13th bryllupsdagen heter Lace bryllup eller likører.
 Tretten-års jubileum, er paret ikke symboliserte "uheldig nummer tretten." Selv om siden antikken i Russland mente at '13 bryllupsdag - et liv overgangsektefeller, fordi på dette tidspunktet å starte en krangel, denne gangen kaster demoner eple av splid i familien. Det antas at i løpet av denne perioden, og testet styrken av familien. I denne forbindelse, den trettende jubileum kalt "blonder" eller solid og vevet som blonder. Men blonder er ikke bare holdbart og vevet, men også delikat og tynn, så navnet "blonder Anniversary" indikerer at det er nødvendig å sette pris på familie og håndtere familieforhold nøye, som om det var tynt snøre.
'13 Dag av bryllupet - som bryllup? Blonder (Landysheva) bryllup bryllupsdag '13

 '13 Dag av bryllupet - som bryllup?


 God symbol tretten års jubileum også vurdert hvite og delikate blomster liljer, som vakker og ren som kjærlighet og lojalitet.
 Blonder bryllupsdag er vanligvis feires ikke bare i rolig familie sirkel, men en sirkel av nære venner og slektninger. I huset skaper en atmosfære av mystikk og hemmelighold, duk dekorert med blonder. I noen land, på den trettende årsdagen kone mann skjenket hjemmelaget blonder sommerfugl som ble produksjon det samme. Det antas at denne sommerfuglen blonder tiltrekker og holder mannen i huset. Dermed vil en kvinne som prøver å få henne til familien sterkere i denne svært farlig bryllupsdag.

 Hva du skal gi den 13. årsdagen for å leve sammen?


 I Russland denne bryllupsdag feiret som ga ulike produkter, som huset blonder duer, som symboliserer fred og renhet og hvite svaner som symboliserer ømhet, kjærlighet og uselvisk hengivenhet til hverandre.
 Menn blir ofte presentert som en gave til sin kone "blonder bryllup" vakker og delikat blonder undertøy nattkjole. Gjestene kan gi par sengetøy som otorocheno kniplinger og blonder servietter, bordduk blonder og enkle, tynne delikate ullprodukter.
 På grunn av det faktum at tretten års bryllupsdag og tinkturer er også kalt bryllupet, kan gjestene gi par blomster - lilje - hvit, ren, vakker og delikat som pronesena etter så mange år med kjærlighet. Den perfekte gave til paret å være uvanlige gaver som symboliserer tretten familielivet, som er veldig mye i spesialforretninger. Disse gavene er ikke bare å være en hyggelig overraskelse for vertinne, men også bidra til å dekorere huset og bringe elementer av glede og lykke.
 Nå vet du at bryllupet feires 13 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
'13 Dag av bryllupet - som bryllup? Blonder (Landysheva) bryllup bryllupsdag '13
. Neste jubileum - bryllup agat.
 18. årsdagen for felles ekteskap - turkis bryllup. Så mange år levd sammen - hvert par er godt å huske det. Det virker som siden bryllupet tiden gikk fort, men til enhver tid du elsker hverandre, omsorg, vurderes det faktum at du har. Du forstår hverandre som de kunne støtte, har vært sammen i tykt og tynt. I de fleste familier, bryllupsdagen forbundet med lovlig alder av sitt første barn. Det har lenge vært antatt at familielivet etter turkis bryllup er bare begynnelsen, og et nytt lys er tent, søvnløse netter og bekymringer, barn har vokst.
18 år siden den dagen av bryllupet - hva bryllup? Turkis bryllup - bryllupsdag '18

 18 år siden den dagen av bryllupet - hva bryllup?


 Mange par feirer ikke atten års ekteskap, ikke anser det som viktig nok, og passerte denne datoen. Selv den gamle troen lenge ment at turkis bringer et vell bygning, men i dette tilfellet hindrer det tap av det som er. Turkis bryllup - jubileum, noe som innebærer par som ønsker å fortsette å elske og ha omsorg for hverandre som før. I en familie ferie kan du øke din kone gave av smykker med turkis.

 Gaver til turkis bryllup


 Tradisjonelt gave bør minne og kombinert med navnet på ferie. I dag, med et utvalg av produkter fra turkis bør ikke ha noen problemer, som for eksempel smykker i smykker butikker nok. Mange profesjonelle gullsmeder lage armbånd, øredobber og brosjer med denne utsøkte stein. Turkis har et stort utvalg av nyanser, fra blek grønn til lys blå, slik at du kan tilpasse produktet til å smake. I alle fall bør gaven være vakker og elegant, denne gaven som et symbol på lojalitet og kjærlighet.
 Gjester er invitert til feiringen, kan det fremstå med forskjellig interiør med turkise tilbehør, figurer. Stone har en fantastisk funksjon som gjør at du kan passe inn i alle rom, uansett - hvis det er techno, country eller kunst dekor.
 Det har lenge vært noen hemmelighet at turkis bringer familien suksess, lykke og rikdom. Selv i oldtiden talismaner av slike steiner var ganske populære. La huset ditt vil alltid være til stede harmoni, fred og lykke.
 Også viktig for å gi ikke bare dekorasjon av denne steinen, men søtsaker og blomster. Ha en flott og fantastisk bukett skal være tegnet av stor kjærlighet til din kone.
 Dette jubileet vil for alltid forbli i minnet, gleder, gleder med familie og venner, etter denne datoen må noteres. Kjærlighet og bekymring omgir din sjelefrende, fordi selv foran mange vakre dager og år med elskede (elsket).
 Nå vet du at bryllupet feiret 18 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
18 år siden den dagen av bryllupet - hva bryllup? Turkis bryllup - bryllupsdag '18
. Neste jubileum - Porselen bryllup.
 Siden bryllupet til to elskere passert 14 år - agat bryllup! Dette navnet er veldig symbolsk, fordi agat - en stein vdyvyvshys mønstre der du kan se fantastisk natur og bilder. Etter 14 års ekteskap, paret syntes å vite alt om hverandre, men faktum er at i løpet av denne perioden begynner de å lære hverandre igjen, oppdage nye kvaliteter tidligere usynlige side av naturen.
14 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Agate bryllup bryllupsdag '14

 14 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup?


 Ekteskap, som har eksistert i 14 år, kan vi trygt kalle "agat bryllup." Folket trodde at agat - en stein på lang levetid, helse, vitalitet, og han er ansvarlig for slike menneskelige kvaliteter som vennlighet, ro, trygghet i seg selv og sine evner. Fjorten år ekteskap er ikke redd for noen test - er en sterk og varig union. Agate kommer i forskjellige farger, former og størrelser, er ingen stein annerledes, som i ekteskapet mann og kone ikke liker hverandre.
 Det antas at agat beskytter sin eier fra problemer. Følgelig prosuschestvovavshemu unionen så lenge, problemer også ikke truet. 14 - agat bryllup, så det har ikke noe sted krangler og skandaler. Agate hjelper mann og kone å se på verden tryggere, myker karakter av en person som hjelper par å bli snillere, omsorg for hverandre. Agate anses å være maskot av utmerket helse og lang levetid.
 Det er trygt å si at ekteskapet er ikke fjorten forferdelige vanskeligheter og prøvelser. I løpet av denne perioden, foreningen belastet agat sterk positiv energi. På denne tiden, en mulig ny bryllupsreise par som følelsen igjen blusse opp og bli sterkere. Det antas at barn født i det fjortende år, er den mest kapable og talentfull.
 På dagen for brudeparet agat bør se sammen i mønster på overflaten av agat. Hvis både ser det samme bildet, noe som betyr at paret nådd en full forståelse fått muligheten til å oppfatte tanker antar stemningen av hverandre. Hvis steinen finne både pryvydivsya blomst - et tegn på gode nyheter i nær fremtid. Hvis mønsteret er mer som en vei - paret snart ta turen. I tilfelle hvor både se noen insekt - bryllups vil vare.
 I ahatovuyu bryllupsgave til sin kone anses gode agat perler. Min mann vil bli glade for å motta en gave fra agat mansjettknapper.
 I verden er det mange tradisjoner knyttet agat bryllup, men i alle fall denne ferie bringe glede til paret og deres familier.
 Nå vet du at bryllupet feiret 14 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
14 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Agate bryllup bryllupsdag '14
. Neste Anniversary - Crystal bryllup.
 Porselen brudeparet ringte to tiår av livet.
 Mystery ekte kinesisk porselen er ikke offentliggjort ennå, slik at par som har levd sammen i tjue år, skal være glad for at deres forening varer så lenge og lykkelig, men bør ikke glemme at håndtaket relasjoner trenger omsorg. Også må du verdsetter dem som porselen, og husk at lykke - det er svært skjør ting, og det er i hendene på ektefeller og avhengig bare på dem.
20-årsdagen for bryllupet - hva bryllup? Porselen bryllup - bryllupsdag '20

 Hoved tradisjon tjue års jubileum, er porselen bryllup en spesiell bordsetting. På festbord må porselen, og bedre til personer med porselen var nye. Det er best å behandle gjestene ble servert i den nye porselensskål, noe som betyr at den gamle sett ingenting igjen, alle problemer er borte, og livet begynner igjen - fin og lykkelig. Tradisjonelt, og hva som bør være på bordet orientalske retter: japansk eller kinesisk, som Kina kom fra øst.

 20-årsdagen for bryllupet - hva bryllup?


 Eldgammel tradisjon var at gjestene på festen selv skulpturert leire ulike suvenirer, som deretter ga paret etter tjue år jubileum. Men nå er det anses å være ufullkommen, som ulike suvenirer av leire kan kjøpes på hvilken som helst butikk som selger suvenirer og gaver. Derfor gjester i advance kjøpe gaver som symboliserer porselen brudeparet og varigheten av forholdet.
 Gaver fra porselen for å være sikker. Du kan gi porselen servise - sett for te eller flere kopper kaffe. Ulike vaser, statuer og en nydelig vertinne vil sette pris på elementer og vil tjene til å dekorere huset. Selv vertinne kan gi en porselensdukke, fordi de er så vakkert og nydelig. Men på grunn av det faktum at utvalget av porselen er ikke så stor, kan du gi andre nyttige husholdningsartikler. For eksempel, ville være en flott gave av orientalske fag, for eksempel kimono eller japansk rock garden.
 Ofte, paret som bodde sammen i tyve år, blir barna vokst. Derfor kan vi gi en uvanlig gave, for eksempel en ballong tur, ridning eller en tur til fjerne land eller cruise på sjøen. Joint Recreation stor hjelp for par i en romantisk atmosfære å huske sin ungdom og hvordan deres forhold begynte å glemme minst for en tid alle problemer og bekymringer og lev deg inn i avslapning og lykke.
 Nå vet du at bryllupet feiret 20 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
20-årsdagen for bryllupet - hva bryllup? Porselen bryllup - bryllupsdag '20
. Neste Anniversary - Silver Wedding.
Яндекс.Метрика