Vakre og lyse dag, 8. mars når noen kvinne, jente og til og med en liten jente å være omgitt av spesiell omsorg og oppmerksomhet, er det en dag av det smukke kjønn skal føle seg vel og avslappet.
 Hver familie feirer den internasjonale kvinnedagen er på egen hånd, men prøver alltid hver kvinne i denne dagen i hans husstand å behandle noe deilig og uvanlig.
Hva kan du gjøre for den perfekte ferie 8 mars?

 Våkne opp fra en lang og kald vinter, endelig bryte den kaldt og dårlig vær, så jeg ønsker å føle varmen av våren, sin letthet og friskhet. For å fylle disse lette toner av alle varigheten av dagen, er det nødvendig å være spesielt oppmerksom på alle detaljer ferien, og spesielt festbord!
 Selvfølgelig, best av alt, når etableringen av en festlig meny vil ta din kjære, men hvis det ikke er stor kulinarisk maker, kan kokeprosessen gjøre sammen.
 Tenk deg at du kommer til en kokk som vil lede og koordinere handlingene til sin lærling! Men for å behandle virkelig glad og fornøyd dere begge må tenke nøye gjennom hva du kan lage mat i anledning 8. mars som ønskelig og deilig, og lett og uvanlig!
Hva kan du gjøre for den perfekte ferie 8 mars?

 Det er viktig å velge de rettene som ville se presentabel på ferie bordet, for eksempel poteter eller bolle med borsjtsj er bare ikke egnet.
 Vi bestemte oss for å tilby deg en liste over ulike banale retter som vil forskjønne ethvert fest og glede sin tynn og lett smak, men som temaet for feiringen.

 Oppskrift salat "March 8"


 Å forberede trenger du:
 •  krabbe pinner eller krabbe kjøtt - 100 g;

 •  Kokte reker - 400 g;

 •  Egg - 3 stk;.

 •  løk - 1 stk;.

 •  ost - 50 g;

 •  greener, paprika (til pynt);

 •  lett majones.

 •  Ren løk, skåret i små terninger, deretter oshparyuyemo kokende vann i 1 minutt og deretter umiddelbart med kaldt vann. Denne enkle manipulasjon utarbeidet for å gi bitter løk i en salat.
   Deretter forberede hver ingrediens i en egen beholder, gnidd på et fint rivjern ost, koke egg og eggeplommer separat pulveriserte separat protein.
  Hva kan du gjøre for den perfekte ferie 8 mars?

   De endelige ingrediens krabbe pinner og skjær dem i små terninger skille container. Nå er den mest interessante - vil lære salat lag, noe som vil være i form av et stort antall "8". For å gjøre dette, velg en ganske stor og flat tallerken, begynne å danne det første laget, som består av ost, dekket med et lag av majones. Neste nivå - løk, som også er dekket av et tynt lag med majones.
   Det tredje nivået - Sett kokte reker (kan smuldre hvis de er veldig store) og deretter impregnert med majones. Endelig Level - crabsticks impregnert med majones. Husk, ikke din salat trenger ikke å "flyte" på overflod av majones, prøver å bruke det i moderate mengder.
   Å undervise åtte var enklere, kan du sette to briller, og rundt som vil inngå salat. Topp rett prytrushyvaetsya protein og eggeplomme, og grønn pepper i små ringer. Hva kan bedre utfylle den deilige våren salat 8. mars? Selvfølgelig, en uvanlig dessert!

   Oppskrift mousse "For de vakre damene"


   Lett og luftig struktur av denne retten umiddelbart fra sitt navn, som kan oversettes som "skum". Tallerken først dukket opp i Frankrike i det XVII århundre, da beslaglagt en total kjærlighet vakre halvparten av samfunnet.
  Hva kan du gjøre for den perfekte ferie 8 mars?

   Forberedelse er enkel, men oppskriften krever ikke at du å ha noen spesielle ingredienser, men samtidig til en veldig mild og fin dessert. Så du trenger:
 •  bær (noen, kan fryses - bringebær, jordbær, kirsebær) - 400 g;

 •  melis - 100 g;

 •  Egg - 3 stk;.

 •  Sitronsaft - 1 ss. skje;

 •  fløte (33% fett) - 200 ml

 •  jordbær eller bringebær likør - 2 ss. skjeer;

 •  gelatin - 2 plate.

 •  Hvis friske bær, la noen store og flotte eksemplarer for dekorasjon. Hvis du gjør stor dessert bær, som jordbær, er det nødvendig å klippe og deretter dynket i en blanding av sitronsaft og likør.
   Nok i 15-20 minutter til bær pidzhyvylysya spesiell aroma. Deretter forsiktig knust druer hjelp Blender. Pre zagotovte gelatin resept er skrevet på emballasjen. Deretter fortsetter å skape luftmasse, skille eggeplommer fra protein, trenger vi bare fortiden. Beat med en mikser og en halv av melis til eggedosis skumdannelse.
   Oppholdt sukker, slå fløte og hovne gelatin er lagt til den resulterende puré med en blender bær er forsiktig blandet med pisket krem ​​og pisket eggehvite. Den siste etappen - den resulterende pakking mousse med fine vaser og kremanki ønskelig at de er gjennomsiktige.
   Da kan du sende mousse forberedt på et kjølig sted før størkning. Når en hundre, kan du dekorere toppen av bær som vi var i begynnelsen. Salater og desserter - det absolutt velsmakende og god, men disse matvarene kan ikke spise, men varm tallerken - alltid velkommen ethvert måltid!

   Oppskrift av svinekjøtt med svisker


   For utarbeidelse trenger vi:
 •  svinekjøtt (indrefilet) - 800 g;

 •  Svisker - litt mindre enn glass;

 •  salt, pepper og olivenolje.

 •  Det er viktig å velge en sviske det å være litt sur, duftende, og deretter rett ut veldig appetittvekkende. Fyll glasset med kokende vann og sviske avfeie hans side.
   På denne tiden, vaske svinekjøtt, skjær den i små biter som er litt mer størrelse svisker. Vel pan varmer olivenolje på den, og deretter legge svinekjøtt og gi henne litt obsmazhytysya.
  Hva kan du gjøre for den perfekte ferie 8 mars?

   Når hun vkryyetsya lys brun, kan du redusere varmen, deretter salt og pepper etter smak myasko. På denne tiden renne med svisker og sende den til svinekjøtt yngel.
   Deretter helle i et glass kjele med varmt vann og fortsette å koke svinekjøtt å modnes. Serve denne retten kan kokes eller bakt med poteter, et annet alternativ - lage grillet grønnsaker, som nylig har blitt svært populære side parabolen.
   Som du kan se, disse deilig og spennende mat er ingen big deal, så noe menneske kan lage mat for mor eller kjæresten på 8. mars denne store gaven med litt innsats og tidkrevende!
   Hvem vet, kanskje potrudyvshys på en interessant meny på din favoritt mann åpnet kulinariske talenter, og som du vet, sterk halvdel vårt samfunn er i stand til å forberede og presentere mesterverk er de beste kokkene.

   Forresten, kan sjømat salat erstatte ligner kylling, hvor det blir en slags erstatning reker og krabbe pinner. Og for de som ikke er glad i stuet svinekjøtt, kan vi anbefale den til bake i ovnen - og velsmakende, og sunt!  
   -Hrystos Risen!
   -Voistynu Risen!
   Disse ordene, som en slags velkomst, kanskje du har hørt mange ganger, vel vitende om hva de betyr. Først av alt, står det at den dagen den årlige festen for den ortodokse, som med rette kan kalles den største, festlig og lyse, dagen for oppstandelsen.
   Noen ganger kan du finne et annet navn - påsken - det definitivt gjenspeiler naturen og betydningen av hendelsene på den store dag, king-dag. Hans mangefasettert historie påsken går i stor antikken, men uansett hva det var, nesten alle vet den omtrentlige hendelsesforløpet, som også dannet grunnlaget for nesten all kristen lære.
   Denne dagen har blitt et symbol på innløsning, et symbol på renhet og triumf over døden, den dagen da Jesus Kristus oppsto etter tre dager med lidelse, smerte og død.

   Påske - en av de mest fargerike, glade og gode ortodokse helligdager, som feires hvert år, og, interessant nok, hver gang å endre dato for feiring.
  Ortodokse påsken, hvilket nummer vil det være i 2015?

   Dette faktum fører ofte misforståelser og forvirring i rekkene av de som ikke er aller overvåker alle kirkelige handlinger, og uavhengig beregne eksakt dag for feiring er vanskelig. Faktum er at i dagens verden bruker vi kalender beregningen, som er litt forskjellig fra astronomiske, som for øvrig er nødvendig for å beregne den nøyaktige datoen for feiringen av påsken.
   Du lurer sikkert på hvor i 2015 vil feire den ortodokse påsken, etter denne hendelsen, som i alle andre, må du forberede deg på forhånd.
  I år feiringen datoen for denne store og lyse helligdag faller på 12. april.

   Hvordan gjøre det riktige å feire påske?


   Kanskje mange vet at Great Day for å feire Kristi oppstandelse troende er forberedt på forhånd, etterLent, som i 2015 vil finne sted fra 23 februar til 11 april. I løpet av denne tiden er det nødvendig ikke bare å gi opp kjødelige gleder og en rekke kulinariske herligheter, viktigst, en intern selvrensende, nytenkning og bevissthet om åndelige verdier.
   Hvis en eller annen grunn ikke kan observere fasten, kan vi prøve minst i den siste uken for å gi opp kjøtt, fisk og meieriprodukter og tenke på sin sjel. Slik alvorlig og kortere "post" legger håndgripelig glede av feiring og lys nærmer seg påske.
   En spesiell dag som faktisk begynner forberedelsene til hoved feiring av oppstandelsen er skjærtorsdag eller skjærtorsdag, i som ifølge kristen tro, Jesus og deltok i den berømte nattverden. Det antas at denne dagen skulle bli renset åndelig og fysisk, og det er derfor på skjærtorsdag bestemte seg for å svømme i hullet, elv, bad eller i det minste, vanlig bad hjemme, er det viktig å gjøre dette før soloppgang.
  Ortodokse påsken, hvilket nummer vil det være i 2015?

   Faktisk, fra påske sammenhengende helhet mange forskjellige tradisjoner og ritualer som fortsatt aktet og selv om det ikke helt, men de fleste følger. Og forresten, mange av dem må følges begynnelsen, akkurat det samme, fra et rent torsdag.
   Samme dag er de fleste husmødre prøver å gjøre unna med alle husarbeid, rent hus, vaske alle kriker og kroker, og begynne å bake kaker, kaker og malte egg - tradisjonelle symboler av ferie.
   For tro til langfredag, bør alt være klart, fordi denne dagen er dedikert til korsfestelsen og Jesu Kristi død. Det antas at denne dagen ikke kan være morsomt, gå, løpe uønsket, som det er en dag for sorg og lidelse. Fra langfredag ​​knyttet til mange overtro og ritualer, for eksempel, mente at brød bakt den dagen, aldri zaplisnyaviye og seilere tok et brød med dem i havet, som det er beskyttet fra skipsvrak og sykdom.
   Langfredag ​​er ikke akseptert bake kaker eller påske, gjør matlaging for ferie bordet, hvis du ikke har tid til å gjøre det, er det bedre å skifte husarbeid på lørdag.
  Ortodokse påsken, hvilket nummer vil det være i 2015?

   Påskeaften er det vanlig å kalle det, er den siste dagen i fastetiden, dagen da alle troende er tempelet malt påskeegg og belysning. Legg til kurv noen ganger plassert belysning og andre matvarer, selv om dette er galt, for eksempel, pølse, bacon, ost og brød.
   Etter hjemkomsten fra kirken vanligvis forberedt festbord der allerede spises beskjeden mat og smake kaker. Vanligvis påskebord bokstavelig yrende vell av retter og delikatesser i fortiden i rike eiere kan være på bordet til 48 retter lik antall dager etter fasten.
   I tillegg til vanlig belte og egg på bordet tradisjonelt servert grillet lam, roastbiff, bacon, og mange andre retter - and med epler, svinekjøtt, søte kaker, paier, gelé og så videre.
   Hver eier er alltid bekymret for hva du skal lage til påske, fordi jeg ønsker å få på bordet deilige og originale retter. I stedet for den vanlige beltet, kan du lage ekte ost kake som er tradisjonelt bør ta form av en avkortet pyramide.
   Denne desserten er forberedt enkelt, og produksjonen er virkelig gode, og enda viktigere, den symbolske parabolen. Som for hovedretter, det ser veldig interessant gelé, laget i form av egg, på grunn av det store antallet av farger og fargerike pålegg, de har en veldig festlig, svært uvanlig utseende.
   Ikke glem å eksperimentere, baking i en rekke former - lam, sauer, kaniner og fugler - meget interessant løsning når du gjør et festbord.

   Hvordan å tilbringe ferien?


   Ikke glem at påsken ikke ender i en dag, fortsetter det gjennom hele uken som du kan behandle dine venner og kjære belter og fargede egg og andre godsaker fra din ferie tabellen.
   Påskedag - er en av de få dagene da du fullt ut kan gi opp verdslige plager og bekymringer, for å leve seg inn i ferien ånd. Hvis du ikke vet hvor du skal møte påske, er svaret klart - tilbringe den med familien din.
  Ortodokse påsken, hvilket nummer vil det være i 2015?

   Festlig fest skal være en morsom og vennlig, det var på den dag skal samle hele familien, fra liten til stor. Ikke glem om eksistensen av en annen gammel julemoro - spill koteletter. Denne leken konkurranse som både voksne og barn, viktigst, velge egg sterkere.
   I påsken akseptert å gå på besøk, kan du selv se til de familiene som ikke har besøkt deg - du må alltid møte med varme og gjestfrihet.
   Ikke glem at i denne dag ikke gå uten gaver og bakt kaker og viktig i alle hjem matlaging og baking prøve elskerinne. Hvis en ferie falt på en varm og fin dag, kan det bli gjennomført lett overalt i landet eller på landsbygda.
  Яндекс.Метрика