Kjendis Barn er utrolig heldig, fordi fra de tidligste årene de betaler oppmerksomhet, de får hva de vil. Visste du at "stjerne" Barn er de mest populære og kjente?

 De mest kjente kjendis barn


 Her er de 10 mest kjente kjendis barn:
 1. Suri Cruise. Denne stjernen jente - frukten av kjærlighet kjent skuespiller Tom Cruise og Katie Holmes. Denne jenta nesten fra de tidligste årene er høyhælte sko (med mange bebreidelser uaktsom foreldre), og kledd i dyre butikker.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 En omsorgsfull far elsker sin datter som nå begynner bokstavelig talt dusjing henne med diamanter og gull. Nå jenta åtte år gammel, men hun allerede vet hvem paparazzi at en slik popularitet og anerkjennelse. Fotografer bokstavelig drevet av en ung stellar fashionistas, og enda et par ganger prøver å håndtere dem. Nå er denne jenta liker oppmerksomhet, men hva vil skje?
 2. Barn av Brad Pitt og Angelina Jolie. Det er alle etterkommere av stjernen par som ektefeller ofte vises med alle av dem på offentlige steder og går på turer. Bare de i verdens mest berømte par har seks barn, men bare tre av dem - biologisk.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Selv om paret har gjentatte ganger understreket at alle arvingene har familie og elsket like. En av sønnene Maddox ble vedtatt i Kambodsja, datteren Zahara - i Etiopia, og en annen sønn Pax Thiene - i Vietnam. Knox Leon og Vivienne Shiloh Nouvel Marshelin - biologiske barn. Alle arvingene har en dobbel etternavn Jolie-Pitt og bokstavelig talt badet i kjærlighet til sine stjerne foreldre.
 3. Blå Ivy Carter - Som datter av berømte sangeren Beyonce og rapper Jay Fra. Noen stjerner som selger bilder av deres etterkommere for fantastiske summer, men Jay og Beyonce har besluttet å ikke, de bare delt sin glede med alle legge ut bilder av barnet i det sosiale nettverket.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Forresten, kan barnet bli kalt en sanger, fordi bare noen få timer etter fødselen pappa innspilt tale døtre og brukt det i en av sangene hans. Kid ofte sett sammen med sin mor i forskjellige steder, er familien ikke prøver å skjule fra paparazzi. Mange mote kritikere, forresten, kalles Blå Ivy Carter lite trendsetter.
 Harper Seven Beckham 4 - Som datter av en kjent fotballspiller David Beckham og sanger, designer Victoria Beckham. Malia mange kaller en ekte prinsesse og annerledes, og kan ikke være, da min mor - en berømt designer og ekte stilikon. Forresten, ble David anerkjent som den beste pappa Storbritannia, så hans far Harper var veldig heldig.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Bekrefte dette bilder som stjerne pappa vandre med datteren shopping, holder henne i armene sine. David selv har gjentatte ganger sagt i et intervju at bare gal om sin skatt. Og mens Victoria åpner nye butikker, far og gjerne dyktig utføre alle foreldre plikter.
 5. Ever Gabo Anderson - Mila Jovovich datter av skuespiller og regissør Paul Anderson. Gutten ble født den 5 november 2007. Da hun fortalte Mila, svangerskap og fødsel var veldig vanskelig og smertefull. Men min datter er sunt og veldig lik min mor, ikke bare utad, men også karakter.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Hun er vakker, direkte og morsom. Stjerne mamma og pappa hører ikke en sjel i sin skjønnhet. Og Eber møte dem det samme. Og dette gjensidig kjærlighet og sterk synlig for det blotte øye selv i fotografier.
 6. Sons Gwen Steffani og Gavin Rossdale Zuma og Kingston. Den eldste sønnen Kingston er trolig den mest fasjonable stjerne gutt. Allerede tydelig at fyren liker rock, sier de skinny jeans, jakker, Iroquois og svarte lærjakker. Man trenger bare å se på Kingston, og umiddelbart blir klart at han - en barnestjerne.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Hans bror Zuma heller ikke langt bak. Selv om frisyre han endrer ikke så ofte som en bror, men også kledd svært ekstravagant. For eksempel er det lagt merke til i kostyme tegneseriefigurer og filmer. Så Zuma har vokst vant til konstant oppmerksomhet, som sin bror. Gwen og Gavin i er den tredje sønn, men han er fortsatt for lite for mote forskning.
 7. Døtre av Demi Moore og Bruce Willis. Selv om stjernen par skilt, deres døtre fortsette å tiltrekke seg oppmerksomhet. De er veldig aktiv livsstil, og noen ganger går utover det som er tillatt. For eksempel ble Scout Willis oppdaget praktisk talt naken midt i New York.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Tallulah Willis (yngste datter) hår malt i blått og snart gi Bruce og Demi arving. I tillegg har Tallulah allerede gjentatte ganger besøke narkotika klinikker og psykiatriske klinikker. Hva kan du gjøre slik arvelighet.
 8. tvillingdøtre Sarah Jessica Parker tiltrukket seg medienes oppmerksomhet selv før han ble født, som en fremtidig mor var ikke Sarah og en annen kvinne - en surrogatmor. Skuespilleren er den eldste sønnen, men han opptrer sjelden i offentligheten. Men babyen Tabitha og Marion ofte går med hennes mor.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Hver og en av disse skjønnhetene ut i lyset - en skvett. De ser alltid fantastisk, til tross for sin unge alder. Omsorgsfull mor prøver å bære sine stilige, matchende lignende stiler. Men klærne er forskjellige farger. Kanskje Sarah ønsker hver tvilling var unik og uforlignelige.
 9. Flynn Bloom - Som sønn av den berømte Orlando Bloom og Miranda Kerr. Toddler anerkjent av den vakre barn rundt Hollywood. Alle bilder gutt smiler og ler. Han skammer seg ikke over å vise følelser i det offentlige og i front av paparazzi.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 Flynn er spesielt glad i sin mor, men paven for gale. Forresten, den aller første Miranda gjemte alle hans sønn, men så innså at denne interessen den kan bruke og begynte å opptre med de unge fashionistas Flynn for populære magasiner. Gutten elsker å kle moteriktig og vinket til alle irriterende paparazzi. Forresten, det første bildet som dukket opp på Internett, var Flynn fortsatt en baby.
 10. Violet Affleck - datter av Jennifer Garner og Ben Affleck. Jenta ble født i november 2005 og var ikke planlagt barn, men ble mammaer og pappaer sann lykke. Jenta er som en mor og som alle damene, elsker rosa og vakre klær.
Topp 10 mest berømte kjendis barn

 En jente har å bruke briller, men dette tilbehøret det ikke ødelegge, men heller dekorert. Violet velger lyse og vakre innstillinger som gjør det unikt og interessant person. Mange tror liten reell stilikon. Og det er å være en en, fordi stjernen foreldre alltid ser fantastisk.
 Det var de mest populære "stjerne" barn.
 Som du vet, reklame - motorhandel. Selv om det er ting som ikke krever i reklame, men ikke noen reklamer og kampanjer er sant mesterverk. Her lærer du de mest kjente reklamebyrå «Chanel».

 Ingen reklame og mesterverk!


 Først vil jeg gjerne fortelle deg om alle annonsene «Chanel» Generelt. Hver av dem er et sant mesterverk. Noen ruller passe en historie om en person eller to personer, mens andre kan kalles kortfilmer med en komplett historie.
 Men dette kan være ledere av dyrkingen av «Chanel», engasjert i produksjon av parfyme, tilbehør og klær? Først fjerner reklame talentfulle og kjente regissører. Sekund, i skytingen involvert mest populære stjerner. For det tredje, merket «Chanel» i seg selv er stilig, elegant og velkjent. Så reklame - er et bevis og et fint tillegg.

 Top reklame «Chanel»


 Tilby å lære de 10 beste reklamekampanjer «Chanel»:
 1. De dyreste og eksklusive reklame er reklame med unikt og elegant Nicole Kidman. Regissert en berømt reklame regissør Bэz Luhrmann, og skytingen ble tilbrakt fem dager og mye penger (for hvert minutt Nicole vant 1 million dollar). Kidman spilte en kabaret danser.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Forresten, denne rollen hun er kjent og selv bli hjemme takket være kultfilmen "Moulin Rouge", der skuespilleren spilt en stor rolle. Historien om en rik jente kaster kjæreste for ordinær og dårlig, men elsket. Hun har på seg en nydelig rosa kjole, kjører vekk fra folkemengdene av fans og lover kommer. Men så heltinnen vender tilbake til sitt tidligere liv, og mannen bare sier setningen: ". Hennes kyss, hennes smil, hennes duft"
 2. Brad Pitt ble den første mannlige ansikt av selskapet. Reklame, mer overraskende, svart og hvitt. Brad pitt leser monolog om livet, tid, kjærlighet og lidenskap, drømmer og ønsker. Også, innrømmer skuespilleren som alltid følger hennes favoritt duft kvinners parfyme.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Han ytrer ordene: "Du der. Min lykke. Min skjebne. Min flaks. " Stemmen høres ut som Brad Pitt forsiktig og mykt, bokstavelig talt omslutter seere som luksuriøse og unike oppløses i luften duft. Ikke rart denne annonsen er anerkjent som en av de beste og vellykket.
 3. Sexy og sjarmerende Keira Knightley enn en gang møte «Chanel». I en av reklamer spilte hun en ung Coco Chanel, som har blitt stikke den i ånden. I historien, kommer hun til fotoseanse og begynner å forføre en ung fotograf.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Men så fyren spør sjarmøren lukke døren, og mens han vidluchayetsya, rømming gjennom vinduet og gikk på en motorsykkel, endelig gi dårlig fotograf bare fascinerende og fengslende utseende. Alt ser ut til å være enkle, men geniale.
 4. Keira Knightley spilte i et annet TV-reklame «Chanel» med den berømte russiske skuespilleren Danila Kozlovsky, som allerede har blitt populært i Hollywood. Annonsen første tegnet fascinerer mystisk fremmed, og så plutselig forsvinner.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 En helt kan bare huske fengslende aroma fremmed «Coco Mademoiselle». Forresten, kunne publikum ikke unngå å legge merke lidenskapen mellom Knightley og Kozlowski, men de vet ikke engang skytingen skjedde, som scener ble filmet separat.
 5. Claudia Schiffer - Populære «Chanel» og muse av Karl Lagerfeld, som selskapet tok en masse reklame. Og det er derfor Claudia ble gjentatte ganger i ansiktet av merkevaren og spilte hovedrollen i reklame. Ja, presenterte hun en samling våren-sommeren 2010, og dukket opp i form av varmt spanjolen.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Også i 2011, Schiffer annonseres merkevare av solbriller. Denne kampanjen var Claudia elegant dame med vannkjemmet hår og flørt pin. Forresten, dukket den første modellen i annonsen «Chanel» i 1990.
 6. Bright utseende Vanessa Paradis bare går med opprør merkevare «Chanel», så dette er ikke bare en skuespiller deltatt i splitter reklamekampanjer. Ja, det var fremme leppestift og viste alle sine sexy røde lepper.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Vanessa representert også verdens vår-sommer kolleksjon av klær og tilbehør i 2013. Først kjent som en sjarmerende fransk kvinne Parade merke tilbake i 1993, da hun var fremme smaken «Coco Chanel».
 7. Den vellykkede toppmodellen Estella Warren og berømte franske regissøren Luc Besson opprettet en ny tolkning av eventyret "Rødhette". I så Little Red Riding Hood, selvfølgelig, møtte Estella. Men plottet ble litt modifisert og tilpasset de særegenheter av merkevaren.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Dermed i videoen kan du se jenta i den røde kjolen som prøver å flykte fra den onde ulven. Hendelsene utspiller seg i Paris og innhyllet i mystikk, mystikk og smaken «Chanel №5». Annonsering bokstavelig talt mettet med mystikk, femininitet og fristelser. Forresten, ble senere skutt den andre videoen, som i likhet med den første, var en sensasjon.
 8. Cara Delevingne har en favoritt merkevare, til tross for sin unge alder. For eksempel, denne unge, men har allerede blitt en populær modell introdusert i 2013. luksus cruise samling av klær og tilbehør. Denne kampanjen ble laget i bildet av Kara Marie Antoinette.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Men senere (2014) modell igjen deltok i skytingen, sammen med stigende stjerne Binks Walton. Jentene måtte klatre bokseringen. Men ikke vær redd, ingen kjempet og ikke engang prøve. Kara og Binks annonseres samling av tilbehør og klær og operalysya på ringen tau og vekter. Bildene kom svært uvanlig og lyse, som er modeller.
 9. Audrey Tautou slik som den unge Coco Chanel, som rett og slett ikke kan gå glipp av. Den berømte regissøren Jean-Pierre Jeunet, som har jobbet med Audrey i filmen "Amelie" tok enorm kommersiell. I fortellingen heltinnen, spilt av Tautou, møter på et tog som går fra Paris til Istanbul, mann.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Deretter seerne se et par scener med en fremmed. Heroes snakker ikke, men likevel føle seg nær. Opprinnelig fremmed nærmer jenta i togkupé, deretter heltinne fotografert mann på dekk av skipet. Som et resultat av møtet fortsatt er, selvfølgelig, takket zapavshemu i hjertet av en fremmed duft parfyme jente.
 10. Carole Bouquet samarbeidet med den splitter 15 år! Kanskje det mest slående valsen med sin deltakelse er en der er det forvandlet til Marilyn Monroe. Men det var andre der Carol har alltid spilt rollen som den forførende, sterke og selvforsynte kvinner.
Topp 10 beste reklamekampanjer Chanel

 Nyt ekte mesterverk av merkevareannonsering «Chanel»!
Яндекс.Метрика