Etter den første bryllupsdag (naturlig) kommer andre. Det har lenge vært den andre årsdagen for familielivet kalles papir bryllup. Navnet stammer fra det faktum at på dette tidspunktet ekteskap er fortsatt svært skjør som et stykke papir, så det må behandles forsiktig og ømt. I løpet av denne tiden noen ungt ektepar allerede få et barn, og de var ulike hverdagslige problemer som kanskje ikke er den beste måten å påvirke forholdet mellom medlemmer av en ung familie.
2 års ekteskap - hva bryllup? Paper Wedding - bryllup 2 år

 I mange land er det en tradisjon som sier at paret bestemte seg for å bære et papir kappe. Den mest populære tradisjonen regnes som en anerkjennelse av ungt par i kjærlighet med hverandre og staving uttrykk for kjærlighet på papir eller noen papirprodukter.

 Gaver til en to-års bryllup?


 På denne dagen, all relevant enn noensinne har noen søte pyntegjenstander og ting med papir. En utmerket måte vil skjenke god kompis postkort eller banner, laget av tegnepapir. Som en gave kan du heve papirblomster. God passform og såpe notelet, presentert i morgen eller en leke.
 Fremfor alt, ble gaven laget bare papir. På dagen for den andre årsdagen for den elskede kan skjenke hverandre hengiven brev til anerkjennelse av evig kjærlighet og troskap til den lyse og vakre postkort. Elskede ektemann eller elskede kone vil sette pris på som et tegn på oppmerksomhet timeglassfigur som hjerte eller søte dyr. Gjestene akseptert å gi et papir eller glass bryllup jubileum gaver for den andre årsdagen for å leve sammen:
 •  album;

 •  bøker;

 •  Nye bakgrunnsbilder leiligheter;

 •  vakre karafler;

 •  skåret glass vin briller;

 •  sett eller suvenirer laget av porselen, glass, krystall;

 •  vaser.

 •  Selvfølgelig bør de gavene være laget av papir, men godt egnet og glass. En perfekt dag for paret vil være maleri eller tegneserie morsom, original kalender eller postkort. Det viktigste er at disse tingene ble utviklet spesielt for et ektepar, og de vil sikkert være en god påminnelse om troskap og kjærlighet.
   Et utmerket alternativ vil presentere flybilletter vakkert og eksotisk sted der elskere kan være alene. Den beste gaven, selvfølgelig, anses boken for å hjelpe med nytte og glede av å bruke fritiden. For kvinnen som elsker å lage mat, kan du plukke opp en god bok om matlaging.
   Moderne par blinker ofte hverandre penger i form av en fan. Mynter kan ikke være til stede i alle fall, ble ekteskapet fylt eneste inntekt.
   Etter bryllupet papir gjelder tid til å feire Leather bryllup.
   Mer og mer, slår vi til tradisjoner, ritualer og overbevisninger fra gamle dager. Fra tidligere århundrer for å nå oss noen ganger bare utklipp ordtak, uttrykk, historier og legender. Men disse smuler lenge glemt og det ukjente for å dra meg mange moderne mennesker.
   En spesiell rolle i livene til våre virkelige, progressive verden er nå okkupere varsler og overtro. Uansett en person tror på oppfyllelse av profeti eller ikke. Likevel, lytter veldig ofte til denne mystiske uttrykk.
  De viktigste tegn og bryllup overtro

   En viktig hendelse i livet til hver å være på denne eller andre land, er selvfølgelig bryllupet - tilkobling av to hjerter, to sjeler og skape en ny familie. Så bryllupet varsler og overtro få fart i popularitet og utbredelse blant unge mennesker.
   På bryllupsdagen vanligvis ønsker å gjøre alt perfekt og riktig, fordi det virker som det er i dag, fremtiden for velstand og harmoni opprettet en ny familie. Denne fantastiske ferie gjenoppliver hver gnister følelser av glede og følelser av tillit. Spesielt den kvinnelige halvparten av gjestene og, selvfølgelig, er bruden veldig følsom og emosjonell. Jenter klar til å samle alle bryllupet varsler og overtro, og følge dem nøyaktig.
   De fleste skiltene er ikke noe som hendelse eller eventyr som skjedde i fortiden med noen, da det ble lagt merke til, og på grunn av dens utfall, resultat ble separert, og kanskje til og med skrevet. I utgangspunktet alle bryllupet varsler og overtro kom til oss fra fortiden for å beskytte, forebygge og hjelpe nygifte.
   Hvis du i nær fremtid du vil koble knuten med sin kjære eller en hendelse venter på dine slektninger eller nære venner bør vite og huske noen bryllup varsler og overtro. Kanskje noen ikke tror på det, men de som tror, ​​ingen tvil, finne støtte, forklaringer og svar på sine spørsmål. Fordi, mener at personen oppriktig at med det mest sannsynlig er.
   Skiltene er vanlig og gjøre nesten ukjent for det moderne mennesket. Vi vil prøve å introdusere deg til en rekke mystiske ytringer.

   Bryllups varsler og overtro:


   1. Regn eller snø, som begynte på bryllupsdagen, portends et langt og lykkelig ekteskap.
   2. Walking on ekteskap eller bryllup, bruden og brudgommen rådes til å stikke sine klær pins. Dette vil bidra til å unngå konsekvensene av dårlige holdninger.
   3. Hvis ungdommen bestemte seg for å gifte seg med foreldreringer, portends det en fullstendig repetisjon av familielivet av paret.
   4. bord laget av unge planten i pels, som skal være slått opp pels. Det lover rikdom og rikdom.
   5. Til bruden var fornøyd kone besluttet å øredobber hun hadde på seg nær venn som virkelig lykkelig gift.
   6. Møte de nygifte med brød og salt, kan du bestemme hvem som er sjefen. Den som flake stykke mer, faller så rollen som familiens overhode.
  De viktigste tegn og bryllup overtro

   7. Hvis bryllupet dagen bruden eller brudgommen våkne opp mye tidligere enn planlagt, er det greit å opplevelser og lidelser.
   8. Jenta som fanget brudebuketten sikkert neste i kø for å gifte seg.
   9. Venner, om enn like, ikke trenger å vaske i et bryllup, eller kan krangle med bryllupsreisende.
   10. Ridd under brudekjole bruden portends vanskelig forhold til sin svigermor.
   11. Et godt måltid på bordet spår gode og hyppige gjester i å bygge en ny familie.
   12. Når unge mennesker forlate etter bryllupet, bør de overstrødd med ris, mynter og godteri. Denne handlingen lover et liv i overflod, rikdom og sødme.
   13. fotografert bruden og brudgommen i et bryllup bør bare sammen. Annen mulig separasjon av de unge.
  De viktigste tegn og bryllup overtro

   14. Hvis du er heldig å berøre unge gifteringer i et bryllup og bryllupet er rett rundt hjørnet.
   15. Alle fartøy, som var å knuse bryllupet - absolutt lykke.
   16. Hvis du ikke kan vente med å spille heller eget bryllup, feire festen for venner, må du dra forsiktig på en duk, sitter ved bordet.
   17. Relatert tape i bryllupet og urørt to flasker champagne forutsi obligatorisk jubileum og fødsel.
   18. velsignelser ungdom bør ta stå på ett håndkle, håndkle eller matte. Dette er for å leve i fred og harmoni.
   19. Vitnene må tas bare ugifte og sølibat, mens også skilt. Dette er den lange lys av lykke.
   20. Hvis du ikke har invitert alle slektningene, deretter vente showdown.
   Christmas - en flott feiring av ortodokse troende, som faller den 7. januar hvert år, dagen da Jesus Kristus kom inn i denne verden. Denne hendelsen troende forberedt på en ansvarlig, etter Advent, som ifølge kristne bud siste 40 dager.
   Zahovyny (før begynnelsen av fastetiden faller den 27. november, på denne dagen den ortodokse minnes en av de hellige apostlene Filip, derav et annet navn - Pylypiv innlegg.
  Hvordan spise i julen fort?

   Hovedmålet med dette fenomenet - en åndelig rensing, slik at med et rent hjerte og en klar tanke å møte juleferien. Kanskje mange vet at under overholdelse av advent, det er et forbud mot visse matvarer, spesielt med hensyn til animalske matvarer. Derfor, i perioden fra kostholdet helt utelukke kjøtt, egg og meieriprodukter.
   Det er viktig å huske at noen innlegg - det er ikke blind avvisning av disse produktene, først og fremst et bevisst skritt til åndelig rensing.

   Det er derfor dette innlegget er preget ikke bare av visse restriksjoner på å spise, men unntatt alle slags underholdningsarrangementer, holde i ekteskapet og eliminere onde, syndige tanker og gjerninger.
   Hvis du aldri har fastet, er det vurdert at Advent - det beste for begynnelsen, fordi det anses nesuvorymy post, emne som kan håndtere nesten enhver nybegynner.
   Likevel anbefales det ikke å haste seg inn i malstrømmen, prøver første gang følger strenge regler og retningslinjer, og hell i en kultur av mat gradvis, mentalt og fysisk forberede kroppen din.

   Det er mange anbefalinger om hvordan å spise i advent, men hver av dem kan bli kontaktet kreativt, selv sanger måltider med beskjedne sett av produkter kan være svært velsmakende og variert, viktigst av alt, med intelligens og fantasi til å nærme seg denne prosessen.
   Av alle kanonene av perioden under vurdering, er den totale grensen innført, som vi har sagt, for kjøtt og meieriprodukter, mens andre varierer avhengig av perioden av kontoret og dag. For eksempel, i 2014, begynnelsen av fasten faller 28. november og 19. desember inntil nylig ansett strenge onsdag og fredag, fordi på denne tiden kan bare spise kald, nevarenu mat (suhoyidinnya). Vanligvis tabeller disse dager er det frukt og grønnsaker, nøtter, honning, og du kan drikke bare vann.
  Hvordan spise i julen fort?

   På andre dager i perioden tillot varm vegetabilsk mat, fisk, vegetabilsk olje og selv vin. Også, med unntak av store religiøse helligdager, som også følger streng for hurtig, til tross for den dagen de faller.
   Fra 20 desember til 1 januar forholdene er enda verre: tirsdager og torsdager ekskludert fisk. Den mest krevende perioden begynner 2 januar og fortsetter til like før jul 6. januar: Vin og fisk utestengt, varm grønnsak mat kun tillatt på tirsdag og torsdag.
   Den siste dagen før jul er preget av en fullstendig avvisning av mat, og bare i kveld, med ankomsten av de første stjernene som fastende kan prøve sochivo.

   Mat i innlegget bør grensen på sinn og ønske!


   Men, faktisk, i samsvar med den strengeste faste unntatt munker og dypt religiøse mennesker, og graden av vilje til vanlige mennesker avhenger av deres evne og individualitet som kan være avhengig av mange ulike faktorer.
   For eksempel er alle rigor av Advent ikke obligatorisk for gravide, ammende kvinner, syke og barn. Etter at det var det en ganske grei liste av sykdommer som forhindrer avvisning av animalsk protein og jern, som i store mengder er inneholdt i kjøttet.
   Det samme gjelder for gravide kvinner, spesielt hvis graviditet er ikke mest rolig måte, barn som har metabolske prosesser skjer mye raskere enn voksne. Men på samme tid, uansett, og noen raske - en flott mulighet til å avlaste kroppen for skadelige og fet mat, "etablere en slik orden", bli kvitt overflødige kalorier og overspising, tillater vi oss til vanlige dager.
  Hvordan spise i julen fort?

   Når gjør julen fort, spesielt viktig å riktig og lykkes med å starte den, og det er behov for kompetent i å velge produkter, og erstatte de som er forbudt i fastetiden.
   Fordi i innlegget tillatt fisk og sjømat på bestemte dager, den eneste oppgaven som er viktig løse normal diett, er spørsmålet om mangel på protein. Hver animalske proteiner er under fullstendig forbud, er det mulig å ta hensyn til vegetabilske proteiner.

   Hva slags mat å velge?


   Først, dette bønne. De inneholdt et rekordhøyt beløp av protein, men husk at det er ganske vanskelig å fordøye maten, så de bør spises med forsiktighet. Neste produkt fra tilstedeværelse av protein - soya. For de som elsket henne, betyr Advent ikke gjøre mye arbeid, fordi soya forbereder kjøtt, melk og til og med majones!
   Men det er viktig å huske på at store mengder av dette produktet kan påvirke det endokrine systemet som helhet.

   Andre nøtter, korn og kornprodukter - også svært verdifull kilde til ulike vitaminer, syrer og planteproteiner. Som vi har sagt, kan maten i Advent aktivt diversifisere fordi oppskrifter meatless retter som er annerledes behagelig smak og høy nytte mye.
   For eksempel er det viktig å huske på hele tiden variere siden retter, gode korn og kornprodukter er nå i et stort utvalg tilgjengelig for alle, semulegryn, havregryn, bokhvete, ris, bygg eller flak. Den svært tekstur av havremel kan også endret permanent fra flytende sap-lignende suppe puré å tape.
   Egen sak - det er salater og forretter, variasjon og mulighetene er uten ende. Alternativt - salater med frukt, lav-fett yoghurt krydret, som er ideelle for frokost. Du kan også variere kosten din med friske salater eller kokte grønnsaker, som poteter, kål, rødbeter, paprika, grønne bønner, grønne erter og hermetisert mais.
  Hvordan spise i julen fort?

   Ikke gi opp vegetabilske paier, pannekaker eller pizza som bruker fersk gjær eller uten egg og melk deig. Fylle dem kan fungere som sopp, poteter, korn, urter, frisk eller hermetisk frukt.
   Som varme retter egnet bakte eller kokte poteter med sopp, kål pannekaker, og ulike sauser utarbeidet basert gelé, bær eller hakket tørket frukt. Naturligvis, under fasten vi ikke kan glemme velsmakende - honning, nøtter, kakao - godbiter tilgjengelig på dette tidspunktet.
   For drinker, forresten, det er også noen begrensninger - fra te og kaffe er bedre å avstå, men fersk juice og fruktdrikker - velkommen!  
  Яндекс.Метрика