Og du elsker ritt? Hvis du tror dette er en lek, har du sannsynligvis ikke ville vite at det er så skummelt ritt som rir dem løse bare modig.

 De verste Attraksjoner: Topp 10


 1. "over taket av verden". I Las Vegas er det svært høyt utkikkstårn "Stratosphere", hvis høyde når 350 meter, og er den andre observasjonstårnet høyde i hele den vestlige halvkule. Hva er bemerkelsesverdig og fantastisk dette stedet? I hovedsak kombinerer det bare tre av attraksjonen er ikke for sarte sjeler.
 Først - Tower «Big Shot». Navnet oversettes som "big shot", og taler for seg selv. Du setter på en plattform og prystibnutyy og løft til en høyde lik 329 meter med en hastighet på 70 kilometer i timen. Dette stedet ble åpnet i 1996, og det er den mest "senior" til "stratosfæren".
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Den andre attraksjonen er her - en karusell «Insanity» (som kan oversettes som «galskap»). Du tenker kanskje at dette er den mest enkle og felles karusellen, men det ligger på en høyde på ca 300 m over avgrunnen, og en annen 20 meter fjernt fra kanten av taket. Du slappe av med en ganske betydelig akselerasjon, og du vil da bli plassert ansiktet ned.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Endelig trailer «X Scream». Det vil henvise deg til spredt og nesten ned i avgrunnen. Nese trailer henger over stupet, og du vil føle at du er i ferd med å falle. Ønsker å gå gale i denne traileren, den måten litt.

 2. "Giant Canyon" Ligger i Colorado i USA. På kanten av stupet (det vil falle fra minst 400 meter) er rocking med lange stenger. Du og tre flere vil bli satt på disse sprø swing og vil ri med en hastighet på 80 kilometer i timen over avgrunnen.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Den måten å besøke denne attraksjonen, må du signere et dokument som sier at ridning kan forårsake skader, fall og død. Det er nødvendig å tenke på!
]
 3. "Catapult" i fornøyelsesparken "Wonder Island" i St. Petersburg. De to store kolonner festet kabler som gir sterke spenninger og tillater at kapselen (som er koblet til denne samme kabel) for å fly opp til en høyde av 54 meter ved høy hastighet. Så du går tilbake, men da igjen fluer er under påvirkning av gravitasjon og treghet.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Denne kapselen har evnen til å rotere rundt sin akse, så fantastisk (i bokstavelig forstand) følelser er garantert. Slik er attraksjonen og andre steder, er det som kalles "The Flying Dutchman", men løftehøyde under og er bare 35-40 meter, men det er et spektakulært høydepunkt. Og du kan bestille på videoen og deretter se skremt ansikt.

 4. Areal av fritt fall i Paramaunte (Ohio). Hvis du ønsker å sjekke redd for høyder? Besøk til stede attraksjon. Det er en søyle høyde på ca 100 meter og plassert den på plattformen.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Først heve deg til toppen av kolonnen, slik at du kan utforske omgivelsene og nyte naturen, og deretter bokstavelig talt kastet ned, at du vil føle og forstå hva fritt fall. Forresten, vil du falle med en fart på 100 kilometer i timen.
 5. "Formula Rossa" den "Ferrari-parken", som ligger i Abu Dhabi (De forente arabiske emirater). Dette er virkelig den raskeste berg-og dalbanen i verden. Så, bare 5 sekunder utvikler hastighet 240 kilometer i timen, noe som er utrolig mye. Overbelastning nesten sammenlignes med de som opplever astronauter.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Og som uoverkommelige rente, er alle reisende gitt spesielle briller som beskytter øynene. Du vil fly inn i himmelen til en høyde på 50 meter og deretter nesten i fritt fall sendt ned. Imponerende? Se på videoen, og du vil forstå at følelser kan oppleves på denne attraksjonen.

 6. Også på listen er attraksjon «Smiler»Som er en berg og dalbane, men ikke helt normal. Først er det et rekordhøyt antall døde looper, nemlig 14.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Dernest, den høyeste sløyfe ligger på en høyde på 30 meter. For det tredje ble tiltrekningen utviklet av ingeniører ledet av psykologer som fikk i oppdrag å øke frykten faktor.

 Derfor, i tillegg til høy hastighet (ca 85 kilometer i timen) og en betydelig høyde kan du nyte realistiske optiske illusjoner: en lys blendende lys, flyr sprøyter å ri og mer. Overraskende, tar hele turen bare 165 sekunder, men inntrykket vil vare livet ut.
 7. Roller «Kingda Ka». Sin egenart ligger i uendelig høyde lik 139 meter. Hydraulisk vil kjøre deg 35 sekunder til 206 kilometer i timen. Tenk deg: stor fart og utrolige høyder! Dessverre, i mai 2009 ble utformingen ble truffet av lynet, som skadet mekanismen.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Men det var en større overhaling som tillot gjenvinne sin attraktivitet og sikre riktig og sikker drift. Forresten, hvis du går gjennom bilder «Kingda Ka», kan du være sikker på at dette er virkelig enormt.

 8. Roller «Takabisha»Ligger i Japan, kjent for de med størst vinkel som er 121 grader. Først vil du stupe inn i tunnelen, men først vil gå så sakte som legger merke til hvordan hjertet slår. Deretter spres motorer hytta. Nå rundt midten av veien, faller du fra en høyde på 43 meter ned og ta noen sekunder å rozzhenetesya hastighet på 100 kilometer i timen.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Deretter et par svinger, skarp sving og enden av veien. Den totale lengden av lysbildene er ca 1 kilometer, men denne avstanden vil bli overvunnet utrolig fort. På et tidspunkt kan du synes at du flyr i null tyngdekraft, men den raske nedgangen bokstavelig talt ta deg tilbake til virkeligheten og gjøre redd.

 9. Ikke langt fra en av de små brasilianske byen Fortaleza unikt badeland ligger. Hva er han kjent? Det faktum at den har verdens høyeste vannsklie. Forresten, har posten ikke blitt slått. Høyden er omtrent 40 meter, som er lik høyden av 14-etasjers bygning.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Tenk deg at skala! Å nå toppen, kan du nyte en fantastisk utsikt som åpnes før du: havet, palmer, sandstrand. Nedstigningen fra åsene - er den mest aktuelle fritt fall, noe som vil utgjøre-bare 4-6 sekunder. Men i en så kort periode en person kan utvikle betydelig hastighet og akselerere til 100-110 kilometer i timen.

 Forresten, er tiltrekningen navnet på høyttaleren «Insano»Som kan oversettes som "galskap". Og dette er sant galskap. Hvis du vil ha følelser rettssaken under nedstigningen, fange en levetid, få video fra nedstigningen. Disse rammene kan være veldig morsomt.
 10. En annen attraksjon, som trådte rating av det skumleste i verden - det «Zip Verden» i Bethesda (North Wales, UK). Det er en verden svært lang zip-line over den nordlige halvkule, hvis lengde er ca 1700 meter. Kabelen ligger på en vakker canyon og over det krystallklare vannet, passerer mellom fjellene.
Topp 10 skumleste ritt i verden (bilder og video)

 Første modige sjeler vil bli levert til fjellene, så ville de bli gitt kostymer og utstyr, og å prykriplyat tau. Under flyturen vil du bli plassert ansiktet ned, slik at du kan sette pris på skjønnheten i naturen og oppleve frykt fra en stor høyde. Ned på tauet person kan utvikle en fart så høyt som 160-170 kilometer i timen. Attraksjonen åpnet i 2013, men det har blitt kjent over hele verden og snur hodene på de tusenvis av modige menn.

 Og hvis du bestemmer deg for å gå på en av disse ritt?  
Яндекс.Метрика