Nytt år - en global feiring, hans, om enn på forskjellig tidspunkt i hver del av verden, overalt har sine egne særtrekk og tradisjoner, men de er forent i et eneste øyeblikk - det er virkelig spennende og flott arrangement.
 I vårt land, som i de fleste europeiske land, nyttår feiret i vinter, og det er fra 31 desember til 1 januar. På denne kvelden, kan du spise og drikke mye champagne i morgen, for ikke å sove høy musikk og lystige tilrop av naboer, trenger mest av alt, og ikke sove.
For bedre å møte den nye 2015 sauer?

 Hver nyttårs er assosiert med noe nytt: begynnelse, drømmer, begjær, den kvelden alt virker lettere og bezzabotnee, men for å virkelig dro på ferie hurrarop, bør du nøye på forhånd og å forberede seg på det.
 Snø, farget lys, lukten av barnåler, mandariner og appelsiner, vertinne kokt gelé og bakt duck, forberedt bolle med Olivier og TV er satt til "Blå lys" - at de forventet høydepunkter helligdager som normalt gjentatte fra år til år.
 Takket være den østlige kalender ennå hver nye året er litt forskjellig fra den forrige, all right - i neste tegn som bringer sine egne krav og innovasjoner i standard feiring.
For bedre å møte den nye 2015 sauer?

 I 2015, i besittelse entrer blå eller grønn tre sau (geit), en liten, godmodig og meget chystoplotnoe dyr. For å tilfredsstille den nye elskerinne kommer 365 dager, må du vite nøyaktig hvordan du skal møte den nye 2015 korrekt. Når vil berolige og behage blå sau, så vil du finne lykke, velstand og lykke i det nye året, hvor du skal begynne?

 Hoved vær i huset!


 Å starte forberedelser for en ferie must, selvfølgelig, fra sine egne hjem. Sau, geit og hvordan - dyr uskyldig, vennlig og lyse, faktisk, den har ingen spesielle fordeler i forhold til det faktum at du har å dekorere et hus, men en ting vet vi sikkert: sau liker ikke skitt og uorden.
For bedre å møte den nye 2015 sauer?

 Det er nyttårsaften, er det obligatorisk å begynne en alvorlig rengjøring, med ikke bare støvsuge gulvet og tørke støv og pozahlyadaty i de mest avsidesliggende delene av rommene, vaske gardiner, vaske alle gulvlister og hjørner.
 Må se til huset var det regelmessig hvis noe faller av et sted, knirker eller ikke fungerer, må du huske å bytte ut eller sende til reparasjon. Som det nye året er å være som en helt - ren, ryddig og i god stand, dette faktum blå geit nøyaktig vurdere.

 Så er spørsmålet om hvordan du kan dekorere leiligheten til hoved vertinne fjor og likte den og det var vakkert? Det er ikke vanskelig å gjette at hovedfargen som vil dominere årets blå, forble det samme som måten, og materialet - tre.
 Men dette betyr ikke at det skal være i overkant av noen ganske lyse delene som klut, stoffservietter eller tinsel. Gjennom skal gjelde beherskelse og eleganse, etter at du dekorere rommet bør være en følelse av komfort, ikke et gatemarked.
For bedre å møte den nye 2015 sauer?

 Veldig relevante designelementer i år vil være trefigurer, følte leker, tre og granbar og jule kranser, laget for hånd.
 I 2015 sau spesielt hendig skjenke, jo mer vil bli gjort med sine egne hender, jo bedre, bomullsdotter er velkomne, samt andre produkter laget av ull.
 Spesiell oppmerksomhet kan betales, populær i utlandet, fine ullsokker til gaver, de pryveshyvayut til peisen eller på annen iøynefallende sted.
 Ta vare på det i huset ditt må regne var geit eller sau tre bedre, men det er begge gangene. På nyttårsaften skal det bli satt på bordet ved siden av et lite tre salat bolle fylt med friske urter.
 Husk at sau - sjenerte dyr, slik at også et stort antall kranser og skarpe lys kan skremme lykken, like overdrevent høy musikk.

 Og vet du at bukken er ikke mye betaler oppmerksomhet til hvordan dekorere hjemmet ditt, så lenge det ble holdt koselig og orden, og dekorasjon og design - er verk av dine fantasier og begjær. Men det er fortsatt ikke en geit, så det er hvem du kommer til å feire det nye året.
 Hvis du husker, sauer og geiter - dyr Convivial, de alltid moro å gå flokker, og du - prøv å omgi seg med et stort selskap, men folk i det må være for deg utrolig nære og kjære, som vertinne i år er ikke tolerere hykleriet.

 Hvilken kjole å velge nyttårsaften?


 Hver av det smukke kjønn, selvfølgelig, lurer på hva det vil ta å bære på nyttårs natt, fordi det er viktig at ikke bare boliger var opp til snus, men utseendet var ansvarlig.
For bedre å møte den nye 2015 sauer?

 Her synspunktene til astrologer gikk: noen mener at siden år blå eller grønne geiter, å derav behovet kle seg i å blande disse fargene, nemlig blå, grønn, blå, smaragdgrønn, blå, lilla og så videre.
 For å legge til et bilde bør tre halskjeder, armbånd, anheng, egnet gull og sølv smykker. Generelt bør det være liten, så å si, strengt og med smak.
 En annen idé astrologer følgende: klær bør være lyse og positive, tillot sure og uvanlige farger. Nyanser kan være absolutt noe viktigere å se ut fet og minneverdig: rød, oransje, rosa, grønt og så videre.
 Forresten, lange aftenkjoler - er i de følgende årene, nyttårsaften 2015 faktiske korte og dristige kjoler, dresser, farget slips, Hawaiian skjorter, skjerf, forresten, veldig godt passe inn i konseptet med å feire nyttår i Hawaiian stil.

 Hva å sette på et festbord?


 En annen viktig sak som interesserer hver kvinne - hva du skal lage mat for ferie bordet? Det er viktig å huske at elskerinnen til det kommende året - god og planteetende dyr, så kjøttretter å begrense deg.
 Det er viktig at denne gangen tabellen bokstavelig talt full av frisk frukt og grønnsaker, også ikke glemme om meieriprodukter og oster, som er svært nær dette dyret.

 Ideell for nyttårsaften 2015 - det er alle typer salater, og hvis du fortsatt kunne bruke dem utelukkende i de ovennevnte produkter, vil du bli brakt helt blid sau.
For bedre å møte den nye 2015 sauer?

 Ingen sier at du trenger å gi opp kjøtt helt, kan denne tiden bli bortskjemt kjøtt gryteretter og sjømat, en liten mengde kylling i salater - også gjør ikke vondt. En interessant dekorasjon på bordet kan være rett ut på en tallerken i form av sau, ikke glem tilstedeværelsen av grønne og tre kasseroller.
Vårtegnene

 Vårtegn


 Spring - en flott tid på året, den tiden da hele naturen våkner. Tiden fylt med bekymringer for gartnere. Spring avsluttes skoleåret for elevene, og for noen av dem er ferdig med utdanningen.
 Jeg vil nevne Fedor Ivanovich Glinka dikt om våren

 SPRING


 Allerede parfymert spiste,
 Og lukten i luften harpiks;
 Allerede slått grønne enger,
 Og kudrytsya mose på en stein.
 Strippet blå bukten,
 Og båtene går nedover elva;
 Allerede zakolosylysya felt;
 Jeg hører flokken bort
 Og luften full av stillhet,
 Og hvor søte de puste!
 Så hjertet av utenomjordisk liv
 Pust i himmelens nåde.

 Folk tegn på våren:


 Vann på engen - høyet i stabler.
 Slipp en vårdag - år no return.
 Tidlig zataet - lenge smeltet.
 Tidlig vår - et tegn på at sommeren er mye verdiløse dager.
 Når vil våren vann og is holder, er det galt til år.
 Hvis våren snøen smelter raskt, og vannet renner sammen - til den våte sommeren.
 I løpet av våren, som gjørme og brød vilje.
 Flokker av trekkfugler flyter - den vennlige våren.
 Fuglene bygger reir på solsiden - til kald sommer.
 Når våren er det mange mus - Det bebuder et år med hungersnød.
 Hvis du møter en hvit kanin i våren, er snøen sikker på å falle.
 Våren pløying stramme - Trekk bena.
 I stor chetvertok fullt - våren høy vannstand.
 Når våren isen på innsjøer og bakevjer ikke røre, og vask, vil det i år være vanskelig for folk.
 River åpnet i en rask dag - en ku vil nedoynы.

 Våren merker


 Tegn på mars
 Tegn april
 Tegn mai
Hvordan å drikke Essentukov 17?
 Det er ingen hemmelighet at vann - det er ikke bare den mest vanlige grunnstoff på planeten, men også en universell løsemiddel for andre mineraler. Vann kan enten fjerne dem fra kroppen og sikre dens salter og alkalier. Det er viktig at antallet og verdien møte disse behovene i organismen. Det er derfor leger og ernæringsfysiologer sterkeste å bruke til hverdags drikking og matlaging vann med en nøytral mineral sammensetning - den såkalte servering eller drikking, noe som kan skade selv i store tall. Det som kan sies om de terapeutiske mineralvann, konsentrasjonen av ioner som ikke bare høye, men også spesifikt sammensatt i henhold til egenskapene til regionen, som ligger en vannkilde. Denne mineralvann å drikke ofte og mye - henne hvor mye medisiner, ta kurs, begrenset i tid og avtalt med legen. Varianter av mineralvann noen få områder som helse, som de påvirker. I vår region en av de mest populære var mineralvann Essentuki 17. Effektiv i behandling av sykdommer i mage-tarmkanalen og metabolisme, det har gjort seg fortjent til tillit og popularitet, men ikke alle samtidig vet hvordan å drikke Essentukov 17 og til og med som gjør nummer i navnet. Og vet kan ikke skade - i hvert fall for ikke å skade deg selv og din kjære tilfeldig bruk av tilstrekkelig kraftig bioaktivt stoff. 
 Essentukov 17: sammensetning, egenskaper og indikasjoner for bruk
 Essentuki - et stedsnavn - eller rettere sagt, den største spa resort i territorium som er flere kilder til mineralvann. Hvert av dem er tilordnet sin egen nummer, som gjør det mulig å skille dem fra hverandre, og å identifisere terapeutiske egenskaper av vann. Spesielt vann Essentuki 17 produsert fra det samme salt-alkaliske kilde dybde på 1500 meter og brukes ikke bare for drikkevann, men også ved inhalering, vanning og selv terapeutiske bad. Slike prosedyrer er pasienter i et sanatorium, men helles i glass flasker vann mister mye av sin styrke. Spesifikke egenskaper mineralvann Essentuki 17 inkluderer dens evne til å positivt påvirke helsetilstanden hos:
 gastritt med lav og normal surhetsgrad;
 kolitt og enterokolitt, inkludert kronisk;
 pankreatitt;
 andre sykdommer i leveren, galleblæren og galleganger;
 diabetes;
 fedme og andre metabolske sykdommer (fett og salt metabolisme).
 Den kjemiske sammensetningen Essentukov 17 tilhører en klasse klorid hydrokarbon, er natrium, bor høyt saltinnhold (100 til 140 g / l). Når sanatorium behandling av dets anvendelse i kombinasjon med fysisk aktivitet og fysioterapi, men utover den akutte fase av sykdommen kan påføres flaskevann - pakkes umiddelbart etter produksjon, beholder det sin struktur: arsen, jern, brom, bor og enkelte elementer. De gir vann og litt salt smak av brus, og hydrogensulfid - og til og med lukt. I tillegg inneholder den naturlige kilder av karbondioksid. Selv om det skal falle for dere å smake, drikke Essentukov 17 som du ikke kan ta. Avhengig av enkeltsykdommer og fysiologiske egenskaper ved den enkelte pasients daglig rate på mineralvann er 50-200 ml, eller mindre enn én kopp! Og saken er ikke bare volumet, men selv vanntemperatur. Hvordan ikke å gjøre feil dosering osv Entre - les mer. 
 Metoder mottak Essentukov 17
Hvordan å drikke Essentukov 17?
 Terapeutisk mineralvann og Essentukov 17 er intet unntak, tatt i et strengt begrensede mengder på en viss temperatur eller når som helst på dagen. Alle disse parametrene er bestemt av en lege - for å utnevne en metode for healing mineralvann er forbudt. Selvfølgelig kan friske mennesker også råd til å drikke helbredende mineralvann - men i svært begrensede mengder og ikke ofte. Vedvarende terapeutisk effekt oppstår bare etter å ha tatt kurset varer i 3-4 uker. Mer informasjon vil fortelle deg gastroenterolog, og vi presenterer for informasjon om hvordan å drikke Essentukov på 17 forskjellige diagnoser:
 •  Gastritt med normal sekretorisk funksjon av magen Essentukov 17 drikke sakte, i små slurker tre ganger om dagen i 35-40 minutter før et måltid. Størrelse porsjoner - 50-200 ml vann temperatur - 28-35 ° C.
   Når gastritt med lav mage sekresjonsfunksjonen Essentukov 17 drikke sakte, i små slurker tre ganger om dagen i 15-30 minutter før et måltid. Størrelse porsjoner - 100-200 ml vann temperatur-18-25 ° C.
   Kronisk kolecystitt med hyperkinetisk dyskinesi Essentukov 17 store slurker drikke tre ganger om dagen i ca en time før måltider. Størrelse porsjoner - 100-150 ml vann temperatur-40-45 ° C.
   Hvis pankreatitt uten mottakelighet for hyppige forverringer Essentukov 17 drikke bare i remisjon, tre ganger om dagen for 1-15 timer før du spiser. Størrelse porsjoner - 100-200 ml vann temperatur -40 ° C.
   I hypokinetisk forhold galleblæren Essentukov 17 drikker store slurker tre ganger om dagen for 1-15 timer før du spiser. Størrelse porsjoner - 150-200 ml vann temperatur, under 25 ° C.
   Hvis gallestein Essentukov 17 store slurker drikke tre ganger om dagen omtrent en time før måltider. Størrelse porsjoner - 100-150 ml vann temperatur - ca 45 ° C.
   Hos pasienter med diabetes og / eller nedsatt glukosetoleranse Essentukov 17 drikke tre ganger om dagen for 45-60 minutter før måltider. Størrelse porsjoner - 100-200 ml vann temperatur - 25-35 ° C.
   Irritabel tarm-syndrom med forstoppelse Essentukov tendens til å drikke 17 små slurker og raske tre ganger om dagen i 15 timer før du spiser. Størrelse porsjoner - 100-200 ml vann temperatur - ikke over 18-20 ° C.
   Husk at behandling med mineralvann er tillatt bare i fravær av lever kolikk, infeksjoner og andre komplikasjoner angrep i perioder med remisjon og kun de pasientene som ikke trenger kirurgi. I alle fall, er metoden for behandling av drikkevann mineralvann alltid individuelle og utnevnt en lege i person - minst, er medisinsk konsultasjon før behandling nødvendig. Men det finnes andre, mer myk og sikker metode for søknad Essentukov 17. For eksempel, gjøre mineralvann del av naturkosmetikk egen gjør. Den mest populære og dokumentert erfaring mange av de rettferdige sex oppskrifter er:
 •  Moisturizing Tonic 17. Ta en halv kopp Essentuki mineralvann og saften av en halv sitron. Bland bestanddelene. Tørk av denne tonic ansiktet etter vask. Sammensetningen ikke bare fukter, men i tillegg renser, lindrer betennelse, med regelmessig bruk eliminerer svarte flekker og litt lysere i huden.
   Body Lotion (Utskifting av termisk vann) Essentukov 17. Ta flasken ut av din favoritt krem ​​og fyll den med mineralvann. Rist og hell innholdet i flasken cap-spray. Påfør på tørr hud etter en dusj, soling og / eller andre kosmetiske prosedyrer.
   Hårspray 17. Hell Essentuki mineralvann i en flaske med en sprøyte og søke på tørt eller fuktig hår for lett kjemming, UV og / eller fuktighet. Denne sprayen hjelper i tegning krøllete uregjerlig hår.
   Kosmetikk basert på naturlige råvarer uten konserveringsmidler bør lagres i kjøleskap og anvendes så snart som mulig. Da hun ikke har tid til å tjene og ødelegge utseendet ditt eneste fordelen. Og, selvfølgelig, kvaliteten av alle komponenter til å være høyest. Som for mineralvann Essentuki 17 er på sitt oppkjøp bør være svært oppmerksomme på valget av ikke å kjøpe en falsk produkt. Identifisere det kan være på flere karakteristiske trekk - eller rettere sagt, mangel av en ekte vil Essentuki mineralvann flaske 17. Tenk i form av følgende egenskaper:
  Hvordan å drikke Essentukov 17?

 •  Sted spillKan Etiketten bare være én: Essentukskoe innskudd i Stavropol-regionen. Hvis spesifisert en annen adresse - før du er ikke ekte vann Essentuki.
   Glassflaske kan lagre egenskapene mineralvann og plast - nei. Så sant Essentukov 17 solgt i glassbeholdere.
   Etikett sann Essentuki mineralvann 17 kvalitet trykt blekk og blader i hendene på maling. Ikke kjøp vann, en etikett som er lett tørkes hvis gned hennes finger.
   Men det ironiske er at bare en falsk - ubrukelig men ufarlig og. Men den virkelige terapeutisk mineralvann i strid med lege foreskrevet mottaksmodus kan alvorlig skade helsen. Blant de vanligste symptomene: diaré, tarm avslapning, økt utskillelse av galle, hevelse. I tillegg ukontrollert opptak mineralvann høy grad av mineralisering som Essentukov 17 fremmer dannelsen av nyrestein og økt surhet. Derfor personer med høy surhet i magen, det bare er kontra. Men alt annet hjelper berike kroppen med nødvendige mineraler og hindrer stagnasjon av galle, lindrer symptomer på alkoholforgiftning. For å gjøre dette, bare holde seg hjemme et par flasker mineralvann. Før bruk er det ønskelig å frigjøre gass - særlig når det administreres for terapeutiske formål. Lytt til anbefalinger fra leger og ens følelse, være fornuftig og dermed sunt.  
 • Яндекс.Метрика