Hvordan tegne et hus suksess? Hint og tips om feng shui

 Klok mann forstår hendelser.
 Kinesisk ordtak
 Vi har alle vår egen måte og lykke symboler. I noen er det laget av hendene myke leketøy - søte minner fra barndommen, mens andre - sydd til skoleball luftblondekjole eller dekorasjon laget med kjærlighet, kanskje - et stilig tilbehør. Selv nøye brodert korssting pute sydd nære presenterer for noen virkelig skatt! Tross alt, kan det bli sett på som søte drømmer. Du satser! Alle skapt fra hjertet
 Og det er fortsatt favoritt kopper, nøkkelringer, charms, pung med kinesiske tegn, som er så glad hobnob penger, og mer.
 - Hlop'yatstvo! - Hmыknut skeptikere.
 - Og det er ikke - stille vymovlyat klok og gi Øst: - Det skjedde lenge før oss
 I århundrer, folk måtte ikke bare skape, men også for å forsvare seg selv og alt er så dyrt, virkningen av ulike negative faktorer. Men så laid siden fødselen. Instinkt bidrar til å unngå fare, lærer trening forsiktighet og varsomhet.
 Dette krever betydelig kunnskapskapital anstendig, god helse, tidsriktig og uselvisk støtte av venner, varm peis og, selvfølgelig, kjærlighet. Men hvor du skal ta alt på en gang, og dessuten? Hvordan lære å leve i harmoni med miljøet og med dem?
 Og så pålitelig og solid vegger, ulike teknologiske nyvinninger og avanserte sikkerhetssystemer, den siste utviklingen våpen, skuddsikre klær, som super medisin?
 Og hvordan det hele kom sammen uten våre forfedre som levde i fjellene og skogene i vill og rasende elementene? Som de beskyttet? Med en mektig alliert naturkreftene! Disse var det sol, måne, vind, sjø, land, luft, ild med sine mange gaver.
 Symboler som representerer disse styrkene og deres makt, kalt amuletter, talismaner, amuletter. De kan ikke bare behandlet og beskyttet fra trøbbel. De reddet folk overalt: i hjemmet, og på jobb, og i personlige forhold. Ved hjelp av symboler kan selv produsere energi tiltrekker seg som en magnet, trenger vi situasjoner og hendelser.
 Og alt dette "arbeid". Og egentlig, og for det gode! Dette vekket håpe på det beste, tro på seg selv, lykke og suksess. Dermed bruk av symboler gradvis blitt en integrert del av praksisen med feng shui.
 Kinesisk kultur er rik symboler for å beskytte menneskers trivsel. De med hell brukes ikke bare i Østen og i verden i dag. Og som historien har kinesisk kultur i tusenvis av år, kan de være den mest effektive.
 I praksis av Feng Shui er tatt ikke bare "basic" symboler brukt svært lang tid og har sine fantastiske historier og legender. Ta for eksempel en mystisk karakter "yin-yang" mytiske Golden Dragon, Red Phoenix. Eller tre berømte stjernen eldste - Fuca, som er materiell rikdom, Luc - makt og myndighet av familien, Sau - bryr seg om helse og lang levetid av de han hjelper. Eller i det minste den populære Hotteya - skyts vellykket bedrift og rikdom.
 Art of Feng Shui så godt og som gjør bruk av eventuelle gunstige tegn emitting vibrasjoner flaks. De hjelper til å aktivere de ulike aspekter av menneskers liv og aktivitet: berømmelse, rikdom, helse, kjærlighet, familie, friske barn og så videre. De skal også beskytte folk fra de negative effektene bidra til å skape og opprettholde harmoni rundt.
 Det bør være oppmerksom på at muligheten for en karakter avhenger ikke bare av sin form, men også på innholdet generert som et svært reelle fysiske "fyllstoff" og energien i våre sinn, til ideen om at han har investert menneskeheten. Alt dette vil bli diskutert videre

 Feng Shui Symboler og deres betydning


 Grunnlaget for Feng Shui er en del av kinesisk medisin, er læren om løpet av qi energi, balansere yin-yang prinsipper for riktig samspill av de fem elementene og mer. Masters of gamle kinesiske læren tror at de fleste velferds hjem og dets eiere er direkte avhengig av riktig enhet og boliger. Deretter gunstig energi qi vil bevege seg fritt uten zastoyuyuchys. Dette betyr at runden vil være harmoni, komfort og varme.
 Qi henhold til kinesisk - en universell livskraft til stede i alle levende ting. Det skjer der det er noe vakkert, og ideelt sett bør spre Rental svingete som en liten, rolig aktuelle bekker. Dette er imidlertid sjelden. På fordelingen av energi er påvirket av mange faktorer: fordeling av rom, mengde av møbler, farge, stil og så videre D. Alle de virker på atmosfæren i huset, og det påvirker trivsel for de som bor der..
 I Feng Shui, finnes det måter å korrigere og overvinne de negative strømforhold. Med upretensiøs betyr at du kan justere flyten av qi og gitt naturlige innstillinger. Slik justering fungerer som en slags energi magneter og gir liv til området hvor energien ikke kommer i det hele tatt, eller er i små mengder.
 Klassisk Feng Shui for harmonisering av Housing anbefaler Bells "Music Wind," typer suspensjon i tradisjonell kinesisk stil, mynter og mer.
 Og hva om det indre av ditt hjem eller kontor langt øst?
 Det er fullt mulig, å kjenne reglene og lovene i Feng Shui og ta dem som et aksiom, bruker nærmere deg å like Gode kilder til energi. For eksempel de samme tegnene.
 Du må først bestemme: hvilke elementer av feng shui, farger, bilder og skjemaer du trenger for å velge dem til å bidra til å nå målet?
 For eksempel, for et bestemt formål du trenger for å øke mental og fysisk energi. Dette vil innvende at representerer elementet of Fire, rød eller oransje. Det kan være et vakkert lys lysestake dekorert med fargerike blanke glassperler. De bidrar til å skape den rette atmosfæren, bygge dine relasjoner med andre mennesker.
 Forbedre din sjarm og få pålitelige partnere vil bell: Metal - Metal element; Keramisk - Earth.
 For å gjennomføre vellykkede forhandlinger vil hjelpe krystallene vask og bidra til en gunstig tur.
 Som for skjemaet, deretter få tillit i seg selv og fremtiden vil hjelpe artikler og pynt
 kvadrat. De tilhører jordelement.
 Runde gjenstander (metall element) vil tillate deg å konsentrere seg om å løse viktige problemer.
 Elementer eller tilbehør bølgete (vann element) forverre din dømmekraft, noe som utvilsomt vil være til nytte og forretningsmøter og romantiske stevnemøter.
 Ordet "amulett" kommer fra det latinske «amuletum», som betyr "et objekt som beskytter deg fra trøbbel." Ordet "maskot" kommer fra det greske "tele" og betyr "helliggjøre".
 I motsetning amuletten, som selv har magiske egenskaper, må du lade maskot. Og det bør være den som har gjort. Hvis amuletter brukes hovedsakelig til generelle formål: å tiltrekke hell, penger, kjærlighet eller å bli kvitt noe - noe negativt, maskotene - for å løse et bestemt problem.
 Den lette og lette i kommunikasjon vil gi deg skinnende objekter, sølv, gull, kobber eller reflekterer lys (metall element). Det kan bli satt på smykker.
 Emner av tre styrke din fleksibilitet, er det enkelt å stille inn på den nye endringen.
 En viktig forutsetning at feng shui mestere bedt om å vurdere når du gjør ditt produkt - det farge.
 Blå eller svart (vann element) vil øke din utholdenhet og ytelse, rolige og direkte tanker om sporet.
 Kreative ideer våken grønt (element treet).
 Nødvendige elementer bør plasseres på ba-gua sektor som trenger insentiver.  
Tegn og festivaler i oktober

 1 oktober oppsamlet og tørket nyper.
 3 oktober nordavind - kalde; sør - til varme; Western - opp oppspytt, regn; øst - til den klare himmelen.
 Hvis varmen og flyr web - til god snøfall og treg.
 4 oktober : Været denne dagen, vil dette være ytterligere fire uker.
 5 oktober hvis de bjørkeblader ikke har vanære, ligger snøen sent.
 6 oktober bakt nalyvushky, slo poteter, egg og prysmachuvaly melk strømmet på rug kake, og kantene litt kake innpakket.
 8 oktober nordavind - på en kald vinter sør - til varme, western - til snøen, sør - til solen.
 Når den første snøen faller - vinter satt til 21. november.
 Hvis været er bra - det vil vare i tre uker.
 9 oktober snø - vinter vil begynne 21. november.
 10 oktober dagen Savvaty Pchelnyka, ble behandlet med honning kjeks.
 13 oktober snø - til neskoroy vinter.
 14 oktober - St. Mary.
 Nordavind - på en kald vinter sør - til varme, western - til snøen, endring til det skiftende vinteren.
 Om beskyttelse for middag høst ettermiddag - vinter.
 Hvis beskyttelse av snøen faller, og Dmitriev dag (8 November) være snø, men hvis snøen ikke er, så den dagen av St. Catherine (desember 7) snø ikke faller.
 Når den første snøen faller til Veil, er vinteren kommer snart.
 Hva er været for dekning, og denne vinteren vil være.
 Hvis fyren om beskyttelse av omsorg for jenta, så han bør være hennes forlovede.
 15 oktober - Cyprian og Ustynya anses beskyttere mot onde krefter.
 På denne dagen, kraftig regn og iskald vind - den kalde vinteren.
 16 oktober resitere spell av det onde øyet.
 17 oktober - Tror at i denne dag skogen ser og hører på feltet.
 Ifølge mange tror, ​​kan denne dagen ikke gå inn i skogen, hvor hylende vind raseri og nisser.
 19 oktober vind - kjøling.
 20 oktober snø, og trærne har ikke falt blader - snø raskt smeltet.
 23 oktober horn måned ser nord - være rask vinter, og snøen vil falle på tørt; sør - snart vinter vil ikke vente.
 24 oktober November - det vanskelige året.
 Hvis snø i morgen - til kald vinter.
 25 oktober lyssterke stjerner - den kalde, kjedelig - å tine, sterke blinkende stjerner - snø.
 26 oktober - Bath Day i badekaret var forskjellige urter og feiekoster, og drev dem fra sykdom pasienter.
 27 oktober verftet våt - til denne vinteren måned igjen. Paraskeva, hvis minne feires denne dagen - assistent Beskytte kvinner og husarbeid.
 29 oktober festdag av St. Longinus spesielt flittig ba for helbredelse av øyesykdommer.
 31 oktoberMinne St Luke, Skytshelgen ikonografi, sa: "enhver harde ferdigheter", "Hva er sjelen, til hendene vil bli lagt til."  
Яндекс.Метрика