Etter den andre bryllupsdagen (papir) kommer tredje. Den tredje bryllupsdag, er familien samlet, men forholdet er fortsatt endres. De er ennå ikke monolitt som metall, men ikke bryte så lett som papir, noe som betyr at det er på tide å feire den tredje årsdagen for ekteskapet - Leather bryllup.

 3 år bryllup - hva bryllup?


 Lær - en vesentlig interesse i alle sanser: han kan være frekk og stygg, hvis det ikke bryr seg, kan være myk og mild, være lyse. Huden kan være av hvilken som helst form og farge, alt avhengig av ditt ønske. Så forholdet mellom tre årene blitt sterkere, og deres skjebne er avhengig av hvilken farge vil slå inn i familielivet. På slutten av bryllupet, lær - er 3 år fra datoen for ekteskap, er det viktig "også" sine følelser til å skinne, for ikke å miste den gnisten, der begynte gift livet.
3 år bryllup - hva bryllup? Lær bryllup - bryllup 3 år

 3 år i ekteskap - et ekteskap lær, veldig vanskelig periode i livet til paret. Eksperter sier ofte at fra grensen avhengig av fremtidige relasjoner, er det viktig å kjærtegne dem og gi næring, omsorg for hverandre så nøye som kreves for å sin skytshelgen for denne perioden av familielivet - huden. Det er lær gaver til bryllupet bør gi i harmoni med dette materialet som et symbol på gode intensjoner og trivsel i ung familie.
 I Russland, har lenge hatt mange overtro og tradisjoner for å feire trohrichchya relasjoner. For eksempel, dagen før ferien, bør paret be hverandre om tilgivelse, betale all gjeld og kaste bat retter siden 3 år - lær bryllup periode og så vanskelig, og ingenting bør ytterligere komplisere situasjonen, og nadkolotaya retter og stikkende tale kunne skaden er en tynn "hud" av en ung familie.
 På denne dagen, det viktigste måltidet var rugbrød som et symbol på fruktbarhet og fremtid påfyll i familien. Mann og kone vidlamuvaly av slik underholdning stykke og spiste det foran gjestene ønsket alle velstand og overflod i huset. Kle den tredje årsdagen for dagen bør tilsvarende, men det betyr ikke at seremonien skal være kledd i skinn - bare velg en egen del eller tilbehør som et belte eller et skinn veske.
 Gaver koner lær bryllup dag å være spesielle. Du kan plukke opp et bra bilde i en skinntrekk, som vil være stolte av en ung familie eller et originalt maleri skapt av stempling på den behandlede huden. Men ikke nødvendigvis gaver til tre år fra datoen for bryllupet skal være lær - dette kan være ting som er forbundet med en hjemmekoselig følelse, for eksempel stearinlys, sett med sengetøy eller håndlaget bilderamme med en felles fotografi ektefeller. Etter å ha mottatt disse gavene, vil den unge huske bryllupet lær er ikke så vanskelig periode i deres familier, samt en herlig ferie, ytterligere bevis på styrken av deres forhold.
 Etter bryllupet, kommer lær tid til å feire linfrø.
 Det var over en tre bryllup. Til slutt, i familieforhold i det sjette år av å leve sammen er begynt å skli "metal" tone. Seks års jubileet for å leve sammen symboliserer jern. Ikke forgjeves gjorde i gamle dager med voluminøse jern potter som tåler noen varme og temperaturen i ovnen grua eller hjemme.
 Utrolig slitesterkt materiale - jern. Ifølge gamle tradisjoner av alle landlige kvinner i dette jubileet nachyschaly og nadrayvaly alle tilgjengelige i huset jern kokekar, gryter og panner. Sette på en gjennomgang av tilgjengelig chuhunky kunne konkludere evner ryddig husmor.
6 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Støpejern bryllup - bryllup 6 år

 6 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup?


 Støpejern bryllupsdagen, og dette er navnet, den første metall som er slutten av tiden vil gradvis slå inn sølv og i gull. Så vi må jobbe hardt og fortsette å smi metall. Her er det viktigste at en bunnsolid som jern, familier er lagt - chuhunky spark, streik mens metallet er fortsatt på.
 Brannen opphetet debatt og flammende lidenskaper, svart jern pereplavytsya en lettere og smelt metall. Det vil være mer fleksibel, elegant og enkel. Men det viktigste og avgjørende - det er ikke perezharyty så vær oppmerksom postupaytesya en meningsløs og unødvendige konflikter. I tillegg til den utrolige kvaliteter av jern har en tendens til å fylle en tom skjema. Så i løpet av årene skapt en modell av familierelasjoner vil blende ungt par, sikker og herde.

 Hva du skal gi i 6 års ekteskap?


 I jern bryllupsdag anbefalte stede jern kokekar. Hvis området er dårlig med støpejern og hard, kan du erstatte den med en teflonbelagt stekepanne. Ulike land feire dette jubileet på forskjellige måter. I Europa er det seks-års jubileum kalt søt godteri bryllup. Obligatoriske attributt gratulasjoner på denne dagen - godteri på pinner, søte, morsomme og lyse. Latvia - Ash: "Å, den søte fjellet aske! ". Bunch Rowan de gamle latviske tradisjoner holder rolig og beskytter huset fra sykdom og fiasko. Fordi unge mennesker gi hverandre de røde rogne grener.
 Men tilbake til våre panner! Om du går ned er dine slektninger eller venner med innbydende chuhunkamy og panner, gjerne åpne sine dører. Etter dyktige kokk familieforhold kan alltid bake dem en festlig kake, pannekaker eller lage grøt i potten. Hvis to av dere har fantastisk kokk grøt, og deretter fortsette å stille leve til neste jubileum - kobber bryllup. Først da ville den neste jubileum som ikke dekkes dermed kobber bassenget
 Etter bryllupet sinkmetall feiret en annen bryllup - sink (65 års ekteskap).
 Bryllup - en forbindelse av to kjærlige hjerter som er villige til å leve sammen lykkelig sammen. Holiday proshumyt raskt, og foran de nygifte en levetid med sine utfordrende hverdag og vanskeligheter. Hvert par er å leve på sin egen måte, overvinne noen måte å teste prytyrayuchys hverandre. Men den viktigste forutsetning av familielivet er oppriktighet og gjensidighet av følelser, alltid være i nærheten av riktig tidspunkt for å forlenge en hjelpende hånd. Jo mer vellykket og sterkere allianse, spesielt på grunn av par, jubileer, som bringer sin familie sammen ervervet erfaring, forståelse og samhold.
6, 5 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup? Sink bryllup - bryllupsdag 6, 5 år

 6, 5 år fra datoen for bryllupet - hva bryllup?


 Tradisjon bryllupsdag begynte å feire to hundre år siden, de var for det meste rike mennesker som hadde og midler og penger og hadde råd til å feire viktige datoer. Senere, tradisjonen med å feire jubileer plukket opp de andre lagene av befolkningen.
 Tilbake på 19-tallet og i pre-revolusjonær navn dukket runde bryllup datoer representerer de neste fasene av familielivet. I dag over hele verden en svært vanlig bryllup kalender, som også date hver har sitt eget navn og under navnet paret bestemte seg for å gi denne dagen presenterer. Sammen med jubileet seremonien dukket opp og bestemt folklore.
 Nå hver par vet hva som er planlagt neste årsdagen for sin familie, hva det betyr og hvilke gaver du trenger å kjøpe for å hilse på hverandre. Historie jubileer så rik at noen datoer har to eller flere titler. Den mest vanlige og kjente er tre års bryllupsdag som feirer hver absolutt levd opp til denne datoen, de par 25 år - sølv, 50 - gull 60 år - en diamant.
 Men det ukrainske folk oppleve feiringen og ikke er runde datoer. For eksempel oppstår en bryllupsfest sink da paret bodde sammen 6, 5 år. Dette er både et ungt par, men det tok mye tid i sivilstand. Navn av sink ekteskap er knyttet til det faktum at ekteskapet som belagt retter - fra tid til annen er det nødvendig å gi glans, ren og polert, og dette bør gjøre felles innsats.
 På festivalen inviterte mange venner, slektninger og bekjente i betydelige mengder, for alle å se hvor godt den unge familien bor, som de var i stand til å leve sammen lykkelig og god. Dato riktignok små, men ikke liten.
 Gaver til denne datoen blir presentert hovedsakelig galvanisert, forskjellige retter, figurer, galvaniserte, egnet selv bøtter, så lenge under tittelen var noe sink. Selv tsynkuyut kroppen noen biler. Young er en glede.
 Du kan enkelt se på bryllup kalender, lese, noe som betyr at du er interessert jubileum dato og bestemme riktig kjøp for deg en gave.
 Etter bryllupet feires sink kobber (ull) bryllup.  
 Etter perioden med å bli vant til hverandre og flere tester styrken i familiebånd, som preget det første tiåret av felles liv, flytter paret til et annet stadium av forholdet. Selvfølgelig, å leve sammen mer enn et dusin års ekteskap bare festet og bli vant til hverandre. I tillegg, i løpet av denne perioden ofte de allerede har minst to barn, og derfor kan vi snakke om en annen mektig faktor bindemiddel. Vanligvis på denne tiden familien har noen i fellesskap kjøpt eiendom, felles interesser eller knytte sitt arbeidsfelt, enten det er innholdet i ditt eget hjem, arbeid i hagen, bygge hus eller en liten familiebedrift.
11 år med bryllupsdagen - hva bryllup? Stål bryllup - bryllupsdag '11

 11 år med bryllupsdagen - hva bryllup?


 Kanskje det er utseendet på styrke familiebånd mellom mann og kone ble sett av folk som første årsdagen for det andre tiåret av familielivet heller symbolsk heter - stål. Listen bryllupsdag oppført som 11 år - Stål bryllup, og dette tyder på at på denne tiden hadde paret følelser gå smeltedigel tester transformyrovavshee festning av sitt forhold til chintz uforsiktighet i hellighet stål.
 Selvfølgelig kan stål skryte skjønnhet og adel av edle metaller, men fordelen er at det er sterk. Med gode påførings styrker kan det bli skinnende og se presentabel, og dermed familien trenger litt arbeid i denne perioden.
 Kanskje folk som har levd sammen i 11 år, har ikke den lidenskapen og fysisk tiltrekning iboende i de nygifte, men den endringen som har kommet full forståelse, forholdet dusj og foreninger i en enkelt sammenhengende team. Selv om, som nevnt av sexologer, snakke om forsvinningen av følelser og begjær er ikke verdt det. Bare lidenskap i dette tilfellet gir vanligvis måte å trøste de vanlige kjærtegn og fullt ut forstå de intime spørsmål hverandre.
 Feiret jubileum på 11 år, Stål bryllup, vanligvis nærmeste slektninger og betrodde venner. Tabellen skal ikke være tilfeldige mennesker, bare de som er villige til å dele gleden med hele mitt hjerte familieferie. Sørg for å ta en feiring av sine barn og også invitere gjester med barn. Barn representerer begynnelsen på en ny periode med familielivet som går inn det andre tiåret, og deres tilstedeværelse viser tydelig at kommer sammen på ett sted to generasjoner, og dermed få erfaring under eldre og eldre - oppdatert og rent.
 Tidlig om morgenen, for å feire den 11. årsdagen for familielivet, ble ankomst av gjester med gratulasjoner i antikken gjort for å utføre renselse felles mann og kone. Etter bading et par kledd i hvitt og alt tok gratulasjoner fra sine barn. Vanligvis kan barn sang sangen "Ode ekteskap" og tilbudt valget mellom å godta noen produkter som i henhold til tro gjorde det klart hvor sterk er denne foreningen.
 Gi denne dagen, selvfølgelig, noe best stål, men i alle fall ikke en "stikk-cutting" fordi dette er et dårlig tegn. Dette kan være en stålplate, verktøy stålelementer med ornamenter eller andre varer av dette metallet.
 Nå vet du at bryllupet feiret 11 års ekteskap, og du må gi dette jubileet
11 år med bryllupsdagen - hva bryllup? Stål bryllup - bryllupsdag '11
. Neste jubileum - Nickel (Porselen) bryllup.
Яндекс.Метрика