Visste du at en gang i året er en dag som gjør at du kan absorbere pounds søte, men holde seg helt ustraffet? Dette er den internasjonale dagen for sjokolade, som er ganske ung, men ikke mindre en favoritt ferie for mange folk.
11 juli - dagen da feire sjokolade

 Noen ganger også si at dette er den eneste dagen i året, når, hvor mye sjokolade ble ikke spist kalorier trenger du ikke rack opp! Selvfølgelig, spesialister og leger kategorisk nekter å være enig med denne uttalelsen, advarsel om at overdrevent inntak av søtsaker kan føre til overskytende pounds, som selvfølgelig ekstremt usunn. Men ikke la de dårlige nyhetene, noen ganger bortskjemt fortsatt mulig, spesielt i en slik fest!
 Historien viser at sjokolade dag, som en internasjonal festival, som nå feires hvert år den 11. juli kom opp med de fleste store søt tann, fransk.

 Det var i Frankrike for første gang, i 1995, ble festivalen avholdt ved denne anledningen, ideen om en slik hendelse relished mange andre elskere av søtt, som sjokolade dag med sine tradisjoner og særegenheter ble populær i mange land.
 Vi til side, selvfølgelig, ikke igjen, så nå er det hvert år på denne dagen besluttet å feire denne hendelsen og velkommen alle konditorer, utviklere pakkemaskiner til godteri og alle som elsker denne godbit.
11 juli - dagen da feire sjokolade

 Hvorfor sjokolade tildelt en slik ære å få din egen festival? For å forklare dette faktum ganske enkel. For eksempel ta hensyn til det faktum at sjokolade - en av de eldste godbiter som folk har lært å lage mat for et par tusen år siden.
 Forresten, interessant, lang tid vår vanlige sjokolade bar hadde ingen form, og det var ikke vanskelig, det var brygget og drakk en flytende tilstand.
 Det antas at den første gjorde akkurat aztekerne, som i århundrer var blandet stekt og bakken kakao bønner med varmt vann, og deretter en annen, og hans krydret pepper. Som et resultat, kom skummet, veldig modig og karakteristisk, bitter drikk som alltid brukt kaldt.
 Senere, "drikke av gudene", som det kalles noen ganger de lokale stammene migrert til Europa, hvor han ble svært populært blant adelen og priviligerte som hadde råd til en slik delikatesse.
11 juli - dagen da feire sjokolade

 Da omgjort til en varm drikke og søt, som kom til å smake mange aristokratiske kvinner som synes det er en reell afrodisiakum og produkter som kan vekke ekte lidenskap. Hans er vanlig, den solide plater, sjokolade kjøpt til slutten av XIX århundre, som gradvis erstattet den populære på den tiden, en sjelden variant av godbiter.
 Deretter ble sjokolade produsert i industriell skala, deretter plitochki søt kunne prøve og vanlige dødelige. Sannsynligvis, siden han fikk sin maksimal spredning kjærlighet og fikk verden millioner av mennesker.

 Sjokolade nyttig?


 Det viser seg at sjokolade plater og barer - ikke bare søtsaker som bringer utrolig glede etter absorpsjon, er det også et svært nyttig produkt, men hvis konsumert i moderate mengder.
11 juli - dagen da feire sjokolade

 Det viste seg at noen form for spesiell sjokolade inneholder stoffer som, ifølge eksperter, en gunstig effekt på hjerte og blodkar. Videre, i mørke varianter inneholder stoffer som stimulerer dannelse og frigjøring av hormoner av lykke som frimodige og støtter den generelle kroppen på riktig nivå.
 Også noen forskere hevder at disse lekker inneholder antioksidanter som vesentlig tregere aldring av huden, og stoffer som kan bekjempe kreft!

 Her er et fantastisk produkt som er i stand til å gi mange fordeler, er det ikke overraskende at det i nyere tid ble det også funnet en ekte monument! Det skjedde i belegg, Russland, i 2009. Hva skal man si, sjokolade elskere, faktisk veldig mye så overraskende er det faktum at over tid, har dette produktet fått sin egen historie og en herlig ferie.

 Hva som skjer i verden?


 I forskjellige land er det en rekke av sjokolade dag aktiviteter som nødvendigvis begrenset til de søte produktets egenskaper. For eksempel har noen store bedrifter i Moskva en tradisjon, følgende som må mer erfarne ansatte behandler sjokoladeprodukter mindre erfarne medarbeidere, så å si, for å dele kunnskap.
 Det er også variasjoner på det motsatte, når yngre arbeidstakere blir behandlet mer senior og opplevd det, så å si, "berolige" senior kolleger.
11 juli - dagen da feire sjokolade

 Hvis du lurer på hvordan å feire denne dagen, ville det beste alternativet være å besøke noen fabrikk eller konfekt engasjert i produksjon sjokolade. Det er i disse dager må arrangere turer, hvor alle comers må fortelle alt om søtsaker og dets derivater, fortell oss om skapelsesprosessen og gjennomføre ulike smaksprøver og konkurranser.
 St. nødvendigvis innebærer ulike utstillinger og workshops av kjente sjokolade å hjelpe deg å forstå prosessen med å lage sjokolade og gi deg muligheten til å prøve deg som en ekte skaperen av disse fantastiske godbiter.
 Hva kan være mer interessant enn de påfølgende spise sjokolade som ble gjort av hendene eller hendene til din kjære?
11 juli - dagen da feire sjokolade

 Hvis blant dine bekjente eller venner er folk som er på en eller annen måte er relatert til sjokoladeproduksjon industri, ikke glem å forberede dem for spennende hilsener på denne dagen, kan du bli gledelig overrasket, på grunn av eksistensen av en ferie kjent som ennå ikke tatt.  
 Selv om det nye året er snart, men tenker på gavene nære slektninger og venner bør gå videre med hensyn til dette spørsmålet bør nærmet seg forsiktig og ansvarlig. Og hva gaver vil være relevant, ønskelig og relevant i 2015?

 Symbol av året - det viktigste temaet av gaver


 I lang tid mange når du velger julegaver står for symbolikken i det kommende året. Og med rette, fordi overraskelser er å være festlig og symbolsk. Den kommende 2015 vil bli preget av en blå tre Goat (eller sau).
Hva du kan gi din kjære på New 2015?

 Så søt sauer eller geiter absolutt oversvømmet butikkene like før store helligdager. Og ganske souvenir vil være hyggelig og hjelpsom. Men en souvenir ikke gå av!
 Den karakteristiske fargen på gaver bør kombineres med farge Goats Beskytte Power. Så populære er nyanser av blått og blått. Og som får i en tre, kan tre også være til stede i gaver. Denne artikkelen, forresten, praktisk og miljømessig. Det er også mulig å presentere en gave til et produkt med ull.

 Hvordan velge gaver?


 Så, hva er nødvendig å se etter når du velger en gave for det nye året?
 •  Hvem har du noen som du kommer til å gi en gave? For eksempel er hvis en manns hustru eller hans kjæreste fyren kan gi noe intimt venn bedre å presentere noe abstrakt og formell.

 •  Alder. De unge elsker alle ting nye, moderne og uventede. Men noen av den eldre generasjonen vil ikke være i stand til å vurdere nye produkter.

 •  Kjønn. Logisk og klart at gaver for kvinner og menn skal være annerledes.

 •  Hobbyer, hobbyer. Hvis du vet hva en mann er fanget, vil det være mye enklere fordi du kan gi noe relatert til hobby.

 •  Okkupasjon. Ikke gi revisor kalkulator, men at moderne elektronisk innretning mann hvis arbeid er relatert til beregninger eller analyse av informasjon, og lignende vil sikkert komme godt med.

 •  Velge en gave å huske alt du noen gang har sagt mottaker. Kanskje han gjentatte ganger nevnt at han ønsket å bli en eier av en ting. Så behandle det!

 •  Sørg for å velge gaver fra hjertet! Løpe rundt butikkene nok. Velg en dag eller to, gå rundt alle butikkene, lytte til sine følelser og følelser. Så sikkert være en velkommen overraskelse og glede.

 •  Hva du skal gi?


   Slik at du kan gi til den nye 2015? Massen av alternativer. Dele alle gavene i kategorier avhengig av mottakeren.

   Gave venn


  Hva du kan gi din kjære på New 2015?

   Dersom nær venn, så har du sannsynligvis vet alt om det nesten på størrelse med klær til smak og preferanser. Bruk din kunnskap på riktig måte. Her kan du heve:
 •  Kosmetikk. Hvis du vet hva bruker kjæresten, eller drømme om, gi henne dette. Bedre fremdeles løfte henne et gavekort til å kjøpe kosmetikk.

 •  Dekorasjon. Gull bør gi ikke legge det riktig kone eller kjæreste ung mann, men vakre smykker kan være lykkelig. I året av Goat faktiske halvedelstener (spesielt blågrønne og onyx) og tre. Så du kan gi et smykke eller en vakker og original tre armbånd.

 •  Noe av klær. Men en slik gave kan gis bare hvis du vet størrelsen og smak av jenta.

 •  Hvis du ofte otkrovennychaete, så gå til sex butikk og kjøpe noe der. En venn vil bli overrasket og flau. Bare plassere følgende gaver alene.

 •  Gift mann eller ung person


   Gaver til elsket? Det er bare du vet, så alle kortene i hendene. Men banaliteter skriver barbersett sokker og undertøy bør bare gi opp. Det er noen interessante alternativer og vinn-vinn:
 •  Parfyme. Du bør være oppmerksom på at passer din mann, så ditt valg toalett vann han vil trolig sette pris på.

 •  Gave-inntrykk. Hvis din mann eller ung person ønsker lengdehopp med en fallskjerm, gi ham den muligheten!

 •  Min kone er fullt mulig å presentere noe av klær. Som et symbol på året - Sheep, kan du kjøpe en varm, vakker og koselig cardigan med ull.

 •  Hvis din kjære har en god sans for humor, gi ham noe kult og morsomt, for eksempel uvanlig skjorte eller bukser kompromitterende den opprinnelige statuen.

 •  Du kan gi noe til bilen, parkering sensorer, radar, Breathalyzer, DVR og så videre.

 •  Romantisk kveld. Dette er også et flott alternativ, spesielt for par som er midt i den daglige rutinen.

 •  Abonnementstjeneste kone. Dette kan være et sertifikat til 10 ønsker, f.eks. Opprinnelig, veldig hyggelig.

 •  Smykker: segl snor armbånd.

 •  Gaver mamma og pappa


  Hva du kan gi din kjære på New 2015?

   Gaver foreldre bør velges med særlig beven.
   Mamma kan gi et apparat eller enhet som gjør livet enklere. Hun selv er ikke sannsynlig til å kjøpe, men for å få noe slikt som et tegn på deres eget barn omsorg vil være veldig fint. Og kan du gi mamma sminke seg ved slike midler absolutt ikke ødelegge. Det vil bli verdsatt og ettertraktet og vakre sengetøy.
   Pappa vanskelig å velge en gave, så det er best å ta kontakt med sin mor. Universell versjon - en dyr sigar eller alkohol (hvis pappa røyker). Det vil ta en badekåpe, for eksempel. Og du kan gi noe relatert til en hobby: Power Tools, et sett med stenger, en annen forekomst av samlingen.

   Baby gave


   Finn ut hvem som ønsker å komme på nyttårs barn, ikke så vanskelig. Bare be dem om å skrive et brev til julenissen og lese den (selv om ikke lese andres brev, men dette er ikke tilfelle).
  Hva du kan gi din kjære på New 2015?

   Hvis et barn blir bedt om noe umulig, gi det noe å gjøre med ønske. For eksempel, hvis barnet ønsket å bli en hundeeier, kan du gi ham fisk og husk at bestefar Frost ønsker å vite om barnet mitt ansvarlig eier.
   Men en annen type banale leketøy biler eller dukker gi ikke verdt det, de sannsynligvis vil presentere slektninger. En gave fra foreldrene bør være spesiell. Og ikke glem den lyse og festlig pakke det!

   Gaver kolleger


   Kolleger ikke synes å ha kjære (med få unntak), men de bør heve gaver. Selv om det er en symbolsk overraskelse, har mannen å være hyggelig.
   Et par alternativer:
 •  Figurer. Arbeidsplass sikkert bli mer komfortabel når dekorere sin opprinnelige statuett.

 •  Oppvarmet Krus med bilde av en geit eller sau.

 •  Minnekortet i form av en geit eller sau.

 •  En interessant og praktisk arrangør for kontorrekvisita.

 •  Stå cup.

 •  Nyttige tips


   Noen nyttige tips om hvordan du velger julegaver:
 •  Mange tror hvordan du kan spare når du kjøper gaver. For å gjøre dette, gå til butikken på forhånd. En uke eller to før ferien for bare å ta av, fordi alle vet at i alle fall nødt til å kjøpe gaver, selv til en høyere pris. Men en måned eller to før det nye året vil koste en størrelsesorden lavere.

 •  Hvis mulig, gå med de som ønsker å velge en gave, shopping. Ordne shopping med en venn, ta min mor til kjøpesenteret, "stramme" mannen i butikken. Under shopping se mannen. Hvis han ser noe verdt og ønskelig, vil du sikkert legge merke til det.

 •  Pack gave unikt og vakkert. Noen ganger distribusjonspakkere raslende leverer mye moro, og folk i alle aldre.

 •  Enda viktigere, som du putter en gave. Gjør det fra hjertet, sjelen, har ikke spart på de varme ordene. Finn interessant hilsen i vers eller kaste det. Og du kan legge til et kort, mye som dem.

 •  Ta deg god tid! Velg en eller flere dager på shoppingturer. Hvis du velger å bestille gaver over Internett, gjør det så snart som mulig å ha alt levert i tide.

 •  Gjør deg klar for det nye året i forveien, kjøpe gaver i dag!
  Яндекс.Метрика