Hvis du liker "horror", men foretrekker å lese bøker, ikke se på filmer, bør du finne ut hvilke bøker er ansett som den verste.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Det verste bok


 Her er de 10 verste bøker:
 1. "Pet Cemetery" av Stephen King. I historien om boken Dr. Louis Creed med hans familie flyttet til Chicago. Naboen bor Judd, som vet mye om disse stedene. Han snakker om Louis Cemetery kjæledyr, hvor barn i lang tid begravet sine døde kjæledyr.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Men denne kirkegården er enda en. Leger advarer om at besøk dette stedet er ikke verdt det, fordi det er noe utrolig skjer relatert til Vendigo - skummel ånd av indiske legender. Men Louis - en pragmatiker og ikke tror på slike historier. Men en dag skjer det noe, da legen innser at han tok feil. Men han innså at det var for sent.
 2. "Labyrinth" av Franz Kafka. Boken er en samling av flere historier. Alle som er kjent med stilen på Kafka, vet hvor flink og original det. Men dette originalitet ligger noe forferdelig, fascinerende og oppsiktsvekkende. Når du begynner å lese en bok uten varsel hvor skummel lev deg inn i en verden som ligner en labyrint.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Komme her er ikke lett, det er et sted som ligner på vår moderne verden, med sin iboende kynisme og grusomhet, brutalitet og hensynsløshet. Forfatteren undersøker under mikroskop som alt som skjer, understreker de forferdelige detaljene. Sørg for å møte karakterene og deres opplevelser bøker!
 3. "Lullaby" av Chuck Palahniuk. Død - det er alltid skummelt, men hvis en uskyldig barnet dør, er det dobbelt forferdelig. Men hva hvis hvert år uten åpenbar grunn dreper 7000 babyer? Barna bare gå å sove og aldri våkne opp.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Leger sette tørr diagnose "krybbedød" og trekker på skuldrene, men noen begynner å mistenke at det er mye vanskeligere. Kanskje ting vuggesang? Hennes barn har lenge sunget under tørke, sykdom og sult, hennes sang alvorlig syk og muchayuschymsya. Er det mulig når en sang bare sove for alltid og forlate denne verden? Les boken og du vil lære alt om.
 4. "It" av Stephen King. For mange år siden i den lille byen Derry var noe forferdelig. Og de syv tenåringer måtte bokstavelig gå til helvete og være vitne til forferdelige hendelser. Det tok lang tid, barna vokst opp og glemte at inne har sett.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 De levde og tenkte ikke på de dårlige, men i hjembyen begynte å skje merkelige og forferdelige ting forsvant mennesker som var døde kropper og en blodpøl. Syv venner besluttet rundt figuren, men ikke forvent at de vil kjempe i helvete legemliggjørelsen av ondskap. Dette blir så brutalt, nådeløst og rasende som har noe navn. Og snakker om det hele frykt.
 5. "De utvalgene av galskap" HP Lovecraft Howard. Denne boken er en liste over de mest skremmende horror ulykke. I historien om ekspedisjonen, som gikk til Antarktis, møtt med noe som alle stupte i vill redsel. Det ville synes at alt dette for lenge siden burde ha oppholdt seg i det siste, men forlatt gamle byen, ansett som et spøkelse, fortsatt i live.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Forfatteren beskriver podzemelnыe tarmer av byen, der deltakerne måtte stupe polarekspedisjon. Lovecraft beskriver alt så realistisk og tørr, som ikke tror på alt dette horror er umulig. Hvis du ønsker å oppleve reell frykt? Les boken!
 6. "The Fall of House of Usher" av Edgar Allan sett. Den siste arving av en gammel klan Roderick Usher inviterer sin venn (som for øvrig er fortelleren og skriver i første person) i familiens slott, som ligger ved bredden av den mørke sjøen. En tror at dette stedet er forferdelig: trær, innsjø, sprekk i huset.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Da det viser seg at Roderick syk merkelig sykdom og frykt for lys, høye lyder og lyse farger. Hans søster Mэdyleyn helt smelter hver dag og nesten ikke merke. Usher og hans gjest begynner å mistenke at alt dette er forferdelig ukjent kraft. Denne kraften gjør seg mer og mer. Og en forferdelig natt begynte en storm som avklart alt, avsløre alle øynene for det som skjer rundt det onde.
 7. Boken "10 nehrenyat" Agatha Christie også inkludert i listen av det skumleste i verden. Historien virker enkelt i starten, men så utviklet slik at leserne ikke foreslå hvordan alt alvor. Ti mennesker får rare på øya. Disse menneskene vet ikke hverandre, og kan ikke forstå hvorfor dette treffer spot.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Spesielt skremmende er når selskapet mistet et medlem. Da folk begynte å forsvinne konstant og regelmessig. Ikke nevne Schitalochka, oppfunnet indiske barn, og innse at alt er nøyaktig som beskrevet i dette. Vil unnslippe forble på øya?
 8. "Frankenstein" av Mary Shelley. Selv om forfatteren av denne skriveprosessen var bare 19 år gammel, arbeid fikk skremmende. I historien om Victor Frankenstein skaper forskeren skapning som bare samlet bitene og er sammensatt av kroppsdeler fra døde kropper. Overraskende, klarer Victor å gjenopplive monsteret.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Men innser at skapte en uhyggelig monster vitenskapsmann bestemmer seg for å forlate ham for død. Men han var ikke klar for å dø, og bestemmer seg for å lete etter den skaperen og hevne ham. Som et resultat av blir helter?
 9. "spøkelse hus på bakken" av Shirley Jackson. Den gamle herskapshus, som ligger på en høyde, det hindrer beboerne nyte livet. Alt han er - en ond, sorg og elendighet. Eierne ønsker å komme bort herfra så snart som mulig, og et eldre par, hvem bryr seg for alene, redd for å bli her for natten.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Alle tror at i dette huset bodde en skummel spøkelser og utenomjordiske krefter styre ballen. Men en gang stoppe all denne horror løse paranormale forskere som leier et herskapshus for sommeren. Men kunne disse menneskene som har sett mye, forestille seg hva de vil se her? Eller de kunne forvente en slik redsel som vil de møte?
 10. "The Exorcist" William Peter Bletti. Kanskje søt og morsom jente bare være en ekte monster, selve symbolet på helvete? Kanskje hvis hun flyttet inn utrolig og noe ukjent. Den prøver å fange sjelen til et uskyldig barn og Regan blir til et monster med en grov og vill stemmer og forferdelig ansikt, at ansiktet er mer som et rov dyr.
Topp 10 skumleste skrekk bøkene i verden

 Uskyldig sjel, plaget av lidelse, prøver å motstå det onde, men dessverre, de kreftene er ikke like. Djevelen er klar for å feire seieren. Kan noen i det minste hjelpe en stakkars jenta igjen begynne å leve et tidligere liv?
 Klar til å ledenyaschemu sjel frykt? Så se etter boka og gjør deg klar til å lese dem! Og sørg for å dele erfaringer.
 Spring - en flott tid, fordi denne gangen alt kommer til liv og vekker vises første varme solstrålene, blek grønt gress og duftende sesongens blomster kan ikke la noen likegyldig. Til tross for de gamle skiltene og tro, mange av dagens bruder med stor glede besluttet å merke en av de letteste og spennende hendelser i livet på denne tiden av året.
Våren bryllup: hvordan å organisere det?

 Som i enhver annen tidsperiode, har våren bryllup noen av sine fordeler og ulemper enn de andre sesongene, men uansett hva det var, godt planlagt og forberedt festen kan ikke gå galt, viktigst, å finne riktig tilnærming og ta hensyn til alle aspekter sesong . Spring alltid symbolisert letthet, romantikk, oppvåkning følelser og begjær, den spesielle atmosfæren av perioden, helt har å sanse og denne lyse ferie.
 På tidspunktet for våre forfedre i løpet av våren og sommeren var ganske frustrerende å gifte seg, fordi på den tiden folk jobbet hardt og jobbet, men i høst og vinter, etter feltarbeidet kunne tenke om en familie.
 Heldigvis, i dagens verden, kjærlighet er ikke malt på årstidene, og unge mennesker står fritt til å velge sin ønskede dato for en så viktig hendelse uten frykt for fordommer og folks vilje. For eksempel, i det siste ble det antatt at hvis gifte i mars vil familien flytte hele sitt liv og er sannsynlig å bli boende i et fremmed land, men hvis du knytte knute, deretter naklykaesh løpet skiftende skjebne, og Etter bryllup i mai vil være en levetid "for å lide."
Våren bryllup: hvordan å organisere det?

 Å tro på slike varsler eller ikke, er det absolutt personlige og mest moderne par har lenge avvist slike fordommer og bestemte seg for å nyte sin triumf med våren.
 Som vi allerede har sagt at alt skjedde på høyeste nivå, er det viktig å vite hvordan man skal organisere en fjær bryllup, slik at alt triumf virket passende og harmonisk. Hver brud drømmer om hennes bryllup var vakker, følelsesmessig, spennende og, selvfølgelig, vel, det er hva som skjedde, må du følge et lite antall viktige anbefalinger på denne anledningen, og dyktig bruke alle fordelene av vårsesongen.

 Hvorfor et bryllup i løpet av våren - en god idé?


 Først på grunn av det faktum at våren - ikke den mest populære bryllupssesongen, de fleste steder på stedet seremonier og bankettsaler, gratis, betydning som velger den mest favoritt av dem vil være mye enklere og ganske muligens billigere.
Våren bryllup: hvordan å organisere det?

 Det samme gjelder for brudekjoler og andre bryllup brukerutstyr, på grunn av mangel på spenning, observert i sommer og høstsesongen, prisene er mye lavere og mer valg. Og til slutt, vil jeg gjerne nevne - en vakker bilder som går på våren, blant blomstrende trær og blomster de først kommer ut utrolig romantisk og selv på sin egen måte, fabelaktig.

 Hva du bør vurdere når organisere et bryllup i løpet av våren?


 Lagt feiringer


 Interessant, i løpet av våren, men mange nygifte elsker å tilbringe tema bryllup, for eksempel et bryllup i løpet av våren eller retro stil europeiske og øko-bryllup er også stor for rapporteringssesongen. I feiringen farger må også gjelde delikat, luftig og varme farger som du, først av alt, er assosiert med våren, oppvåkning og romantikk.
Våren bryllup: hvordan å organisere det?

 Selvfølgelig, denne rosa og alle dens nyanser, blek grønn, blek blå, "blå", "melon", men på den lyse og "skrikende" farger har å gi, de er mer opptatt i vinter eller sommersesongen . Men på samme tid, aldri glemme at bryllupet - en person av ditt valg og din dag, slik at fargene og tema feiringer bør være akkurat dette, som du alltid har drømt om.

 Hvor du skal tilbringe triumf?


 Faktisk våren - det er utrolig herlig tid, noe som gir en rekke funksjoner og alternativer, hvor du kan tilbringe din viktig begivenhet. Hvis du besøker i vinter utendørs registreringen er gjort, kan i løpet av våren dette begjæret gjøres enkelt.
 Selv om gaten er langt fra mai, kan en liten seremoni gjennomføres i luften i 15-20 minutter, knapt noen har tid til å fryse og følelser vil levere!
Våren bryllup: hvordan å organisere det?

 En ting å huske på: våren - en svært lumske når regn kan gå når som helst, ozabottes dette, for eksempel pre Forbered paraplyer for alle gjester. Forresten, kan dette være en god idé for en fotoseanse, gummistøvler og et par lyse parasoller alltid pynte bilder og heie.

 Hvordan du kan dekorere og arrangere en bankett?


 Det viktigste i ethvert bryllup bankett - hensiktsmessig utforming og god dekorasjon av hallen, fordi i dette rommet du tilbringer all din festlig kveld, er det viktig at det estetiske aspektet av ferien til å tilfredsstille deg og dine gjester.
 Det antas at symbolet på våren og våren helligdager er i live tidlige blomster, grønt gress ung, fugler, blomstrende grener og selvfølgelig varme sesongens farger. Heldigvis er teknologier, som er moderne blomsterbutikker og dekoratører så utviklet som spiller slik en fantastisk atmosfære for din ferie de ikke gjør store problemer.
 I løpet av vinteren er sinnsykt lei av middelmådighet og ensartethet, så mild og romantisk natur maling alltid mottatt med stormende begeistring, som de fleste nygifte og inviterte gjester.

 Bildet av bruden og brudgommen


 Valget av brudekjole - en av de mest spennende og vanskelige stunder gjennom hele treningen, fordi hver bruden ønsker å være hennes forlovede i den attraktive og harmonisk måte. Ingen våren bryllup er bedre å bruke lys, flytende stoffer som er lett å vokse hvert åndedrag.
Våren bryllup: hvordan å organisere det?

 Best egnet chiffon, sateng, silke, blonder, kniplinger og tyll kan brukes en kombinasjon av disse. Modeller ser flott med lange ermer og blonder inserts som er så populært denne sesongen.
 Ikke glem å tenke på hår og makeup, nylig flere og flere bruder nekte tunge deksler og høye tårn "på hodet. En harmonisk utseende med fletter blomster, langt hår, vridd dekorere en krans av friske blomster i stedet for slør.
 Bildet av bruden skal være i harmoni med bruden, ikke bære den i mørke farger og tunge jakker, for eksempel, ser veldig interessant skjorte med en vest og bukse, alt komplement sommerfugl bilde som vil gli inn i buketten til bruden. Du kan spille interessant og stilig tilbehør, for eksempel legge brudgommen løfting eller uvanlig lue, avhengig av hvilken retning og styling av din feiring.  
Яндекс.Метрика