Bryllupsdag foreldre - er svært viktig og hyggelig begivenhet for dem og spennende for barn og barnebarn, fordi for mange år siden på denne dagen kombinert lovlig ekteskap to mest kjære dere. Dessverre, jo eldre vi blir, slår mindre oppmerksomhet for å gi foreldre til barn er det egen familie og voksen omsorg, bryr seg, og som tar bort nesten all min fritid.
Hva kan du gi til foreldre elsket bryllupsdag?

 Det er derfor det er viktig, i hvert fall på denne dagen, i den grad det å vie all sin oppmerksomhet, omsorg og kjærlighet, for å takke for alle de gode og godt at foreldre gjorde for oss gjennom hele livet.
 Selvfølgelig, vil hva gaven du ikke ville ha foreldre rundt være lykkelig, fordi for dem det viktigste ikke er vesentlig, men selvfølgelig de fortjener det beste, så valget av overraskelse noen ganger blir til et komplekst problem for barn. Slik at du kan gi til foreldre om deres bryllupsdag?
 Tross alt, ønsker vi å presentere ikke bare en fryd for øyet, men også brakt konkrete fordeler, frastøtt all din kjærlighet og oppmerksomhet. Å gave dine foreldre virkelig fornøyd, må det oppfylle flere grunnleggende krav:
 •  Din gave skal være en komplett overraskelse, en real overraskelse.

 •  Tenk på en interessant og vakker presentasjon av din overraskelse, vakker innpakning og bue på toppen - det er ikke alt.

 •  Presentasjonen skal være for to, for eksempel, elektrom'yasorubka - det er en ren gave til mamma, og et sett med verktøy - for paven. Eller bør det være to, eller ett, men tilfredsstiller interessene til begge sider.

 •  Gave til jubileum nødvendigvis trenger å være praktisk, bare gjorde noe uvanlig, uvanlig for den vanlige flyten av livs foreldre kan bringe dem ekte glede.

 •  Hva du skal gi?


   Nyttige Gaver


   Foreldre Bryllupsdag - en spesiell hendelse, det skaper ubegrensede felt for fantasien, fordi, faktisk, du kan nesten ikke være begrenset, og kan hilse sin favoritt som du ønsker.
   Nyttige og praktiske gaver - flott for en slik hendelse, er det viktig å finne et alternativ som passer ikke bare i økonomien, men vil være noe spesielt. For eksempel, en robot støvsuger som kan være et godt hjem hjelper, noe som sparer unødvendig tid og energi på mer viktige og interessante aktiviteter.
   Den nye digitale og elektronisk utstyr kan også være en god gave fordi det er raskt oppdatert og forbedret, og foreldre ofte bruke den gamle måten som er. Gammel TV kan bli erstattet av en ny plasma å være stor og høy kvalitet på bilde, som gjør det mulig for en god kvalitet se dine favoritt filmer eller viser.
  Hva kan du gi til foreldre elsket bryllupsdag?

   Hvis foreldrene dine er avhengige av liv med musikk, så eventuelt å behage deres stereo eller et godt stereoanlegg. I tillegg kan du legge til eller kjøpe CDer med musikk som var populær da de var unge, sannsynligvis dine foreldre fant et par av dine favoritt band eller linjer.
   En god gave til foreldre jubileum kan være et digitalt kamera eller videokamera. Nåværende modell med forbedrede egenskaper og avanserte funksjoner, men hvis foreldrene dine er svært aktive mennesker som reiser mye og møte venner, noe slikt kan være bokstavelig talt uerstattelig venn i enhver forstand.
   Forresten, sette en god dusj, som foreldre har lenge drømt om å kjøpe en ny sofa, fluffy teppe eller reparere kjøkkenet - også svært gode muligheter for praktiske gaver som nesten alle tilfeller vil glede dine foreldre. Selvfølgelig, bør du velge det alternativet som er virkelig nødvendig, men kanskje det er noe som de har lenge drømt, men kan ikke gjennomføre.

   Helbredende gaver


   Ikke glemme prinsippet om at gaven skal være sikker på å behage de to, kan du velge en gave, som ikke bare vil glede dine kjære, men også bidra til å forbedre din helse. Hvis foreldrene dine er fortsatt relativt ung og avhengige av sport, kan de gi en god tredemølle eller trener, som de kan bruke hjemme.
  Hva kan du gi til foreldre elsket bryllupsdag?

   En fin måte - to sykler for sykling eller felles abonnement til helsesenteret sport, viktigst av alt, velge en gruppe som vil passe alder og helse for dine foreldre.
   Hvis økonomien tillater, kan du komme opp med noe uvanlig, for eksempel en billett for to til et feriested eller en tur til feriestedet. Tro meg, noen ganger, for å ha en god tid sammen og slappe av fra alle verdslige problemer, er det ikke nødvendig å gå til langt avstand, men nær nok til å besøke rekreasjonsområde.

   Minne Gaver


   Det er en gruppe mennesker som elsker å motta gaver som noe håndfast og minneverdig for mange år å få denne gaven med boks og overgi minner. Hvis dine foreldre for kategorien, kan du ty til de klassiske ideer for gaver som er basert på verdiene av jubileums jubileer.
  Hva kan du gi til foreldre elsket bryllupsdag?

   For eksempel, krystall bryllup gi produkter av krystall, figurer, sett med briller eller briller, vaser. Men sølv bryllup krever overraskelser knyttet til sølv. Vanligvis, som slike overraskelser er ornamenter og sølv te sett, kniver og annet bestikk.
   Ulike former og dekorere interiøret kan også være en god løsning på problemet. Kanskje foreldrene dine har lenge drømt om dekorative fontener for hjem, har alltid ønsket å oppdatere lysekrone i hallen eller kjøpe et bilde av din favoritt artist på den tomme veggen? Det er interessant å se suvenirer i form av slektstreet, supplert med bilder av familien din, samt en plate eller tallerken med notatet som du kan dekorere sine egne hender.
   Generelt har ideen om håndlaget inspirert mange til å skape uvanlige gaver som gir mer moro enn kjøp. For eksempel kan du registrere deg for et av seminarene holdes jevnlig i kunst studioer. Det vil hjelpe male et bilde med sine hender, som, kledd som en ramme, kan du offisielt gi foreldre. Det samme gjelder for sy puter, putevar og broderi opprette andre verdsatte småting.

   Romantiske gaver


   La denne dagen foreldrene dine vil huske hvordan de var forelsket da de var unge, føler alt som var for mange år siden. Organisere dem for en romantisk middag for to på en fancy restaurant i byen din, eller, for eksempel sende dem til en økt i en film, og deretter tilby en tur på en båt i natt sjø eller elv. Arrangere en uforglemmelig fyrverkeri under feiringen av jubileet i deres ære, eller, for eksempel, de organiserer felles ballongferd.
   Husk at det er mange alternativer, men det viktigste som bør alltid være i denne og alle påfølgende dager, er det din kjærlighet, oppmerksomhet, omsorg og varetekt, la din kjære føler dem så ofte som mulig. Ta vare på dine foreldre!
   Bryllup - en betydelig dato for elskere. Jeg ønsker å gjøre denne dagen minneverdig for alle at alt gikk morsom, original og høytidelig. I dag kan du velge nesten hvilken som helst stil, eventuelt tilbehør. Hva bør gjøres vakkert bryllup i gresk stil?
  Vakkert bryllup i gresk stil - en drøm gudinne

   Hvordan ikke å gå glipp av noe?


   For å ikke gå glipp av noe av den typen, for å markere alle aspekter av og skrive dem ned i en notisbok. Så, her er noen "søyler" som holder en slik feiring:
 •  dekorasjon av hallen;

 •  kle bruden og brudgommen;

 •  script bryllup;

 •  tilbehør;

 •  invitasjon til gjester;

 •  menyen festlig bordet;

 •  sted av banketten;

 •  Bilder.

 •  Hvert øyeblikk er viktig, men deres sett og skaper helhetsinntrykket av hendelsen. Så en nærmere titt på hvert punkt.

   Velge et sted for feiring og dens design


   Faktisk kan du velge hvilken som helst institusjon, som rommet kan være dekorert etter behov. Men med antikk stil er viktig å ta hensyn til to faktorer: plass og lyse farger. Steder må være mange, fordi i disse dager zakochuvalysya disse høytidene som vi ikke drømme.
  Vakkert bryllup i gresk stil - en drøm gudinne

   I tillegg bør rommet være lyse. Beste alternativet - en åpen plass, så det er bedre å planlegge feiringen av sommeren. Som for interiør farge, det beste alternativet - en hvit, blå, grønn, beige, gul og lignende.
   Registrering har noen nyanser. Se minst en film om antikkens Hellas. Det første du ser der ute - det er søyler og statuer. At de som dekorere omkretsen av plassen. For det andre, om hva du skal betale oppmerksomhet - den blomstrer, de alle elsket gudinne. De bør ideelt sett være i live, frisk og velduftende. Mens det er mulig å bruke kunstig, men kvalitet.

   Bilder bruden og brudgommen


   Du bør starte med bruden. Første ting først:
 •  Kle bare i gresk stil. Kan finne det i noen bryllup salongen.

 •  Frisyre brud. Antrekk brud diskret og elegant på samme tid, slik at håret må oppfylle. Dette kan være en løs flette eller vridd hår og nedfelt bak en vakker pin. I tillegg kan du bruke ring tyggegummi. Sett den på hodet og brette håret.

 •  Sko. Selvfølgelig, det beste alternativet - en sandal med strenger. Men ikke hver jente er enig til det, så elegante sko også passe.

 •  Fata. Det kan ikke være fullt så vel som på bildet bør være tilbakeholdne. Hvis dette tilbehøret brukes, bør du velge de enklere alternativer.

 •  Tilbehør. Bruden kan bære en tradisjonell gresk armbånd. Også velkommen bulk hengende øredobber.

 •  Brudgommen kjoler bør være enkel. Fyren kan ha løse lette bukser og samme skjorte. Sandaler også velkomne.
   Forresten, ville være flott om både bruden satt på laurbærkrans på hodet.

   Invitasjon


   Ideelle invitasjoner - Det ruller bundet med et tynt bånd eller hyssing. Papir kan være utformet slik at det virket zistarenoyi. Du kan gjøre dette ved hjelp av spesiell programvare eller maler (de kan bli funnet på Internett).
   Som for teksten, kan du skrive at Gud (navnet på brudgommen) og Goddess (navnet på bruden) bestemte seg for å forsegle deres forening på Mount Olympus til ære for som er åpent for alle andre guder (dvs. besøkende). Det er kreative.

   Tilbehør


   Nå litt om tilbehør. De, fremfor alt, å være elegant, behersket og enkel. For eksempel kan bryllup bukett være stor. Ingen bånd, grener og andre deler. Bare litt hyggelig og beskjeden bukett blomster lys pastellfarger. Blomster, i prinsippet, kan vi velge enten.
   Puter for ringene kan plasseres i en krans av laurbær. Dekorasjoner for briller kan gjøres i skjemaet vedlagt vinger (de i disse dager var dekorert vogn) eller Blackthorn grener. Også, dekorere og flasker. Det grunnleggende prinsippet i design: enkel, kortfattet og stil.

   Scenario bryllup


   Hvis temaet for bryllupet - de gamle gudene og antikkens Hellas, er det viktig å gjøre skjevhet feie triumf i form av sin gjennomføring. Det bør være høytidelig, magisk og lykkelig ferie. I tillegg til et solid måltid Gods organiserte konkurranser og tester, dans og sang i generell moro slik at alle Olympus skalv.
   Konkurranser må forstå gresk tema. For eksempel kan du velge to frivillige (gutt og jente) å kle dem i klær Gods og tilby noen partnere spille en scene, sikkert morsomt. Er det mulig å ha OL. Vær sikker på at hver gjest belønning medalje!
  Vakkert bryllup i gresk stil - en drøm gudinne

   Antikke bryllup har noen tradisjon. Dermed triumf ideelt delt inn i tre deler: predtseremonyya, triumf og den påfølgende dagen. Definitivt trenger en utdrikkingslag og bakrus, så dette må ta vare på forhånd. Par kan antennes sine provisoriske olympiske flamme fakler.
   Ikke glem musikken! Det passer de vanlige moderne sanger, men de kan bli utvannet med noen greske sanger til min stil spores hele.
  Яндекс.Метрика