Hvert år, levde i et ekteskap - fødselsdag, jubileum og hver noe særegent for paret.
 Sliping, konvensjoner, tvil - alt dette er over. Hun har sølv og gull bryllup. Og nå - ruby. Ikke mange overlever til ruby ​​bryllup. Ektefeller er 60-70 år. Barn vokste lenge, dukket barnebarn, oldebarn. Du kan trygt se tilbake. Men intervenere 40 år.
40 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Ruby bryllup - bryllupsdag '40

 40 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup?


 Symbolet på 40 års ekteskap er ansett som en rød gemstone - rubin. Dette er en av de dyreste steiner - stener, kjærlighet og følelser, tid-testet, som aldri går ut. Rød stein ikke valgt ved en tilfeldighet. Mange tidligere år tilbake, mange mennesker (barn, barnebarn, oldebarn) total blod og ekteskap som dokumentert av fargen på steinen.
 Kjærlighet som var førti år med testing, sammenlignet med en god vin - den eldre vin, vakre smak, høyere pris. Feirer ruby ​​bryllup "Just Married" invitere mange venner og slektninger. Det er hyggelig at på årsdagen husket barn og barnebarn, og arrangere en overraskelse for foreldrene. Dersom ferien ordner seg "ung", varsle pårørende på forhånd.
 Ruby bryllup - en tid da mange kan huske å slappe av og ha det gøy i en stor sirkel av slektninger og venner.
 Diamant jubileum feiring er ikke så høyt og praktfull som sølv eller gull bryllup. Jo bedre alternativ er årsdagen for familien din, fordi overføring støy feiring blir vanskelig. Men sørg for å samle hele familien sammen. Tross alt, er det ikke så vanlig. Og for foreldre, alle barn i alle aldre forbli barn. Tradisjonen krever at dagen for å presentere mannens kone en ring med en rubin og en bukett med 41 røde roser. På bordet sette blomster overveiende rød, rosa, lilla. Helst en god rødvin og selvfølgelig bryllupskake fylt med røde bær.
 Rom eller plass til å feire ønskelig å dekorere med blomster, ballonger og bånd av rødt. På veggene kan du henge plakater med ulike ønsker om kjærlighet og lang levetid for par. Musikk bør velges basert på fordelene ved ekteskap. Det ville være fint å finne noe spesielt minneverdig for par på deres første bryllup. Minner om ungdom alltid hyggelig.
 Hvis du bestemmer deg for å holde ulike konkurranser, bør de forhandle på forhånd med helten i dag.
 Som for gaver, da dette jubileet til stede for å ta alt fra møbler, smykker, klokker, servise, boller, vaser. Ikke akseptert donere sengetøy, klær.
 Nå vet du at bryllupet feiret 40 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
40 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Ruby bryllup - bryllupsdag '40
. Neste Anniversary - Sapphire bryllup.
 Nesten uten unntak, vet at 50 års ekteskap kalles den gylne bryllup, 25-års jubileum - sølvbryllup. Men få vet hvordan mindre runde er kalt til å gi, for eksempel mindre hyggelig jubileum '45 lykkelig gift livet. Så, 45 år gammel - Sapphire bryllup navn, er det fordi dette jubileet dyrebare ting egentlig - etter så mange år å leve sammen, etter å ha gått gjennom alle de vanskeligheter og gleder er vel verdt det og Golden Jubilee av hånden.
'45 Dag av bryllupet - som bryllup? Sapphire bryllup - bryllupsdag '45

 Naturligvis, folk som møtte dette jubileet, med stigende alder, og i den alderen mennesker er spesielt sårbare for stress og følelser. Og i mange legender, safir - en stein som bidrar til å eliminere effektene av stress og ulike negative situasjoner.

 '45 Dag av bryllupet - som bryllup?


 Vanligvis har safir en høy positiv energi: i antikken mente at denne perlen kunne åpne døren til en hvilken som helst fengsel og til løslatelse fra fengsel mannen, bortsett fra at det bringer lykke i alle dine bestrebelser. Etter ruby ​​bryllup (40 års ekteskap) hvert ledd levde år blir mer verdifull.
 Invitert til å feire safir bryllupsgjester med entusiasme og god par beundrer misunnelse som de kunne beundre safirer. Som for gjester på denne feiringen - vanligvis en meget nære og kjære jubileer mennesker: barn, barnebarn, oldebarn, beste venner, og andre. folk som gjerne vil dele denne fantastiske ferie med et lykkelig par ønsker dem til å møtes minst golden jubilee bryllup, ha god helse og gi et eksempel på hvordan kjærlighet og ømhet kan bære over så mange år.
 Den viktigste funksjonen av feiringen av jubileet er smykker ringer safirer, når paret sitter ved festbord holde hender og fingrene flaunt ring med mørk blå stein, et tegn på at ekteskapet laget i himmelen. Det er en annen tradisjon for ferie - ren "par" før årsdagen kan gå til badet eller sitte på terapeutiske dietter.
 45 år - safir bryllup feiring der ektefellene ber om tilgivelse fra hverandre for siste misnøye og frustrasjon. Naturligvis vil den viktigste gave til dette jubileet være på safir smykker som ikke bare vil se elegant på årsdagen, men også bidra til å gi dem med liv uten stress og problemer, fordi som nevnt ovenfor - sapphire har en helbredende og lindrende egenskaper.
 Nå vet du at bryllupet feiret 45 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
'45 Dag av bryllupet - som bryllup? Sapphire bryllup - bryllupsdag '45
. Neste jubileum - Lavender bryllup.
 Vanligvis alle huske at symboler i runde bryllup jubileer, men nei, dessverre, ikke gir mye verdi en dato som 46. Dette forgjeves, fordi i '46 - Lavender bryllup.
'46 Dag av bryllupet - som bryllup? Lavendel bryllup - bryllupsdag '46

 Plante lavendel - det er veldig rørende symboler, det symboliserer lang av forholdet og hengivenhet mellom ektefellene. Og det er virkelig, det er ikke gitt til hvert par sammen i så mange år å leve sammen og for å opprettholde et slikt forhold, selvfølgelig, trenger ubeskrivelig ømhet mellom dem.

 '46 Dag av bryllupet - som bryllup?


 I denne ferien jubileer gave bør bringe blomster lavendel. Overraskende, selv i tørket form knopper av dette anlegget i mange år beholde sin fantastiske smaken. Kanskje så denne blomsten og symbol valgt.
 Lavendel - er ikke bare en blomst, er dette anlegget rik på historie. I oldtidens Egypt ble det brukt som et krydder. Det er en versjon som det ble brukt selv under mumifisering. Bevis for dette var en lett duft av lavendel, som kom fra mumien til Tutankhamon. Dette, selvfølgelig, har bryllupet ingen felles partier, men faktum gjenstår.
 Noen mener at dagen i utvisningen av den fantastiske paradis Adam og Eva fikk gress og en av disse var lavendel urter for å lette deres jordiske liv. Så, 46 år - Lavendel bryllup, kanskje ikke for ingenting er.
 Nå vet du at bryllupet feiret 46 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
'46 Dag av bryllupet - som bryllup? Lavendel bryllup - bryllupsdag '46
. Neste Anniversary - gylne bryllup.
 Paret bodde sammen så mange som 50 år. "Golden bryllup" - høres høytidelig og stolt. Hvorfor er det "gull"? Akkurat som bryllup, forble par trofast følelse for år. På samme måte som gull ringer, er de ikke rustne og ikke slettet, bare dekket med et lett patina av tid. Paret, som har bodd sammen så lenge, vet at å gå gjennom vanskelighetene av liv skulder ved skulder, det kan bli overvunnet.
50 år siden bryllupet - hva bryllup? Gylne bryllup - bryllupsdag '50

 50 år siden bryllupet - hva bryllup?


 '50 Gylne-bryllup - betegnelsen på familielivet ikke å nevne hvert par. Hvis dette store arrangementet skulle finne sted - alle venner og familie har kommet sammen for å hilse jubileum, besteforeldre, stor grunnleggelsen familie. Kommer til en hendelse på forhånd. Paret, som ble kronet tidligere, er det i dag ofte velger å tilbringe bryllups seremoni. Dette er naturlig, fordi de kontrollerer sine følelser er ikke nødvendig.
 Årene ta sin, så all innsats knyttet til jubileet, bør ta de innfødte barn og barnebarn. Hva bør forberede, hva tradisjoner eksisterer for? Gull i dag oppfordret i alle aspekter: du kan strø jubileum gull glitter og konfetti, små mynter. Barn kan gi moren en gull skjerf - sjal, brodert med gulltråd. Du kan gjenta utveksling av ringer og selv gjøre en symbolsk re-ekteskap seremoni i registeret kontoret.
 Ringene som daterer kjøpe nye og gamle høytidelig overført barnebarn. Hvis barnebarn eller barnebarn nylig gift - dette ritualet er symbolsk, vil det symboliserer visdom, passerte et ungt par fra kloke par. I dette tilfellet, gull HEROES OF THE DAY snu til de nygifte si farvel.
 Det er en annen ritual "overføring" av livserfaring og visdom - fordelingen av symbolsk kake. Den er delt inn i en del av alle gjester. Kaken må nødvendigvis bli spist helt - er at det påvirker fremtiden lang av livet sammen "gyldne" par. Noen ganger tabellen tjener bare halvparten av kaken som et symbol på hva 50 år - golden bryllup - bare halvparten av ekteskap og familieliv fortsatt fremover.
 Ofte kone yuvilyarka kast og brudebukett. Fange alle hans kone, jentene han bringer rask bryllup, og gifte kvinner - den samme lykkelige paret som skyldige i feiringen. Kvelden avsluttes med en symbolsk te drikking for to. Tabellen bare mann og kone - HEROES OF THE DAY som holder huset og hele storfamilien.
 Nå vet du at bryllupet feiret 50 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
50 år siden bryllupet - hva bryllup? Gylne bryllup - bryllupsdag '50
. Neste jubileum - Emerald bryllup.
Яндекс.Метрика