Mest nylig dukket opp og begynte å ha litt moro og pryzhyvatysya uvanlig ferie som Halloween. Tidligere ble han feiret bare i USA, men dens popularitet er blitt mer fart på territoriet til Europa og det tidligere Sovjetunionen.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Halloween er med rette ansett som en av de eldste festivalene i verden, fordi det tar sin opprinnelse fra den keltiske festivalen Samhain, som har årtusenet, og den kristne festen for "All Saints Day". Det er interessant at dagen kombinerer ære og tilbe onde ånder alle de hellige.

 Denne ferien er preget av mange uvanlige tradisjoner og ritualer som finner sted på denne dagen, som dressing barn og voksne i en rekke kostymer, boller skremmende, tegn.

 Dette er en annen tro, fordi Halloween kommer barriere mellom vår verden og "utenomjordisk" verden, en gateway som overse ulike onde, hekser, vampyrer, hekser og andre "mørke" ånder.
 Men dette er bare interessante overtro som ble til interessant tradisjon. På fester og festivaler viet til denne dagen, ofte holdt konkurranser for beste kostyme av kvelden. Eller kanskje du bare bestemt seg for å holde temafester hjemme eller overraske dine barn, du definitivt trenger kostymer.
 Selvfølgelig, kan du ta kontakt med en spesiell garderobe, hvor du kan leie en dress eller kjøpe for permanent bruk.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Det er imidlertid kjent for å være ganske dyre, og trenger bare kostyme ganger i året, og hvert år jeg vil ha noe nytt. Så alt du kan gjøre selv, men gjør en interessant kostyme for Halloween, så han virkelig imponert andre?
 Alt i hendene på din fantasi og kreativitet, vil vi presentere deg noen alternativer kostymer som du kan gjøre hjemme, selv engasjere seg i dette arbeidet, barn og venner til en meget interessant.
 Først må vi tenke nøye hvem du ønsker å delta på neste ferie All Saints. Alternativer kan være varierte kostymer, fest på Halloween fordi vanligvis forskjellige spesifikke emner, for eksempel rene kino tegn eller tegneseriefigurer grusomheter og så videre.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Voksne deltakere på festivalen kan passe passer "King of Pop, som har forlatt denne verden, er hans image svært lyse og interessant. Er kvinner kan være interessert i bildet av Lady Gaga, konsert drakt som er egnet for en ferie og ulike hekser, de Vær hyggelig og selv seksuelle, mumier, vampyrer og Draculas bruder.
 Perfekt for ferie kostymer av ulike superhelter som Batman, Catwoman og andre i alle sine fans. Drakt til barn ofte gjenspeiler deres interesser, som de meget populære bilder av kjente trollmenn, tre av Harry Potter, er valget alltid ditt.

 Hvordan lage en heks kostyme for Halloween?


 Mange kostymer som ble nevnt ovenfor er veldig enkelt å lage dine egne hender, det vil trenge noen forsyninger, men sortering gjennom sine hjemme "skatter" i skapet sannsynligvis være i stand til å plukke opp noe som passer.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Angå heks kostyme, trenger du noen gamle kjoler mørkt, det er ønskelig at de ikke var lei poshmatuvaty og noen gjør narr av dem. Transforming kjole i filler fine, kan du dekorere edderkopper, frosker og andre symboler. Disse tingene er solgt i leketøysbutikker, men du kan skjære deg selv med fargede pappfigurer av alle levende skapninger.
 Nå før festen for butikkene kan du plukke opp en rekke tilbehør. I alle heks bør være en cap og en kost, kan broom gjøres uavhengig, skrutyvshy noen stenger, det er ikke å overdrive det, så det ikke kom ut for omfangsrik og vanskelig.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Et utvalg av hatter, kan caps kjøpes i butikken, de vil utfylle ditt utseende, gjør det levende og troverdig. Forresten, det selger en rekke horn, parykker, masker og andre fine egenskaper, som også passer alle image.

 Bride of Dracula


 En annen veldig slående og imponerende bilde av den unge jenta som ønsket å imponere andre sin interessante kostyme for Halloween, som også kan gjøres med sine egne hender.
 For det vil ta litt lengre tid enn en heks, for eksempel, men som du vet, skjønnhet krever offer. Du må fylle opp med tyll - en svært praktisk materiale for skjørt-pakker, de er laget vanskelig.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Det er best å velge to farger av stoff, for eksempel en kombinasjon av svart og blå tyll, ferdig produkt kan strø glitter til det skimret i mørket. Bedre å gjøre et langt skjørt, og at den ikke er sterkt hindret, kan det kuttes i front, for eksempel til knærne.
 Den øvre del av bildet blir fullført i sort korsett, som sannsynligvis er hver jente. Med samme tyll slør likheten kan bygge og dekorere håret hjemmelagde papir blomster.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Ikke glem dette viktige aspektet av Halloween, som retten makeup bør gjenspeile essensen av alt ferie. Vыbelyte ansikt, kan øynene lage mørk dress røykfylt øyne, kan du farge på leppene lyse røde toner, eller hvis du ikke har et slikt alternativ er, tvert imot, gjøre dem likblek.

 Hvordan lage en baby kostyme for Halloween?


 Hvis du ønsker å glede barnet ditt i en ferie, kan du bli en familie redd på Halloween. Det er ganske enkelt, du trenger noen flanell skjorter, helst i flere størrelser og mer av barnet ditt.
 For eksempel passe deg shirt mann, og et barn kan gi henne. På under magen skjorte pidv'yazuyetsya liten pute til å gjøre stort inntrykk magen. Bukser kan kuttes og beis maling for større troverdighet, og hodet er slitt stråhatt. Og selvfølgelig, ikke glem om makeup!
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Bli en mumie eller bringe alle enkle. For kostyme mumiebandasjer kjøpe flere pakker, deretter pakket babyen fra topp til tå, og trusler for flere bandasjer ikke glem å farge rød maling.
 Noen steder, som for eksempel knær og mage bandasjer kan bryte og kutt. En felles tilnærming for spøkelser ark. Når ellers hvis ikke for Halloween, kan du klippe arkene? Skjær øyne, klem tråd stoff å lage små ermhull hånd og alt! Ghost er klare og glade barn.
Hvordan å lage en interessant kostyme for Halloween

 Å skape en zombie kostyme du trenger gamle klær snusket nyanse, som grå eller beige. Til alle virket sannsynlig, kan vi propaleni flekker ved hjelp av vaskeri.

 Hår kan strø med mel eller kritt for å gå i oppfyllelse av zombier. Og den siste finishen - høyre, mertvetsky og hvit sminke, som min mor kan lykkes håndtere obraduvavshy din baby.  
 Nesten ingen bedrift eller familie julebord er komplett uten en overdådig fest hvor salater okkupere en ledende posisjon. Og gjøre en eller flere typer ikke, hvorfor kveld like før ofte gjort ved intensiv kutting og bygging av tradisjonelle retter.
 Tradisjon - dette er sikkert god, men noen ganger begynner hotitysya prøve noe nytt, å vite at andre er forberedt vertinne at innovasjoner i verden av mat kan overraske deg og din familie.
Hva å forberede for det nye året med en salat?

 Egentlig sammensetning jule salat på bordet ikke adlyde visse lover eller forskrifter, gjør hver kvinne et valg basert på smakspreferanser av familien.
 Hvis du husker den sovjetiske nyttår, i disse tider på bordet, må vise Olivier og frakk. Merkelig nok, men den festbord strukturen er ikke særlig forandret, de fleste husmødre foretrekker ikke å endre vaner og skikker i denne forbindelse.
 Til lenge du måtte lide med spørsmålet hva du skal lage mat for det nye året med salater som vi tilbyr oppskrifter er svært populære og tradisjonelle jule salat og fortynne flere uvanlige men like deilige oppskrifter.

 Det viktigste er å ta vare på at alle retter og salater ble kombinert med hverandre og mest varierte i komposisjonen.

 Tradisjonelle jule salater


 Selvfølgelig, ingen ble overrasket over det faktum at de fleste tradisjonelle og populære nyttårs fatet i innlegget er ingenting som Olivier favoritt.
 Uten denne salaten er ikke komplett, ble ingen stor feiring, og dens oppskrift modifisert og korrespondanse fra år til år. Men få vet at den opprinnelige versjonen av denne salaten var en helt annen sammensetning, og faktisk ble han kalt saus etter sin oppfinner kokk Olivier.
 Nå finnes det varianter av salat betydelig mange som foretrekker å se råvarer tilberedt pølse og kjøtt noen, men essensen er den samme. For å nevne det mest populære alternativet.

 Oppskrift salat "Olivier"


 For å gjøre det, trenger du:
 •  egg - 5 stk;.

 •  Poteter - 6 stk;.

 •  Kylling - 1 stk;.

 •  løk - 1 stk;.

 •  grønne erter - 1 Bank;

 •  Pickles - 5 stk;.

 •  majones, salt og pepper.

 •  For å begynne, la oss forbehandling: poteter, ingen rengjøring av huden, godt vasket og kokte godt gjort. Parallelt er det vasket og filet stykke kokt egg skal koke kjølig.
  Hva å forberede for det nye året med en salat?

   Så alt er godt avkjølt, det er bedre å gjøre det i det hele tatt i går kveld, eller lage en salat kan være tidkrevende, og som du vet, før ferien sin alltid mangler.
   Når det avkjølt, renset poteter å skrelle og skjære det i små terninger, er blonder en egen, meget dyp kapasitet, det var praktisk å forstyrre. Deretter fjerne egg fra skallet og også kuttet i terninger, legg til poteter.
   Kylling skåret små strimler og løk i små skiver. Vanligvis, hvis det er mulig, de vanlige løk bør erstattes av grønt. Agurker skåret i små terninger og også sendt til alle tidligere ingredienser.
   Ottsezhyvaetsya erter og strømme inn i den generelle mix. Alt godt kledd med majones, saltet og perchytsya smak. Til Olivier ikke synes altfor banal, kan du sende en liten tartlets, dekorert med grønne planter.
   Også tradisjonelle salater inkluderer sild under en pels og mimosa, men deres oppskrifter vil bli diskutert på et annet tidspunkt, fordi så ønsker å gi noen interessante og uvanlige alternativer, slik som kjøtt salater snakke om det nye året.

   Oppskrift salat med sopp og kylling


   Denne oppskriften gjør deg ikke lang tid å stå ved komfyren, men vil glede din smak og kombinasjoner av ingredienser, viktigst, sette den på bordet, dekorere. For å gjøre det, trenger du:
 •  250g kylling;

 •  250g sopp

 •  1 løk;

 •  majones, salt, pepper og urter.

 •  Kylling bør grundig vask, deretter koke å modne. Sopp sendes i kokende vann, saltet tidligere hvor de blir kokt i 5 minutter.
  Hva å forberede for det nye året med en salat?

   Kylling og sopp skåret i mellom terninger, bland. Løk skåret i små strimler, og deretter dyppet i kokende vann i 10 minutter, deretter vannet slippes ut, og løk tilsettes til kylling og sopp.
   Salat kledd med majones å smake, saltet og perchytsya deretter sendt i 1 time i kjøleskapet. Før servering, dekorere med greener eller salat bolle friske salatblader.

   Salat på nyttårs Seafood


   Denne salaten vil glede de som liker lys og mager mat, de er deilig og lett å tilberede, men på samme tid, også svært nyttig.

   Oppskrift salat med reker, arugula og tomater


   For å gjøre det, trenger du:
 •  bunt frisk arugula (ca 50 g);

 •  200 g reker;

 •  2 tomater;

 •  olivenolje og soyasaus.

 •  For å gjøre denne salat reker passer alle størrelser, selvfølgelig, er det best å kjøpe royal, men reker standardstørrelser er ikke verre enn smak.
  Hva å forberede for det nye året med en salat?

   Hvis du kjøpte dem rå, må de bli kokt, deretter renset for alle skinn og ben, forlater rent kjøtt. Tomater er vasket, skåret i skiver og deretter (best passe stramt vegetabilsk) rukolla rubayetsya også store biter.
   Alle ingrediensene er godt blandet, deretter kledd med en spiseskje med soyasaus, olivenolje.

   Oppskrift salat "kongelige"


   For å gjøre det, trenger du:
 •  400 g blekksprut filet;

 •  300g krabbe kjøtt;

 •  300 g reker;

 •  6 egg;

 •  majones, salt.

 •  Viktigst - det gjør ikke fordøye blekksprut, ellers vil de bli veldig stiv og salat smak bortskjemt. Film av dem tidligere fjernet, og de kokte ikke mer enn 2-3 minutter. Det er også nødvendig å koke reker og egg, kjølig og ren fra skallet.
  Hva å forberede for det nye året med en salat?

   Små reker gå godt i en salat, og stort behov for å gjentatte ganger kuttet. Calamari ringer hogge, krabbe kjøtt og egg skåret i pinner.

   Forresten, sammensetningen av salat nestrohyy hvis noen elementer mangler, de kan erstattes med annen sjømat som blåskjell.

   Alle oppkjørte ingrediensene er blandet og kledd med majones. Salat er klar!

   Deilig salat på nyåret


   Vi tilbyr deg en oppskrift som er relevant når som helst på året, det har et attraktivt utseende og utrolig smak.

   Oppskrift salat med sopp og gulrøtter


 •  250g sopp;

 •  2 poteter;

 •  En gulrot;

 •  tartar saus;

 •  2 egg;

 •  1 løk.

 •  Poteter, gulrøtter og egg er kokt til de er møre, men denne gangen grønnsakene er vasket, kuttet i strimler og stekt i panne til en tilstand av full beredskap. Kokte gulrøtter gnidd på et rivjern, potet og skjær i terninger, da de fyller med tartar saus. Til salat kjøpt form, vi lærer det i en plastflaske med klippekantene.

   Det første laget - poteter med saus og finhakket løk. Deretter underviste sopp og gulrøtter skal vare litt salt. Den siste laget salat - revet hvit og eggeplomme revet. Da flasken forsiktig fjernet, og platen er klar salat.  
  Яндекс.Метрика