Sile ut frø "dyrebare korn av støv" hardere, fordi ønsker ikke å kaste bort tid på tomme og meningsløse blinkende rammer
 2013 var en fruktbar og rik i ulike storfilmer, levende spesialeffekter og underverkene av moderne teknologi, men gjorde ikke klar og behagelig, behagelig for øyet og sinn av kunst-huset bilder.
 Mange av dem noen gang satt sitt betydelig merke i hodet av dem som fortsatt er minst en gang, og så en av disse filmene, fordi de virkelig meningsfull skuespiller som spiller kvalitet, profesjonell regi og der uten dem, fargerike spesialeffekter.
 Hvert år den autoritative utgaven tilbyr sin rangering av filmer, som, etter deres mening, fortjener spesiell seere oppmerksomhet. Vi bestemte oss for å tilby deg min topp ti filmer av 2013, som fortsatt er verdt en titt. Så hør.

 10. "Spells", USA, James Van


 Åpne vår øverste skrekkfilm, som er basert på virkelige hendelser. Skumle hendelser som er beskrevet i filmene til James Wan, er en prototype av en sak detektiv Ed og Lorraine praksis Warren.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Hovedprofilen av den verdensberømte detektiven var å undersøke tilfeller av paranormale fenomener. Det var på denne tiden de står overfor noe som viste sine liv og rettmessig fortjent til tittelen "mest brutal og forferdelig hendelse" i historien av mange års praksis.
 James Wan prøvde å ære, mest vidtochyvshy sine ferdigheter i overføring av moderne horror. Hvis du er en elsker av spenning, prøv "Spells", denne filmen kan ikke forlate deg likegyldig.

 9. "minst én gang" USA, John Carney


 Historie, chilling ånd jevnt peretekaem en hyggelig og meget høy kvalitet melodrama, skrevet og regissert av John ble Kartni. Denne filmen er sannsynligvis fint alt fra cast medlem, ledet av den kjente Keira Knightley og Mark Ruffalo, slutter New Yorks attraktive severdigheter og god musikk.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Historien om den tilfeldig møte mellom to mennesker som ikke kan forestille seg livet uten musikk og kunst, lyse følelser og glede. Å spille inn neste album, hovedpersonene er klar for uventede hendelser og snur i sitt liv, og som et resultat, er hele New York sin slagmark for gjennomføring av kreative ideer.
 Morsom og enkel film som vil forlate tankene dine bare lys og motiverende tone.

 8. "Cold hjerte", USA, Chris Buck og Jennifer Do


 Vel, den listen over de beste filmene av året uten spennende, fargerik og god tegneserie? Et nytt bilde av legendariske Disney studio ble tildelt den prestisjetunge "Oscar" i kategorien "Best Animated Film of the Year" på høyre side ved side med andre band i mange av verdensrankingen.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Historie, løst basert på eventyret "Snow Queen", fra første minutt er i stand til å tiltrekke seg oppmerksomhet som den eldre og yngre generasjon. Hovedpersonen Anna med venner går på leting etter sin onde søster, som frøs i byen og ønsker ikke å returnere den etterlengtede sommeren. På den måten gutta med massevis av eventyr, magi og spennende verk, fordype deg i en verden av magi, du vil ikke angre!

 7. "Book Thief", USA, Tyskland, Brian Percival


 Brian Percival filmer som beskriver hendelsene som ledet opp til andre verdenskrig, er historien om en persons død, som er klar til å begynne sine slakte avstemninger. Fokus for nådeløs blir gammel liten jente, Liesel, som faller i en fosterfamilie, og gjennom dem, lære å lese at som et resultat, blir det viktig krav.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Filmen, som begynner som en liten fortelling flyter i en historie som involverer alvorlige aspekter og øyeblikk av tiden: forfølgelsen av jøder, hat mot fascismen, ydmykelse, sult og forferdelig tap.

 6. "American scam" USA, David O. Russell


 En annen tape basert på virkelige hendelser raid, som ble utført av FBI-agenter på slutten av 70-tallet av forrige århundre. Ifølge mange amerikanske publikasjoner, "American svindel" er den øverste enden rankings papiravis «Tid» er rangert på tredjeplass.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Komi Dialogues, lyse galakse av Hollywood-stjerner, et stort antall nominasjoner og priser - det er sannsynligvis den beste motivasjonen for å se dette bildet.

 5. "Dallasskyy kjøpere club", USA, Jean-Marc Vallée


 En annen sann historie, og forteller historien om en Texas elektrisitet, som på 80-tallet ble oppdaget AIDS. Legene ingen trøst kan ikke, "obraduvavshy" Det bare tretti dager, eneste gjenværende å måtte si farvel til livet.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Men som det viste seg, kan livet bli mye lengre og lysere enn legene forsikrer deg. Hvordan kan dette skje? Lær av filmer, tildelt flere Oscars og mange positive vurderinger fra filmkritikere.

 4. "The Wolf of Wall Street", USA, Martin Scorsese


 Historien om en fantastisk, karismatisk, intelligent og utrolig sta Jordan Belfort, som er banen en liten meglerhuset som omhandler små aksjer til eierens egen kraftig aksjeselskap.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Parter, forut enorm formue, konstant brennende liv og handling av narkotika gjør sitt arbeid - glitrende og utrolig rik raskt Jordan interessert FBI atmosfære av galskap og en masse penger, dyktig overført regissør, tiltrekker seg og beholder en tilstand av intriger til slutten av bildet.

 3. "The Great Gatsby", Australia, USA, Baz Luhrmann


 Et mesterverk fra Base Luhrmann, basert på romanen «The Great Gatsby», 1925 beskriver hendelsene i 20 årene av forrige århundre, tidspunktet for flytende moral, glitrende jazz og alkohol.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Utrolig utsikt over gamle New York, elegante fester, dyktig overført direktør, utmerket skuespiller spill og fascinerende historien gjorde utslaget, slo mange utfordringer.

 2. "Gravity", USA, Storbritannia, Alfonso Cuarón


 Filmen, som var så mye som 7 statuetter "Oscar", avslørte Wien Film Festival og plukket opp på billettkontoret er seks ganger mer enn den opprinnelige kontoen sannsynligvis fortjener din oppmerksomhet.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 Enestående spesialeffekter som overbevisende ga stille avgrunn av plass, glød sorbytы byer og utrolig vakre nordlyset. Denne imponerende film om verdensrommet, menneskeheten har sannsynligvis aldri sett.

 1. "The Hobbit: The Desolation of Smaug", USA, New Zealand, Peter Jackson


 Mest Forventet Fantasy 2013 film som var høydepunktet av alle fans av John. Tolkien ikke skuffe sine fans.
Topp 10 beste filmene fra 2013

 På denne filmen gir ingen mening å si noe, er det en må-se: spesialeffekter, ildsprutende dragen Smaug, som dukket opp på skjermen med teknologi motion capture, samt favoritt cast tildelt ham en fortjent førsteplass.
 Denne listen er den subjektive meningen sannsynligvis hver og en av våre lesere har sine egne versjoner av dine favorittfilmer og det beste du kan dele i kommentarfeltet.
 Hvorfor får en vanskelig vitenskap, og andre barndommen kan løse komplekse problemer? Hele poenget med intellektuelle evner og hjernen. Vi foreslår at du finner ut hva folk synes er mest intelligent planeten.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 Dermed topp 10 smarteste menneskene i verden:


 1. Stephen Hawking - En unik person og et eksempel på at selv sykdom kan hindre leve, vokse og forbedre. Stephen ble født i Oxford i 1942, en familie lege og sekretær. For 20 år fyren uteksaminert fra Oxford University. I 1965 Steven gift etter at han ble født en sønn og to døtre.
 På begynnelsen av 60-tallet i Hawkins begynte å vise de første tegn på sykdommen - lateral amyotrofisk sklerose. Som et resultat, har sykdommen ført til nesten fullstendig lammelse. Men likevel i stand til å kommunisere Stephen gjennom avansert teknologi.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 I tillegg fortsetter han å leve et aktivt liv, til tross for høy alder og eiendom. Han har vunnet mange priser og gjort viktige oppdagelser i fysikk og kosmologi. Dessuten skrev han mange bøker. Samlet fortsatt ønsker dette kjempebra og sterk mann velstand og suksess. Stephen IQ er 160 poeng.
 2. Paul Allen - Et godt eksempel på at med intellektuelle evner kan settes sammen formue. Paul sammen med Bill Gates i 1985 skapte den aktuelle dagen og velstående selskap "Microsoft", som utvikler programvare.
 Men Allen ikke ønsker å vie hele sin liv firmaet, som senere solgte mesteparten av aksjene, og deretter helt ut av selskapet. Gulvet ble deretter investere lovende romprosjekter.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 For eksempel, finansiert han etableringen av den første private romfartøy suborbytalnoho og utvikling av super-teleskop, gjennom å identifisere levende vesener på andre planeter. Paul Allens IQ er 170 poeng.
 3. Kim Ung-Yong. Denne mannen ble født i 1962 i Korea. Når vanlige barn bare begynner å snakke, Kim visste flere språk. Og dette i to år! En 4 år gutt var allerede i stand til å løse ganske komplekse aritmetiske problemer.
 Evne vidunderbarn ble notert i Guinness Book of Records, og fem år gamle gutter ble invitert til TV, hvor han demonstrerte sine evner over hele verden. I åtte år, Kim kom inn på universitetet og 15 år fikk sin doktorgrad i fysikk.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 I tillegg Ung-Yong fortsatte å lære språk (forresten, fikk de det utrolig enkelt) og tegnet bilder og skrev poesi. I 1974, gutten begynte sin forskning, og senere mestret område av sivilingeniør. Kim skrev mange vitenskapelige artikler på hydraulikk. Nivået på intelligens er utrolig høy og er 210 poeng!
 4. Sir Andrew Wiles Født i 1953 i Storbritannia og i 10 år bestemte seg for å bevise Fermats teorem bruker skolekunnskap. Denne fyren mislyktes, men han ga ikke opp og bestemte seg for å grundig studere vitenskap.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 Innsatsen var ikke forgjeves. Han ble ganske berømt matematiker og til slutt likevel beviste Fermats teorem, bruke sin kunnskap og tekniske metoder. Andrew er en ridder av Order of the British Empire, og innehaveren av mange priser for akademiske prestasjoner. Andrew Wiles IQ er 170 poeng.
 5. Rick Rosner. I dag er det ganske berømt manusforfatter, skuespiller og produsent, samt en vellykket mann er en liste over de mest intelligente. Vanskelig å tro, men elva er 192 IQ-poeng.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 En spesielt vanskelig for å tro det var før, fordi Rosner har jobbet som servitør, stedfortreder, mannlig modell, dørvakt og selv strippere. Det er slik et interessant liv. Ennå intellektuelle evner hjalp Rick, han oppnådde suksess og tjent respekt.
 6. Garry Kasparov Født i Sovjetunionen (Baku) i 1963 og ble en ekte stolthet av Sovjetunionen, så tidlig som 22 år var den beste, og med den mest vellykkede unge sjakkspiller. Harry har mange titler og titler: Master of Sports, vinner av "Oscar" for beste sjakkspill, sjakk konkurranse vinner, mester og verdensmester.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 I 2005 Kasparov sa at å fullføre sin karriere. Harry bestemte seg for å vie sitt liv til politikk og hittil stor grad har vært vellykkede og kjente politiske skikkelser som er imot presidentens politikk og aktiviteter jevnlig kritisert Putin. Kasparov skriver også bøker. IQ er 190 poeng.
 7. Judith Polgar - Kjente og utrolig vellykkede ungarske chessplayers. Judith ble født i Budapest i 1976. 15-åring ble hun den yngste stormester i verden, foran en måned Bobby Fischer hadde denne tittelen.
 Judith far ble engasjert i å undervise sine døtre fra tidlig barndom og beviste at mennesket kan oppnå utrolig suksess, hvis streber etter å gjøre siden barndommen.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 Forresten, er det bare tittelen Judith og kjente kvinnelige chessplayers i verden. I 1993, Polgar slo Anatoly Karpov, og i 2002 - den mest Garry Kasparov. Mange mener Judith sjakk "killer" fordi hun kan forutsi neste trekk. Polgar IQ er 170 poeng.
 8. James Woods er en av de mest kjente smarte folk. I dag er han - den verdensberømte skuespilleren, men det kan være en briljant forsker eller politiker. James ble født i USA i 1947. Woods oppdratt strengt, vokste han opp i en militær familie. Kanskje det er fordi fyren var en strålende student og enkelt skrevet ved Universitetet i Massachusetts ved Fakultet for statsvitenskap.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 James studerte godt, men likevel besluttet å forlate hvordan politikk og valgte en karriere skuespiller. På grunn av Woods 'mange kjente filmer som "Chaplin", "fremover", "Once in America" ​​og mange andre. I 1998 fikk James hans fortjent stjerne på Walk of Fame i Hollywood. Woods fikk også to "Oscars" og tre priser "Emmy". IQ er 180 poeng.
 9. Christopher Hirata Nå jobber i prosjekter av kolonisering av Mars. I 14 år, fyren kom inn i California University of Technology, og i 16 år har han jobbet med NASA. Ved 22 Hirata doktorgrad i astrofysikk. Christopher IQ er 225 poeng.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 10. Terence Tao barndom var utrolig talentfull og smart. I to år begynte han å studere matematikk. Så tidlig som 9 år gammel gutt besøkte matematikk kurs for studenter. I 20 år, fikk Terence sin doktorgrad ved Princeton University og begynte å undervise der. En 24 år gammel gutt har blitt den yngste professor ved University of California. Tao også publisert over 250 vitenskapelige artikler. IQ er 230 poeng.
Topp 10 mest intelligente mennesker i verden i dag

 Nå vet du hvordan smarte folk kan være.
Яндекс.Метрика