Duften av ferske bakevarer, grenseløs kjærlighet og varme for kommunikasjon - alt vi forbinder med sin bestemor. Hun av vår barndom bevoktet og brydde seg om oss. Svært ofte våre foreldre var opptatt at dager borte fra jobben, men denne gangen min bestemor var der for oss og alltid gode råd kan hjelpe i enhver situasjon.
 For de fleste av oss de mest behagelige barndomsminner knyttet til min bestemor, fordi hun alltid prøvde å behandle hennes barnebarn noe velsmakende. Selv vokste opp, vi fortsatt glede oss som barn, da kommer til å besøke sin kjære bestemor, hun plutselig ut av intet setter på bordet noen godbiter.
Gaver til sin kjære bestemor bursdag?

 Bestemor vi elsker også for det faktum at hun aldri straffe oss og er alltid prøver å skjule all vår lille prank. Hun var alltid på vår side. Etter å ringe min bestemor - akkurat som sine barnebarn. Mens foreldrene bør også utdanne oss, og ingen straff er svært vanskelig å gjøre.
 Av denne grunn, vi som barn noen ganger tenkt at bestemor elsker oss mer enn sine foreldre. Dette er selvfølgelig feil. Bare hun hadde flere muligheter til å vie seg til sin favoritt all-barnebarn.
 Og nå som vi er blitt ganske voksne, ønsker vi å takke vår bestemor så er bra, ømhet og kjærlighet. Den beste måten å gjøre det - så ofte som mulig for å besøke den, selv uten en spesiell anledning, bare innom for en halv time eller ringe for å finne ut hvordan det føles. Men det er dager da jeg ønsker å gjøre for min bestemor noe spesielt.
 En av disse hendelsene - en bursdag. Og så du innse at du ikke vet hva du kan for å ta sin elskede bestemor? Det virker som hun ikke trenger noe annet enn din oppmerksomhet, men du likevel ønsker å overraske henne med noe virkelig hyggelig. Så, hva du kan gi din bestemor på hennes bursdag?

 Å velge riktig


 Det viktigste når du velger en gave - er å vurdere flere faktorer.
 •  Først, en svært viktig rolle i en alder av bestemoren din. Etter bestemødre er i en helt annen tidsalder. Det kan være fortsatt ganske ung kvinne eller dame skrånende år. Jeg presenterer å velge etter hans behov.

 •  Sekund, til valg av souvenir ta hensyn til helsen til min bestemor, som en gave, hvor det vil måtte flytte mye, og hennes føtter vondt, selvfølgelig, vil ikke føre til beundring av din bestemor.

 •  For det tredje må vi huske at livet er din bestemor? Kanskje det er fortsatt ganske aktiv kvinne som går på jobb, mye å snakke med andre mennesker i en rekke av hennes interesser og hobbyer. Bestemor også være pensjonert og tilbringer hele tiden hjemme gjør husarbeid. Dette betyr at gaven skal matche hennes posisjon i livet.

 •  Vurdere ulike alternativer


   Vi tilbyr deg flere alternativer, blant disse vil du helt sikkert være i stand til å finne en passende gave.
  Gaver til sin kjære bestemor bursdag?

   Så, hvis din bestemor - en kvinne middelaldrende eller litt eldre, som overvåker og vedlikeholder en aktiv livsstil, kanskje hun liker følgende premier:
 •  satt av kvalitet kosmetikk, der vil det se yngre enn sine år;

 •  sertifikat for å tilby ulike tjenester i skjønnhetssalongen;

 •  Betalt løpet av terapeutisk massasje;

 •  dyr parfyme;

 •  vakre smykker, kan du til og med semi-edelstener;

 •  diverse tilbehør, paraplyer, vesker, silkeskjerf;

 •  billetter til teater eller en konsert av din favoritt artist (alltid være sikker på at hun hadde selskap, som en etter en for å delta på disse tiltakene er ikke veldig hyggelig);

 •  tillate for reiser i utlandet eller i moteller.

 •  Til hennes bestemor, som sitter hjemme, kan jeg foreslå følgende premier:
 •  varmt teppe;

 •  fin badekåpe;

 •  Tøfler med ull;

 •  ulike strikket kapper, etc.

 •  Du kan også gjøre praktiske gaver som vil hjelpe litt å gjøre livet enklere bestemor. Disse er:
 •  Vaskemaskin. Det er viktig å velge en modell med en enkel liste over funksjoner som bestemor var i stand til raskt å mestre prinsipper for ledelse.

 •  Støvsuger. Det er best å velge en modell, ved hjelp som, bestemødre ikke trenger å bøye seg og tyngdekraften.

 •  Oppvaskmaskin. Det vil spare din bestemor dette daglig ritual - oppvasken.

 •  Bakerier. Hvis din bestemor elsker å bake brød alene, vil denne tingen være for henne uunnværlig assistent.

 •  God ovn til bestemoren din så ofte som mulig hengi sin favoritt barnebarn, ferske flavored bakverk.

 •  Kettle.

 •  Mobiltelefon med store knapper og en god høyttaler.

 •  Viktigst, i din bestemor ikke eksisterte før noen av disse elementene, fordi det er usannsynlig å være glad for en ny modell for andre vannkoker, og gaven vil samle støv i et skap et sted.

   Men hva interesser?


   Også, når du velger en gave må også vurdere interessene til bestemoren din. Hvis hun liker håndarbeid, kan du gi et godt utvalg av farget garn for strikking eller brodering. Du kan også donere bøker om håndarbeid med mange ulike ordninger for brodering.
   Hvis bestemor elsker å lage mat, ville det sikkert nyte den nye kokebok. En elsker av blomster bør appellere bok om hagearbeid. Hvis bestemor elsker å lese det nøyaktig anslå samling av bøker som en gave hennes favoritt forfatter.
  Gaver til sin kjære bestemor bursdag?

   Men hvis du vet at min bestemor alltid syk, i alle fall ikke trenger å gi medisiner. Disse kan du kjøpe bare en annen dag. Men en bursdag kan presentere virkemidler for å bidra til å lette litt hardt liv bestemor. For eksempel, medisinsk utstyr, for eksempel elektronisk tonometer, varmeputer, blodsukkerapparat, diverse treningsapparater, etc.
   Også absolutt noen bestemor setter pris på din bekymring om det, hvis du gir en god madrass, pute eller god varmt teppe.

   Gjør deg selv


   Men uansett hvor mange år var din favoritt bestemor, og uansett livsstil ledet hun ikke, i alle fall, ville det være veldig fint hvis du gjør en gave til hans hender. Tross alt, hvis du legger ved ham ikke bare penger og hans ønske om å trøste henne, men all min kjærlighet og sjel. Tillit for det er mye dyrere enn de dyreste og luksuriøse gaver til verden.
  Gaver til sin kjære bestemor bursdag?

   Den mest hyggelig overraskelse at du kan gjøre selv - en collage eller lysbildeserie, der du kan bruke den gamle bestemor foto: hvor det er veldig liten; foto av foreldrene; bilder av sin ungdom; bryllupsbilder og bilder av barn og barnebarn.
   Heldigvis, i dag er det mange måter å komme seg til og med den zaterte bilde. Du kan lage et nytt album med alle disse bildene til min bestemor alltid hatt muligheten til å minnes fortiden.
   En annen måte å gi en original gave - gjør kalender med bilder av alle de kjære bestemor til folk.
   Dessuten ville min bestemor være veldig fornøyd med å få barnebarnet til noen gave, laget sine egne hender. Dette kan være en fotoramme dekorert med ulike steiner eller andre dekorative detaljer. Inne kan du sette inn en favoritt bilde av min bestemor.
  Gaver til sin kjære bestemor bursdag?

   Du kan også gi din egen brodert duk eller servietter, heklet. Eller behage bestemor deilig kake du bakt selv.
   Alternativene er mange, det viktigste - å vite at som din bestemor.

   Round dato


   Men alle helligdager, merkedager spesiell plass og gave i dette tilfellet krever hensiktsmessig. Dette er spesielt en stor begivenhet for våre kjære bestemødre. Tross alt, de har brukt ganske lang levetid, og mange har sett i min levetid. Derfor, jo eldre jubileum, den høytidelige fest. Så, hva du kan gi til min bestemor jubileum?
   Runde datoer er forskjellige, men de er bemerkelsesverdig for enhver kvinnes fødselsdag, da det meste av livet er over. Så ofte årsdagen for '75 feiret storartet, men viktigst i familien. Og på denne dagen jeg ønsker å gi min bestemor noe spesiell og minneverdig.
  Gaver til sin kjære bestemor bursdag?

   Veldig fin gave - et ikon brodert perler. Hvis du ikke kan brodere selv, så kan du kjøpe i hvilken som helst butikk håndarbeid.
   Også bestemor sikkert sette pris på den nye store TV, spesielt hvis det er en elsker av serier. Du kan også kjøpe en gyngestol eller, hvis mulig, en god massasjestol. Også på årsdagen kan gi forskjellig interiør (malerier, vaser, lamper, etc. Det viktigste at de passer inn i situasjonen i leiligheten. Forresten, kan du gi din bestemor reparasjoner hvis sin lange boliger må oppdateres.
   På årsdagen for '85 beste gave til bestemor vil bli når alle hennes tallrike familien samles. Og du kan hjelpe deg med dette. La denne dagen for en ferie tabellen vil bli ivaretatt av alle generasjoner av familien din. Ved denne alderen bestemor var nok ikke bare barnebarn og oldebarn også.
   Du kan lage et familietre og lime bilder av familien, og legge ut bilder av min bestemor i kildene at det var i stand til å være vitne til noen stor form hun fødte.
   I tillegg til en minneverdig dag kan gi bestemor en film om hennes liv. Å skape det du kan bruke bilder bestemor, og hennes favorittmusikk. Du kan også legge til denne filmen til ønskene til alle familiemedlemmer. Tro meg, vil denne gaven berøre din bestemor til kjernen.
   Moderne babuli hvis helse tillater det, som en billett til et sanatorium, spesielt hvis det kan gjøres alle typer behandlinger.
   Men i alle aldre bestemor er fortsatt en kvinne, som en bursdag bør definitivt gi henne blomster.

   Husk at besteforeldre fortsatt de beste gaver - ikke materielle, og laget fra hjertet. For dem er det viktigste - det er din oppmerksomhet! Så ofte kaller sin elskede bestemor, kommer til å besøke henne, og aldri glemme det!
  Яндекс.Метрика