Alexander. Feng Shui av Alexander

 Alexander - vedlikehold godkjenning.
 Har noen navn har et bestemt sett av tilsvarende energier. Din imponert dualiteten betingelse: lettsindighet og sårbarhet fantastisk kombinasjon av fleksibilitet og utholdenhet. Hvis en av den indre sirkelen viser den minste uærlighet, risikerer han å miste all din plassering.
 Konsonanser med orientalsk navn Sango ", som betyr" korall "avslører eleganse, mystikk oppnådd din fortjeneste natur -. Som søker ensomhet, tørste store kontakter med verden det medfødt følsomhet og innsikt som kreves for å forstå hva som er for deg rektor, og uten noe som du kan rolig nok.  
Tegn og festivaler i november

 1 november kulde og snø - våren er sen og kald når den tine - vinteren og våren vil være varm.
 2 november kvass kål.
 4 november - Vår Frue av Kazan. På denne dagen, prøvde et bryllup, fordi de trodde at konkludert i Kazan ekteskap vil være lykkelig.
 5 november Snø forutsier at i to uker vil begynne en real vinter.
 7 november Snø - før sent på våren, fremveksten av mygg - til milde vintre.
 8 november snø - snø i påsken. Tine - å varme vinteren og våren.
 9 november - Den såkalte løfte om å Paraskeva. Natt til 9 november 10 ga hun løfte om en dyp stillhet og utføre kjerne av hardt arbeid. For denne St. Paraskeva bedt om å utføre lengtet eller sende omsorg nær.
 10 november - Paraskeva, skytshelgen for kvinner. De sa at hvis Paraskeva ler mye, mye skal gråte i alderdommen.
 12. november dag-Zynoviy synychnyka på hytta fly fugler. De sa: "Pohoduy puppene vinter, vil våren huske deg." Hvis det Tit flokker nær boliger - snart kommer kulden.
 13. november dag Andrew, spesielt flittig be ham en god ektemann.
 14 november Nahum Hramotnyka dag, begynte å lære barn å lese.
 21 november morgen frost - til lang snø, tåke når dagen begynner - å tine.
 November 2223 tåke - å tine, frost på trærne - for frost.
 November 2425 varm dag - til varm vinterkulda - den kalde vinteren, regn eller snø - til ottepelyam 4 desember.
 29 november sterk vind og kulde - til midten av desember snøstormer.
 30 november - Overgangen fra høst til vinter, tidlig frostsikker  
Avgjørelsen av familieproblemer gjennom Feng Shui

 Barnet sårt å lære. Hva gjør jeg?


 Hvis barnet ditt er motvillige til å lære og prøver å "flykte" fra lekser til middagsbordet, betyr dette at et barn er sannsynligvis noe galt: det er et skrivebord, betyr det ikke forårsake stress? Barn sitter ved et bord med ryggen til døren? Flytte bordet slik at barnet fra setet sitt og så dører og vinduer. Du vil finne at læring går lettere. Det stimulerer mental energi og groundsel (Senecio cruentus, hybrider), som er veldig dekorative blomster.
 Arbeid på energi "over" mellom vinduet og døra er i barnets angst. Noen ganger barn i dette tilfellet ubevisst forstyrre den raske Qi i en bunke med aviser, leker spredt eller sportsklær. Barn kjenner mange måter å svekke Qi.
 Flytt bordet - bedre å gjøre det med barnet ditt - i et rolig sted. Hvis ikke, legg mellom døren og et stort skrivebord sparmannyyu (Sparmannia africana). Anlegget vil svekke kontinuerlig energi, og barnet ditt vil roe og fokusert arbeid.

 Child "regel" i huset. Hva gjør jeg?


 Dersom barnehagen dør er alltid åpen, og rommet eller i midten eller i begynnelsen av leiligheter, som betyr at det er sannsynlig at hele familien din "dreier" rundt barnet, har ditt avkom en stor innvirkning på livene
 Det hevet andre viktige områder som relasjoner med andre. Slappe av litt fra barnet, som er å sette noe vakkert produkt eller plante på et iøynefallende sted i hallen. Lukke døren til barnehagen. Lag kontrast energi, øke arealet Bagua Familie tilsvar sterk belysning. Dersom grunnlag av situasjonen er andre områder i livet, vil det hjelpe plantene og tilbehør i sonen Bagua.

 Livet rastløs. Hva gjør jeg?


 Hvis du kommer hjem, slippe deg din første titt ned trappen, så din sjel du rastløs. Du er hjemme, men faktisk ikke helt, v Slik Må fortsatt overvinne en viktig barriere -.. Trinn. Hvis de holder opp den ekstra innsatsen som trengs hvis ned - det er ikke så vanskelig, men krever fortsatt spenning. Ideelt sett bør stigen skal plantes. Der tilstrekkelig plass og god belysning, sette ned trappa og sterke sunne planter i potter. De bringe fred og stabilitet og øke flyten av Qi i dette følsomme området mellom etasjene.
 Hvis plassen er begrenset, bruker ampelnye typer hengende kurver og potter. For å plante høye rekkverk anbefalte planter som Philodendron klatring (Philodendron skanne - hi). God belysning skaper en innbydende, avslappet atmosfære, som er spesielt viktig for spiraltrapp med vortex energi.

 Avslapping gir deg en hard tid?


 Arbeidssted eller tjenesten er rundt hjørnet fra huset ditt? I dette tilfellet er det ikke rart du er svært mye, selv ved slutten av uken. Sjekk hjemme betyr ikke at du automatisk avslapping og hvile: du nå og da urovekkende, utfordrende å jobbe, og du vet at du ikke kan gi opp, fordi arbeidet - spesielt! Dine tanker er alltid opptatt med å jobbe selv på fritiden, så du trenger ikke ha en god hvile. Du kan hjelpe følgende hendelser.
 • stue dørene bør lukkes hvis mulig.
 • Arbeidsdagen bør være strengt regulert i tid, for ikke å gi arbeid fritiden.
 • Når du utstyre din arbeidsplass Target på sin fritid med malerier og bilder tatt på ferie og hyggelige aromaer og musikk.
 • Desktop daglig rent av all unødvendig å sikre fri flyt av energi. Selv en liten overflate av bordet - en Bagua.
 • Tabellen skal alltid være noe blomstringen, planter, blomsterbukett, Feng Shui bolle med flytende blomster. Ideelt sett, selvfølgelig, potteplante som legger livlighet arbeid.
 • Belysning bør være optimalt å bringe trivsel.
 • Rommet bør alltid holdes ren, noe som fremmer klarhet i tanke og lettere å arbeide.
 • Hvis skrivebordet er i spisestuen, stue eller soverom, bør du helt klart skille arbeidsområdet fra spisebordet, ottomaner eller seng. For eksempel, en utmerket teppe begrenser "øy" av.
 Du kan skille arbeidsstasjon rack for bøker eller skjerm. En eller to potteplanter høyre og venstre vil skape en "pass" i stuen.

 Du er sjelden hjemme?


 Hvis du kommer hjem, ser døren ut av vinduet eller døren til gaten, din oppmerksomhet og flyten av Qi energi går tapt forgjeves.
 Dette betyr at selv om du og komme hjem, tankene du er på et annet sted. Kanskje du sjelden tilbringer tid hjemme, og livet ditt er fullt av bevegelse og forandring. Du trenger litt mer fred og komfort. Assistanse vil gi sterke planter som har en forsinkelse i din mening, er rettet ut av huset. Musikk Wind, mobilitet eller iriserende krystall forsiktig bidra til å forsinke for fort flyt av energi og fordele det jevnt.

 Ofte er det krangling på middagsbordet. Hva gjør jeg?


 De mest utsøkte retter kan bli bortskjemt dårlig humør ved bordet. Fordi atmosfæren under lunsj for å være vennlig og hyggelig. I spisestuen trenger ikke dystert bilde, store møbler, antikviteter, radio, slått på full guffe. Skape en koselig atmosfære, noe som bidrar buketter av friske blomster.
 • Det er viktig harmonisk form av bordet, den beste runde, rektangulære, firkantet, oval eller åttekantet. Uregelmessig form, slik som trekantet og tabeller
 med skråstilte kanter kan føre til krangler og uenigheter.
 • Unngå problemer hjelp: dekorative duk, bolle med blomster, en skål med frukt eller en blomsterbukett.
 • Glide bord har en ulempe: flyet bordet er en groove i krysset mellom de to halvdelene. Han deler usynlig sitter ved bordet.
 For å overvinne denne situasjonen kan postelyvshy duk på bordet eller å sette på linjen som skiller fin runde gjenstand som en bolle eller vase. Det vil være en slags bro mellom de to halvdelene av tabellen.
 • Glass bord, ifølge Feng Shui er ustabil fordi optisk de ikke støtter noen mennesker eller som om flytende i luft "retter. Derfor er de ikke anbefalt for ferie fester. Men i dette tilfellet vil duk, tabell gi stabilitet.  
Tegn og ritualer er forbundet med fødsel og graviditet

 Graviditet


 En gravid kvinne blant folk hatt mer oppmerksomhet: det frigjort, hvis mulig, hardt arbeid og prøver å møte sine behov i mat og drikke, var svikt i hennes ønsker betraktet som en synd. Det ble antatt at det kan bringe lykke: det lett behandlet epler, fordi hvis du spiser frukten av en gravid unge epletrær, brakte den første innhøstingen, eple hele sitt liv vil bære frukter i overflod.
 Gravid nadilyalasya evne til å smitte andre, så det bør ikke gå til andres familie, og hvis det gjorde det, ble det bare ved hjelp av spesielle forholdsregler. Det kunne ikke bli invitert Kuma - anses ved å bli gudmor, ville hennes gudsønn ikke leve.
 Tegn og oppførsel for gravide
 • gutt, hvis det siste barnet i familien håret slutter ikke med musefletter hals; når faren til den forventede barnet på veien finner pisk; når noen fra en familie av veving vybihshy stang, se først en mann; hvor et barn sitter ved bordet ved å velge fra nedbrutt før ham noen ting tilknytning menn, ikke kvinner, som for eksempel tube skjerf i stedet.
 • En gravid bør ikke også kysse ved avskjed avdøde og følge ham til kirkegården.
 • En gravid kvinne i alle fall ikke kunne jobbe på religiøse høytider - et brudd på forbudet gravid kvinne ble antatt å uunngåelig hatt en innvirkning på babyen.

 Fødsel


 Og en gravid kvinne, og kvinnen hadde nettopp født ble ansett urent, så det var enda i vinter for å føde borte fra hjemmet - i badekaret, låve, skur (ofte i badekaret, som protoplyuvaly). Men fra en fødende kvinne kaster ennå, razreshyvshys av byrden var i badekaret og hun ofte druknet henne hvis hun var ingen hjelp. Gjort på en annen måte: ved tidspunktet for fødselen var alt hjemmelaget, fra fødselen var bare en mann-jordmor og bestemor, som forsøkte å lette hennes lidelse.
 Uten obstetrikk bestemor (som det kalles, puporezky, pupovyaznytsы, puporeznytsы) fikk utlevert ingen bondefamilie. Vanligvis hun levde eller tilbrakt mesteparten av dagen i barsel i tre dager, hun badet travail og barn (jordmor måtte forlate etter bare tre bad) matet ulike decoctions av urter, falt stygg postpartum mage, baby zahovoryuvala levetid. Men hennes hovedoppgave var å se til at ingen bortskjemt barn eller en fødende kvinne, som et barn til dåp, og med ham og hans mor ble ansett beskyttet fra skade. Derfor jordmor var med fødselen og barnet i badekaret (plassering, utsikt mot bønder, svært urent) ikke bort fra dem da de ble besøkt av utenfor. Hvis det ikke var en eneste voksne kvinner, med unntak for mødre, spilte hun rollen som elskerinne så lenge en fødende kvinne kan arbeide seg. Dersom barnet ble født rolig, smertefulle, obstetrikk hans bestemor kunne døpe. For dette hellige vannet fortynnes med rent vann, hun vannet barnet tre ganger med ordene: "I fars navn, i Sønnens navn, i navnet til den Hellige Ånd. Amen "- og leverte en baby navn. Hvis barnet forble i live dovershuvav rite prest uten demping og beklaget navn som ga jordmor. Obstetrikk kvinne kunne avslå en anmodning om å komme til mødre: hun nektet ble sett på som en utilgivelig synd, noe som kan resultere i en umiddelbar straff. 
 Når en fødende kvinne heller gjenopprette og bestemor finner det mulig å gå var ren og alle tilstede tok noen del i barsel. Tente lys før ikonene ba, vasket deretter vann, som satte humle, havre og egg, selv vasket babyen. Når du vasker mødre bestemor noen ganger fortalte henne: "Hvor lett hop og sterk som helst, og du det samme; som hele egg, og du bedre; havre som hvit, så hvit og dere alle! "Når Baba jordmor søte barn, deretter snakket:" Grow med avrundet høyden og tykkelsen av ovnen! "Denne seremonien er ofte referert til erodere hånd, vanligvis vann, som er lagt til annen betydning noen elementer har vannes tre ganger og kvinnen i armene og spurte hverandre gjensidig beklager bestemor skjenket gave (typisk såpe og et håndkle, noen ganger penger). Da jordmor kunne gå ta det neste barnet. Jordmødre kom hjem igjen mødre dagen før den førtiende dagen etter fødselen, hun hadde podpoyasat hans mor og minne om behovet rensing bønn. Beltet, som hun povyazыvala barn ble sett på både som en magisk amulett mot onde krefter, og som et tegn på lang levetid og helse. Jordmor fortsatte å si: "Hvor lang ledning, slik at du kan leve; som hvit ledning - så til deg, se hagen, og sorg vil ikke skje ". Belte symbolsk deler kroppen i to halvdeler - det jordiske og himmelske, skitne og rene - og fungerer som en beskyttelse mot onde krefter. Det ble antatt at et barn kan dø neopoyasannыy. Moderne skikk bind i løpet av teppe der innpakket nyfødt, rosa eller blått bånd går fra tollen kongelig Romanov-dynastiet, født storhertug tildelt Order of St. Andrew (blått bånd award) og Grand Duchess - Order of St. Catherine (rød award bånd). 
 På den førtiende dag mor til en nyfødt, reglene for kirken, var en del av kirken, har lyttet rensing bønn og baby votserkovlyalsya som er innført i et fellesskap av troende.

 Tegn og skikker Gravide
 • Det faktum at verden er i ferd med å dukke opp barnet, bør ingen vet: fødsel er det vanskeligere, jo mer folk vet om dem.
 • I mammaklær og hennes mann bør ikke ha noen knop, så levering vil være lett. Huset må låse opp alle låser og åpne alle dører og skuffer untwist spytte.
 • Den vannbad jordmor forberedt fra leksjoner - en av de mektigste hjelp av folk magi. Vann som brukes til dette formålet må Rivers, øyenstikker gikk spesielt etter den med en ren bøtte og det alltid zacherpuvaly nedstrøms. Retur fra elven til bad og etablere Jesu bønn jordmor dyppet i en bøtte og din høyre hånd, øste opp en håndfull av vann der, senket hånden for en tilberedt albue kapasitet, hvisket: "Som vannet ikke blir værende på albuen, så i Guds tjener (kalt ' i) ingen leksjoner, ingen awardees ikke holde! "Dette førte til ni på grunn av innvendinger - ikke én, ikke to, ikke tre, etc.. d. Så jeg tok en albue til vannet tre ganger. Ta bønnen til bestemor ble senket ned i vann tre oppvarmede steiner Uholka. Deretter en håndfull av hans høyre hånd over venstre albue Lila vannet tre ganger i langt stein varmeapparat, deretter tre ganger på døren braketten holder kapasitet slik at sølt vann igjen strømmet inn i henne,. Denne øyenstikker hver gang prykazuvala "Hvordan til rock (eller klipp) holder ikke vann, så for Guds tjener (navn) ingen leksjoner, ingen pryzorы ikke holde! "Etter det ble vann ansett så mye zahovorennoy at ingen trollmann ikke kan ødelegge sin helbredende kraft. Da bestemor sette travail mot øst - hvis bare det kunne være, eller plantet på dørstokken og bad tre ganger sprutet i ansiktet hennes skrevet i nahovorennoy munn vann, og sa: "Som vannet ikke blir værende på ansiktet ditt, så å Rabbi Gud (kalt ' i) ingen leksjoner, ingen pryzorы ikke holde! "Tut med TSI gjenværende vann parturients ned, øyenstikker samle vann når det faller fra hodet til høyre og en håndfull sprutet det på komfyren ut fra under hans venstre fot. 
 • For lys levering kvinne bør gå rundt bordet tre ganger, hjørnene som helles salt hauger. Det bør spise mer korn fra hver av dem og sa: «Du, salt, hellig; du, salt, salt; du, salt, sterk; rozstupysya, salt, la meg plager at under dyrebein i svart blod; kolotya glede alle slags sykdom og i vanskelig tid, og jeg er den tjener (navn) Gud be skjød laskayusya snart fra deg dozhydayusya barn. "
 • For å lette levering, bør tenne en lidenskapelig hjem eller Chetvergova (hentet fra kirken på langfredag ​​eller skjærtorsdag), eller bryllup stearinlys.  
Яндекс.Метрика