Hvis huset var en lojal venn, en hund, så har du en rekke spørsmål. Hvis de grunnleggende reglene for dyrehold, som hvordan, forstått, og håndtere dem kan hvem som helst, spørsmålet om trening hunder alltid sendt inn i et eget kapittel, fordi saken ikke er så enkel som vi ønsker.
 Noen eiere av firbente dyr finner ut at å trene en hund til alle regler - ikke så sikker på, spesielt hvis de ikke bryr seg om sin videre utvikling og deltakelse i utstillinger.
Hvordan du kan trene hunden din selv?

 Kanskje du vil bli overrasket, men her ligger en stor feil, fordi trene en hund - en prosess viktig interaksjoner dyret og dets eier. Hunden som ikke adlyder kommandoer av sin herre, noensinne være årsaken ubehagelig eller verre, konflikt.
 I opplæringsbehov absolutt alle hunden, uavhengig av sin størrelse og rase, lydighet og uten kunnskap om de mest primitive kommandoer slikt innhold pet noen ganger blir til et levende helvete. Ansvar for uforutsigbar oppførsel uhøflig hund er utelukkende sin eier, kan de starte små skitne triks, og ender med alvorlige problemer: kamper med andre hunder eller verre, et angrep på en uskyldig mann.
Hvordan du kan trene hunden din selv?

 Lagene lydighet, overvinne hindringer og stige fagene trent hund i styrke, smidighet, tålmodighet og tillit. Ofte tar rollen som trener egen pet eier over, fordi han, som alle andre, kjenner sin karakter og vaner som kan oppnå god suksess i en relativt kort tidsperiode.
 Men så er spørsmålet, hvordan å trene en hund? Prosessen kan være ganske vanskelig, noen hunder har ekstremt sta natur, så du må være tålmodig og fritid.
 Forholdet mellom deg og hunden bør være basert utelukkende på tillit, respekt og kjærlighet, underordnet hund ved hjelp av brutalitet og grusomhet vil ikke fungere, kan slike metoder ikke bort i alle fall.

 Noen ganger hundeeiere gi en spesiell klubber hvor hundeførere fra et faglig synspunkt, som arbeider med opplæring dyr, vel, bedre hvis du har avtale med kjæledyret sitt under streng veiledning av en spesialist.
 Dermed hunden føler seg mer trygg, og eieren vil vite hvordan bør gjøre i en gitt situasjon, fordi å Train Your firbente venn for ham, først av alt, trenger du å bli respektert.

 Når bør jeg begynne å lære?


 Selvfølgelig er det best å begynne å trene helt fra en alder av 2-3 måneder, og det grunnleggende lydighet lagt valp, nesten siden fødselen. Du tenker kanskje at en så liten og tilsynelatende ganske uheldig, kan skape noe for deg selv å forstå og huske? Det viser seg, kanskje enda bedre enn en voksen hund og dannet.
Hvordan du kan trene hunden din selv?

 Det var på denne tiden den beste tiden for å vise hvem som er sjefen og hvem må vi adlyde. Mest trening i denne alderen bør skje i form av spill, fordi på dette stadiet av målet ditt - for å bli venner med hunden, få tillit og oppnå sin interesse.
 Ikke forvent en valp på denne alderen kan vise helt riktig respons og ytelse, men klandre ham for det ikke verdt det. Det viktigste er å oppmuntre og ros for hver flaks og ignorere hvis noe ikke fungerer.
 Mot eldre i alderen 3 måneder til ett år, kan du begynne seriøs trening, noe som ikke vil være forskjellig selv fra opplæring på alle voksne hunder. Læring utsatte selv voksne hunder i alle aldre, selvfølgelig, kan forenkle prosessen, men hvis du har fått et hus voksen hund, er det aldri for sent å begynne.
 Husk å lykkes, må du fylle opp med stor tålmodighet til trening var relevant, nødvendig for å oppnå en slik effekt til teamet utføres raskt og nøyaktig, uavhengig av omgivelsene og distraksjoner.

 Engasjere kan starte hjemme, men vær oppmerksom på at det ikke kan kalles en full treningsøkt, fordi gaten hund kan nekte å adlyde.

 Hva som trengs og hvor du skal drive opplæring?


 For kvalitet trening vil du trenge en krage, bånd og sette din favoritt godbiter, som gjenkjenner ditt kjæledyr. Det kan være tørr mat, er det praktisk å bære, og det nesten anløper ikke hender, men trenger noen hunder ikke gjenkjenne en slik godbit.
Hvordan du kan trene hunden din selv?

 Da kan du lager opp biter av pølser er hunder som liker lever eller røkt pølse, og det er folk som jobber med stor glede av friske cookies. Generelt, avhengig av dine preferanser firbente venn.
 Trener likeså viktig å hamstre på godt humør og entusiasme, så kan du gå til lekeplassen eller et sted der du ikke vil forstyrre noen. Conduct opplæring i offentlige steder vil også være nødvendig, men senere når hunden lærer grunnleggende kommandoer i rolige forhold.
Hvordan du kan trene hunden din selv?

 Mange lurte på hvor lang tid til å trene, det er enda en oppfatning at jo lenger de vil vare, vil jo raskere jo bedre lag læres. Men det var det, fordi hunden din - ikke en datamaskin, men et levende vesen som kan også bli sliten eller føle seg dårlig.
 Den ideelle tiden - tre ganger i uken i 60-90 minutter, de første treningsøktene - ikke mer enn 30 minutter, dyret var i stand til å tilpasse seg et nytt yrke.

 Et par viktige tips:


 •  Ikke prøv å lære hunden din ved hjelp av ropene fra batte og andre lignende teknikker, du bare skremt dyr og vil benytte litt. Svikt trenger å passere, men sjenerøst oppmuntret hver suksess - en delikatesse, nåde og godt humør - så hunden er mye enklere og raskere lært hva de skal gjøre og hva ikke.

 •  Alle lagene gi rolig men selvsikker tone, må hunden forstå at nå trenger du ikke spille og gjøre alvor.

 •  Noen ganger spesifisitet av trening kan avhenge av hvilken type hund er trening for høy kvalitet kjæledyr, må du vite hvordan de generelle kravene og finesser som er unike for en bestemt rase.

 •  Begynne å lære med enkle kommandoer som "meg", "neste" eller "fu", til slutt legge til mer avanserte alternativer. Testing av hvert lag bør ikke ta mer enn 5-10 minutter, deretter å gjøre en liten pause. Rekkefølgen på lagene alltid endre til hunden visste ikke hva som ville være neste.

 •  For å forenkle trening, god vыhulyayte hund foran dem. Trøtt pet vil være mye mer fokusert på oppgaven, enn den der aktiviteten flyter over kanten.

 •  Ikke gjenta den samme kommandoen mer enn to ganger. Som et resultat av denne feilen, kan hunden adlyder 3 5 eller tiende forsøket.

 •  Sjekk som favoritt hvis du ser at det ser ut som en kuet eller svak, er det bedre å la i dag for alle klassene, og mest rikt belønne hunden og kjæledyr.
 •  Castle - en ekte hei fra fortiden og muligheten til å fordype seg i historien. Og hva er de mest berømte slottene?

   De mest kjente slott


   Her er de 10 mest berømte slottene i verden:
   1. Neuschwanstein slott ligger i sørvest Bayern (Tyskland) i nærheten av byen Füssen. Det er, faktisk, er frukten av fantasi monark Ludwig II, som bestemte seg i 1869 for å senke platå steiner og skape en unik skapelse av arkitektur. Forresten, navnet på slottet betyr "ny svane stein".
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Konstruksjon varte så mye som 17 år, det gikk uhørt mengde (ca 6 millioner gulltegn), men Ludwig ferdig han var ikke, men selvfølgelig fortsatt er han den måten han kom opp med monarken. Utrolig vakker tronsal, som ser mer ut som et museum med mange kunstverk. Trekker også oppmerksomhet til grotten - rom, som ligger i tredje etasje og innrammet som et fe hule med en foss.
   2. Castle Castel del Monte ligger i Sør-Italia i Andrew. Navnet betyr bokstavelig som "slottet på bakken" og bygget struktur var viljen til keiser av Romerriket Fredrik II. Selv om slottet er en av de mest kjente, men typisk for låser helvete han ikke.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Det var ingen bro, ingen aksel eller grop. I tillegg, ingen fjøs, stall og lagring. Hensikten med denne bygning er fortsatt ukjent. Noen historikere anser jaktslott bolig, mens andre hevder at denne dristige eksperimenter ble utført for å forvandle metaller.
   Senere ble slottet nesten helt øde og bare sporadisk brukt som ly at adelsfamilier, hyrdene, banditter. Men i 1966 ble han med i UNESCO World Heritage List.
   3. Castle Frankenstein. Denne unike slott ligger i nærheten av den lille tyske byen Darmstadt, i Hessen. Dette stedet er bemerkelsesverdig i at det en gang bodde og jobbet litt eksentriske alkymist og Dr. Joseph Conrad Dyppel som kalte seg von Frankenstein (ja, den samme Frankenstein, hvorav ble skutt mange filmer).
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Slottet han tilbrakte sine sprø eksperimenter og sette de forferdelige eksperimenter. Dermed under forsøkene med nitroglyserin ødelagt ett av tårnene på slottet, og noen anklaget for å stjele likene Doctor av kirkegården.
   Ifølge rykter, Joseph selv prøvde å gjenopplive de døde (selv om dette er sannsynligvis ikke ryktene). Uansett, alt av Dr. fryktet. Forresten, var det første slottet bygget som et festningsverk. I dag er hele forble bare ett tårn, men atmosfæren er likevel illevarslende.
   4. Château d'If opprinnelig bygget som en marine festning i 1524-1531 år. Det var planlagt som et slott for å forsvare seg mot angrep fra sjøen. Oppført bygning bare i en hast, og det er derfor det ser ganske slurvete. Men ingen angrepet var ikke, og det ble senere besluttet å bruke slottet er ikke helt som den skal.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Sitt bosted var ideell for å holde kriminelle slik at i 1580 ble det besluttet å organisere et statlig fengsel her. Det servert sine ulike politikk huhentotы, ledere av Pariserkommunen og de farligste kriminelle.
   Men de kjente og populære takket være slottet ble Alexander Dumas og hans udødelige verk "Greven av Monte Cristo". Helten i denne romanen Edmond Dantes, kjent som Prisoner of Iron Mask, det var i slottet d'If.
   5. Castle Monteagudo ligger i Italia på toppen av kalksteinsklipper, som sitt navn. Nær landsbyen med samme navn ligger. Den første omtale av dette stedet er datert 1078 år, men mest av alt, ble slottet bygget før.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Denne unike struktur som er bygget på en ujevn overflate, men det er utrolig slitesterk og solid. Det laveste nivå (alle to av dem) trapp. Sannsynligvis alle sett dette stedet, som sin viktigste funksjon er den enorme skulpturen heter "Heart of Jesus", som er figuren av Jesus, raskynuvsheho hender høyde på 14 meter. Denne kopien opprinnelig reist statuer, men ganske vellykket.
   6. Warwick Castle ble bygget tilbake i XXI århundre på ordre fra William Erobreren. Først var det bygningsstrukturen med tre og jord og redusert forsvar. Deretter ble det besluttet å bygge en stein slott. Denne bygningen har sett mange kamper og kamper som aldri sett noen andre festning.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Og det er derfor hans utseende er i stadig endring. Ifølge legenden, i ett av tårnene i slottet ligger fanger tatt under Hundreårskrigen. I en del av slottet, og det er i huset til Sir Fulka Hrevylla, som døde i hånden av sine egne tjenere, spøkelse hjemsøker eieren av bygningen, ifølge turister. En eller annen måte, men historien om dette stedet svært dystre.
   7. Castle Pena Palace i Portugal. Det ligger på en høyde over byen Sintra. Det er bare fantastisk vakre bygningen, som pleide å være sommerresidensen til den kongelige adelen. I utgangspunktet var det et forlatt kloster, men han var nydelig palass, som senere ble telekort av Portugal, men også en ekte nasjonalt kulturminne.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Ifølge en legende, på dette stedet var det et fenomen av jomfru Maria, som er grunnen til dette tempelet ble bygget. Men senere kjøpte land Prince Ferdinand. Selv i dag slottet er noe å se, fordi det pirrer fantasien dekorasjon og gjør reise til fortiden.
   8. White Heron Castle - Er det ikke bare utrolig vakker, men i sin egen unike stedet. Den består av 83 bygninger, og nesten alle av dem, merkelig nok, bygget av tre. Byggingen av slottet begynte tilbake i XIV århundre ved foten av Himeji. En tittel han fikk for glatte linjer som ligner vingene av hegre avslørt.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Rundt slottet er nydelig hage, som tidligere var en stor labyrint med mange blindveier, designet for å forvirre fiender, bestemte seg for å angripe mennesker. Bygningen gått fra en generasjon til en annen samurai, og til slutt ble en lokal domene. Forresten, kan du se slottet i en av James Bond-filmene, der brukte han som en hemmelig ninja skole.
   9. Bran Castle ligger i Romania, ca 30 km fra Brasov og 20 kilometer fra Rыshnova. Ifølge legenden, i dette slottet en gang levde er kjent til denne dag Vlad Dracula, som mange trodde en vampyr og brutal morder. Like det eller ikke - er ukjent, men historien om slottet er virkelig interessant.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Opprinnelig bygningen ble brukt til å beskytte byen. Forresten, dannet det en labyrint av rom, og bare "deres" vet hvordan de skal komme seg ut av her. Eierne av slottet ble mange, de har endret en etter en.
   Men som Vlad Tepes Dracula, er det uklart om han var her. Ja, et par ganger Dracula sannsynligvis bodde i slottet. Andre hevder han ble fengslet i det lokale fengselet og utsatt for brutal tortur. Men stedet har blitt populær takket være Vlad.
   10. Castle Ashford ikke for ingenting som tiltrekker seg millioner av turister. Han regnes som en av de beste slottene. Denne bygningen ligger i Irland, og det ble bygget i 1228 på tuftene av den anglo-normanniske huset. I lang tid slottet var eid Burgos familie, men da mellom ridder John de Burgh og Sir Richard Bynhhamom dukket opprørt.
  Topp 10 mest berømte slottene i verden (10 bilder)

   Feiden varte i lang tid, men da partene kom til enighet, men til slutt ble eier Richard Bynhham. Han befestet slott og begynte å utvikle seg. Da eierne begynte å forandre hverandre, og i 1910 Noel Huhhard slått slottet til et luksushotell. Forresten, er det så til i dag, og inneholder en liste over de beste hotellene i Irland.
   Sørg for å få deg med på en reise og se med egne øyne minst én berømte slottet. Du definitivt ikke vil angre på det!  
  Яндекс.Метрика