Jobs - en del av livet vårt, uten noe som det er vanskelig å eksistere, tross alt det vi tjener penger. For noen tid brukt på et skrivebord i et kontor, bringer bare glede, men for andre - hver dag tilsvarer uutholdelig tortur. Kjedelig i stand til å diversifisere ukedager bare helger og ferier. Ikke langt unna den viktigste høytiden for kvinner i arbeid og dens alle venter utålmodig. Det er på tide å lukke hilsener og gaver. Hva kan du gi sjefen og kolleger på 8. mars, vil vi ta opp i denne artikkelen.
Hva kan du gi sjefen og kolleger 8. mars

 Det har lenge gått strenge tid da alle trodde at stedet av kvinner hjemme komfyrer. I moderne livs kvinner er like og noen ganger mer enn menn. Fordi kvinnelige kolleger er ikke noe nytt. Dessuten er det firmaer som det store flertallet av de ansatte er kvinner. Leder av menn i et team ikke å bli misunt, så snart 8 mars, og han blir nødt til å bryte et stort hode, bestemmer hva gaven gjøre kolleger.
 Men ikke bare myndighetene trenger å bekymre deg for en gave til 8. mars. Noen mannlig ansatt vil måtte betale en masse penger for gode gaver fordi hver kvinne i denne dagen bør få minst en liten tegn på oppmerksomhet.

 Som kvinner velkommen de ansatte på jobb


 Dermed begynner festivalen. Kvinnen, som 8. mars har å gå på jobb følelsen blandede følelser. På den ene siden denne dag ikke ønsker å gå hvor som helst og arbeid, og den andre - ønsker ikke å gå glipp av muligheten til å få ekstra massasje. Så kommer til arbeidsplassen, ønsker hver jente å stupe inn i en hyggelig atmosfære.

 Menn kan ta imot ansatte fra begynnelsen av dagen. Det er nok til hver desktop kolleger - kvinner legger podarunochok.

 Og, du kan overnatte på alle skrivebord datamaskiner satt hilsen saver. Enig, hyggelig å slå på datamaskinen og se den i stedet for en katt, et vakkert bilde av åttetall.
Hva kan du gi sjefen og kolleger 8. mars

 Ikke glem å dekorere kontoret med friske blomster, bannere og ballonger. Blomstene trenger ikke å kjøpe dyre tulipaner i små vaser skaper en herlig atmosfære. Plakater trekke på forhånd før dele mellom menn som vil fungere som en artist og som vil være ansvarlig for innkjøp av materialer og ideer. Du kan begrense dikt og blomster. Men det er bedre å trekke litt humoristiske tegneserier som hver jente funnet seg selv. Godt humør alle gitt.
 Også i løpet av dagen kan du alltid kommunisere med alle kvinnelige kolleger og selv med dem som du kan ringe beste venn. Speak komplimenter razvlekayte kvinner, fleiper og hvem vet, kanskje i mange samarbeidspartnere, ser du annerledes.

 Hva gave å gi til kolleger på jobben


 I godt humør, er det bare å gi andre kvinner og jenter er ikke ille likevel og gjøre dem små podarunochky. Har gitt noen ideer.
 Alternativt kan du gjøre vanlige godbiter. Bare Vær kreativ, sette en pose med godteri, som vil bli vist åtte, blomster og hilsener. Denne pakken kan du skrive ut på alle trykkeri, vil det være billig, men det forvandler banalt godteri.
 På samme måte kan den vakreste delen av teamet presentere den søteste cup. Men igjen, kan den vanlige souvenir bli konvertert til en spesiell gave. Det har lenge vært der en slik tjeneste som tegning trykket på koppen. Din oppgave er å skrive en fin dikt hver dame og satte den på kjøkkenutstyr. Sørg for å legge blomster til et dikt eller et bilde.
Hva kan du gi sjefen og kolleger 8. mars

 På jobb, sentimentale kvinner ofte sette bilder av sine kjære. Uttrykke din bekymring og gi hver ansatt på fotorammen. Hvis bedriften har oppmuntret kreativitet og du virkelig elsker din damene, gjør det for dem fotorammer med hendene. Det vil ta tid, men vil føre til en enorm mengde følelser.
 Naturligvis kan vi ikke glemme farger. Du kan kjøpe en på en posh blomst, men det er bedre å velge en liten bukett eller blomst i live. Forresten blomst i en pott kan bli hva man kan presentere hvis du gir kvinner blomster er ikke det samme, og hver av sin elskede. Relevant informasjon må begynne å samle et par måneder til 8. mars.
Hva kan du gi sjefen og kolleger 8. mars

 Hva er en kollektiv gave du kan presentere


 Mest kollektive gave bør være forberedt når et team meget godt, mange kvinner og menn motsatt nummer. Det er ingenting galt med dette scenariet gave.
 Kan alle damene i klubben gi en nyttig gave. For eksempel kan det være et godt bord med speil og massevis av hyller. Eller en ny kaffetrakter, og enda bedre massasjestol.
Hva kan du gi sjefen og kolleger 8. mars

 Du kan også arrangere en middag damer. Kjøpe god vin, søtsaker, kaker og dekk med god tabellen. Bare husk at rydde opp etter bedriftens behov menn. Bedre ennå, invitere kvinner til middag i en restaurant. Det er sikkert ikke billig, men det er hyggelig.

 Gaver kaptein for Spring Festival


 Før ferien hos menn er det et alvorlig problem som er til stede sjef 8. mars. Banal souvenir sjefen kan ikke bare imponere, men selv vondt. Men 8 mars er en fin måte å tjene et godt omdømme.
Hva kan du gi sjefen og kolleger 8. mars

 Derfor sjefen bør gi alvorlig gave. Dette kan være en sjelden bok eller et blad samling. Og, kan du presentere noen sjeldne sjefen ting. Dette kan være en figur eller maleri stå for papers. Det viktigste er å ha stil og ser dyrt.

 For sjefen kan forberede uvanlige søte godbiter. Dette kan være hennes favoritt kake eller godteri. Men de må være skreddersydd, ikke kjøpt i butikken. Vær sikker på at tilgjengeligheten av god emballasje og flott bukett for å starte opp.

 Også ikke glem om gaver nyttige, for eksempel 8. mars for å gi god kvalitet dagbok eller godt håndtak. Generelt, er det nødvendig å gi sjefen en gave i tilfelle at du ikke føler frykt denne kvinnen. Ellers vil noen gave være mislykket.
 Ved å gjøre en gave 8. mars mine kolleger, ikke glem om din mor og elskede kvinne.  
 Forholdet mellom brødre og søstre kan være ganske annerledes. Vi selvsagt ta opp slik at alle de pårørende vi skal elske og respekt. Men, bror, er alt helt annet scenario. Mer presist to av dem, ifølge den første, med deg bror siden barndommen bestå varme forhold, er han din ekte venn og beskytter, og det andre scenariet du bor sammen med sin bror, er en konstant krig mot hennes fornærmede millioner av ganger, slo og noen ganger hater hverandre.
 Uansett hvor utviklet ditt forhold til min bror, du har fortsatt å elske ham. Og selv nå tanken på det gjør deg sint, tror det vil passere, og alder du begynner å sette pris på hverandre mer. Hvis du ønsker å vite at du kan gi en elskede bror til bursdagen hans? Les videre.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Det er trygt å si jentene, hvis bror var den bærende kraften og beskytter veldig heldig. Vanligvis bror være kul. Bare tenk, fra barndommen har du mulighet til å bygge relasjoner med det motsatte kjønn, noe som er viktig som jenter som har vokst opp i et samfunn med bare kvinner bare ikke vet hvordan de skal oppføre seg med gutta.
 Dessuten vet du alltid at, til tross for vanskelighetene du har en mann som kan snakke uten ytterligere straffe overgriperen og bidra til å løse alle problemer. God bror i stand til å hjelpe og gi praktiske råd, og selv blant hans venner, med mindre selvfølgelig, kan broren til du finner et stort antall potensielle beilere. Som du kan se, brødrene har noe å sette pris på. Så på hans fødselsdag du har til å vise sitt beste.

 Hva du skal gi den yngre bror?


 Anta at foreldre har glade advent bror når du allerede var tenåring. Du er en voksen jente, og din bror er bare begynnelsen for å lære vanskelighetene med våre kompliserte liv. Oppgave eldre søster forenkle denne prosessen så mye som mulig og fortsette den lille manns barndom.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 På fødselsdagen til sin yngre bror, kan du gi ham en leke. Bare kjøpe det han alltid ønsket eller bedt om. Den første maskinen du kjøper i butikken, ta ham, men hennes bror raskt glemme. Få pengene du kaster forgjeves. Men hvis du gir ham en jobb med en favorittfilm, følelsene er mye mer levende.
 Vanligvis bursdag bror gi bedre leker. For eksempel, en god designer eller puslespill. Lysere og mer varierte elementene er de oppgaver og funksjoner bedre.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Også, kan du gi din lille bror sportsutstyr. Din bror bør aktivt flytte et barn fordi fotball er en nyttig gave. På grunn av fotballkampen han kan finne venner og interesser. Hvis bror er ikke veldig interessant å dytte ballen, kan du gi ham rullene. Bare husk at det skal lære deg. En annen variant idrett en gave til sin yngre bror vil trampoline. Sant nok nastrybatys det det vil bare sommer, men ingenting.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Og du kan gi til bursdagen bror satt den unge forskeren. Det kan gis i kunnskap om medisin, kjemi, biologi og historie. Ikke bli overrasket så hvis Brother huset vil begynne å få inn ulike sommerfugler og insekter.

 Brother kan trøste, dersom de presenterer på en bursdagsgave han satt stropper. Selvfølgelig kan han bryte dem naboer vinduer og helt komme over det. Men som barn så ønsker eventyr og din gave til ham akkurat komme til nytte. En mors sinne med deg en eller annen måte å takle.

 Du kan bruke gammel velprøvd idé for en gave. Som du gjettet, er det et kjæledyr. Små gutter tror på vennskap og ønsker å ha dem var sant, pålitelig venn. Kjøpe en valp, men dette bør ikke være en Pug rom og bringe sin bror. Hvordan ville foreldrene dine blir ikke irritert du kan alltid finne et sted i huset for hunden.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Hvordan lage en gave til bursdagen ungdoms bror?


 I ungdomsårene, alle disse lidenskaper raser, kan du miste hodet. Så du må ta mest forståelse av nerve angriper hans bror og selvfølgelig, ikke glem å gratulere ham på hans fødselsdag.
 Moderne tenåringer elsker å høre på musikk. Gi det en verdifull plate bare hvis du virkelig tror på musikalsk smak bror. Bedre å velge en nøytral gave forbundet med musikk, slik som spiller eller hodetelefoner. Disse tingene har ofte evnen til å bryte ned og tape, så du sannsynligvis vil bli brakt til ham.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Hvis din bror prøver å se stilig, kan du hjelpe ham ved å gi en helt ny hettegenser. Hvis du er redd for å gjøre en feil med størrelsen, så produksjonen er enkel: ta en bror og gå med ham til butikken. Så det er som en gave enda mer.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 En god gave til broren min bursdag vil skate eller sykkel. Disse ekstreme beundring kan være farlig, men tro meg, hvis han virkelig liker det, er det lite sannsynlig at du vil fraråde ham. For sikkerhet bror har å forholde på en ny, kvalitet skateboard. Du kan også supplere nåværende splitter nye sikkerhetsinnretninger. Forresten, hvis hjelmen er kult bilde (som vil gjøre master, ikke deg) er like lekre.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Ofte tenåringer prøver å realisere seg selv i musikken, slik at du kan gi det et verktøy. Gitar, fele og munnspill kan bli funnet i spesielle butikker.
 Tenåringen vil være glad for å komme til konserten av dine favorittartister. Du kan ikke komme til glede for moderne musikk, men til syvende og sist bursdag bror. Så kjøp et par billetter, og denne bursdag bror vil huske i lang tid.
 Hvis broren din har gitt trøtt til å be om en ny datamaskin du makt til å oppfylle sin drøm. Du kan be om hjelp fra foreldre og lage en felles, en god gave, ikke et stort antall forskjellige ting.

 Gaver til bursdags storebror?


 Hvis du fortsatt bor sammen med sin bror under taket av foreldrene, og det er ikke over deg for et stort antall år kan du glede sin uvanlig gave. For sin opptreden må du sende foreldre til landet, for å forberede et stilig bord, kjøpe alkohol, plukke musikk og invitere alle vennene hans. Før det, fortelle venner at de nektet invitasjonen til sin bror på sin ferie.
 La hele dagen vil det være opprørt over at hele verden mot ham spytte. Ring ham på bestemte tider og fortelle meg at han straks løp hjem fordi du har en flom, brann, etc. Når han logger inn og se hele familien i menigheten, tro meg, vil han være fornøyd. Fordi tilbringe en bursdag med venner, og selv uten den ekstra bekymring for foreldre og matlaging til en fornøyelse.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 For eldre bror og uavhengig kan være forberedt på ikke mindre interessante gaver for hans fødselsdag. Hvis han liker å tilbringe sin ferie aktiv og utendørs, kan du kjøpe ham et nytt antrekk dykker eller telt. Han setter også pris på en god grillmat og reisesett.

 For hans bror, som allerede har sine egne barn, kan du donere en dag av ensomhet. For å få dette til hans barn og kone om nødvendig (invitere dem til sine gjester), mens vår bror ikke er savnet, gi billetter til fotball og hockey. Denne dagen han endelig kan slappe av og gjøre ingenting.

 Å ta en aktiv tilnærming presentere en dårskap. Ikke nødvendigvis at det var et fallskjermhopp. Innlate seg med ham på racerbanen og ri på en bratt biler. Og, kan du komme ned fra toppen av fjellet eller klatre på den. Og på utforkjøringer på fjellet elver heller ikke glemme.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Du kan donere gamle bror, samle ting, for eksempel en kniv. Menn liker våpen, og spesielt når det er ikke verre enn et kunstverk.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Hvis du føler at en bror i livet er alt du trenger eller ønsker ikke å torturere deg selv et valg av en gave, så kan du begrense penger. Nå veien er en av de mest populære valgene for en gave til bursdagen hans. Det gjør ikke mye sinn og minne, men det er nesten som bror og mer enn dum statuett stein, som han ikke kan være.
Hva du skal gi til bursdagen bror

 Alkohol mange anser trivielt gave, men bare hvis det er kjøpt i nærmeste kiosk. Men hvis du finner en ekte og sjelden forekomst Skate, eller bror vil bli lykkelig.
 Nå er vi stille, sannsynligvis på grunn av våre valg vil du finne en god gaveide til en bror. Det faktum at du kan gi til bursdagen av pave lese vår forrige artikkel.  
Яндекс.Метрика