Som to perle skinne i denne dag smaragd brudeparet! Likevel, femtifem års ekteskap - en betydelig hendelse. Hvor mange hyggelige og spennende gjennom årene. Så takknemlige barn og barnebarn prøver å hilse på sine foreldre i dette jubileet.
55 år med bryllupsdagen - hva bryllup? Emerald bryllup - bryllupsdag '55

 55 år med bryllupsdagen - hva bryllup?


 Enig i at leve sammen mer enn et halvt århundre kan bare sjelden i sin interne appell, sårbar og utrolig vakker, mystisk som stein smaragdektefeller. En sjelden skjønnhet i naturen smaragd imponerer alltid publikum hans mystiske og gåtefulle lys.
 Leter du etter smaragd, virker det som et sted inne brenner kraftig kilde til varme som stråler alle fairy verden. Og så paret som bodde sammen i så lang tid, ta med barn og barnebarn sin varme og inextinguishable kjærlighet. Å tilstå, alt skjedde i deres liv sammen! Derfor er smaragd bryllupsfest alltid veldig beæret. Kanskje dette er en hyllest til mine foreldre. Organisere dem real ferie minneverdig og god, fordi å leve sammen i så mange år, trofaste mot hverandre, veldig vanskelig!
 Sjeldne par som bor sammen så mye. Men for jubileet er ikke nødvendig å arrangere en storslått og sprø moro, fordi foreldrene er borte for seksti eller sytti. En utmerket og særegen gave vil være denne smaragd jubileum hilsen bedårende barnebarn. Barn - tynne og psykologer jukse eller sfalshuvaty i dette tilfellet er umulig. Men hvordan da skal skinne med lykke øyne "gift" når kledd barnebarn vil bringe dem buketter av blomster og dyre gaver. Så beklager midler til dette jubileet er ikke nødvendig, fordi uten unntak i denne høytiden er utrolig festlig.
 Pre-diskusjon, som er fra venner og slektninger ønsker å se denne dagen HEROES OF THE DAY. Muligheten for en rolig familie kveld i den trange krets av slektninger som passer best. Ønsker du å lage en overraskelse jubileum? Den opprinnelige ideen! Nydelig kake vil dekorere bordet. Så i kveld, sitter på ferie bordet, bestefar plutselig, i Hussar, trekke fra lommen en liten boks med gaven.
 Som en ung brud zaulыbaetsya bestemor med lykke når du mottar en gave av øredobber smaragd.
 Hva vil du alle gjør når du er litt gjenopprettet fra en uventet handling bestefar? Selvfølgelig, skrike sammen for happy smaragd jubileum: "Bitter! »
 Nå vet du at bryllupet feiret 55 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
55 år med bryllupsdagen - hva bryllup? Emerald bryllup - bryllupsdag '55
. Neste Anniversary - Diamond bryllup.
 Dessverre, til sjeldne par som administrerer feire diamant bryllup. Og ikke fordi han er kjærlighet, og det skjer litt å leve opp til denne datoen. Etter feire sin gylne bryllup diamond-- deretter feire seksti års ekteskap. Og gjennomføre enkel beregning, kan vi si at ved denne datoen paret er åtti år eller mer.
60 år siden bryllupet - hva bryllup? Diamant bryllup - bryllupsdag '60

 Tradisjonen med å feire bryllup jubileer var ikke så lenge siden. Men denne tradisjonen er så fornøyd med folk om det, og begynte å skrive henne gjerne plukket opp. Denne ferien innredet stue.

 60 år siden bryllupet - hva bryllup?


 Hvorfor diamant-gull? Forklaringen er veldig enkel. Som gull, mister til slutt dens egenskaper, forholdet mellom mann og kone, over tid, bare sterkere. Det er mer enn kjærlighet, gjensidig respekt, toleranse. Som dette edelt metall i et forhold paret holdt en spesiell glans og verdi. Unionen av to kjærlige mennesker sterke, var nerazrushymыm.
 Men Diamond på gresk betyr "uovervinnelig". Og akkurat som diamant fasetter som har alle slags grovhet, sitt liv fullt av uregelmessigheter. Dette lille krangler, misforståelser, separasjon og møter, alt ispedd glede, med kjærlighet, respekt og forståelse for å styrke familien, noe som gjør unionen sterkere. Og som polert diamant, begynner han å skinne og glitre alle sine fasetter.
 60 år - Diamond bryllup. Tenk bare! Hvordan oppleves sammen! Alt dette må tas hensyn til ved gjennomføring av arrangementer. Du kan sikkert holde lystig fest, men må ta hensyn til høy alder jubileum. Derfor, for ikke å bli trett gjerningsmennene ferien, den beste arrangere familieselskap. Familie og venner bringe eldre folk er mye mer moro enn musikere og skuespillere kledd.
 Den beste veien ut - en liten teatralsk presentasjon. Du kan bygge en familie hjemme, omgitt av familie og venner samles. "Bride" bør ta en passiv rolle i å organisere festivalen. Bedre om det vil ta barn og barnebarn. Senteret er kjent - er den gamle symbol på familielivet. Det ville være bra å plante årsjubileum på tronen, krone dem. Sitter på tronen, vil de akseptere gratulasjoner fra familie og venner, kan du huske forskjellige episoder fra sitt liv.
 Og, selvfølgelig, ikke i den siste plassen å være en fest, med den obligatoriske kake. Tabell ønskelig å legge den vakkert med friske blomster. Det ville bruke den gule og hvite farger, fargen på gull og diamanter. Det viktigste å ta hensyn til ønskene jubileum.
 Nå vet du at bryllupet feiret 60 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
60 år siden bryllupet - hva bryllup? Diamant bryllup - bryllupsdag '60
. Neste Anniversary - Iron bryllup.
 Hvis paret levde sammen i 65 år - Iron bryllupet feiret. Som du vet, er ikke bare holdbare diamanter. Jern er en spesiell metall - til tross for at han ikke er dyrebar, er det svært viktig for mange mennesker. Videre en bryllupsdag navn - er en påminnelse for par som familien bygger livet ditt sammen. Ikke rart folk sier "Kui jernet er varmt."
65 år siden bryllupet - hva bryllup? Iron bryllup - bryllupsdag 65 år

 65 år siden bryllupet - hva bryllup?


 Forsøk på å smi tegnet av hverandre er rett og slett unødvendig, men reformasjonen blir ubrukelige følelser noensinne. 65 år - Iron bryllup, en flott ferie, det samme arrangementet som viser den sanne styrken i familiebåndene som har blitt hardt som jern. Tid kan ødelegge hele byer, men kjærlighet stå testen av så lang levetid, aldri, og ingenting vil bryte. Sterkere og kan ikke være! Vi kan bare nyte oppmerksomheten barnebarn og barn.
 Sekstifem år fra datoen for ekteskap folk feire bryllupet til jern. Faktisk lever side om side med noen så lenge - en gave fra himmelen. Den ærverdige alder jubileum har gitt dem en mulighet til å organisere feiringen. Slike hyggelige gjøremål vil være fullt satt på skuldrene til sine barn. Levd sammen i mange år, det var dårlig og bra, men paret var i stand til å opprettholde sin sterke kjærlighet og bære den gjennom alle disse årene. Styrken i deres forening virker veldig sterk motstand jern.
 Navn jubileum er ganske symbolsk. Til tross for det faktum at jern ikke er et edelmetall, er det nødvendig for økonomien, uten at det - som uten hender. Slik at familien i mange år holdt det på årsdagen - dets grunnleggere.
 Invitert til festen, kan du heve noen produkter av jern som en gave denne interessante lysestaker, diverse husholdningsartikler, etc. Det er en del av jern bokstavelig noen teknikk. Det er mulig at din gave du vil være i stand til å i stor grad forenkle livet helten for dagen. Det viktigste når du velger en gave ikke glem å plukke opp ting som skal symbolisere foreningen av familiens slott.
 Faktisk vil for paret i denne fantastiske dagen være den mest verdifulle oppmerksomhet barnebarn og barn. Mor jubileum må tas for hendelsen med den ytterste ansvar og prøv å ikke pereutomyt ekteskap - fordi de ikke lenger er ung. Prøv å omgi deres oppmerksomhet at de fullt ut føle din omsorg og kjærlighet.
 Nå vet du at bryllupet feiret 65 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
65 år siden bryllupet - hva bryllup? Iron bryllup - bryllupsdag 65 år
. Neste jubileum - Stone bryllup.
 En oppfyllelse '70 bryllup - Grace (heldigvis) feiret bryllupet. Dette jubileet er legemliggjørelsen av hva paret fant styrke til å elske uselvisk hverandre i alle disse årene, resterende tro ved å skape og styrke familien, passerer gjennom en rekke prøvelser i livet sammen. Fertile bryllup - en ekte lykke for elskere av folk som hadde muligheten til å feire dette jubileet sammen. Denne hendelsen, når barnebarn, barn og gjester gi jubileer er lansert som samme hakke.

70-årsdagen for bryllupet - hva bryllup? Grace (heldigvis) bryllup bryllupsdag '70
 70-årsdagen for bryllupet - hva bryllup?


 '70 Wedding - Grace (heldigvis) bryllup-signifikant dato. Det er ingen tilfeldighet ferie kalles det. Sanne nåde, sendt fra himmelen - leve sammen sytti år, heve beina på barn og barnebarn nyte det faktum at lyset tennes barnebarn. For slik lykke bør takke den allmektige - fordi ikke alle par forvalter mange lange og lykkelige år å leve sammen. I ære av denne jubileumsfeiring gjerningsmennene kan motta en gave av omtrent alt de ønsker. Ikke gjøre uten blomster - denne gaven er alltid hyggelig.
 Hvis HEROES OF THE DAY i stand til å delta på turer, bør du ordne for dem å turnere til hellige steder - dette er et tegn på takknemlighet til Gud for lykke å være rundt sytti år! Selvfølgelig, kan ingenting erstatte en varm velkomst i familien, kommunikasjon med oldebarna og barnebarn. I denne alderen av respekt allerede akkumulert enorm erfaring, mange erfarne. La heltene i anledningen til å dele med den yngre generasjonen hemmeligheter familie velferd, forteller historier om livet, gi noen råd. Tro meg, de vil være svært takknemlig for denne anerkjennelsen.
 Dersom barn og barnebarn jubileum bestemmer seg for å organisere en feiring for dem, vil de prøve å korrekt beregne alt som ikke er for mye dekk eldre. Du kan invitere alle umiddelbare slektninger - ektefeller pomyluyutsya la fruktene av sitt arbeid, fordi HEROES OF THE DAY stå i forkant av de direkte årsakene minnelig og stor familie.
 En god gave vil bli gjort av hender collage av familiebilder massene. En slik sammensetning kan dekorere nesten alle rom, vil det stadig minne par av dem opplevd gode stunder. Forresten, til en god idé å arrangere sammensetningen av bilder barnebarn, barnebarn og barn - den største glede for eldre er i stand til å se dem for hvem de skape en sterk familie enhet sytti år siden.
 Nå vet du at bryllupet feiret 70 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
70-årsdagen for bryllupet - hva bryllup? Grace (heldigvis) bryllup bryllupsdag '70
. Neste jubileum - bryllup krone.
Яндекс.Метрика