Eik bryllup (80 år) - årsdagen fortjener ros. Ikke for mange folk kan skryte av et slikt begrep bevaring av familiebånd. Hvis din ekteskap er 80 år, Oak bryllup verdt det for deg det bemerket.
80 år siden bryllupet - hva bryllup? Eik bryllup - bryllupsdag '80

 Elsker disse menneskene som et tre som vokser gjennom årene, og det blir bare sterkere og grønnere. Og ingen vil noensinne kunne fravriste fra roten av et tre med hjerter par.

 80 år siden bryllupet - hva bryllup?


 Navn jubileum var ingen tilfeldighet. Foreningen av de to ektefeller ligner en eik, som er bemerkelsesverdig for sin holdbarhet og pålitelighet. Selv i vann blir det bare sterkere, mens andre trær ikke bestå testen vann. Vann symboliserer all kompleksiteten, gjennom som helter i stand til å tilstrekkelig passere. Derfor ble det jubileum gitt navnet "Oak bryllup."
 Paret, som feirer sitt 80-årsjubileum - virkelig heldig for svært sjeldne par hundreåringer. Hvordan er folk i stand til å redde livet hans og livet til sin halv forblir et mysterium. Man kan bare anta at denne familien løfte om suksess ligger i gjensidig kjærlighet, respektere hverandre og bry seg.
 Selvfølgelig er det noen tradisjoner. 80 - eik bryllup, helten i dag bringer forskjellig eik som et symbol på lojalitet og styrke ånd. Det er å bringe en ny leilighet så populært i dag, eik møbler som er (minst symbolsk) for å fortsette helse og liv. Du kan også donere husholdningsartikler, figurer laget av eik, som vil ligne helten i dag av de menn som løftet dem disse gavene.
 Den opprinnelige vil overraske landing eik smug barn og pårørende, som til slutt vil gå etterkommere naveyvaya hyggelige minner.
 Til stede i dette jubileet og mystiske side som er profetiske drømmer jubileum og deres pårørende. Oak Grove, sett i en drøm, tyder på at suksessen ikke hopper over festen. Eik eikenøtter studded betyr bedre finansiell stilling eller flytte opp på karrierestigen. Hvis noen drømmer knust eik, i livet vil det være en fin avveksling, du absolutt ikke vente. Hvis et eiketre drøm om et ungt par, betyr dette at legalisering av relasjoner rundt hjørnet.
 Paret klarte å overleve 80 år i glede og sorg, overvinne alle vanskeligheter og vanskeligheter møtt vanligvis i familielivet, så du bør feire dette jubileet med familie og venner.
 Nå vet du at bryllupet feiret 80 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
80 år siden bryllupet - hva bryllup? Eik bryllup - bryllupsdag '80
. Neste Anniversary - Rød (Platinum) bryllup.
 Bryllup - et viktig og spennende hver eneste celle i kroppen vår hendelse i livet til hver unge paret bestemte seg for å knytte knute. I forberedelsene til denne betydningsfulle begivenheten, til uunngåelige svært mange tanker og spørsmål som må tas opp og overvinne. Siden i vårt land vant bryllup tur i en stor måte, spørsmålet er korrekt montering menyen for bryllupet trolig en av de viktigste og mest penger.
Eksempel meny for bryllup

 Kompleksiteten i dette problemet er ikke bare riktig valg av retter, men også i deres kvantitet og kvalitet. Tross alt, trenger du ikke vil at noen skal forbli sulten og ikke fornøyd. Selv aldri ta alle ut fordi noen ikke spise majones, og noen ikke liker fisk eller kylling.
 Det er vanligvis prøver å lage en meny slik at rettene var utskiftbare, og ingen er igjen uten noe velsmakende. Det er nødvendig å ta hensyn til den faktoren at ekteskapet kan falle for fasteperioden eller blant dine gjester vil være til stede vegetarianere. Så bryllup bord bør inneholde et stort antall snacks, frukt og grønnsaker.
 For de som samlet seg for å feire bryllupet hjemme, på spørsmålet "Hvordan lage en meny for bryllupet? "Kan være det vanskeligste. Så lett, selv om mer penger til å feire denne hendelsen i en kafé eller restaurant. Det vil hjelpe deg å bestemme sammensetningen og med antall retter og portsyonnostyu og ikke trenger å bry seg om fjellet av skitne retter og rengjøring.

 Bryllup meny vanligvis utformet på en måte å mate retter utført i etapper lov til å endre 4-5 retter. Dermed blir bankett berikes mer aktiv og levende mat ikke har tid til å kjøle ned eller obvetrytsya.

 I løpet av den når paret ri gjennom byen, noe som gjør bilder malt i registeret kontoret av de besøkende som kommer til restauranten til fremveksten av de unge. Slik at de ikke blir lei, å være organisert av en lys buffet, som inkluderer et par glass vin eller champagne per person, og kanskje noe sterkere, snacks og frukt.

 Hvilken meny å velge det beste bryllupet?


 Bryllup menyer for hjemme eller kafé inkluderer vanligvis grunnleggende sub som er lett å huske. Festlig tabellen skal være estetisk tiltalende utseende, gjerne dekorert med friske blomster og dekorative elementer.
Eksempel meny for bryllup

 Før bryllupet festlig tabellen skal inneholde ulike typer diverse snacks og a la carte. Også på denne tiden på ferie bordet bør plasseres juice, mineralvann og, selvfølgelig, alkohol. Ikke glem å balansere kjøtt og fisk forretter, ost og pølse, fordi i ferien vil være mennesker med ulike smakspreferanser.
 •  Først servert på festbord kalde snacks. Det kan være en rekke sjømat forretter (blekksprut salat og blåskjell, reker forretter, fisk gelé med abbor eller laks, fisk tallerken med rød og hvit fisk), kjøtt (kutte flere typer kjøtt, tartar med kalvekjøtt delikatesser), slicing grønnsaker (tomater, agurk, persille, paprika).

 •  Neste på bordet serverer salater. Det ville være bedre hvis tabellen vil være flere typer salater enn en, men en stor bolle Olivier. Salater bør være kjøtt, for eksempel Caesar eller bacon og kylling, variasjoner over dette temaet, det er mange, og fisk og grønnsaker.

 •  Heller ikke vil gagne eggeretter, smør og ost. Det kan bli fylt med ulike grønnsaker eller egg.

 •  Etter innsending salater bryllup byrå anbefales å bremse ned litt fangst fest. På dette tidspunktet, kan paret slappe av og gjester vil være fornøyd med å danse og sosialisere med hverandre. Deretter festlig meny oppdatert liste over varme måltider til bryllupet.

   Grunnleggende og varme retter på ferie bordet


   Det er ønskelig at de viktigste varme retter serveres på bryllup bord estetisk funksjon. Vanligvis anbefales å velge en gris, utstoppet fisk eller kalkun. Her er noen på at fancy nok.
  Eksempel meny for bryllup

   Før de viktigste varme retter, servitører har vanligvis utfyllende porsjoner ferie tabellen varme retter. Det kan være biff kjøtt, sopp og julienne kylling, bakt fisk og ost. Disse snacks trenger ikke å tilfredsstille grunnleggende sult, men skal bare gi til å glemme det i 30-40 minutter i løpet som arrangeres underholdning.
   Før de viktigste varme retter må være en pause. På denne tiden servitører å forberede og rydde bordet, plukke opp de skitne retter, bringe ren porselen og bestikk.

   Sørg for å avgjøre hvilke av de pårørende vil se til at servitører gjør sin plikt, permanent fjernet tomme plater og diverse forble komponert, brakte nye drinker.

   Til de viktigste varme måltider servert must garnityr - ferske grønnsaker, bakte poteter eller grillede grønnsaker.
   Ikke glem? Vel, at bryllupet bankett menyen uten alkohol!

   Alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer


   Ved beregning av alkoholholdige drikkevarer må anses grovt proporsjonene: 5 personer gjester - 3-4 flasker med sterk sprit (her er ikke for alle - cognac eller drikke), 2-3 flasker champagne eller vin. I tillegg til alkohol, er det viktig at det ved festbord deltok saft og mineralvann.

   Beregningen av brus er avhengig av tid på året, gitt dette er ca 1,5-2 liter per person.

   Bryllupskake og brød


   Vanligvis brød er begynnelsen på bryllupsfesten og kake - toppen av feiring og moro. Campingvogn har en rund form, dekorert med ornamenter og malerier testyanыmy servert ungdom foran restauranten og er ganske tradisjonelle enn næringsverdi.
   Men bryllupskake - en frihet for fantasi og ambisjoner for ung. De er forskjellige - stablet, med tall, med malerier fra fotografier eller frukt, behersket eller et sted med mye mønstre og dekorative elementer. Ofte, bryllupskake utarbeidet av vekt, beregnet 1,5-2 kg per 10 gjester.
  Eksempel meny for bryllup

   Ved dessert servert te eller kaffe, og bringer servitører etter den seremonielle cutting bryllupskake. En god løsning vil være i stand til å drikke te eller kaffe, så når de vil og ikke i et strengt definert rekkefølge. Dette problemet bør diskuteres på forhånd med ledelsen av restauranten.

   Bryllup menyen på den andre dagen


   På den andre dagen av bryllupet prøver å bevege seg i naturen eller hjemme. Så mye smalere spekter av gjester, deretter redusert antall retter. Naturen vanligvis koster grill og grillede grønnsaker, salater par. Home vil være overflødig forsyning kjøttkraft.
   Prøve-menyen for bryllupet skal være konsekvent deg på forhånd, på scenen for valg av restaurant eller kafé.
  Яндекс.Метрика