Mange mennesker er glad i å male, tvunget til å forlate denne klassen, som folk får på inn og bli berømt og populær artist er ikke lett. Men noen har lyktes. Finn ut hva som er de mest kjente kunstnere.

 De mest kjente kunstnere


 Dermed de 10 mest kjente artistene i verden:
 1. Henri Matisse begynte å trekke tilfeldig og ikke som et barn. I 20 år, hadde Henry kirurgi for å fjerne blindtarmbetennelse, og har kjøpt ham blekk og papir. Matisse kopierte første fargede kort, og så oppslukt i tegning, selv bestemte seg for å bli en profesjonell artist.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Til tross for protester fra sin far, begynte Henry å studere maleriet. Den måten av Matisse maleri var ganske uvanlig og ligner på impresjonisme. Opprinnelig Henry kopierte verk av utenlandske mestere, og deretter begynte å lage sine egne mesterverk. Den mest kjente verk av Henri Matisse - en "parisisk dans", "Joy of Life", "Talk", "Family Portrait", "The Red Room".
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Forresten, Matisse selv åpnet sin egen malerskole. Dagens hans malerier er holdt i de beste museene og er i samlinger av de rikeste menneskene.
 2. Claude Monet var urolig tenåringer og skoleklasser i stedet for oppgaver rozmalovuvav cover notatbøker morsomme portretter av klassekamerater og lærere. Snart et talent Claude lært mye, og han ble veldig berømt tegneserieskaper i sin by, og senere begynte å jobbe for pengene sine. Men så Monet møtte en erfaren landskapsmaler som tok opp sine studier.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Bare da Claude elsket naturen og lærte å føle det. Hans følelser uttrykt fyr i bildene som senere ble så populært at det i dag er i de beste samlinger av malerier. Den mest berømte verk, "The solnedgang over havet", "Solsikker", "Holland Tulips", "By the Sea", "Veien i skogen", "Stilleben med kjøtt."
 3. Pablo Picasso. I dag hans navn kjent av alle som de beste verkene, som inkluderer for eksempel "Jente på ballen", "Life", "Badegjester", "Pikene fra Avignon" og mange andre. Hans maleri "Nude, Green Leaves og Bust" ble den dyreste maleriet solgt noensinne.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Picasso var en talentfull maler, grafiker, designer, keramiker og designer og skulptør. Han er grunnleggeren av kubismen. I tillegg gjorde Picasso et stort bidrag til kunsten det siste århundret, sannsynligvis ville det ikke ha vært så uten denne mannen.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Totalt for livet av Pablo uteksaminert ca 20 tusen verk, hver av dem var unik og enestående. Picasso begynte å male fra en tidlig alder, og var de første maleri lærdom fra sin far, som var lærer i tegning (senere okkupert innlegget, Pablo selv). En ung Picasso hentet inspirasjon fra eventyrene at hans mor fortalte sønnen oppfinne seg over natten.
 4. Vincent Van Gogh - Nederlandsk postimpressionist artist, skapte en rekke merkelige og uvanlige verk. Vincent var en vanskelig tenåring, men utenforstående virket gjennomtenkt og seriøs. Van Gogh begynte å male senere, da han begynte å jobbe som kunstnerisk og handelsselskap.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Hver dag Vincent kontakt med kunstverk fordi de har lært å sette pris på. Etter et mislykket kjærlighetsforhold ung forhandler Van Gogh begynte å svekkes, og på et tidspunkt bestemte han seg for å prøve seg på maleri. Likevel hadde Vincent å lage en levende, selv om han ikke liker arbeidet. Etter flere feil Van Gogh bestemte seg for å vie seg til maleriet og ga verden mange mesterverk.
 5. Ivan Ajvazovskij - Painter armensk ned (hans virkelige navn - Hovhannes). Siden barndommen, manifestert John kreativitet, han selv selvlært fiolin. Også Aivazovsky malt vakkert og stadig utvikle sine ferdigheter.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Spesielt verdsatt og beundret John Havet, som er grunnen til at det fungerer dominerer blant luksus sjø, som skildrer stormer, ulykker, bølger og dybde. De mest berømte malerier - er "The Ninth Wave", "Venezia", ​​"Chaos", "synkende skip", "Ice Mountain", "bølge", "Black Sea".
 6. Isaak Levitan - En kunstner som var praktisk talt en pioner skjønnhet russiske natur. Han elsket alt: tre, hvert gresstrå, himmel, duggdråper, blomster. Og denne kjærligheten det helt klart på bildene, er hver for seg et sant mesterverk.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Hans landskaper har vist alle at - det er ikke grå kjedelig land, som tidligere antatt, og utrolig vakkert sted. Her er noen av de mest berømte verk av kunstneren: "Evening Bells", "Mars", "Høst". Faktisk er mange av hans landskaper fortsatt brukes som illustrasjoner og trykte lærebøker.
 7. Jackson Pollock - En virkelig unik og legendarisk artist som endret utsikt samfunnets på maleriet. Et karakteristisk trekk fungerer Pollock var at de har liten likhet med bildet. Det kan virke som noen sølt maling på papir, men på nærmere og nærmere undersøkelse du kan se noe mystisk og dyp.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Og Jackson helt oppslukt i prosessen og gjennom lerretet uttrykt sine følelser. Han stelyv papir på gulvet og tegne brukt knust glass, flytende maling, spader, kniver og kjepper. Den mest kjente verk av Pollock - er "Number 5" (den dyreste maleri artist), "Woman måned, kutte sirkel" og "Wolf."
 8. Nikas Safronov kjent for å ha skrevet det meste av portretter av kjente mennesker. Men stjernen tur til å Nikas ikke forgjeves, er han veldig talentfull. Safronov ble født i en enkel familie og alt han har oppnådd. I tillegg er det en av de få artistene som klarte å bli berømt i hans levetid. I listen over Nikas portretter av kjendiser som Mike Tyson, Sophia Loren, Mick Jagger, Julio Iglesias, Elton John, Sting, Steven Spielberg, Jack Nicholson og mange andre.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 9. Andy Warhol - Kanskje den mest ikoniske og betydelig person i historien av pop art. Andy begynte å tegne som barn. Først illustrert han magasiner, men da besluttet å opprette selvstendige verk, tegning inspirasjon fra mat, drikke og andre forbruksvarer.
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Han malte hermetisert frukt drinker. Men alle bildene inneholdt en spesiell måte. Bildene var så eksentriske og fargerike at de rett og slett ikke kan gå glipp av.
 10. Francis Bacon - Master of figurative maleri og ekspresjonistisk maler. Hovedtema for sitt arbeid - en menneskekropp. Men Francis malt kroppen vanligvis langstrakt, forvrengt konkludert i noen tall eller objekter. Den mest kjente av Bacon - "Sleeping mann", "kvinne" triptyk "Korsfestelsen" og "Tre skisser et portrett av Lucien Freud."
Topp 10 mest kjente artistene i verden

 Det var de mest kjente artistene gjennom tidene.
 Mange mennesker liker å se filmer. Spesielt populær komedie "horror" og thrillere. Men noen dokumentarer er så interessant at de ikke ser - en forbrytelse. En spesielt fengende filmer om natur, som gjør at du kan se den ekstraordinære skjønnheten i verden, tilgjengelig for alle, men ofte usynlig i hverdagen. Her finner du en liste over ekte dokumentar mesterverk.

 Liste over de beste dokumentarer


 Så her er de beste dokumentarer om dyr:

 1. "Hus"


 Filmen - en virkelig spennende og utrolige reisen til jorden. Du kan se utrolig vakre steder i verden, må du ikke ta den mannen. Noen fantastiske og overraskende.
10 beste dokumentarer om dyr

 En hallomann sier at Jorden - vår hjem, men folk gradvis ødelegge det. Filmen handler om menneskelig aktivitet og dens innvirkning på dyrelivet. For eksempel, kan utslippene av noen planter forårsake dette naturkatastrofe.
10 beste dokumentarer om dyr

 Regissøren er kjent Luc Besson, jobbet han sammen med den anerkjente fotografen Jan Arthus-Bertrand, som skyter natur. Mesteparten av scenene fra filmen - Gjennomgang av unike steder fugleperspektiv. I noen stater forbød skyting, ble noen bilder konfiskert. I alt 53 land besøkt. Hadde premiere i 2009, og kringkasting, som fant sted i 87 land, var gratis. Men senere filmen i noen stater ble forbudt.

 2. "Underwater Space"


 For hele gjennomgangen vil du ikke høre ordene, men ser at i det virkelige liv ikke kan se litt. For mange år, søker menneskeheten til å erobre verdensrommet, men en annen unik liv er med oss, nesten under føttene våre, og det er i havet og hav. Leve i dybden så merkelig, uvanlig og forskjellige fra oss at de kan forveksles med romvesener.
10 beste dokumentarer om dyr

 Filmen gir en mulighet til å stupe inn i den utrolige undervannsverdenen og dens innbyggere å se. Noen fisk og skalldyr ser uhyggelig, andre - dumme og enda latterlige. Dokumentarfilmer bare gi deg utrolige følelser.

 3. "Life"


 Selv om denne filmen er en dokumentar, men det er utrolig spennende, og derfor inkludert i listen av de beste. Man kan se en enkel, men samtidig unike dyreliv fra hele verden. Regissør og kameramann gjorde alt til publikum tror på hva som er i episenteret av hendelser.
10 beste dokumentarer om dyr

 "Life" - noen historier om hvordan de skal leve og overleve ulike fauna av planeten Jorden, som de utdanne unge som forelsker seg i og hvordan å forlate. Directed viste en livssyklus fra fødsel til død. Seerne vil lære om at i naturen har sine prinsipper om moral, lover og forskrifter. Total, definitivt se denne filmen.

 4. "frelseshistorie. Animal Fear "


 Filmen handler om medfølelse og heltemot av mennesker. Noen ganger dyr faller inn farlig og selv skremmende situasjon. Noen av dem er bokstavelig talt på randen av døden. Vil hesten ut av gropen, og Bjørn på drivende isflak ikke drukne og ikke å fryse? Selvfølgelig, hvis du kommer til unnsetning mannen.
10 beste dokumentarer om dyr

 Den første bokstaven i ordet stor - ikke en bug, er det bare mannen med en stor bokstav vil vise medfølelse til våre yngre brødre og ta risikoen for å redde dem. Video lengde er bare en halv time, men i løpet av den tiden kan du se en unik historie om dyr redning. Kattunge komme seg ut fra røret hesten komme ut av graven, og bjørnen vil redde fra døden på drivende isflak.

 5. "mikrokosmos"


 Denne filmen ble sluppet tilbake i 1996 og var et gjennombrudd. Det faktum at skaperne brukte det nyeste bildet og på den tiden var unik teknologi. De har mestret teknikken med liten sideforhold ved innspilling og bruk korte minutter.
10 beste dokumentarer om dyr

 Likevel er det mulig å konvertere insekter innenfor disse gigantiske monstre og gress - jungelen. Seerne vil være i stand til å se og vurdere hva som er alltid i nærheten, men samtidig er så utilgjengelig, mystisk og fjernt. Dette er en fantastisk plass med sine innbyggere! Forresten, den teknologien som brukes av styremedlemmer (de var franske biologer og Marie Claude Flytt Nurydzany) brukes i dag.

 6. "Oceans"


 "Oceans" - et sant mesterverk av dokumentarfilmer. Filming fant sted i 50 ulike deler av planeten vår, og tok mer enn 35 år. Operatører filmet 500 timer med film. Behandlingen av personell og deres trening tok ca 2 år! Prosjektbudsjettet var 50 millioner euro.
10 beste dokumentarer om dyr

 Hadde premiere i 2009, og ble meget etterlengtede. Denne filmen handler om livet til innbyggerne i havet. Få mennesker vet, men ca 70% av jordens overflate er dekket av vann. Og akvatiske innbyggerne på planeten utrolig mye! Seerne var i stand til å dykke inn i den unike verden og føler at ekte oppdagelses dybder.

 7. "Genesis"


 Opprettelsen av dette mesterverket av dokumentarfilm tok ca 10 år, men denne gangen var ikke bortkastet. Betrakteren vil lære hemmelighetene til alt liv på jorden, dyr, planter, insekter og mennesker. Filmskaperne brukte de nyeste cutting-edge teknologi som tillater visuelt og tydelig viser hvordan planeten vår utviklet seg.
10 beste dokumentarer om dyr

 Du kjenner universets hemmeligheter og se de mest utrolige av sine innbyggere. Forresten, ble denne filmen fjernet de samme biologer som ga verden "mikrokosmos" (det ble skrevet ovenfor).

 8. "The Arctic 3D»


 "Arctic 3D» - en spennende reise til jordens ender, der stadig råder kald og snøstorm, og alle dekket med is og snø. Men det er liv, og det er utrolig spennende som viste filmskapere. I den opprinnelige versjonen offscreen Stemmen tilhører Meryl Streep.
10 beste dokumentarer om dyr

 Berømt skuespiller forteller hvordan en bjørn og hennes to unger på grunn av de endringene som kom ut i villmarken av Arktis, gå i innlandet. De søker ly og mat, og gjøre alt bare for å leve.
 Mens du reiser bjørn, kan seerne ikke bare lære alt om livet til disse unike dyrene som naturen selv plassert i en slik fiendtlig miljø, men også nyte skjønnheten i den tilsynelatende døde natur. Du vil se gamle isbreer, snøen smelter, store fosser og majestetiske snødekte topper. Utrolig underholdende og spennende film!

 9. "Born in the wild"


 "Born in the wild" - en veldig rørende og interessant film om hvordan mennesker og dyr ikke bare eksistere, men er hverandre familie og venner. Den unge, feil av krypskyttere som har mistet sine foreldre og har ingen sjanse til å overleve møter omsorgsfulle mennesker med et stort hjerte. Ja, primatologist Birute i Borneo Haldikas foreldreløs baby-orangutanger finner og hjelper ham med å overleve, vokse seg sterkere og lære viktige ferdigheter og tilbake i naturen.
10 beste dokumentarer om dyr

 I skogene i Kenya forsvarer av naturen og zoolog Daphne Sheldrik hjelper bosette elefant. Folk hjelpe dyr, men det hindrer ikke dem å leve i henhold til lovgivningen i den ville verden og eksistere in vivo. Når innspillingen av filmen brukes en unik teknologi som tillot seerne til å se de minste detaljer om hva som skjer og være nesten ved siden av hovedpersonene.

 10. "Samsara"


 "Samsara" - en utrolig underholdende film. Du kan nyte den ekstraordinære skjønnheten av fantastiske steder på planeten, besøke 25 land og fem kontinenter. Skaperne var på utkikk etter steder som tilsvarer begrepet livet, konkluderte med at forestillingen om karma, reinkarnasjon og liv og død.
10 beste dokumentarer om dyr

 I skytingen tok ca 4 år, direktører nøye utvalgt og undersøkt deres sted. Filmen ble skutt på 70-millimeter film, noe som resulterte i høy bildekvalitet.
 Se interessante dokumentarer og lære mye om naturen og planeten!
Яндекс.Метрика