Hvis du liker ost, har du sannsynligvis allerede til å prøve mange forskjellige varianter. Og hva er de mest populære oster og populær? Lær og sørg for å prøve som ikke har prøvd!
Topp 10 mest deilige oster i verden

 De mest populære og deilige oster


 Vi tilbyr deg de 10 mest deilige oster i verden:
 1. Mozzarella - Velsmakende og myk ost opprinnelig fra Italia. Tradisjonelt det ble fremstilt av melk bøfler, men nå selges i butikker mozzarella med alle de vanlige kumelk. Ser ost som liten diameter hvite baller, dynket i en svak saltlake.
 Produktet er myk og mild, myk. I utarbeidelsen av ost melk først termofil melkesyre zakvashuyut spesiell kultur. Da er det rullet gjennom sыchuzhnomu enzymet. Da hele konstruksjonen er oppvarmet, og serum ble separert.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 Da denne vekten blandes deretter grundig og aktivt, regelmessig slippe inn varmt vann, så lenge det ikke danner en homogen, viskøs masse. Da de ferdige vekt skjema baller, terninger, fletter og mer. Klar osten blir plassert i en oppløsning som er lagret. Holdbarheten er liten, så det er best å spise mozzarella ASAP. Denne osten, forresten, kan legges til salater.
 2. Maskrapone. Denne osten er mer som en mild kremost eller yoghurt. Det smaker utrolig delikat, litt søt. For produktet konsistens mer som en ostemassen.
 Hjemland av produktet, er Italia (i dette landet generelt lage deilige oster). For å fremstille Maskrapone krem ​​fettinnhold på 25-30% innledningsvis oppvarmet i et vannbad til omtrent 80 grader, og deretter legge sitronsaft, vineddik eller vinsyre til melkeproteinfolding.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 Deretter ble massen oppvarmet, deretter avkjølt og plassert i et rutenett for å fjerne serum. Kosten ost er ikke akkurat et navn, men det er utrolig deilig. Siden det er ofte forberedt desserter, den mest populære av dem - tiramisu.
 3. Brie - Lett og myk ost fra kumelk kommer fra Frankrike. Tidligere var det bare tilgjengelig for konger og rik, men i dag kan du prøve noen. Ostekaken er en tykkelse på 3 til 5,6 inches i diameter lik 30 til 60 centimeter.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 Denne kaken dekket med hvite edle mold som ligner fløyel hvit (det er ganske spiselig). Ammoniakk lukt er støpt. Smaken av denne osten kan variere fra frukt til en markert sopp (det avhenger av aldring produkt). For konsistens ligner Brie ost. Tjene best å ikke kaldt og romtemperatur. Brie ost anses universell, så godt med mat og drikke.
 4. Listen inkluderer Parmesan. Denne lange modner osten. Noen mener at oppskriften på verdens presentert i 1200 av munker siden da ingenting er endret. Ost er så solid at når du skjærer kan forvitre. Det smaker det samme tid som en skarp, salt, krydret og anbud. Produksjonsteknologien komplisert og svært lang modningsprosess.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 For 1 kg ost tar vanligvis ca 16 liter melk, og modningen kan ta fra ett til tre år. Jo eldre produktet, jo mer uttalt smak av hasselnøtt.
 Hjemme osten, som er Italia, det er spesielle folk som definerer modenhet Parmesan hjelp sølv hamre (kalt lyttere). Etter et år med aldring ost sjekket. Del mangler, merkede og ren (selge et produkt kan mottas, men under et annet navn), og noen er sendt til modnes i minst ett år.
 5. Kambotsola. Han gjorde det beste ost, er fødestedet produkt Tyskland. Dette er virkelig en tysk ost med mugg, som kombinerer kvaliteten på italiensk og fransk ost Horhontsola Camembert (navn, forresten, var navnet ved å kombinere de to varianter).
Topp 10 mest deilige oster i verden

 Den patenterte et produkt var en av de tyske selskaper i 70 av forrige århundre. For å produsere denne osten å bruke en bestemt mold spesielt forberedt og mykhet og ømhet konsistens oppnås ved å tilsette fløte. Resultatet er mørt og smakfull ost med moderat alvorlighetsgrad. Best er et produkt av frukten og smak etter åpning (du bedre tar det en time etter skjæring).
 6. Camembert - Myk fransk ost med fluffy hvit skorpe av mugg. Det smaker søtt og har en sjampinjong notater. Camembert forberedt fra helmelk. Å bruke rennet koagulasjon.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 I clotting vekt må være periodisk røre. Deretter flytter sammensetningen i former og tørket på en spesiell måte (dette krever ferdigheter av erfarne ost) og salt. Deretter osten vil modnes i visse tilfeller til kokt.
 7. Dorblu - Blå ost med mugg opprinnelig fra Tyskland. I lang tid, denne osten var den eneste i sitt slag, ble tilgjengelig i enkelte land (særlig i de tidligere SUS-landene). Oppskriften ble utviklet spesielt for fans som varm og krydret oster.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 Den aller sammensetning og egenskaper til matlaging ost fortsatt holdt hemmelig, men vi vet at bruk av en spesiell form og kumelk. Det beste en slags ost er kombinert med druer og nøtter. Hvis tabellen er flere karakterer, den Dorblu bedre forlate sist.
 8. Horhontsola. Gjett hvor han kom fra? Riktig Italia. Denne varianten er svært populære og har en terte, som en skarp, krydret smak. Dette tilsvarer produktet av blåmuggost med mold.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 For produksjon ved hjelp av kumelk, som er lagt til sopp penytsylla (de administreres sprøyter) og spesielle enzymer. Gjennom modningsprosess, noe som er 2 til 4 måneder i Syria er spesielle metallstenger som gir tilgang på oksygen er nødvendig for livet av sopp.
 9. Tete de Moine. Navnet på denne osten er bokstavelig oversatt som "hode munk." Og at munkene var de første til å forberede dette produktet. Familie Cheese - Sveits, er det en eksklusiv og svært kostbart. For produksjon av de ferskeste kumelk årlige melkemengde.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 Ost modnes i minst 70-80 dager i fuktige kjellere på gran boards. Under modningen drysset hodet med spesiell saltlake med tillegg av levende bakterier. Resultatet er en ost med gult kjøtt, tett tekstur og en brun skorpe.
 10. Roquefort. Dette refererer til de blå ostesorter og produsert i Frankrike. Først utarbeidet produktet fra sauemelk, men nå brukes ku. Melk kvass, mye klipp og lagt ut skjemaet og salt. En viktig funksjon - modning på eikehyller i en kalksteinsgrotte under forhold tilstrekkelig ventilasjon.
Topp 10 mest deilige oster i verden

 Her er de herligste og beste oster i verden. Hvilken bør du prøve først?
 Selv en person kan forandre verden og påvirke historiens gang. Og noen kvinner var i stand til å gjøre det. Finn ut hvilke som var den mest innflytelsesrike.

 Kvinnene som endret historien


 Dermed foreslår vi de 10 mest innflytelsesrike rettferdig halvparten av menneskeheten:
 1. Mor Teresa fra Calcutta. Denne kvinnen anses som hellig av livet og formål. Agnes Hondzha Boyadzhyu) ble født tilbake i 1910 i Albania, sønn av en kjøpmann greener. På 18 år gammel jente forlatt foreldrehjemmet og ble en nonne av Order "Loretski søster." Selv da, bestemte hun seg for å vie sitt liv til å hjelpe de nødlidende og syke, så snart forlot sin bolig og begynte å reise rundt i verden.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Det skjedde i hot spots i sykehus, sykehus. Når Mor Teresa var 36, bestemte hun seg for å organisere Order of Mercy, som gjerne fortsatt eksisterer og trives. Medlemmene i denne veldedig organisasjon (for tiden er det rundt om i verden ca 300 tusen mennesker) hjelpe de syke, foreldreløse og fattige.
 I 80 åpnet land barnehjem, barnas boliger, skoler og sykehus. For eksempel, i Calcutta på sykehuset for spedalske kurert og har ca 10 tusen pasienter. Mor Teresa døde i 87 år og har spart verken en dag å leve på denne jord. Og hvis ikke denne fantastiske kvinnen, verdens sannsynligvis ville ha vært annerledes.
 2.  British Prinsesse Diana vil alltid forbli i hjertene til britene, fordi landet bli elsket som alle andre. Denne jenta heter folks prinsesse, dronning av hjerter, og selv steg i verden. Således kan skjebnen til Diana ikke kalles enkel. Hun ble gift med prins Charles, men heldigvis fant ikke, selv om present arving to sønner. Charles kunne ikke tenke bort første kjærlighet, og Diana var på utkikk etter noe som ikke kunne få fra sin mann, så kastet fra den ene elskeren til en annen.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Men selv etter skilsmissen prinsesse fortsatte å elske Charles. Og det etter å bryte opp med ham at hun bestemte seg for å hjelpe folk. Hun snakket høyt ord, men bare kjørte til der det trengs, og trakk oppmerksomhet til disse problemene, som noen fryktet selv til å tenke. Dessverre gjorde mange Diana ikke har tid, fordi i 36 år, døde hun i en bilulykke, som undersøkte omstendighetene i dag.
 3. Coco Chanel. Ja, ikke bli overrasket, fordi denne kvinnen ikke er bare kjent over hele verden, men også endret samme verden. Hvis den ikke gjør det, så dagens moderne kvinner sannsynligvis ville se galt. Coco var myk, men veldig sta og vittig kvinne og en sann trendsetter.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Det har fratatt kvinner av slike "bagasje" som frodige tunge lagdelt skjørt og trange korsetter. Men Coco ga verden en elegant liten sort kjole, en stilig veske, luksus parfyme, korte hårklipp, kvinners tweed dresser, kvinners bukser og mye mer.
 Hun inspirerte alle rettferdig sex at en kvinne skal alltid være elegant, men med alderen skjønnhet bør bli mer feminin. Kanskje hvis det var ikke født da Coco, fattige kvinner og fortsatt hadde på seg korsetter og skjørt, forbanne de som kom opp med det hele.
 4. Indira Gandhi født i 1917 i en av de rikeste indiske familier. Hun giftet seg og hadde to flotte barn. Men, dessverre, det var mer svart stripe. Indira mistet sin mann, og senere hans far og yngste sønn.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Hva som foregikk i sjelen av kvinnen, tenk vanskelig, men hun samlet all vilje i en knyttneve, og begynte å leve på. Mange mente seg Shakti (gudinne grunn), Indira var klok, rolig og makt. Hun ble den første kvinnen til hvem var betrodd skjebnen til et helt land. Og dette utfordrende rolle Indira taklet fint.
 Det forandret India til det bedre, og gir sine innbyggere tillit. Men de som søkte makt, besluttet å styrte Indira. Dessverre var dette fantastisk kvinne drept i 1984.
 5. Margaret Thatcher. Den kalles "Iron Lady", "Restless heks" og selv "den mektigste mannen i NATO." Faktisk, stabilitet og fasthet av kvinner kan bare misunne. I 1979 ble hun statsminister i Storbritannia og gjorde sitt beste for å bringe landet ut av krisen.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Jeg fikk den, Storbritannia har steget ånd og begynte å florere. Noen Margaret respektert, noen fryktet og hatet noen. En eller annen måte, men Thatcher bodde "ved roret" så mye som tre semestre, og det var slags rekord av forrige århundre. Det er gjennom jernkvinnen Britain gjenvunnet status som en stormakt, og er fortsatt en av de sterkeste landene.
 Dette Iron Lady har spilt en avgjørende rolle i historien til dette landet. Med Margaret politikk har lenge borte, og i dag er det ikke så sterk som før. Men fortsatt er det Thatcher hos mennesker streng kles ser perfekt.
 6. Joan of Arc. Om denne skjøre men uselvisk jente vet alt. Fortsatt historikere krangle om hvem som var virkelig Joan. Men det faktum at hun forandret i løpet av den lange Hundred Years War, ingen tvil. Fødselsdato nøyaktig Joan ikke har som sin opprinnelse (selv om de fleste tilbøyelig til å tro at det var en enkel bonde).
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Uansett, takk til Joan of Arc ble tatt til fange av britene frigjort Orleans (senere kalt Joan Orleans virgin). Men verdien av uselviske jenter ikke har blitt evaluert, og resultatet av svik hun ble tatt til fange og senere ble erklært en heks og dømt til døden. Joan døde i brannen, men ble senere erklært som helgen.
 7. Cleopatra. Om dette dronning filmet mange filmer har gjort mange legender. Det har lenge vært herskeren av Egypt, og den siste herskeren, som faktisk skapte og sementert inntrykket av landet. Selv om senere Egypt ble erobret av Roma, Cleopatra snakke om nå. Og hvis den ikke gjør det, da landets territorium vil bli tatt mye tidligere.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Utseende dronning fortsatt kontroversielt. Selv om det anses å være vakker, det er de som tror at Kleopatra var ikke slik. Men vi vet alle at denne kvinnen var svært bydende og holdt i frykt for sine fiender og misunnelig. Vi vet dronningen av bånd med Cæsar og Marcus Antonius.
 Men ikke bare disse mennene klarte å erobre Cleopatra. Dessverre har skjebnen til denne sterke kvinnen utviklet ganske tragisk. Hun overlevde ikke erobringen av sitt land og begikk selvmord.
 8. Elizabeth II - Queen. Denne kvinnen elsket av mange. Selvfølgelig, det var de som kritiserte hans handlinger, men i stor grad takket være Elizabeth II av blomstrende land og har status som en av de mektigste landene i verden.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Elizabeths barndom kan ikke kalles lett, 13 år, hun lært hva krig er. Forresten, var det den eneste dronningen var militærtjeneste. Elizabeth sluttet kvinnenes selvforsvar avløsning og selv kjørte lastebilen. Denne sterke og modige kvinnen har mange titler og posisjoner: leder av det britiske samveldet, sjef for de væpnede styrkene til Storbritannia, leder av den anglikanske kirken.
 9. Marilyn Monroe. Hun spilte en svært viktig rolle i filmhistorien. Mange filmer med hennes deltakelse bli en ekte klassiker. Norma Jean (hennes virkelige navn) var gjenstand for tilbedelse for mange menn og en ekte rollemodell for kvinner i nesten hele tiden.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 Skjebnen til Standards var komplisert. Barndommen tilbrakte hun i fosterhjem og barnehjem. Norma selv prøvd flere ganger å voldta. I tillegg var hun vakker, så bestemte meg for å gå under kniven av en plastisk kirurg som korrigerte henne ribbe, hake og nese.
 Lykke i hans personlige liv var ikke der. Monroe var gift flere ganger, men ekte kjærlighet aldri lært. Barn i Merelim var ikke på grunn av helseproblemer og feilene til ungdom. Monroe døde tidlig, og mye av det har ikke hatt tid til å forstå.
 10. Catherine II igjen et merke i historien. Hovedsakelig på grunn av dette keiserinne av Russland er slik at alle vet det. Linjal razdvyhala besittelse grenser, og legger nytt territorium, hun holdt en rekke endringer og reformer.
Topp 10 mest innflytelsesrike kvinner i History

 For eksempel, Catherine II etablerte den første utgaven av sedler - papirpenger. Spesielt mye av Empress gjort for å utdanne det russiske folk. Hun mente at kunnskap er viktig og obligatorisk.
 Alle disse kvinnene satt sine spor i historien og forandret verden.
Яндекс.Метрика