarere de er stille, men ikke mindre grusom. Generelt, rasen utledet i Japan spesielt for gatekamper. Det skrescheno noen sterke og aggressive raser som mastyff, bull terrier, hund, bulldog og andre. Tosa Inu stille, relativt rolig og lite påtrengende. Overraskende, selv bekjempe disse hundene i stillhet, lider smerte fra bitt og fiendtlige angrep. I forhold til festen denne hunden er svært mistenkelig, på grunn av hva som kan manifestere aggresjon. I tillegg Tosa Inu ikke bare veldig sta, men også sterk, så ikke bli nøl med å angripe fienden, og gjøre det umiddelbart. I noen land forbudt rase, og det er ingen tilfeldighet.

 •  Filo Filo Brasileiro eller brasiliansk. I lys av disse hundene synes veldig hyggelig og vennlig, men førsteinntrykket er villedende i dette tilfellet. Opprinnelig brukt som en jakt rase, og hundene blir jaktet på jaguarer. Dette betyr at den brasilianske Filo har en utmerket respons, utrolig rask og sterk. Det er forferdelig å tenke seg hva som vil skje med mannen som sto i veien for hunden. For en stund hundene ble brukt for å beskytte hjem. Mistro til fremmede tillates bare skremme fremmede. Men representanter for denne rasen ikke bare aggressiv mot fremmede, men også til alle andre dyr, og noen ganger til sine egne herrer. Det er legender som deres eiere er redd og nesten alltid holdt på en kjede. Forresten, utstillinger brasilianske filo ikke diskvalifisert for aggresjon, er det kvalitet ligger på gennivå. I noen land (Storbritannia, for eksempel) rasen forbudt.

 •  Overraskende, inneholder listen edle og søte dalmatinere. I begynnelsen var de gode vakthunder og takle sitt ansvar. Etter filmen om disse hundene ble de betraktet utrolig søt og flink. Men faktisk, er denne rasen svært lunefull, sta og selvstendig. Trening dalmatinere neppe mottagelig for å lære dem noe, må du legge mye innsats. I provokasjon på den delen av mennesket slike hunder reagerer negativt, kan de slå ned. Forsøk på å roe hunden kan forårsake alvorlige skader.

 •  Rottweiler. Rottweiler - Dog smart og lojal til sin herre. Men mot andre dyr og fremmede kan hun være veldig aggressive. Dermed, hvis hunden synes at eieren er truet, han umiddelbart skal angripe på den påståtte overgriperen. Rottweiler veldig sterk, tettvokst, slik at sjansene for å komme over ham seier ubetydelig. Trene hunder eksponert godt nok, men underlagt noen anbefalinger trener. Og i Rottweilere intenst utviklet følelse av eierskap vedrørende eiendeler og territorier, slik at hans plass de vil sterkt forsvare og voldsomt.

 •  Det er det hundene er aggressive og sinte. Men listen inneholder også noen andre raser: Doberman, tysk Shepherd og Central Asian. Overraskende, de mest aggressive vurderes små hunder (papylon, chihuahua, jack russell terrier-). De bokstavelig talt kompensere sinne og fiendtlighet sin lille størrelse.
   Svingete hund sikkert lære alle funksjonene i rasen og dens karakter, og deretter tar den endelige avgjørelsen bevisst.

   Bilde 10 mest onde og uforutsigbare hunder:


   1. Boxer
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   2. Chow Chow
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   3. Trykk Canaria
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   4. Dachshund
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   5. Pit Bull Terrier
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   6. Dogo Argentino
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   Tosa Inu 7
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   8. Filo Brasileiro
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   9. dalmatinere
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

   10. Rottweiler
  Topp 10 mest farlige hunder i verden (11 bilder)

  Яндекс.Метрика