En god film - det er utrolig lett og stunner. Men for å gjøre det akkurat som å skyte for å investere en betydelig sum penger. Og hvilke filmer kan kalles den dyreste og kostbare?

 De dyreste filmer


 Her er de 10 dyreste filmene i verden:
 1. "Harry Potter og Halvblodsprinsen". Denne filmen - filmversjonen av den sjette boken av JK Rowling. Hvorfor er bildet så dyrt? Først måtte vi betale mange unge skuespillere. Sine avgifter, selvfølgelig, ukjent, men ifølge ryktene, går konto på millioner av pounds (bevisst Emma Watson og Daniel Radcliffe var blant de høyest betalte stjerner). Sekund, de viktigste scenene ble filmet i den sørlige delen av England i studio «Leavesden Studios».
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Men episodene hvor det var snø, måtte vi skyte i Nord-Skottland. Og, selvfølgelig, bære hele mannskapet er svært ineffektiv. Og for det tredje, kostnaden for produksjon og skyting - det er ikke alt.
 Mye penger ble brukt på reklame. Men alle vedlegg er sanne og renset med en hevn, som filmen er allerede på den første dagen i leie reist mer enn $ 50 millioner. Og alle fans av "Harry Potter" for mesterverk postet all-time billettkontoret for ca 930 millioner dollar. Kostnaden for skyting var ca $ 250 millioner.
 2. "John Carter" - Fantastisk og utrolig vakker historie om en mann som var på Mars og møtte med eksotiske monstre. Filming i studio varte i fire måneder, deretter alle cast og crew flyttet til Utah, der det er mange flotte landskap.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Selv om filmen var en masse spesialeffekter, men fortsatt ønsket å maksimere styremedlemmer og vise nøyaktig dyreliv. Forresten, noen ganger alt måtte jobbe under ekstremt vanskelige forhold ved temperaturer over 50 grader, slik at tid brukt daglig ca 1400 liter vann. Det kostet ca $ 250 millioner annonsering utgifter overskredet 120 millioner. Men møtet var ikke så grand, så filmstudioet "Disney" lidd store tap.
 3. «Spider-Man 3". Det ville virke en enkel historie, men at spesialeffektene i denne filmen var mye. Hvorfor er bare én hovedpersonen drakt, hans hopping og flyr ut av fingrene web. Forresten, hadde den Spider-Man kostyme på settet av bilder besøkt Baxter boxer Hambo.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Han har ikke den ene hånden, og at han bar henne slag. En neve sand mann deretter gjort ved hjelp av dataprogrammer. Kostnader, selvfølgelig, var bare enorm (over 250 millioner kroner). Men bare den første helgen blockbuster fullt nedbetalt og uvirkelig beløpet samlet - så mange som 375 millioner dollar.
 4. "The Dark Knight: vekkelse legende". Denne filmen er så kostbart ulykke. Først ble skyting utført i mer enn 30 forskjellige steder rundt om i verden. Ja, skuespillerne og mannskapet måtte besøke Skottland, Italia og selv i India. For det andre er det støpt imponerende for sin "stjernestatus" fordi i filmen stjerne kjent og høyt populære skuespillere (Christian Bale én avgift var ca $ 15 millioner).
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 For det tredje, en utrolig kompleks og, selvfølgelig, var dyre og passer personen, som består av 110 enkeltdeler, som ble kombinert i en fantastisk design. Alt dette ble brukt om en kvart milliard dollar, men mengden av billettinntektene oversteg utgiftene med mer enn 4 ganger.
 5. "Rapunzel, Tangled". Og selv om det bare er en tegneserie, men kostnaden for sine forberedelser var ikke barn og gjort om $ 260 millioner. Forresten, den animerte filmen var årsdagen Femti liste over "Disney". Tidligere i historien om animasjon ingen har skapt en slik størrelsesorden hår, fordi håret lengde jente som spytte gjennom hans andre helter reddet bildet, var 21 meter.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Et filmteam for å lage realistiske animerte flettene hadde ca 147 modeller av forskjellige strukturer. Og alle kom ca 140 000 individuelle strenger. Ifølge skaperne av tegneserien, var de i stand til å kombinere den tradisjonelle "Disney" maleri med moderne DA-teknologi. Fortjeneste, forresten, var om lag 590 millioner dollar, som ikke er nok.
 6. "Avatar" - Er en fantastisk og legendarisk film av James Cameron. Rettet en idé klekket over 10 år, og har lovet å gjøre et gjennombrudd i historien om datagrafikk. Og det er absolutt mulig. Tenk på alle disse utrolig vakre landskaper av planeten Pandora, som bare er ett tre med utrolig mange grener.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Vanligvis inntar datagrafikk ca 60% av den totale lengden på filmen, men teknologien har gjort det mulig opptak av tegnene følelser formidle alle følelser og følelser av hovedpersonene og gjøre publikum tror på eksistensen av en annen verden.
 Og alle anstrengelser og kostnader som utgjorde ca $ 280 millioner ikke gikk tapt. Bildet vant tre nominasjoner "Oscar" og samlet for hele perioden av enestående box office et beløp som tilsvarer 2 milliarder 282 millioner dollar.
 7. "Superman Returns". Skytingen var planlagt å starte i forrige århundre, og den viktigste rolle var å stjernen Nicolas Cage. Men bildet ble publisert først i 2006, og skytingen hadde brukt rundt 270 millioner dollar.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Men billettkontoret falt kort av forventningene, det beløpet de gjort ca 390 millioner dollar. For bilder som brukes moderne kameraer som har gitt ca 1400 forskjellige visuelle effekter er forbløffende.
 8. «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides". Kritikere ga denne filmen er ikke den høyeste poengsummen, men det stoppet ikke få betydelig fortjeneste, hvor mye som var rundt 1 milliard dollar.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Populær og talentfull Johnny Dэpp, forresten, har avtalt en stor rolle i den ble godkjent før endelig godkjenning av skriptet. Historien om pirater og ikke-eksisterende fantasy tegn motstridende og noen ganger skremmer og bekymringer, og trolig er dette publikum og vondt. I tillegg til spesialeffekter, som har brukt mye penger altfor imponerende. Og $ 100 millioner måtte betale for annonsering.
 9. "The Lone Ranger" ble annonsert som en merkelig historie om eventyrene til The Lone Ranger og Tonto indianere. Filming måtte bæres ut i to trinn, som noen ganger de rett og slett ikke har nok penger. Først en masse penger måtte betale kult skuespillere: Army Hammer og Johnny Dэppu.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Sekund, reklame ble brukt over $ 100 millioner. Men selv en så stor skala trening og handle smart spill ikke bidra til å få mer overskudd. Totale billettinntektene utgjorde det tar bare 261 millioner, noe som er svært liten for et slikt stort prosjekt.
 10. "Pirates of the Caribbean: At World End" - Den tredje delen av serien "Pirates of the Caribbean". Dette bildet kan trygt kalles den dyreste i historien til Hollywood. Tilbrakt det var om lag 300 millioner kroner, og fikk ca 1 milliard. Imponerende er ikke bare et spill cast, men spesialeffekter. Generelt ble midlene brukt.
Topp 10 dyreste filmer i det siste

 Nå vet du, å skyte noen film tilbrakte mest vanvittige mengden.  
Hvordan å starte i morgen?

 For mange folk komme seg ut av sengen om morgenen - ufattelig oppgave. Våkne opp midt på dagen, de føler seg overveldet og bli vant til det. Men du kan føle når du våkner og enkelt starte morgenen med god humor. Hvordan oppnå dette?

 Fysisk aktivitet


 Jo sterkere kroppen din, jo lettere er det å komme seg. Å begynne å lade delta i. Begynn i det små og gradvis gå til de vanskeligste øvelsene. Et utmerket tillegg til den vanedannende etter ladingen er i gang. Det vil gjenopprette åndedrettsorganene. Du kan deretter gå videre til kampsport eller dans er valgfrie. Ladingen er bra fordi det styrker kroppen,
Hvordan å starte i morgen?
 tillater ham å våkne opp. Og for fans av herding er en utmerket artikkel om "Hvordan gjennomføre herding"

 Ernæring


 Fordøyelse forverres under søvn. Så for 4 timer før du går til sengs, unngå å spise. Unngå fet, søt og kjøtt. Sørg for å gjøre ditt kosthold med frukt og grønnsaker. Spise hver 4 timer og i intervaller ikke spise. Dermed vil du lære å spise riktig og merkbar forbedring varsel.

 Avslag på dårlige vaner


 Gradvis redusere bruken av alkohol eller røyke sigaretter. Ved første du vil føle suget etter usunn vaner, og ved å fortsette å gi, kan du overvinne avhengighet. Bli gjerne og fort blir vant til det.
Hvordan å starte i morgen?

 Gå til sengs tidlig


 Det er ett faktum at å sovne på 22 timer, er den beste mannen redusert til 00 timer, og deretter bare hvile og rekruttert styrker. Før du går til sengs, prøv en mindre avtale utomlyayuschymy og krever aktive saker. Ta bare det du slappe av, for eksempel lesing, massasjebad.
Hvordan å starte i morgen?

 Sette mål


 Hvis du vil ha en reell grunn til å våkne opp i morgen, vil det være svært lett å våkne opp. Viktig virksomhet vil skape et positivt liv holdning og gjøre deg hoppe ut av sengen noen få minutter før alarmen ringer.
 Så du kan få opp en sterk, fokusert og frisk person. Og oppnå større suksess i livet.

 Fem tips om hvordan du kan starte en morgen babyen video


Яндекс.Метрика