Dog - en sann og lojal venn av mannen. Men det er en rase som ble gjort for eksistensen av mennesker. Og de fleste hunder er god og rimelig?
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 De mest hyggelige og intelligente hunder


 Her er de 10 mest hyggelige og intelligente hunderaser i verden:
 1. Colley. I Skottland, er denne rasen anerkjent ikke bare svært vennlige, men også svært rimelig. Tidligere ble disse hundene brukt som gjetere og dyr blir gjetet enda bedre enn mennesker! Selv Collie kjeve struktur vil ikke tillate det å bite eller angripe for mye, slik at godhet ligger nesten i genene å produsere aggresjon og forsøk ble mislykket.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Disse hundene er veldig sjenert og stoler ikke en gang, men hvis du klarer å vinne tillit (og gjør det enkelt, du trenger bare å være en collie en annen), du føler engasjement og forpliktelse til kjæledyret ditt. Collie ganske rolig, men trenger oppmerksomhet, omsorg og hengivenhet. Det perfekte kjæledyret for dem som drømmer om en hund eller to.
 2. Newfoundland - En veldig stor brukshund innfødt til Canada med fantastisk utseende, langt hår, massiv kropp og ben. Men i virkeligheten, er innholdet av disse hundene er veldig, veldig stille, de sjelden bjeffer, aldri angripe først.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Denne hunden - ideelt for familier som det blir et fullverdig medlem. Avskjed med eieren for denne rasen smertefulle, de er så lojale som vil følge deg overalt. Newfoundland utrolig oppfinnsom og smart, det bare føles alt og til enhver tid vil komme til unnsetning. Hunden er alltid prøver å behage eierne, slik at vil gjøre alt dette. På de andre kjæledyr er hunder som brukes raskt og enkelt.
 3. Golden Retriever - Den perfekte kjæledyret for barn. Han er utrolig tålmodig og være på avkom av en pålitelig barnepike. Selv til fremmede denne rasen ofte viser ingen aggresjon, men i tilfelle av åpenbar trussel mot verts begynner å bjeffe.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Siden hundene er svært intelligente, de er lett trent lag. Mobilitet og aktivitet gjør retriever spille utendørs eller hjemme. Denne hunden er sterkt knyttet til folk og forsøker alltid å være i deres selskap, unngå ensomhet. Forresten, disse hundene er ofte guider eller til og med sykepleiere for mennesker med nedsatt funksjonsevne.
 4. Listen inkluderer Labrador RetrieverSom opprinnelig var en hund-assistent for mennesker så langt anses arbeids rase som labradorer blir ofte brukt som en veiledning. Men på grunn av den høye intelligens rasen er nesten universell, slik at en Labrador kan gjøres ved å trene nesten alle. Dette er en flott familie hund som er vennlig ikke bare familiemedlemmer, men også til familie og gjester.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Disse hundene er lekne og aktive, som barn liker. Til fremmede også labradorer linje, mange anser det som en ulempe. På de andre dyrene, er disse hunder godt anvendes. Men høy aktivitet krever mer oppmerksomhet!
 5. Puddel - Unik hund. Først er hun veldig smart, og for det andre kan tilpasse seg nesten alle klimaforhold. Hjemland av rasen noen mener Frankrike, mens andre hevder at navnet har tyske røtter.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Denne hunden er aktiv, men heller føyelig og lett å trene. En mindfulness gjør at den kan tilpasse seg stemningen i verten og samhandle med mennesker. Ofte gjør pudler sirkushunder, som med andre dyr, kan de lett finne et felles språk, og ikke redd for fremmede og folkemengder.
 6. Fortsetter vurdering av gode og intelligente hunder sheltie. Disse søt liten hund og veldig intelligent. For første gang rasen ble avlet til Shetlendskyh Islands. Opprinnelig ble det brukt som en gjeter, men deretter fikk spredt rundt om i verden, og regnes fortsatt svært populære.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Sheltie - en flott følgesvenn, venn og partner for barneleker. Dog behandler fremmede med mistenksomhet fordi de har et sted å være og se på kvaliteten. Men som den perfekte rasen å trene, vil hunden bare skremme bort potensielle fiender, ikke bjeffe på alle han møtte og ikke rush til alle. Husk, sheltie krever mye tid og oppmerksomhet.
 7. Schäferhunden. Disse hundene er svært intelligent og lojal. Ja, gjør denne hunden et inntrykk vilt dyr, og faktisk vil det være å behandle fremmede med mistenksomhet, som potensielle fiender kan være aggressiv og selv voldelig. Men eieren av hunden forstå på et øyeblikk, og til å bli en sann venn av familien.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Tysk Shepherd forskjellig engasjement, men det kan bli vant til den nye eieren. Det bør bemerkes at selv om den dog er meget intelligent og følsom, men konstant og riktig trening det er behov for.
 8. Basset Hound ser vanskelig, men veldig hyggelig, lang kropp, korte bein, langstrakt snute, hengende ører, øyne og kinn. Overraskende, er rasen en jakthund, og dens fødested - Storbritannia. Denne hunden er rett og slett unik. Dette er en ekte person med sine vaner, livssyn og prinsipper.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Det vil være en god venn, men noen ganger prøver å manipulere deg. Men disse manipulasjoner er så søt og morsom, som sint på Basset Hound umulig. Dette solid sjarm og karisma!
 9. Hvis du anser deg selv en god hunderase, kan du glemme St. Bernard. Vi husker alle filmene med disse enorme vakre hunder. Dermed en stor hund, men det er ikke nødvendig å være redd, hun er svært vennlige og har en rolig karakter. For St. Bernard barnet vil ikke bare sann venn, men også en pålitelig barnepike.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Ubrukelig bevegelser hund vil gjøre, så det kan virke inaktive. Men unike søke evner er kjent for lange, så St. Bernards - gode redningsmenn som finner en mann svette jevnt lag av snø.
 10. Australian Shepherd - Intelligent og lojal hund. Tidligere, disse hundene tendens saueflokker, og nå ofte blir fullverdige medlemmer av familien. Slik hyrde ansvarlig og vennlighet, kjærlighet og beskytte barn og avviker en flott minne og huske alle kommandoene raskt.
10 de fleste gode hunderaser i verden (10 bilder)

 Hunden er helt i stand til å ta ganske bevisst beslutning, men det vil alltid adlyde sin herre. Til fremmede Australian Shepherd kan behandles med mistenksomhet, men det er et pluss. På de andre dyrene, er disse hunder godt anvendes. Økt aktivitet krever oppmerksomhet, som med kjæledyr trenger å stadig spille mobile spill.
 Vedta god og intelligent hund som hun kan være din venn og et verdifullt medlem av familien.
 World of Animals - spektakulære og fantastiske, havner han mye av mysterier og uutforskede mysterier som, til tross for all raffinement av den moderne verden, fortsatt forblir uløst.
 Levende dyr med sine vaner, vaner og lover har alltid vært veldig interessant for folk, men vi må ikke glemme at blant de søte og pelskledde dyr er svært farlige og skremmende rovdyr, noe som er bedre ikke å møtes ansikt til ansikt. Slike dyr er alltid på vakt, de er klare til å angripe når som helst pidsterihayuchy hans offer i de mest uventede og tilsynelatende trygt sted.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Dyr, faktisk, som de fleste av mennesker lever på ett fremst lov: overlevelse av den som er sterkere. Og, til tross for at de fleste av dem sjelden angrepet akkurat sånn, uten kjørt til årsaken, er det en egen liste over dyr som mennesket og alle andre levende vesen, er det bedre å ikke gå rett "slåss" .
 Nå snakker vi om de 10 mest farlige dyr i verden, hvis eksistens er bedre kjent og mulige møter femte bypass veien. Denne rangeringen kan utvides eller suppleres av andre dyrearter, noen av dem er så farlig at argumenterer som bør frykte mer, og noen mindre, sannsynligvis, er latterlig. Derfor, lese og lytte.

 Australian Jellyfish


 Du kan bli overrasket, men vår topp gir ingen terrestriske pattedyr, som er en av sitt slag kan innpode en dyp følelse av frykt og undervanns dyphavet Dweller - Australian maneter. Denne bosatt i den nordlige kysten av Australia har en slik tilførsel av dødelig gift i stand til noen tre minutter til å drepe 60 mennesker!
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Dette maneter kalles "sea veps", fordi giften sin er i stand til å imponere både nervesystemet, hjerte og hud. Hjelpe mannen som ble truffet av en giftig manet er nesten umulig, fordi i de fleste tilfeller, dør den etter 4-5 minutter etter kontakt med henne.
 Til tross for sin lille størrelse, kan det ha 60 tentakler, som hver har oppgitt 5000 giftige celler! Miljøeksperter sier at i de siste årene har bestanden av maneter er i sterk vekst, knytte dette faktum av global oppvarming. Ikke undervurder dem, for eksempel maneter er de mest giftige dyr på planeten!

 Den egyptiske cobra


 I den tette kratt av det afrikanske kontinentet kan finne et stort antall av slanger og krypdyr, som er dødelig giftig, men kanskje den farligste blant dem er en egyptisk kobra. De er mer, som bor i den nordlige delen av Afrika og er en av de største slanger.
 Deres lengde kan nå 2 meter. Med øynene til et rovdyr er kjertler som skiller ut gift i stand til ekstremt sterk innvirkning, forårsaker rask lammelse av luftveiene, forårsaker døden inntreffer og offeret.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Til tross for at disse dyrene ikke planlegger å angripe først bite bare hvis de blir forstyrret eller skremme, fortsatt må være veldig forsiktig, fordi folk er ikke redd og, om nødvendig, vil angripe svært raskt og punkt.

 Hvit hai


 En annen bosatt i vannet i havet, noe som er bedre aldri å møte levende. Det antas at den hvite haien er den sterkeste, kraftigste og glupsk rovdyr av alle andre haier, kan det nå en lengde på 8 juli og til og med 12 meter!
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Og hvor perfekt den har en lukt, fordi lukt blod i vannet, kan det føles noen kilometer unna, og kommer løpende på plass "møte" med sitt bytte på bare 10-15 minutter. Og selv da, tro meg, alle 3000 skarpeste tennene vil flytte inn, skarp som et barberblad.
 Det er imidlertid verdt å merke seg at haier sjelden angripe en person bare så farlig det kan gjøre lukt blod fra noen sår eller kutt.

 Isbjørn


 En av de største land rovdyr i verden som kan virke hvit og luftig, men faktisk kan februar isbjørn bare ett kraftig slag av labben til å trekke ned hodet mann.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Disse dyrene er raske og smidige, stor svømme i kaldt vann og farlig når beskytte ungene sine. Hvis en person går et rovdyr, mennesket overleve i nesten ingen sjanse, fordi dyret umiddelbart fanger og dreper.

 Krokodille


 De farligste og skremmende reptiler i verden anerkjent krokodiller, som er førsteklasses jegere, dyktige og maskyruyuschymysya podzhydayuschymy hans offer for timer. Leve i enkelte land i Australia, vannet i elvene i Afrika og Amerika, gitt det en av de mest farlige dyr.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 For eksempel, hva slags svart caiman, som bor i vannet i Amazonas-elven og dens lengde er 5 meter. Denne krokodillen er i stand til å umiddelbart komme ut av sitt gjemmested, et par minutter for å ta tak i offeret, dra i elvevannet og rive den i hjel.

 Piranha


 Liten fisk som lever i flokk og har en unik evne til å "henge" i samme posisjon i vannet, i stand til å ta et par minutter obhlodat kadaveret av en okse eller en stor ku.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Ofte de tære på små marine dyr og insekter, men kan lett angripe og den personen som bestemmer seg for å flytte et sted i nærheten av deres flokker. Den store faren for disse fiskene er deres skarpe hjørnetenner som er i stand til å bokstavelig talt bryte levende kjøtt i stykker.

 Lions


 En stor og farlig dyr som er funnet i Sør-Asia og Sentral-Afrika, ofte lever i ørkener og savanner. Sharp hoggtenner, smidighet og hurtighet tillate Leo å fange opp svært raskt og korsfeste offer, men på samme tid, de fortsatt skyr elefanter, bøfler og flodhester.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Vanligvis løver lever i små familieflokker, kalt PRIDE. Alle av dem - opplevde rovdyr at de fleste av dagslys timer sover, og om natten gå på jakt, viser statistikken hundrevis av mennesker hvert år er ofre for slike dyr.

 Elefant


 De største landdyr som kan veie om lag 5,6 tonn. Hvert år på sterke støttenner av elefanter drept rundt 500 mennesker, selv om det bør bemerkes at de fleste av disse dyrene er absolutt ikke-aggressiv og voldelig atferd er deres reaksjon på provokasjon av den enkelte. Det eneste som kan utgjøre en reell trussel, det er en elefant, forvist fra flokken i paringstiden.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Oregon flekket frosk drevolaz


 Lyse og søt, men svært giftig frosk, som er en vanlig innbygger av tropisk skog. Maleri av pattedyr varierer fra gul og gyllen til rødt og blått. Bare tenk, gift i slike smuler tilstrekkelige nok til å drepe 20 mennesker på en gang eller to elefanter!
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Behemoth


 En av de farligste og store afrikanske dyr, som ved første øyekast kan virke klønete og treg, så det er ikke veldig redd for mennesker og til og med dyrene.
Topp 10 mest farlige dyr til mennesker i verden

 Men så viste det seg, til tross for at vår vurdering Behemoth ligger helt på slutten, i en tilstand av rasende han kan brekke eller flom og elefant og mann. Selv flodhester meste spiser kjøtt, og i noen tilfeller de ikke kan pobrezhovat og kjøtt.
 Vær forsiktig med disse dyrene!
Яндекс.Метрика