Hvor syk (begynne å såre)
Hvor raskt syk hjemme?
Du bestemte deg for å slappe av litt trening, men det tar litt late sykdom til foreldre tror at du er veldig tålmodig og lar deg ikke å gå på skolen for noen tid, sitte hjemme.

Denne artikkelen er bare viet spørsmålet om hvordan man skal gjøre det synes som syk og tror at alt som du virkelig syk. I tillegg vil vi fortelle deg hvordan du raskt kan bli syk med angina eller influensa hjemme.
Faktisk måter å skildre mye sykdom og i det siste mange gutter og jenter komme opp med flere måter å late sykdom å ikke gå på skolen. Så det er ikke nødvendigvis den istapper eller iskrem i kulda den morgenen fikk ikke gå på skole - nedenfor finner du de beste måtene å få syk i 1 minutt ... vel på det meste fem minutter, bare zimituvavshy sykdom hjemme.

Hvor raskt syk i løpet av minutter
La oss starte:
Metode nummer 1
Hold i en krukke med pepper og en gang i nærheten av deg ville være noen fra voksne, stille åpne glasset og lukter pepper. Øynene raskrasneyutsya deg og du vil nyse så mye at voksne vil tro at du er virkelig syk. Denne metoden er mer passende for gutter. Hvor syk i 1 minutt jente?
Metode nr 2
Følgende metode er perfekt for jenter. Hvis du sterkt for det tredje deres øyne med malte vippene, raskrasneyutsya de dette og vil rive falt fra dem kadaver. Din husstand vil tro du er syk med en kald og du starter kald. Fortell dem at du føler deg svimmel og sviktende helse. 5 minutters sketsjer "jeg kontrakt en kald" og ikke gå på skolen for undervisning et par dager!
Metode nummer tre
Alternativet som vil hjelpe deg å bli syk i fem minutter ... heller forårsake symptomer på forkjølelse eller influensa hjemme. Hvor raskt "lift" temperaturen i huset? Bedra termometeret vil hjelpe oss enkelt triks - når du måler temperaturen stille trekke termometeret (kvikksølv) fra musen, innpakket i tøy og raskt puste på ham varm luft. Alternativt - du kan før du måle temperatur, salt gni armhulene. Men ikke overdriv - nok til å heve temperaturen på kalde 37 grader.
Hva gjør jeg? Later til å være en pasient kaldt. Hvis pannen varmelampe eller en hårføner, får du effekten av varme. I morgen Lat svak og apatisk. Gjør surt ansikt og si det er ikke deg, og du føler deg syk. Med jevne mellomrom kjøres på do, lei taket av toalettet, noe som gir oppkast lyder. På denne dagen, er du garantert å ikke gå på skolen!
Metode nummer fire

Hvordan bli syk raskt? Pålitelig og god måte å bli syk i fem minutter. Denne fremgangsmåte kan raskt høy temperatur, imidlertid, og hun synker til det normale snart. Uansett vanskelig quiz kan utelates. Så, ta et stykke brød og drypp på ham noen dråper jod. Det gjenstår å kle av den grundig og svelge.

Det som virkelig syk hjemme

Metode # 5
Dette og de følgende metodene vil hjelpe deg å ikke simulere sykdom, og virkelig syk, men mild. Disse alternativene er nyttig for studenter som er alvorlig lei av læring og ønsker å slappe av hjemme uke. Men husk! Det viktigste er ikke å overdrive det og følger våre instruksjoner - vi vil ha en pause fra skolen, og ikke lider av en alvorlig sykdom ...
Utseendet til milde angina eksperter provosere så - ca 5 minutter i en lys skjorte er på balkongen eller ligge ca 10 minutter i isvann på badet. Etter en av disse fremgangsmåtene - et glass med kaldt vann. 5 minutters arbeid en uke pause fra lekser og skoletimer da ...
Metode nummer seks
Fremgangsmåten er lik den forrige. En halv times gange i tynne klær i kulden og deretter bygge jafs et glass kaldt vann. Hvis kjøleskapet er istapper, sette dem på en klut, og på toppen får opp barbeint. Drikk et glass kaldt vann. I morgen vil føle resultatet.
Metode nummer 7
En svært effektiv måte å bli syk lett virussykdom hjemme. 5 minutter til å stå i kulden uten lue. Så gå for å besøke en venn som er allerede lei av viral kaldt. To Gode ting gjør-og ett providayesh og fangst forkjølelse virus fra ham. Pospilkuysya syk venn med lengre prester med ham et glass te .. slyazhesh og kvelden vil være fri fra skolen i minst en uke.
Metode nummer åtte
Et annet alternativ er sjekket for å sikre angina raskt. Gaten må være kald. Razhoryachytes - løpe, hoppe, klatre i fonner. Så bare vente 10 minutter i kaldt og noen pohrыzy istapp. Homes i dag ikke spise mat som styrker immunforsvaret (honning, ingefær, ginseng rot, sitron). På kvelden, halsen din ...
Metode nummer ni
Hvordan kan du bli syk og ikke møter opp på skolen uke? Metoden er velkjent for våre forfedre. For å sikre syk om kvelden, stående i kulden uten et skjerf og uten hatt, spise en del av iskrem og drikke hjemme med iskald juice. Ved kveld slyazhesh til ARI eller angina.
Metode nummer 10
Denne metoden forårsaker hoste og hals din vil bli lagt. Det er enkelt - åpne vinduet på vidt gap i vinter og drikker store slurker nesten varm te (hovedsakelig halsen og spiserøret ikke popekly) med honning. Deretter 1 minutt puste kald luft. Ohrypnesh noen timer og svelg kan være sår i 2-3 dager ...
Nå vet du den beste måten å få virkelig sår hals hjemme, samt enkle metoder for å simulere sykdom i 1 minutt eller 5. Likevel, disse tipsene gjelder bare som en siste utvei. Men du må du da trekke skoleprestasjoner og fange opp ....  
 Hvis du liker å gå til diskoteker og nattklubber, men vet fortsatt ikke vet hvordan å danse, må dette rettes opp umiddelbart. Hvordan lære å danse og føle deg avslappet?

 Kan jeg lære å danse?


 Noen mener at evnen til å danse - et talent eller evne. Ja, faktisk det viser seg noen mye bedre enn andre. Ser på disse menneskene, ville du tror at de begynte å danse før venstre. Og hva med de som ikke føler rytmen og ikke veldig fleksibel? Lære, lære og studere igjen!
Hvordan lære å danse i en nattklubb?

 Vel, selvfølgelig, være tålmodig og finne ledig tid. Hvis du strever for å oppnå målet ditt, vil du sikkert lykkes. Kanskje stjernen på dansegulvet, vil du ikke, men sikkert vil føle deg mye mer trygg og rozkutishymy i nattklubber.

 Hvordan å studere?


 Så, hvordan å lære å danse i en nattklubb? I dag er dette ikke så vanskelig som før. Vi foreslår at du lære noen bevist og effektive måter.

 Danseskole


 Hver by er nå en skole med dans og danseklubber. Registrer deg der og begynne å lære. Hvis du ikke kan danse i det hele tatt, da Registrer deg som en gruppe for nybegynnere. Hvis noen av de ferdighetene du har, kan du prøve deg på gruppen til "Avansert".
 I dette tilfellet, kan du se mer erfarne folk og lære av ikke bare en lærer, men i dem. Men hvis de grunnleggende ferdighetene du ikke gjør det, blant de mer erfarne kamerater du vil føles vanskelig. Og for å holde tritt med dem du ikke kan.
Hvordan lære å danse i en nattklubb?

 Velge en skole dans, ta hensyn til plasseringen. Sikkert du ikke ønsker å gå til den andre enden av byen. Også, ikke se for skoler, som forbereder fagfolk. Først trenger du ikke det, fordi målet - å lære å danse vakkert i en nattklubb. Sekund, vil kostnadene for utdanning i dette tilfellet være høyere.
 Som for frekvens, frekvens og tid sysselsetting, er det tilrådelig å følge undervisningen minst to ganger i uken, som om bruddet mellom treningsøktene er for stor, vil du ikke være i stand til å huske og lære enda det grunnleggende. Varigheten av en sesjon er vanligvis 1-15 timer. Tid velge basert på deres daglige rutine.

 Én til én


 Hvis du deltar i gruppe skamme, og finn danselærer som kan ta med deg individuelt. Selvfølgelig vil det koste mye mer enn de tilreisende gruppe klasser ved skolen dans, men individuell undervisning har mange fordeler.
 •  Først vil all oppmerksomhet gis til lærere til deg. Det vil vurdere nivået på treningen din og din evne til å oppdage alle feil og fikse dem, og nå ut til å utvikle et individuelt program og gi nyttige råd.

 •  Sekund, vil du ikke være rundt andre mennesker, og deres tilstedeværelse av mange forvirret.

 •  For det tredje, vil du ikke bli forstyrret og kan konsentrere seg om dans.

 •  Og for det fjerde, kan du utvide lengden av klasser og passere et lynkurs.

 •  Finne en lærer i dag er enkel. Dette kan gjøres via internett. Prøv å gå til et forum dedikert til dans, for å finne der folk fra byen din og be dem om forslag. Du kan også spørre og deres venner. Forresten, sannsynligvis ikke dårlig dans en av dine venner eller kolleger. Kontakt din slik mann kanskje han går med på å hjelpe. Spør ham en symbolsk sum for å ikke føle seg forpliktet.

   Læring selv


   I denne alderen av høy teknologi er det mange muligheter. Og lære å danse kan være moteriktig selv hjemme. Hva du trenger? Bare noen få komponenter:
 •  Pedagogiske videoer. Det er viktig å gjøre det riktige valget. Først velger du en video tutorial med enkle bevegelser for nybegynnere så vel som for vanskelig i de tidlige stadiene av trening du kan ikke komme ut. Det er ønskelig å finne et kurs som gir for gradvis overgang fra enkle dansebevegelser og kommunikasjon til mer komplekse. Sekund, se etter videoer med kommentarer i sitt morsmål. Noen bevegelse krever avklaring, og hvis læreren vil snakke et fremmed språk, du bare ikke vil forstå.

 •  Et stort speil. Det er nødvendig å evaluere deres suksess. Du kan synes at bevegelse god du på det, men egentlig du ikke utfører som det skal. Ta en titt på deg selv fra utsiden, se sine feil. Prøv alltid minst kort se i speilet for å rettidig identifisere svakheter og korrigere dem umiddelbart. Hvis du lærer den første bevegelsen, og deretter se dem fra siden, vil det være vanskelig omskolert. Det er mye lettere å finpusse ferdigheter, noe som gjør en justering først.

 •  Komfortable klær. Dermed i nattklubber du danse i stilige og moteriktige klær, fordi hver jente ønsker å være attraktive. Men på scenen for å lære og mestre det grunnleggende er optimal og hensiktsmessig komfortable klær. Satt på toppen eller t-skjorte og bukse eller shorts. Når alle bevegelser vil du gå ut, ha en kort kjole og dans i det. Dette gjør det mulig å gjenskape atmosfæren fra nattklubben og forstå hvordan man skal bevege seg i klubben klær.

 •  Som for sko, kan det først bli praktisert barbeint. Da er det nødvendig å sette på noen sko, men komfortable. Når du føler deg som en profesjonell, slitasje sko eller sandaler med hæler. Slik at du kan forberede din beste interesse, og ikke bare for å lære å bevege seg og lære å være smart og fortsatt attraktive i enhver form og i enhver situasjon.

 •  Gå til Nightclub


  Hvordan lære å danse i en nattklubb?

   Dersom ledig tid til å studere har du ikke en dans på en nattklubb virkelig ønsker, og deretter gå tilbake og begynne å lære der. Noen tips for den mest modig og målrettet:
 •  De fleste kommer i klubben med en venn, og enda bedre med et par venner. Det vil tillate deg å skille seg ut fra mengden og føler seg mer trygg takket være støtte fra folk du kjenner.

 •  Hvis du går til dansegulvet skummelt, prøv et glass vin for mot. Vin, for det første, forbedrer blodsirkulasjonen, og for det andre, bedre humør. Men ikke overdriv! Ellers, i stedet får mot til klossethet og se dum.

 •  Slapp helt av. Hvis kroppen og musklene er stive, du bare ikke kan flytte or'll gjøre det morsomt og dum. Så å begynne å danse og inspisere de tilstedeværende på det, en liten tur. Forresten, etter å ha undersøkt alle tilstede, vil du se at ikke alle er mestere i dans, og det vil roe deg.

 •  Gå ut og begynne å se på. Velg enkel bevegelse og se gjennom øynene til dem som, etter din mening, danser også. Men ikke hold tankene dine i lang tid og ikke pryhlyadыvaytes nøye, kan du ikke forstå. Prøv å gjenta favoritt bevegelse. Start med en enkel og studere dem, og deretter gå videre til mer komplekse.

 •  Kom klubb så ofte som mulig for å opprettholde og utvikle sine ferdigheter og lære noe nytt.

 •  Så lenge du føler deg godt om deg selv, er det bedre å velge en stilig, men komfortable klær: lyse jeans, mote T-skjorter eller singleter og støvler eller støvler på en flat såle.

 •  Nyttige tips


  Hvordan lære å danse i en nattklubb?

   Flere viktige leksjoner for nybegynnere dansere:
 •  Musikken skal gjøre deg flytte, du må føle kroppen hennes. Så ofte inkludere dynamiske sanger og danser, øynene lukket og holde rytmen.

 •  Hvis du ikke er trygg, ikke danse i komplekse komposisjoner.

 •  Etter å ha vurdert noen gode bevegelser, ikke bruk den bare i dansen, ville det se dumt. Utvikle nye relasjoner og rozvyvaytesya.

 •  Ikke nøl med og ikke bekymre deg, alt en gang startet.

 •  Lykke til!  
  Яндекс.Метрика