Virksomhet - det er ikke så lett som det kan virke ved første øyekast. Først må du finne en super idé, og for det andre må vi sette det ut i praksis, for det tredje, bør du alltid holde seg flytende. Men hvordan gjør disse tingene? Vil hjelpe bok. Vi tilbyr forretningsbestselgerliste.
Topp 10 beste forretnings bøker for 2013

 Bøker om Business


 Så, kan vi tilby de beste bøkene i 2013 virksomheten:
 •  "Wow! Prosjekter. Slik slår noe arbeid inn i et prosjekt som Matters ". Tom Peters skrev en bok som næringslivet er den sann mester av mestere. Dette er egentlig en praktisk guide for de som vurderer sitt arbeid kjedelig og lite lovende. Forfatteren har 50 klare ideer som vil tillate noen svært banalt jobb slå inn en unik, interessant og vellykket prosjekt. Tom Peters - utrolig karismatisk og intelligent person som tenker utenfor boksen. Etter sin enkle tips kan du briljant takle enhver utfordring og løse problemer og bli vellykket i sitt felt, klatre bedriftens stigen eller lære noe nytt. Boken leser lett, som er skrevet i et språk som alle kan forstå og bokstavelig talt gjennomsyret med humor.

 •  "Hunting for ideer. Hvordan å bryte vekk fra konkurransen, bryte alle regler ". Denne boken vil bidra til å gjøre din virksomhet lykkes ved hjelp av ukonvensjonelle løsninger på problemer, og noen ganger sprø ideer. Bestselgende forfatteren Robert Sutton mener at disse reglene er utdatert ledelse, vil utsiktene for din bedrift mislykkes. Forfatteren, som for øvrig er en Professor of Management, tilbyr uvanlige ideer som vil finne veien for virksomheten og gjøre selskapet velstående, utnytte potensialet av dyktige medarbeidere, og se på den gamle ledelsen annerledes og utvide bruksmulighetene for firmaet. Hvis du ønsker å utvikle seg og vokse? Sørg for å lese boken.

 •  "Kunsten visualisering i business" Nathan Yau. Søk, behandling og levering av informasjon avgjørende for suksess. Men alle tallene og ordne kles statistikk gitt i en interessant og forståelig for alle skjema? Forfatterens Nathan Yau hjelp konsulenter, markedsførere, prosjektledere og analytikere for å lære visualiseringsteknikker og lærer ikke bare organisere data, men også gi dem tillit og i en form tilgjengelig for alle. Forfatteren forklarer hvordan og hvor det er best å finne informasjon, hvordan du bedre og raskere bare for å behandle hvilke programmer som skal brukes for behandling og presentasjon i en tilgjengelig og interessant skjema. Boken er delt inn i seksjoner som tillater selektiv lesning. Neytor Yau tilbyr konkrete eksempler og forklarer i detalj alle lett.

 •  De 10 inkluderte «Patagonia - business stil surfing. Som en klatrer skapt den største sportsutstyr selskap ". Bok skrevet av Yvonne Shunayr, som er kjent over hele verden klatrer og eier av de største selskapene. Forfatteren innrømmer at han ikke hadde tenkt å bli en forretningsmann. I sin bok snakker han om hvordan hans selskap grunnlagt og hvordan utviklet virksomheten. Yvonne Shunayr at virksomheten er utformet for å gi fordeler forbrukere, generere inntekter grunnlegger, men "ikke å miste sjelen." Boken i seg selv er en del av historien og biografi om sin grunnlegger. Yvonne tillater ansatte å surfe rett på jobb, mens ledere i sine kontorer der. Les og finn ut hva forfatteren mener om virksomheten. Mange av hans ideer er nyttige og unike.

 •  "Hjertet av selskapet. Hvorfor organisasjonskultur er mer enn en strategi eller finans ". Patrick Lensyony Forfatteren mener at retten er organisasjonskultur kan bidra til å utvikle virksomheten og oppnå maksimal fra ansatte. Han snakker om hvordan effektiv leder å gi såkalt "corporate helse." Grunnlaget Patrick tok sitt eget lang ledererfaring. Forfatteren gir nyttig veiledning og beskriver prinsippene for effektivt arbeid.

 •  En av de beste bøker om business - "Neshablonnoe tenkning. Metoder for å nå ambisiøse mål ". Forfatter - John O'kiff. Noen ganger de gamle standarder og installasjon hindre næringsutvikling. Forfatteren presenterer sin idé om at hvis utvide horisonter av tenkning, kan du lykkes. John o'kiff hjelper leserne til å bryte stereotyper, å gå utover de eksisterende offentlige anlegg og til å tenke kreativt og utenfor boksen. 8 Forfatteren tilbyr praktiske strategier, samt mange øvelser som kan utvikle ferdigheter og tenke utenfor boksen. Det er en virkelig effektiv omfattende program som kombinerer ulike teknikker for kreativ tenkning. Nyttig og interessant.

 •  "Great by Choice" Morten Hansen og Jim Collins. Forfatterne finne ut hvorfor noen selskaper overleve selv i de vanskeligste og mest ugunstige forhold, mens andre dør, ute av stand til å utvikle. Jim Collins og Hansen Mort i 9 år gjennomført en studie der resultatene var i stand til å identifisere og danner de grunnleggende prinsippene for et vellykket selskap i dagens uforutsigbar verden. Det viser seg at de beste lederne er ikke i faresonen og annen disiplin. Innovasjon må lære å håndtere og lynrask respons og problemløsning kan føre til havari. Boken er ment for ledere og forretningsmenn som planlegger å opprette et vellykket selskap og utvikle det i form av ustabilitet.

 •  Listen over de beste business bøker inkludert "Attitude avgjør utfallet" Dowa Saydmana. Forfatteren mener at det er viktig ikke så mye hva selskapet gjør, hvor mye hvordan den kommuniserer med sine kunder og hvordan du kan sette ansatte og partnere. Suksess i dagens verden er i stor grad bestemt av kulturen i atferd, verdier og livs konsepter og utsikt. Det er viktig å gjøre alt ikke bare riktig, men også slik at alle var fornøyd og hadde et godt inntrykk av samarbeid. At det vil etablere langsiktige relasjoner og finne sin nisje i markedet. Dov Saydman en bok siterer case-studier, forskning, analyser vurderingene av prominente forretningsmenn og organisere det hele.

 •  "Markedsføring er basert på dataene. 15 nøkkelindikatorer som alle bør vite ". Forfatteren, sa Mark Jeffrey at dagens mange selskaper ikke betaler nok oppmerksomhet til markedsføring forskning. Boken forklarer hvordan man oppfører seg måle effektiv markedsføring. Forfatteren foreslår 15 indikatorer som vil evaluere arbeidet med markedsføring og å forbedre den og gjøre den mer effektiv. Mark Jeffrey gir eksempler på store selskaper, forklarer hvordan du arbeider med data for å unngå problemer og løse problemer, samt sette ut i praksis teknikkene som er beskrevet.

 •  "Corporation omstart. Som ledere håndtere endring ". Forfattere Mark Vylkoks og Jonas Ridderstråle - ekte guru i verden av virksomheten. De deler sine år med erfaring sette ideer og fortelle oss hvordan vi skal starte på nytt, slik at det ikke bare holdt seg flytende, men blomstret. Boken tilbudt en innovativ modell for lederskap, som er basert på tre pilarer: prediksjon og engasjerende ytelse. Denne unike praktisk veiledning for ledere som forstår behovet for endring, men de kan ikke.

 •  En annen bok som fortjener oppmerksomhet - er "Number One. Hvordan bli best at du gjør "Igor Mann. Den forteller hvordan du lykkes ved hjelp av sine styrker og karaktertrekk.
   Les domahaytesya glede og suksess!
   PC-spill som mange mennesker, spesielt barn som dem. Noen foreldre forby sine barn å spille andre spill for utgivelse litt tid. Hvis barnet ditt er glad i dataspill, og deretter se hvilke som er egnet for barn, og er den beste.
  Topp 10 bøker av interessante dataspill for barn

   Hva bør være barnas dataspill?


  Topp 10 bøker av interessante dataspill for barn

   Før du sender inn rangering av de beste barneleker på datamaskinen, er det verdt litt om hva som bør være spill. Her er deres viktigste kjennetegn:
 •  Nyttige pedagogiske spill. Underveis i spillet må barnet lære noe nytt, utvikle hukommelse, logisk tenkning, konsentrasjon. Ellers spillet vil være helt ubrukelig. Det er nødvendig å velge en annen strategi, rollespill, arcade, puslespill, eventyr og så videre.

 •  Forsikre deg om at spillet var ikke vold. Dessverre, skaperne sjelden ta hensyn til en så viktig detalj, noe som resulterer i hendene på elevene inn i spillet med en masse blodige scener og mord. Ikke noe bra det vil ikke, fordi psyken til barnet vil bli gitt en svært negativ innvirkning.

 •  Skreddersy spillet, med tanke på alderen til barnet. Vanligvis alderskategorier og kriterier spesifisert skapere, kan informasjon om dette finnes på platen pakken eller i beskrivelsen av spillet.

 •  Vurdere interesser og interessene til barnet. For eksempel, hvis et barn elsker dyr, og deretter kjøpe ham ballen, som vil presentere våre små brødre.

 •  Topp spill


  Topp 10 bøker av interessante dataspill for barn

   Nå foreslår å lære de 10 beste videospill for barn:
 •  «Toki Tori 2". Det er veldig lys og spennende spill. Barnet stupe inn i fargerike verden og vil gjøre gitt en fascinerende reise. Hovedmål - for å hjelpe samle kylling egg. Tiltak vil bli gjennomført på øya. Men dette stedet er ikke lett, fordi det er mange fantastiske levende vesener, kan atferden som påvirkes. Også barn venter mange gåter og oppgaver. Egg ikke kommer lett til å samle dem, må du prøve og tenke på det.

 •  «Go Home Dinosaurs». Spillet er laget for barn over ni år. Tomten - en konfrontasjon ekorn som elsker biff, og dinosaurer at disse samme biffer ønsker å ta. Spillerens oppgave - Dinosaur kjøre hjem og beskytte maten deres. For å spare biffer, må du utføre visse oppgaver. Hele spillet har tre nivåer og hvert nivå inneholder 20 etapper. Som de passerende faser og nivåer må samle kokosnøtter. Hvert skritt vil være å kjøre dinosaurer hardere og hardere, men butikken vil være tilgjengelige funksjoner for ekorn.

 •  "Cheburashka. Bortføring århundre ". Bra Russisk spill designet for barn i alderen 5 år og opprettet basert på eventyr Eduard Uspensky. Hovedpersonene - en favoritt av alle barn Crocodile Gena og Cheburashka. Oppgave tegn - finne rotte Lariska tilhørighet skadelig Shapoklyak gammel. Men å finne det er ikke så lett. Å utføre denne oppgaven, spilleren med tegnene trenger å lære noe. For eksempel har å spinne et nett, bruker klokke, koker syltetøy. Osylyvshy alle oppgaver Gena og Cheburashka vil returnere Lariska eier og fullføre sin misjon.

 •  "Toy Story 3: The great escape". Spillet er basert på hendelsene i den samme tegneserie. Barna vil like det bare fordi det inneholder de vanlige søte figurer Woody, Jessie og Buzz, og interessante hendelser og oppgaver. Totalt er det to moduser. Først kan du huske tegnefilm og stupe inn i hans historie, kameratredning leker. For det andre kan du opprette din egen unike og unik reise velge modus "boksen av leker." Spilleren kan bygge en by i det ville vesten. Du kan bygge og utruste bygninger utføre forskjellige oppgaver, og endre utseendet på karakterene. Totalt sett er spillet interessant og spennende.

 •  «LEGO The Movie Videogame». Det er tilsynelatende enkel: Lego figurer, gåter og oppgaver, gåter, fiender konfrontasjon og så videre. Men nesten alle de positive anmeldelsene, kan spillet gjenkjenner et av det beste året 2014-2015. Hovedpersonen Lucy har evnen til å klatre over alt, og en av hennes følges Emmett kan fikse og reparere nesten hva som helst. Den eldste slår Gandalf ansatte i barer for Lucy og Batman kjempe mot fiender og kan ødelegge alt. Det er samspillet mellom karakterene bidrar til å utføre oppgaven og flytte til mål.

 •  "Vudvyl". Ingen vold er bare spillerne ikke ser. Hovedmål - å bygge en fin og koselig landsby. For å gjøre dette, må du utføre ulike oppgaver for å overvinne vanskeligheter og hindringer i hans vei. Ja, du kan finne, for eksempel bryst, sterke kjeder, is skive. Hvis alt vinne og komme seg gjennom det til slutt kan bli herre over sin egen landsby. Også i spillet for å tjene mynter som du kan kjøpe bygninger for landsbyen din. Den fredelige og veldig interessant spill.

 •  "Masha og bjørnen: Hide and Seek". Spill for barn, basert på den selvtitulerte tegneserie historien. Til sammen 10 spill spill historier, hver av dem en rekke interessante og utfordrende oppgaver. Tegn lyse og søte, noen ganger morsomme situasjoner skje. Oppgaver vil være noen spiller. Først må du hjelpe skjule Masha og bjørnen overliste, som vil søke det. Og Bears trenger å hjelpe ren huset etter et morsomt spill. Trenger også å resirkulere en masse andre ting: Masha favoritt dukke reparasjon, montere katapult, smelte samovaren og så videre. Hvis barnet ikke vil være i stand til å takle en bestemt oppgave, kan det regne med spørsmål, som er sikker på å bidra til å nå målet.

 •  "Smeshariki". Spill av denne serien er utrolig mye. Ja, du kan spille i vinter spill med alle dine favoritt Nyusheyu, losyasha i spillet Smeshariki, Car Karыchem, pinnsvin, Kopatыchem og smuldrer, kan du ta en tur i en parallell verden, spille volleyball eller fotball, fly på et fly for å høste eller pohanyatysya på maskiner. I noen spill du kan spille online, så trengte ikke å kjøpe. Hvert spill har en spennende jobb, gjør det, kan vi komme nærmere den verdsatte mål. Ved å samle bonuspoeng, kan du forenkle oppgaven og få en hyggelig overraskelse i form av tips eller hjelp.

 •  "Gutter og dyr, leke sammen". Hvis barnet ditt elsker dyr, så dette spillet er akkurat som det fordi det kan velge en av elevene (panda, delfin, elefant, penguin, løve og aper), og lære ham triks. Dessuten vil dyret trenger å mate, klær, bade. Og ungen kan lære mye om kjæledyret ditt.

 •  «Happy Farmer". Spilleren vil bli gitt en liten landsby begynte å være vil gjenopplive. Først må du følge hagen, og for det andre, ikke glem dyrene, tredje, økonomi må beskyttes mot angrep fra bjørn. For å fullføre et nivå, må du utføre en oppgave: å kjøpe et visst antall dyr for å selge melk eller ost i et gitt volum.

 •  Her er de mest populære spillene som barna elsker. Men husk at barnet ikke skal bruke for mye tid ved datamaskinen!
  Яндекс.Метрика