Gaver elskede 8. mars, seks måneder senere at hun så på deg med beundring? Enig, det er så kult å gjøre en god gave til en spesiell feiring og da bare fremme bildet av den vakre og perfekte mann. Oppmerksomhet og gaver for jenter er like, at de ikke snakker. Så 8. mars bør du prøve å forberede kjæresten minneverdig gave.
Gaver elskede 8. mars

 Kanskje den mest vane av jentene begynner å bli vant til alt godt. Som en bukett - en kul tegn på oppmerksomhet, men bør begynne å gi ham ofte, så det faller automatisk inn i kategorien hellig plikt. For, i sannhet, gutter like glade for å motta gaver enn jenter. Først nå de sjelden faller slike nåde.

 Uansett hva det var, vakre jenter fortjener å bli bortskjemt flere gaver og overraskelser.

 Det er, selvfølgelig, blant damene utakknemlige forekomster som verken Gi alt er ikke hva det skal. En ekte mann bør ikke anta at alle jenter er det samme som ren kjærlighet og alltid gi gaver sin halvdel av hjertet.
 8. mars gir ikke kjæresten en gave - det betyr sikkert bortskjemt humør for en lang tid. Akkurat som din favoritt ikke glemme. Etter å ha blitt forlatt uten en dag når alle kvinner rundt nyter buketter av blomster, hilsener og gaver, veldig frustrerende og irriterende. Derfor, hvis du er tilknyttet en vakker jente normal eller seriøst forhold, må du forberede den elskede gave 8. mars.

 Hva gave å gi til en jente for ferie


 Du kan enkelt gi den mest perfekte dagen i hennes liv. For sin organisasjon du ikke trenger å bestille billetter og ta personlig favoritt i Paris (selv om det er veldig kult til stede). Tidligere du bør kjøpe god vin, godteri, mat til middag og små symbolske gaver.
Gaver elskede 8. mars

 8 mars for å begynne for en kopp din favoritt drikke, må du forberede sine egne hender. Send inn en ny kaffe, vakker kopp på brettet, ikke glem å sette det på sin elskede prinsesse blomst, slik som rosetter. Fra menn trenger litt: en ny kopp, en tallerken og evne til å forberede kaffe. Noe Enig, en god opplevelse denne oppvåkningen lenge nok for en jente.
 Å fortsette perfekt 8 mars bør du slipper halvparten av alle bekymringer i kjøkken og hjem. Alle hennes plikter du utfører i dag. En jente ser enda favoritt TV-serien og nyter velfortjent hvile. Og selvfølgelig, må du lage middag. Dekke bordet, prøv de kulinariske herligheter med din etter middag og gi jenta en annen overraskelse. La det være øredobber eller et nytt skjerf. Det viktigste - en festlig atmosfære. Forresten, den natten - en flott mulighet til å skikkelig hilse sin elskede kamerat med kvinnedagen.

 Hva annet kan du gi til en jente for Spring Festival


 Kjæresten 8. mars kan gi deg et sett med luksus undertøy. Imidlertid er dette alternativet til stede mulig hvis du ga henne klærne på dagen av elskere. Jentene gledet med tøyet. I tillegg har denne presentasjonen krever umiddelbar demonstrere, slik at du vil være 8. mars ferie.
Gaver elskede 8. mars

 Du kan gjøre drømmen litt halvparten. Kjøpe hennes nye parfyme, som hun hadde drømt om så lenge. Eller kosmetisk sett. Slike gaver er alltid nyttig, i tillegg til makeup jenter aldri for mye.
 En jente kan fortsatt være den viktigste våren festivalen for å presentere et sertifikat for spa bruk. Dette alene burde være en skjønnhet, avslappende behandlinger og massasjer. Men "tur" i fitness - senter bør bli forlatt, og det vil alle høre om 8 mars komplekser av overvekt.
Gaver elskede 8. mars

 En god gave 8. mars for kjæresten hans er en stilig veske eller clutch. Hvis du er redd for å gjøre en feil med fargen, velger en klassisk svart, grå, beige eller brun. Tro meg, dette vil podarunochok hennes glede.
 Du kan gi din jenta en original gave. For eksempel går på ritt og badeland. Hva det kan ikke bare leke med barna. Ri med din kjære roller, skyte på området, ri på en swing eller vidryvaytesya på svimlende berg og dalbane. Vi garanterer, vil denne 8 mars hun ikke glemme.
Gaver elskede 8. mars

 Og, kan du planlegge for denne ferie med din kjære på et uvanlig sted. Å gjøre et par dager et hotellrom i en annen by (det var bedre å ty). Gå med henne gjennom ukjente gater, slappe av i koselige kafeen og nyte hverandres selskap.

 Hva slags blomster å gi?


 Umiddelbart ber svar - favoritt blomster. Men fyren ikke alltid besitter slik informasjon. Plutselig relasjoner ikke vare lenge, overraskelse ønsker å spørre før i mars 8 av dine favoritt farger, også noe meningsløst. Bukett av 8. mars bør gi klar!
 Hvis du er klar over hvilken farge er din halv glad, så bør du ta vare på omfanget av produktet. Det bør være frodig, vakker og sunn. Tørket knopp årsaken tristhet. Sørg for å dekorere med bånd og blomster i en bukett skjul hilsen.
Gaver elskede 8. mars

 For gutta som fortsatt tapt i gjetninger hva blomster hun foretrekker dem, anbefaler vi gjør som følger. Gå til siden av kjæresten sin i et sosialt nettverk kan være, sa hun av favoritt farger av personlige opplysninger. Hvis det ikke er noe der, spør sine nærmeste venner. Bare viktig at de ikke var mye boltlyvыmy. Hvis selv da du ikke har informasjon om favoritt farger jente, gi henne en standard alternativet - roser. Bedre hvit.

 Hva om ikke å gi jenta den 8. mars?


 Hvis du kobler til en jente er langt fra de mest romantiske relasjoner og familieliv er raskere, bør du umiddelbart fikse det. Å starte ferien slutte å gi henne apparater, retter, møbler. Dette banale og trist. Det er lite sannsynlig at kvinnen vil skryte venninner som 8. mars det ga deg en ny kjele.
 I stede bør vise din kjærlighet for jenta, fange hennes skjønnhet og femininitet. Og ikke unnskylde måten, hvis du ikke vet hvordan du finner riktig størrelse. Få en gave av to kjole størrelser mindre, ikke veldig hyggelig.
 Vyznachayuchys med en gave til kjæresten hans, ikke glem at din mor fortjener også en gave 8. mars.  
 Vel, at nyttår uten et juletre, gaver, mandarin og plater Olivier? Det er riktig, nei. Det samme gjelder jule spådom, som er glade for å tilbringe de jenter og kvinner håper å lære om hans forestående fremtid, prøver å forstå de amorøse affærer og gjøre et ønske.
 For noen, denne prosedyren - bare litt underholdning i den stormfulle feiring og moro, men noen virkelig på alvor og ser alt naobitsyayut fortelle ham.

 Så, uansett, men det er gøy og ikke til ikke-bindende, men likevel, den dagen når solen fullfører sin neste årlige omløp rundt planeten vår, fylt med en slags mystisk energi og utrolig kraft som kan påvirke alle forsøk på å forutsi fremtiden, eller tenke på en annen ønske.
 Det antas at den mest hensiktsmessige og "ekte" er faktisk fylt med noen spesiell kraft, er jule forteller, nemlig 7-19 januar inntil åpenbaring.
Enkel og morsom nyttårs fortelle alt

 Det er derfor så morsomt i nyttårs er, i større grad som leken og fiktive, ikke virkelig alvorlig og prorochaschym skjebne. Men det er ingenting, jul spådom er ganske rett til å være alvorlig og ekte, og at de er i form av humoristiske og steds Oblige konkurranser.
 Likevel, uansett, i hver spøk skjult viktig sannhet at vi noen ganger ikke merke til. Likevel, de med alvorlig opprørt eller annen grunn, særlig på grunn av de uheldige egenskaper bedre ikke ødelegge ferien din og la moroa til neste gang.
 Interessant, våre forfedre var dypt religiøse mennesker, og alle slags ritualer, spådom skjebne, for Mr Right eller høst, var favoritt tradisjonene under endring av året.
 I antikken, prøver å finne de "onde" steder for dette formålet, for eksempel en låve, i et forlatt hus på loftet eller i kirkegården. Det ble ansett som viktig på dette punktet for å være ren fra alle typer religiøse elementer som krysser ta av eller fjerne ikoner som gjør nå er folk som er seriøs tilnærming til dette problemet.
 Selvfølgelig vi ikke vil utdype i slike detaljer, og presentere en enkel og interessant nyttårs fortelle at muntre deg mer enn gjør opplevelsen atmosfæren av mystikk og mystikk. Tross alt, uansett, og det nye året - en første støy og munterhet, glede og gnisten som ikke ønsker å belaste de alvorlige øyeblikk av mystiske spådommer.

 Enkelt og morsomt formue for det nye året


 Spådom med sprut av champagne


 Ikke bare er denne drinken er en uunnværlig egenskap av nyttårshelgen, også er det i stand til å gi alle rundt det året venter for dem å komme. Du må følge nøye med på hvordan dette vil åpne en flaske champagne.
Enkel og morsom nyttårs fortelle alt

 Dersom korken spratt høyt og høy kalle en haug med sprut og sølt drikke, vil året bli utfordrende, levende og full av begivenheter. Men hvis hun flyttet bort fra flasken lett og fritt, uten å forlate en eneste ingen dråper og sprut, vil i år være jevn, rolig og ganske bra. Hvis lunger plutselig hoppet ut høyt smell, men ingen champagne sølt, vil det kommende året skal måles og rolig, men ikke uten dramatiske hendelser og endringer i livet.

 Cookies med en overraskelse


 Jeg er sikker på at mange har hørt en interessant variant av spådom, men aldri prøvd å implementere. Du kan da trenger å bruke litt ekstra tid, bake kaker, og satt i små innsatser med ønsker for det kommende året.
 Cookies kan være den mest vanlige, det lønner seg ikke mye oppmerksomhet, fordi alle vil være interessert i det som lover å overraske på innsiden.

 For ikke å uroe noen, er det bedre å ikke skrive om de vanskeligheter og tilbakeslag, men likevel, som det nye året møtes, så det proedesh så korrekt hvis alle gjestene vil være på en forhøyet sinnstilstand. Du kan skrive på et stykke kloke ord noen kjente filosofer og forfattere som ikke bare pryvidkryyut gardin neste år, men vil gjøre tror.

 Zaprohrammyruy lykken!


 Mange tviler på om du skal tro jule spådom, fordi de fleste av dem - dette er fiksjon håndverkere vakre ord, ikke mer. Selvfølgelig, alle har rett til å bo i hans sinn, men vi kan trygt si at troen på suksessen av saken - er halve resultatet, så vi tilbyr satt sine ambisjoner og ønsker i tegneserieform, som, merkelig nok, hjelper ofte.
 Til dette trenger vi en tett papirark i sentrum du ønsker å stikke bilde eller et bilde av hans familie. Rundt henne fylle alle tomrom med utklipp fra blader av ting du ønsker å kjøpe i nær fremtid eller oppnå.
 For eksempel lime bilder av vakre biler, hvis du ønsker å kjøpe en bil i år, og signere under den - "Jeg ønsker det nye året til å kjøpe en ny bil! ". Så forplikte seg til hver forespørsel, så henger en plakat på veggen og så ofte som mulig, ser på ham.
Enkel og morsom nyttårs fortelle alt

 Rundt samme følelse av ritual for å gjette et ønske chiming klokke: sette alt vi ønsker å i det kommende året på et stykke papir, er det bedre å gjøre på forhånd for å nøye vurdere alle hans tanker og ambisjoner.
 I chiming klokke pakningsvedlegget skal sette fyr på ønskene og hvis han klarte å brenne før mot slutten av kampen klokker, og deretter vurdere at dine ønsker er halvveis mot gjennomføring. Ellers ditt ønske ikke love gå i oppfyllelse, i hvert fall i det kommende året.
 Kan komplisere oppgaven, må du brenne blad og aske helle et glass champagne og en skrallende bjeller i ett jafs drikke innholdet i glasset hans. I dette tilfellet, lover alle ønskene går i oppfyllelse så snart som mulig.
 Vitser, vitser, og noen ganske interessert i, og hvordan å meditere for det nye året, fordi sannsynligvis er det noen regler og forskrifter, som lar deg ta med dine ønsker for å oppfylle hans eller pålitelig prege det kommende året.
 Vi sier ja, aller viktigst - en tro på en bedre og positiv holdning, fordi, som de sier, meninger materiale, uansett.

 Og hinsides alle regler og la for de som er involvert i slike ting "profesjonelle" fordi du risikere en ekkel kul på ting som kanskje ikke kommer sant, men du vil ødelegge stemningen på lang sikt.
 Med andre ord, enkel og lett formue - er det beste alternativet for det nye året for å opprettholde en atmosfære av sjarm og mystikk til denne dag. Men hvis du ønsker å seriøst ta spådommer, så er det best å velge en rolig kveld med jul hver uke.  
Яндекс.Метрика