Foreløpig mindre og mindre mulig å møte mennesker som har levd opp til sin 75 - th bryllupsdag. Dette lyse bryllupsdagen snakker om hvor mye tid som har gått siden ekteskapet av to kjærlige hjerter. Disse mange år med felles ekteskap betyr ikke bare det riktige valget av partner, men også en høy grad av tålmodighet, visdom og omsorg mot ekteskap partner. Mannen som klarte å leve opp til disse dager fra datoen for ekteskapet kan trygt være stolt av deg selv og sette et eksempel for de som nettopp har begitt seg ut på denne vanskelige banen.
'75 Dag av bryllupet - som bryllup? Crown bryllup - bryllupsdag '75

 Når en slik hendelse feiret 75 - Crown bryllup, kan du forestille deg hvor mye gikk gjennom to helten i dag. Det er ikke lett å passere ved siden av hverandre en lang vei familieliv der det er ikke bare glede, godhet og lykke, og relaterte problemer, problemer og uro.

 '75 Dag av bryllupet - som bryllup?


 Gjestene inviteres til å feire denne begivenheten i de fleste tilfeller ikke gi altfor dyre gaver, og være spesielt oppmerksom når du velger en gave som han understreket at dybden av følelser og beundring helten i dag.
 Prazdnuemaya etter 75 år med familielivet Crown bryllup skiller seg kvalitativt forberedt og gjennomtenkt program for seremonien og feiringen, hvor invitert et stort antall slektninger og venner. Folk som bodde familieliv 75 år, med en stor og sterk leskende og det blir klart at ingen og ingenting kan ødelegge en sterk allianse.
 Hvis folk levde opp til 75-årsjubileet for ekteskap var obvenchanы, blir de bedt om å alltid bære en seremoni som vil hjelpe dem til å være uatskillelige og i himmelen. Vielsen selv er veldig rørende og gjør foreningen av to hjerter enda sterkere og vakrere. I dag, svært få par som var i stand til å leve opp til disse dager, og de som klarte å forklare lengden på sin allianse ikke bare tillit, lojalitet og hengivenhet, men kjører med en sunn livsstil.
 75 - Crown bryllup har spesielle tradisjoner når du velger gaver, men barn av sine foreldre vanligvis gi en stor kake som er dekorert med svaner, som et tegn på kjærlighet og troskap. Paret skjære en kake sammen, chastuyuchy hverandre svaner.
 Hvis du, din familie og venner klart å overleve en slik hendelse, takker vi Gud og feire denne store dagen for deg og dine kjære.
 Nå vet du at bryllupet feiret 75 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
'75 Dag av bryllupet - som bryllup? Crown bryllup - bryllupsdag '75
. Neste jubileum - Oak bryllup.
 Bryllup er en hendelse av utrolig viktig ikke bare for de som binder seg løfter, men for sine gjester. Denne feiringen er ikke så vanlig, for eksempel bursdag. Det er derfor viktig at alle personer med tilknytning til bryllupet var fornøyd ikke bare trening, men også dens utseende. Kledd riktig for bryllupet, og da vil du bli gitt en fantastisk stemning. Det faktum at du kan bære til bryllupet vi snakket i dag.
Hva du skal ha til et bryllup kjæreste, ex-kjæreste, familie

 Alt vi har hørt siden barndommen at bryllupet i enhver kvinne bør være en eneste gang i mitt liv. Faktisk, i dag ganske normal knytte knute kort tid. Noe liv er. Så bare på bryllupet ditt, kan du finne deg selv gjentatte ganger. Videre, i vår befolkning, er det en flott tradisjon å invitere et stort antall bryllupsgjester. Det er mulig at i livet vil du gå mer enn et dusin bryllup. På et bryllup vil du utføre hovedpersonen og den andre - invitert gjest.

 Få et bryllup invitasjon kan være en hvilken som helst dag i året. Til tross for at dette vil gjøre tom lommebok, hver enkelt av oss godt å vite at paret ønsker å se oss på den viktigste feiringen i sitt liv.

 I bryllupet du ikke kan bare invitere venner og slektninger, men også folk fra hvem du ikke forventer slike manifestasjoner av oppmerksomhet, slik som eks-kjæreste. Brudekjole bør være avhengig av nøyaktig som inviterte deg til bryllupsfest.

 Hva du skal ha til bryllupsgjester slektninger


 Først av alt, bør du være iført et fasjonabelt, stilig og ønskelig nye klær. Fordi, først må du se bra ut i bilder og videoer, og for det andre, fra de andre gjestene du må stå dine sjarmerende utsikt.
 Så, før du går til butikken for å velge en brudekjole slektninger, venner eller bekjente du bør nøye vurdere mange detaljer. For å starte, må du finne ut hva det vil være et bryllup. Det faktum at de siste årene har blitt veldig moderne å organisere tema bryllup feiring. Dette kan være Vintage, retro Hollywood eller bryllup som krever matchende tilbehør og attributter. Invitasjonen at du sendte paret må spesifiseres krav til kleskode. Din plikt til å fullt ut oppfyller dem. Det sies å være alt i rødt, så bør du være iført en rød kjole.
Hva du skal ha til et bryllup kjæreste, ex-kjæreste, familie

 Hvis invitasjonen sier ingenting om klær, kan du si at du er på hell. Fordi du kan velge den stilen og fargen på kjolen til din smak og avhengig av din egen kroppsbygning.
 Hvis det medfølgende bryllup gallamiddag på restaurant, ikke en picnic utendørs bør du velge en kjole og høye hæler. Buksedrakt er ikke helt riktig, siden alle mennesker er kledd i smoking.

 Hvordan å kle for bryllupet: grunnleggende regler


 Først dressing for bryllupet trenger å glemme to farger: svart og hvit. Den hvite er den viktigste årsaken feiring kledd som farge renhet og ømhet bør være fullt til rådighet. Bruden må skille seg ut fra de andre gjestene, og hvis alle kvinnene kommer vest i hvitt, er bildet ikke så veldig bra. Svarte og hvite kontraster perfekt, men i vårt folk forbinder det med de triste hendelser i livet. Dette kan opprørt sensitive brud.

 Unngå vulgære kjoler. Selv om du har alle anerkjent dronningen av sjokkerende at du ikke bør bruke et bryllup grønn bolero med kort rød kjole. Gjester bør ikke bli sjokkert av utseendet ditt.

 I tillegg, den prestisjetunge institusjonen du bare ikke kan sette. Ikke provosere suite, hvis du behandler dem godt.
Hva du skal ha til et bryllup kjæreste, ex-kjæreste, familie

 Den beste overraskelsen av alle gjestene to elegante kjoler. Hva ingen forbyr brudeparet tid til å skifte klær. Registraren kan gå i lange kjoler og fest bære for en kort og behagelig for dans.
 Dessuten bør man ikke bruke merkelige tilbehør. Veske som bussen er best igjen for andre spesielle anledninger, for eksempel Carnival. Ikke ha svart til et bryllup lue, spesielt med slør. Unngå eksplisitte tights i mesh.
 Stoffet antrekk bør også være edel. Det er best å ikke ha på seg en kjole i et bur eller denim. Strikkede kjoler er ikke hensiktsmessig i bryllupet, selv om det er i vinter.

 Hva du skal ha til et bryllup venn


 I bryllupet til kjæresten er det bare å kle smart. Hun kommer en spennende tid i livet mitt, fordi ditt nærvær i bryllupet er det nødvendig.
 Å plukke opp en kjole til et bryllup kjæresten er bedre å diskutere det med alle detaljene. Spør bruden kjole der hun ønsker å se deg. Bedre ennå, ta turen med henne shopping, fordi du kan kjøpe klær for en måned. Så du kjøpe en ny kjole og rozviyetesya med kjæresten min, fordi hun er så mye stress.
 Lange, nydelige brudepike kjoler er alltid en søt følelse, men ikke ønsket. For moderne menn prakt kjole mindre sexy enn en kort cocktail. Til kjæresten din at du ikke er fornærmet skal bære en fin kjole normal lengde. Mini la for bachelorette.
Hva du skal ha til et bryllup kjæreste, ex-kjæreste, familie

 Din kjole bør være elegant trolig være ideell kjole - klassisk blyant eller rett. Vær sikker på at tilgjengeligheten av stilig tilbehør som klokker, øredobber og armbånd. Ikke å bekymre deg om problemområdene i figuren, kan du bruke slanking undertøy. Bare ikke glem det hvis du plutselig ønsker å fortsette ekteskapet i samfunnet temperaments gjest.

 Selvfølgelig, bryllup skodd venner du har gode sko. De bør være stabil hæl. Fordi på denne dag må du gå av, ikke dyster sitte ved bordet med rist og hovne negler.

 Color brudekjoler kjæreste bør være forsiktig. Ikke nødvendigvis rosenrødt. Det kan være delikate nyanser av grønt, blått, gult, fersken. Det viktigste at det var behagelig.
 Hvis du velger å bære til et bryllup kjæresten lang aftenkjole, husk at du må oppføre seg hederlig i det, det er ikke nødvendigvis bli full og slå opp i ræva for denne kjolen.
 Og viktigst til antrekket ditt eller din oppførsel er ikke bortskjemt brud humør. Som en venn kan du i stor grad fornærmet.

 Hvordan å kle for et bryllup ex-kjæreste


 Noen ganger skjer det. Bruden sannsynligvis ikke liker ditt nærvær på henne feiring. Men situasjonene er forskjellige, og livet ditt kan skje denne hendelsen som en invitasjon til bryllupet til tidligere ung mann.
 Det alle kvinner mottatt en invitasjon til en slik uvanlig bryllup, ønsker én ting: å gjøre det tidligere beklagelse at han gikk glipp av denne skjønnheten. Selvfølgelig kan det gjøres med en fantastisk kjole.
Hva du skal ha til et bryllup kjæreste, ex-kjæreste, familie

 I dette tilfellet, kan du satse på en fantastisk, sexy kjole. Et godt alternativ ville være en lang kjole med naken rygg. La det være litt steiner, er den viktigste trumfkort din grasiøs holdning, grasiøse former.
 Hvis din ex-kjæresten likte brystet, du må bare vise det. Kjole med et dypt kutt i nakken - dette er hva vi trenger. Du kan til og med bære en lang kjole uten BH.
 Du kan også velge en kort kjole Bustier rødt. Du har å bære disse klær elementer som umiddelbart hevet ex-kjæreste.
 Hvis du tror invitasjon fra hans tidligere narr av din sårbare hjertet, kan du ta hevn på ham. Kom i alt svart og ikke glem om svart lue med slør. Og du kan ødelegge måle sine skarpe vitser. Men det er bedre å bevare verdighet og bare ignorere invitasjonen til bryllupet.
Hva du skal ha til et bryllup kjæreste, ex-kjæreste, familie

 Du vet nå hva du skal ha til et bryllup uansett hvem du ba om det. Og velge en kjole til et bryllup, må du tenke ikke bare om komfort, pris og relevans, men også om deres holdning til folk som du har invitert. Husk at du trenger å se bra ut, men det viktigste er din gode humør og oppriktige ønsker for det nygifte lykke. Ellers, bare ikke fornuftig å komme til bryllupet. Hvis en eller annen grunn ikke er hyggelige mennesker, bare finne styrke til å avvise invitasjonen til bryllupet. Om hvordan bør kle for bryllupet folkens, vi vil diskutere i fremtidige artikler.
Яндекс.Метрика