Før hver påske er den lengste stolpen. Det er en integrert del av den store kristne ferie. Observere faste er nødvendig for å forberede kroppen og sjelen til den store påske. Vanligvis rask nyttig for alle, men mange skremmer prosessen fordi de feilaktig forvirre posisjon og streng diett. Selv om det ikke er absolutt intet. Hva er lov til å spise fort før påske, jeg hører du spør? Mye vi vil reagere, men det er noen restriksjoner og regler som du absolutt må vite.
Hva du skal spise fort før påske

 Hvor lenge fasten før påske?


 Varigheten av dette innlegget er ganske stor: syv uker. At alle troende må følge strenge regler for forsyning i ca to måneder. I løpet av denne tiden, begynte utrent person kan ikke bare være tenkt å stoppe, men det er ikke mulig å kaste. Til en viss grad etter for moderne mennesker er en utfordring. Men bare du kan finne det passerer strøm. Derfor tuning på positiv stemning og godt humør faktisk tåler hele dagen faste og påske med god samvittighet nyte deilige påske kaker.

 Grunnleggende regler av Great Lent


 Du trenger en rolig atmosfære for å innse at alle restriksjoner som du kommer over en post forbundet ikke bare med mat og matvarer. Du må gjøre noen restriksjoner i mange områder av livet:
 •  I løpet av etter forbudt å bruke dårlig språk.

 •  Og tror ikke dårlig om folk og ønsker noen onde.

 •  Du kan ikke legge under besøket nattklubber og andre underholdningssteder og vest.

 •  Det er forbudt å drikke alkohol, ta energidrikker og alle typer stimulerende medikamenter, kan du ikke røyke.

 •  Men seksuelle forholdet ikke nødvendigvis gi opp. Som blir sagt, med samtykke fra begge parter.

 •  De strengeste er den første og siste uke av faste, bør du ha bare ett måltid - middag.

 •  Hvilke matvarer ikke kan spises i fastetiden før påske


   Det er produkter som ikke er i bruk noen form for faste er umulig. Så vær forberedt på det faktum at fallet i fastetiden du må reise på forhånd.

   Prøv å feste å legge all sin familie, så vil du finne det lettere å overholde alle regler.

   Så, for 7 uker lenge du må sette et tabu på følgende produkter:
 •  Av de forbudte matvarer inneholder kjøtt. Ifølge lang sikt du må glemme om biffer, burgere, dumplings. Under forbudstiden får alle typer kjøtt: biff, kylling, kanin. Til tross for at i moderne pølse og pølse ikke er sett kjøtt under fasten bedre å ikke spise dem.

 •  Om egg må også glemme. Så hvis din favoritt måltid er frokost omelett, må du endre matvaner og smake noe annerledes.

 •  Fans av melk, yoghurt, ost og yoghurt har harde tider. Etter en rask disse produktene er under streng forbud. Denne kategorien inkluderer også krem ​​produkter, fløte, kondensert melk og andre matvarer der det er enda bearbeidet melk.

 •  Smør, olivenolje og solsikke du ikke kan bruke.

 •  Kanskje det vanskeligste for mange mennesker vil overleve forbudet mot fiske. Ingen laks, karpe og karpe på pulten din bør ikke være.

 •  Skremt av slike strenge krav, kanskje du tror at for en så lang tid, vil du ikke være i stand til å spise all maten. Dette er imidlertid ikke slik, fordi til din disposisjon er frukt, grønnsaker, og de er ikke alene. Men mer om det senere.

   Hvordan spise i rask før påske?


   Som nevnt tidligere, de strengeste reglene for fastetiden om de første og siste ukene. Men i midten av innlegget du forventer ikke den enkle testen.
   Bare tørr mat, det vil si uten tilsetning av saus og forskjellige oljer kan spises i den første, fjerde og syvende uke. Alle rettene som vil være på bordet i denne uken skal være kald eller ved romtemperatur. Det er ingen oppvarmingstid bør ikke være.
  Hva du skal spise fort før påske

   I andre uke, kan du trygt spise kokte grønnsaker og andre matvarer tilberedt på denne måten.
   På langfredag ​​kan du spise bare tørrfôr.
   På lørdag er dagen før påske lov til å spise mat.
   I helgene i løpet av de syv ukene kan du råd til å prøve fisken. Bare det burde være enkelt, som svømmer i ditt eget farvann.
   Etter innlegget, bør du utvikle et regime som er strengt spise på bestemte tider.
   Og ikke glem at du har lov til å drikke vann i ubegrensede mengder.

   Hvilke matvarer er tillatt å spise under fasten


   Å si at fasten er en midlertidig overgang til vegetarisk mat kan ikke. Siden din disposisjon, til tross for strenge restriksjoner er et stort antall av sunne matvarer.
   Under innlegget vil du få sopp. Det spiller ingen rolle i hvilken form du vil spise, la oss bruke tørket, kokt og syltet sopp.
  Hva du skal spise fort før påske

   Du kan også nyte deilig syltetøy med ulike bær, er det ønskelig at det utarbeides med bær, men det spiller ingen rolle.
   Berike kroppen din med viktige vitaminer du bruker naturlig juice fra frukt, grønnsaker og urter.
   Ulike vegetabilske pickles vil ikke la deg sulte i fastetiden. Så glad for å spise agurker, tomater og pepper.
   Friske urter: persille, selleri, fennikel og sorrel kan spises under fasten i ubegrensede mengder.
   Du kan spise frokostblanding med ulike frokostblandinger. Bare husk at du bare kan koke dem i vann uten å legge olje.
   Du kan også spise blekksprut, krabber og reker. Bare ikke misbruke dem. De trenger bare å fylle opp kroppen protein reserver.

   Dette kan ikke observere fastetiden?


   Fasting - en test for svak til det moderne mennesket. Vi tar mye av skadelige produkter, briste fra dem deres helse. Likevel, for hvert menneske er problematisk forlate de vanlige chips, iskrem og andre attraksjoner i sivilisasjonen. Lent gitt til folk for å gjøre dem i stand til å revurdere verdiene i livet.
  Hva du skal spise fort før påske

   Før du godtar innlegget er tilrådelig å konsultere legen din. Bare personer med ulcerøs sykdommer i mage-tarmkanalen og andre sykdommer kontraindisert å endre sine matvaner til et strengere.
   Gravide kvinner og de som bare fødte tenne et lite mirakel bør ikke helt tåler streng faste. På noen produkter, kan de nekte, men det bør ikke skade barnet.
   Bestemme fastende person bør eie. Du trenger ikke å gjøre det ved å gjenta noen andre. Dette ønsket må komme fra menneskets sjel.  
   En spesiell bursdagsfeiring alltid ønsker å tilbringe uforglemmelige, fordi det bare skjer en gang i året, ofte triumf scenario er ikke spesielt mangfoldig. Som et resultat, det kommer en tid når du innser tydelig at "vanlige" hjem måltid absolutt ikke ønskelig, og fantasi til å skape noe nytt, spesielt mangler, og alltid spiller inn noen omstendigheter eller økonomiske problemer som har plaget med jevne mellomrom hver person.
  Hvordan kan du ha det gøy bursdagen din?

   Innenriks ferie - det er sikkert stor tradisjon for å feire fødselen huset oppsto for lenge siden, fordi, faktisk, det er en triumf minimal materielle tap, du spesielt kan ikke er under noen ikke tilpasse seg og føler deg komfortabel ennå huse et hjem.
   Naturligvis, hjemme kan ordnes ganske god ferie, god mat, musikk og nære venner, hva mer trenger du? Men la oss se på dagen litt annen vinkel, er å legge nyhet sa til etablerte tradisjoner.

   Hvordan kan du ha det gøy bursdagen din?


   Hvis du leser dette, så sjansene er du kommer bursdag gutt eller bursdag jente, fordi denne mannen er meget viktig at denne dagen var av spesiell stil.
   Dette er prisverdig, hvis du endelig bestemte seg for å prøve noe nytt, kanskje til og med klar til å gjøre noe litt gal og karakteristisk du lyst til å vite mer om det senere. La oss, for en start, diskutere mer tradisjonelle måter å feire din årlige ferie.

   Hjem bursdager


   Det er vanlig og kjent - dette, selvfølgelig, global spise yummy, salater, søtsaker, og popyvanye svak brennevin, det som blir sagt, noen som.
   Hvis du forstår hva som er hensiktsmessig i ditt tilfelle rent "hjem" versjon, ikke vær trist, vi kan gjøre det svært uvanlig. Den vanligste måten det siste - en temafester. Er du fan av Harry Potter? Kanskje gal æra Frankrike Marie Antoinette med hennes kjærlighet for alt vakkert og deilig?
  Hvordan kan du ha det gøy bursdagen din?

   Så arrangere et kostyme fest, la damer og herrer kommer i flotte kostymer og kjoler, uvanlige frisyrer, fans og deilige kaker! Kjoler kan finnes i den nærmeste hytta karneval kostymer eller garderobe, og kanskje noen vil vise sine ferdigheter syersker?
   Hvis du prøver de spesielle følelser til filmindustrien, kan du referere til standard og felles alternativ tematiske partier - Bursdag i Hawaiian stil retro fest, kanskje du liker dudes periode?
   Hawaiian party selvfølgelig er best organisert på stranden eller på institusjon av en annen vannforekomst, men hjemme er det ekte. Vi må selvfølgelig arbeidet med dekorasjoner, kjøpe levende eller kunstige blomster som er en iboende del av den lyse Hawaiian party, ta vare på innholdet i mat og strålende cocktails, og følge kleskode.
   Tro meg, selv om du ikke kan overholde alle reglene for denne feiringen, fortsatt få mye glede og uforglemmelige følelser! Her, for eksempel, en fest i stil med dudes husket lyse kjoler, evnen til å grave i min bestemors kister en sjeldenhet som helt sikkert vil være høydepunktet i programmet! Og viktigst av alt, er det musikken, det naturlig bør fullt ut i samsvar med din valgte tema.

   Bursdager i kafeen eller klubb


   Hvis du fremdeles mye er spørsmålet, lurer på hvordan du skal bruke sin bursdag så minneverdig for en lang tid, er svaret enkelt - rullende fest!
   Hjem fortsatt ikke klart mye rundt naboer, musikken rolig gjør, og deretter oppdatere altfor høyrøstet gjest, og på slutten av hele festen - et fjell av uvaskede retter, samt den forventede generelle hat huset. Det er bursdagsgave!
  Hvordan kan du ha det gøy bursdagen din?

   I dette tilfellet, selvfølgelig, det beste alternativet - en bursdagsfest i en kafé eller restaurant, og for aktiv og morsom ferie - triumf nattklubb, nå hvor du kan nakrychatsya, natantsyuvatysya til høy musikk og du bare ingen vil si. Og deretter med en ren samvittighet for å rengjøre leiligheten, det er ingen problemer! Selvfølgelig krever dette alternativet ytterligere vesentlige investeringer, men det er definitivt verdt det.
   Alternativ kafé eller klubb bør velge, avhengig av dine preferanser, er det nå mange tematiske skoler, veldig uvanlige og spennende, som godt kan være høydepunktet av ferien. Ikke å bli fanget, organisere alt på forhånd, vil vises på rett sted litt tidlig å være fornøyd at alt er klart og venter på å motta dine gjester.

   Bursdager i landet eller i friluft


   En annen, er en god idé å flykte fra travelheten i byen et sted nærmere til den rene luften og trær hvis du bor på stranden, deretter organisere en tur til den, det er en mann hviler ikke bare fysisk, men også åndelig.
  Hvordan kan du ha det gøy bursdagen din?

   Vekk fra de travle gatene, og faktisk av sivilisasjon kan gjøres brann, avlede salater sammen utgjør den opprinnelige tabellen og ha det gøy, selv om morgenen, siden her er du ditt eget hjem - ingen onde naboer eller kafé stengt på bestemte tider.
   Forresten, i naturen så vel organisere temafester, vurdere konkurranser, et program, ikke glem om tilstedeværelsen av et kamera i albumet vil være klart dusin nye og slående bilder.
   Men ikke glem at denne feiringen kompleks i et eneste øyeblikk - transporterer gjester og alle nødvendige produkter. Husk at i naturen er det neppe praktisk butikker, så alle kjøp av aksjen, slik at du ikke kjører rundt i nabolaget på jakt etter noe viktig. Tenk transporterer gjester hvis det ikke går offentlig transport, så du kan ha til å ta vare på leie bil eller buss.

   Barnebursdager


   Hvis du trenger å holde et barns fødselsdag, er det ikke mange alternativer, den enkleste måten, selvfølgelig, hjemme, men det kan være andre alternativer.
   Husk fremfor alt det, mest sannsynlig, er du invitert til din lille venner ungen, for dem du er ansvarlig for sine foreldre på grunn av innholdet eller alternativene forsvinne stranden, hvor det er vanskelig å skjelne etter litt rastløs.

   Du kan ringe alle barna i kafeen, er det vanligvis en animatør som vil hjelpe deg med å organisere barnas ferie.
   Barn tilbringe en ferie hjemme er ikke så vanskelig, bare legge fantasi. Du vil komme til unnsetning ditt barns favoritt tegn - du kan føde barn tegneseriefigurer, og kan arrangere tema konkurranser som de vil motta små premier.
  Hvordan kan du ha det gøy bursdagen din?

   Du kan invitere hjem eller animatør klovn kledd som elskede barn karakter, som tar imot barnet i nærvær av alle hans venner og vil utlevere ham en velkomstgave. Godteri, kake med lys, kuler lyse og morsomme barnemusikk - en integrert del av alle barns ferie.  
  Яндекс.Метрика