Nesten hver jente drømmer om elegante brudekjoler, bryllup i en stor frodig og fredelig ekteskap. I dag på Internett mye informasjon om et lykkelig ekteskap, men denne informasjonen er komplett og betong. I denne artikkelen har vi forsøkt å dekke alle nyansene i et vellykket ekteskap og valg av egnede kandidater for rollen som brudgommen. Det finnes noen regler.

 Materiell overflod - ikke


 Ingen normal person ikke føler holdning som posen med pengene, eller mannen selv vil behandle deg riktig, bør det bli forstått. Så rik kjæreste "Papic" skal, fremfor alt, tenke på om ikke et "spill av lys." Når det kommer til en reell forstand, det materielle seg forvist til en sekundær plan, fordi hvis en kvinne gjør alt riktig, så mannen ved siden av henne er en sterk og velstående mann. Er ikke så stor - for å nå toppen sammen?
Hvordan kan lykkes gifte seg noen jente?

 Tenk på hva som er mer viktig for deg


 Igjen, tilbake til den forrige utgaven av materiell velstand. Hvis kvinner fortsatt viktige sanser materialet godt å være mann, og at personen bør sette et forbud mot de menn som ikke holder til "bar". Hold dine følelser, føler meg selv og ikke vise dem gjøre sine meninger om aspekter av interesse for deg. Hvis imidlertid viktig for kvinner å føle og rikdom i det andre, det må bli utlevert til partner, utsette sine følelser hvis hun føler noe for ham.

 Ikke zabehayte fremover


 Ingen trenger i alle fall til å forhaste ting i slike saker, på grunn av den mannen som du velger, må du kanskje bruke hele sitt liv. På grunn av din valgte bør vite som min hånd. " Så snart du begynner å leve sammen, pokvapyvshys begynne felles liv, vil bli vist eiendom anskaffet i fellesskap, i tilfelle av skilsmisse venter søksmål og dermed ødelagte nerver og relasjoner. Det er hva som skjedde med den ovenfor, ikke akselerere deres ekteskap, men heller finne sin partner, begynner å stole på ham.

 Ikke gå i kjølvannet av svakhet min


 Det skjer ofte at når du møter en jente mann er svært oppmerksomme og høflige. Han vinner hennes oppmerksomhet for sin selvtillit, behagelig utseende og så videre. Jenta begynner en fyr som under disse følelsene som oppstår i jenta helte en nydelig sex. Så kommer den perioden av et slikt forhold, ledsaget av vakre "kjærlighetshistorie" Farvel, lidenskapelig sex.
Hvordan kan lykkes gifte seg noen jente?

 Jente under myndighet av stasjonen synes ikke om saker som omhandler identiteten til partner, som mener hans foreldre, betyr det ikke bry sitt materiale trivsel, synes ikke om hva de kan forvente felles fremtid, som lever en sann dag. Og hvis det skulle tilby å gifte seg, sier hun, fordi hun er godt med ham i dette øyeblikk
 Etter bryllupet, er dette eufori over og erstattet det skuffende. Hun vet alt om hans karakter, venner, livsstil og forstår at de er to helt annen person. Dessverre, slike historier sjelden ende i et lykkelig ekteskap.

 Kompromiss


 Nøkkelen til et lykkelig familieliv er muligheten for par å komme til et kompromiss, det vil si evnen til å ofre for å få til sin elskede vane, deres interesser for familien. Dette ikke alle er i stand til. Du må være klar over at du kan ikke bare ta og hell "pop ett" lykkelig ekteskap er en endeløs arbeid på et forhold hvor du endrer med partneren din om seg selv og om deres holdning til visse ting. I deres ekteskap bør se etter sterke sider og ikke gi mye vekt ubehagelig detalj, justering fra tid til annen.

 Aldri gifte seg ut av medlidenhet


 Det finnes kvinner som på grunn av sin svakhet eller karakterløshet, skuffet i mannen, er han ikke i stand til å nekte hvis de har langvarig romantisk historie. De mener at ved å gjøre det de er pålagt å fortsette forholdet, og har en tendens til å gå for en av disse mennene. Under slike ekteskap til slutt ende i skilsmisse.
 Slik kval bekymret og de kvinner som etter et mislykket ekteskap, har en familie, redd for å miste, så det synes siste sjanse. Og er enige om å gifte seg med en mann som heter "måtte".
 Dermed følger det prinsippet om et vellykket ekteskap kan betraktes som evnen til å ta vare på deres lykke, fordi for deg, ingen vil.

 Hvordan Marry "er ikke en jente"


 Som allerede kjent, den farligste kvinne, en kvinne på 30 år, er det den samme gode, men ikke så dum. Fordi hennes ekteskap er ikke bare et mål, men også en måte å teste sine feminine utspekulert og oppfinnsomhet i praksis.
 Men mange lidelser forårsaker venninner som allerede er gift, har barn og leve lykkelig som om bebreidende ber deg at: "Når du endelig gifte seg? »
Hvordan kan lykkes gifte seg noen jente?

 Hovedproblemet er hvor du finner den samme mannen. Vel, hvis det er å møte deg på utstillings kjøretøy eller elektronikk, hvor vanligvis råde kjent psykologer, men dessverre er dette ikke alltid mulig. Hvis han har, så mest sannsynlig være opptatt. Og hvordan liker du ekteskap - er det ikke vår alternativet. Derfor er det nødvendig å besøke de stedene der det er single menn.
 En kvinne bør strengt følge en viktig regel - ikke se på hvert menneske en potensiell kandidat for hånd og hjerte. Alle menn føler denne funksjonen kvinner "etter 30". Det er mye mer interessant å møte med at uansett hvor seriøst forhold og ønsker å skynde. Det viktigste her meg riktig konfigurert. Ofte slike kvinner kan ikke finne menn på grunn av noen interne holdninger og oppfatninger ervervet sin erfaring.
 Ingen grunn til å klage på at du ikke er så snill, så du vanskelig for å finne en passende ektemann. Men mange kvinner opplever det samme problemet, og det er mentaliteten til russiske menn. Derfor kan letingen etter en mann på min alder være i Europa, Canada, hvor gjennomsnittsalderen for ekteskap for en mann anses å være regelen. For disse formål i vår tid er Internett, eller ekteskap byråer.
 Fremfor alt må du kjenne og føle de krav som du presenterer å velge alle disse punktene må være klar over det første kortet for ikke å miste dyrebar tid bortkastet.
 Ingen grunn til bekymring dersom den første ikke en gang, han som søker finner sin absolutt trenger bare litt tid og tålmodighet, må du mentalt gi slipp på situasjonen og alt kommer bare tilbake til hånden din. Hvis en mann har fått fra hovedforsyningen, ikke rush, vent i sitt land, Oppsummer informasjon om ham, om hans hektisk livsstil og lage dine egne konklusjoner.
 Arrangementet er svært populære ekteskapskontrakter (kontrakt) før ekteskapet skal avklare alle sakene du er interessert poeng for å unngå ubehagelige kollapser.
 Til slutt, det viktigste - husk, tro og elske deg selv. Når skal elske deg selv - du vil elske andre. Engasjere seg i selvutvikling, gå til interessante hendelser ta utenlandske språkkurs, la det vil være interessant for seg selv - og du vil lykkes!
 For hvert valg av fremtidige ung familie gifteringer - er utrolig ansvarlig, alvorlighetsgrad og betydning enn selv valg av brudekjole eller meny i en restaurant, fordi det er faktisk den eneste element som vil bli med deg for resten av livet.
 Hvis du leser dette, så kanskje du kan gratulere dere møtt en eneste halv som du ønsker å knytte knute, vri din familie reir og live hånd i hånd til sin død.
Bryllup: Hvordan velge den ideelle?

 Eller annen måte å markere denne begivenheten på alle kontinenter av verden er det en tradisjon for bryllupet - fest union av to kjærlige hjerter og gifteringer - er den viktigste egenskap av ferie samt alle påfølgende ekteskap.
 To ringer som vil pryde ditt ringfingeren på høyre hånd spiller en konstant symbol som de første dagene av ekteskap vil indikere din nye status: mann og kone. Nå er det ingen "du og jeg", nå er det bare "oss" og "vår familie", er en liten ring for sin eier sier noen restriksjoner på sin frihet med å regne.
 Forresten, fortsatt ringen ble gjort for å bære på ringfingeren på venstre hånd, fordi, ifølge legenden, det er en blodåre som kobler det til hjertet. Faktisk, overbevisning om dette fenomenet er ennå ikke funnet, men slik som den katolske tro, bare følg denne tradisjonen og bære en giftering på venstre hånd.
 Uansett, med mange ringer knyttet fordommer og fordommer som å velge det alternativet som vil glede ikke bare utad, men også kan kombineres med alle etablerte tradisjoner?
Bryllup: Hvordan velge den ideelle?

 Moderne unge par er stadig møtt med valget av en slik viktig detalj, fordi nå smykker butikker tilbyr et bredt utvalg av ringer som ser på første og på bekostning av den generelle oppfatning av hva som bør være et bryllup, ikke gjort.
 Svaret er - viktigst at de likte deg, og deretter møte noen gamle tradisjoner og regler som varierer fra dag til dag. Nå flere og flere nygifte nekter standarder gi sin preferanse for uvanlige og innovative løsninger som vil glede sin levetid.

 "To hjerter ett reshene"


 En tradisjon og overtro starte helt fra begynnelsen, er det antatt at valg og kjøp må være ekstremt forvirret ung mann, bruden i denne prosessen er ikke dedikert. Men i dagens samfunn av en slik skikk nekter aller fleste unge par, bruden og brudgommen sammen satte tonen for fremtidig bryllup mote. Likevel, etter jentene så viktige at ringen og ut likt av fingrene "landsby" og selvfølgelig, det var praktisk.
 Forresten, den siste kriteriet - er svært viktig fordi vi må tenke på at det er ikke noen liten ting som du kan kaste sokker etter en uke i en fjern skapet. Med dette elementet av ekteskapet du nesten ikke vil forlate, så der har du å føle deg så komfortabel som mulig.
 Våre mødre og bestemødre i særdeleshet ikke bry deg om hvordan å være en giftering, fordi på den tiden av sin ungdom de er i flertall, var glatt og ofte laget av gult gull.
Bryllup: Hvordan velge den ideelle?

 Den mest kjente og gjelder fortsatt mange nygifte, tradisjon har det at bryllupet skal alltid være glatt, som de bare representerer og forutsi "glatt" og harmonisk liv for fremtiden ung familie.
 Hvis ringen utsmykket med flettet, ansikter innlagt steiner eller laget av en lettelse overflaten, de er budbringere av det samme "humpete" og vanskelig familielivet, som vil bestå av et stort antall krangler, konflikter og skuffelser som vil bli gjentatt som en "sirkel ".
 Hvem vet hvor denne tradisjonen har gått, men at det ofte fører til en blindvei bryllupsreisende, fordi du ikke ønsker å klage, men kjedelig og flat ring heller ikke fornøyd med det og si ha det for livet! Tro varsler og overtro bryllup eller ikke - er en mester, men interessant, er bryllup mote endring, og endring av tradisjoner.
 For eksempel nylig et nytt skilt: gifteringer med diamanter lover å "jevne" liv i overflod. Forresten, andre edle eller halvedelstener med en klar verdi i forlovelsesringer som rubiner - et symbol på evig kjærlighet, safir - et symbol på høy moral og renhet, og månestein i stand til å beskytte unge familien å krangle.
Bryllup: Hvordan velge den ideelle?

 Som for materialet, er det noen spesifikke begrensninger der, men ofte anvendt edel og "edle" metaller slik som rødt, gult eller hvitt gull, platina eller sølv. Du kan bruke en kombinasjon av flere metaller, men ofte paret velger "middelvei" - gullringer, fordi sølv er svært beskjeden og platina kan ikke gjøre for mye.
 Forresten, er det interessant at, for eksempel, i Irland ekteskap ikke anses lovlig til bruden ikke ha den på fingeren gullring brud. Det var enda en skikk der paret tok en gullring fra presten, så å si, "utleie", og etter seremonien umiddelbart tilbake.

 Og det skjer, slik at både moderne og komfortable?


 Hvis du setter til side alle fordommer og gå med sin fremtidige ektemann på en smykker butikken for en ring av dine drømmer, så det er en annen vanskelighetsgrad: alt elegant og vakker er ikke alltid praktisk og praktisk. For eksempel nylig på moten bred ring rundt 8,10 mm for å håndtere kvinner de ikke alltid ser perfekt, selv i sokker kan gni.
 Men det kommer an på den enkelte bygninger finger, for eksempel, tynne og lange fingre er ringene ser ganske passende, men for fulle hender og fingre korotkovatыh - meningsløs. I alle fall bør ringen måles, er det best å ta noen forskjellige alternativer på skjemaet, og blant dem er den mest komfortable valget.
 Husk at giftering fortsatt primært skal være behagelig og vakker da.

 Ikke glem at kvaliteten spiller en viktig juveler at ringen ikke blir avbrutt eller ødelagt, men han er en bedre kjøpe dem i sjekket smykker butikker. Varianter av hendene er ikke egnet, ikke bare for å bære andres bryllup - et dårlig tegn, kan du også jukse pidsunuvshy billig falske.
 Faktisk, mange par foretrekker vanlige ringene som pryder innsiden gravering, som representerer noe spesielt eller viktig for de fleste par. De fleste velger denne innskriften, når du ser på at det alltid er varme og sitrende følelser, for eksempel navnet på halvparten av ordene i ed, en linje fra en favoritt sang eller dato for en viktig begivenhet.
 Husk at gravering er ikke for noe metall, er det best å oppfatte gull eller 585 platina.
Яндекс.Метрика