Du kan ha et stort antall relasjoner med mennesker, kan du lage en familie og få barn, knuser hjerter og bygge din karriere. Det finnes ingen global betydning, hvordan og med hvem du tilbringer mesteparten av livet er viktig for deg uansett hva ikke glem de viktigste personene - foreldre. Bursdager Mor og far må være mye viktigere ferie enn bursdagen din. Ikke sikker på hva du skal gi til bursdagen pappa til å kalle ham en følelse av stolthet? Etter å ha lest til slutten av artikkelen, vil du lære alt du trenger.
Gaver til bursdag kjære pappa

 At verdien mamma og pappa skal alltid fortelle oss mer siden vi begynte å ta de første stegene. Men for å virkelig forstå neotsinennist foreldre har bare en gang vi begynner å føle den første vanskelighetsgrad. Vanligvis er det neste man ikke bare foreldre og er klar til å redde og redde oss.
 Pappa - er uunnværlig, den viktigste mannen i livet til hver kvinne og lojal venn for alle barn. Fortsatt bevisst si at jentene hele sitt liv sammenligne sine partnere og pappa. Fordi min far - den mest modige, sterke og viktigst pålitelige folk.
 Bursdag pappa fortjener å motta fra deg et bra show. Men nå valget av suvenirer og gaver for store, og skaper et stort antall av vanskeligheter i sine kjøp. Så hvis du ønsker å bringe lykke til hennes far, deretter begynne å velge ham en dag, minst en måned.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Interessant kan gi pappa for hans fødselsdag


 Vi håper du forstår at gaver til far og en må være annerledes. Det vil si, hvis en venn av barndommen gi nøkkelring dette er normalt, men for paven - er liten. Å forutsi med en gave, kan du bruke utløser av hans far, hans vaner og selvfølgelig ønske. Selv om du bor mange år med min far alene bør du være klar over at i de fleste områder av livet hans. Vurdere alternativer for gaver til min fars bursdag, avhengig av hans hobbyer.
 Anta at din far elsker alt som er relatert til astronomi. Hvis du er et barn med ham ofte beundret stjernekonstellasjoner, kometer og ønsket å åpne en ny planet, betyr det at nå er det på tide å gi den nye paven inntrykk. Gi ham en ny teleskop på ferie eller en billett for å delta på presentasjonen av en ny planetarium. Sørg for å bli med ham til dette stedet og nyte kommunikasjon med hverandre.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Vanligvis menn begynner å alder vanvittig kjærlighet jakt og fiske. De føler fine søkere, dessuten er det veldig spennende og interessant hobby. Ganske en liten prosentandel av folk kommer til glede av å tilbringe fritiden i naturen.
 Kanskje faren din elsker fiske og jakt med det faktum at det kan kommunisere nok med vennene dine uten tilstedeværelse av kvinner. Hvis far er gal om jakt, kan du gi ham en bursdag eller ny kompass kolbe vann. Våpen og annet utstyr kan også være en god gave, men det er en liten påminnelse - du må forstå det. Fisker ville være fint å få en bursdag er ikke bare en ny fiskestang, men også for eksempel en båt eller et par gode støvler.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Det kan være at din far elsker å mekke noe med sterke hender. Hvis huset ditt er stadig voksende nye treplater, hyller, skjeer og andre produkter, da faren din liker å tinker med tre. Ikke bekymre deg hvis du ikke har det materialet betyr for en ny trebearbeidingsmaskiner. Gi ham et sett av små pollen eller rengjøringsmidler. Og du kan kjøpe for pave farget maling og lakk for å dekorere de ferdige produktene.

 Hva kan gi en gave til paven


 Noen ganger kan vi føle at deres foreldre i forhold til vår kjedelig og ensformig, unge mennesker alltid tror det. Du kan presentere Pope levende og uforglemmelige følelser for hans fødselsdag. I din makt for å gjøre noen av hans drøm.
 Hvis din far overfører ikke noen fotballkamp TV team eller noen lag du bare nødt til å gi ham billetter til neste kamp. Fotballstadion - en stunner, som venter på hver vifte. Din far kan ikke komme seg ut av huset, men igjen føler ung fyr. Gi nødvendigvis trenger to billetter, ikke kan gjøre ham med selskap, i stedet du går god venn. Bare på stadion i selskap med mye mer moro.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Det er menn helt likegyldig til fotballkamper. Ofte de liker boksing. Selvfølgelig, vil du neppe gi sin far en bursdag billetter for kjente idrettsutøvere kjempe et sted i Tyskland. Men du kan besøke med lokal konkurranse og deretter gå til sports cafe for å se kampen på TV i det nye miljøet. Det viktigste er ikke å gi pappa savner den dagen hans fødselsdag.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Hvis pappa er glad i biler, sørg for å gå med ham til en utstilling av veteranbiler. Det vil være en mulighet til å lære noe nytt og dele sin kunnskap. Fullfør din gave skal gå på luksusbil. Tro meg, vil faren din huske lenge med glede denne gaven.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Hva kan gjøre en gave til pappas bursdag


 Menn ofte se etter bilen din er mye mer enn om hans utseende. Så faren din vil drepe umiddelbart å ta vare på bilen sin. For eksempel kan det være nye tilfeller, navigatør eller videoopptaker. Hvis du er også en god bilist, kan du plukke opp på pappa kule billys. Og ikke glem å utfylle dagens humoristiske tall på dem i stedet for de vanlige tallene bør vise frem ordene "beste pappa i verden."
 Hvis din far elsker å samle frimerker eller andre ting du kan gi ham en verdifull ny forekomst. Også en ivrig samler kan være en bursdagsgave katalog eller skap der han kan holde det så lenge sammenkomst. Hvis far er en samling av imponerende størrelse, og du kan organisere en utstilling. Å være fokus for faren din vil være veldig fint.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Kanskje din far mange år idol. Dette kan være en idrettsutøver, sanger eller skuespiller. Som du gjettet din oppgave er å få en autograf. Det er ønskelig at han ble satt på en t-skjorte eller andre ting. Ideelt sett kan du gi paven møtt med idol, men at du ikke bare forstå.
 Ikke glem om utseendet på din far. En god gave for mange år ansett som en uavgjort. Velge å presentere en ny modell, mettede farger. Kast slips med en lys mønster, erter og abstraksjon kan og relevant, men solid pappa kanskje ikke liker det.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Fra smykker kan gi pappa klokker, mansjettknapper og ring. Siden klokken er bedre å gi opp fordi du kan opprørt hans far, fortsatt overtro har ikke blitt kansellert. Men mansjettknapper komme godt med noen mann, og selv de som ikke kommer til å fungere. Dette tilbehøret gir sjarm og stil, slik at minst ett kit skal være tilgjengelig for faren. Ringen bør ikke være for liten. Merknad dekor dekorasjon: små steiner bør ikke være bedre å begrense ett stort.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Hvis din far røyk, da hans fødselsdag bare ikke verdt det for kritikk på dette. Han vil trolig være fornøyd hvis deres barn vil gi ham et nytt sett med sigarer. Dyre sigarer er ganske forskjellig fra hva som er solgt i våre butikker. La din far føler smaken av luksus. Alternativt en bursdagsgave opprinnelige askebeger.
Gaver til bursdag kjære pappa

 Din far sannsynligvis mange verker i livet, og selv foreldre har for vane å spare på å hjelpe barn. Det er din tid til å ta vare på helsen til paven. Gi ham en billett. Det er ikke nødvendig å sende det til fjerne land, kan du bare velge en god resort i naturskjønne steder at han pidlikuvaly helse og nye erfaringer.
 Vi tilbyr deg ulike alternativer for gaver til pappa. I hver av dem kan du bruke ulike mengder penger. Lite tips: hint far for en gave, uansett hva det var. Så du vil ødelegge hele affæren. Som far hilsen for disse menneskene i livet ditt ikke mer.
 PS: I tidligere artikler på våre sider kan du finne ut hva du skal gi til bursdagen søster-i-loven.  
 Barnas fødselsdag - en hendelse av utrolig betydning. Så lite bursdags svært vanskelig å behage. Voksne på festivaler faktisk trenger ikke så mye: alkohol i store mengder og snack for ham. Jo mer beruset, jo mer godt humør invitert til festen. Som du kan forestille deg, med barna dette nummeret ikke passere. Men vi vil at alle skal hans egen personlige ferie kid minnes med et smil og glede. I dag vil du vite at du kan forberede for fødselsdagsbarnet, at all denne feiringen forårsaket en ekte glede.
Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

 Alle kokker og kjøkkensjefer i verden er vel klar over at de vanskeligste og mest selektive kunder er ikke restaurant kritiker, og barn. Dette skyldes det faktum at en voksen, selv om han ikke var meget velsmakende, kunne spise gjennom kraften av fatet og deretter ganske smil. Men barna oppfører seg svært annerledes hvis de ikke liker maten, de bare kryvlyatsya, spytte det tilbake og misfornøyd beklage, og noen ganger arrangerer reell hysteri.
 På fødselsdagsbarnet måltider skal tilberedes på et høyere nivå, fordi det er viktig ikke å ødelegge stemningen av din baby. La noen mener at tilfredsstille alle innfall av et barn er også fordi fødsels han kan spise regelmessige måltider, og dette vil være nok. Men, fordi vi ønsker å få mest mulig vakker og perfekt bursdag for barn. Derfor er det bedre å foreldre å vise fantasi og innsats.
Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

 Hvordan tegne barnebord for hans fødselsdag?


 Kroppen kan ikke fordøye barna spise tung, så hvis du ikke har tenkt å undergrave helsen til barnet ditt, og alle gjestene, må du vurdere her følgende punkter:
 •  Røkt mat på bordet bør ikke være, i noen form, som salami, skinke og alle andre svinekjøtt produkter du må kjøpe for et barns ferie.

 •  Majones - en tung saus for voksne, slik at du ikke kan bruke det til salater for barn.

 •  Krydret krydder, løk og hvitløk trenger heller ikke å inkludere måltider.

 •  Det er viktig at retten var lett å spise som ekskluderer oppskrifter hvor produktene skal pakkes inn i ti lag med folie.

 •  Pass på å sjekke med alle foreldre invitert barna på ferie, på hvilke matvarer til sine babyer allergisk reaksjon.

 •  Selvfølgelig bør du bare lage mat med ferske og utprøvde opplevelsesprodukter.

 •  Ikke kjøp eksotiske frukter, er det bedre å ikke risikere det.

 •  Oppmerksom på retter med fisk, bør de ikke være en eneste stein. Som et lite barn kan kvele dem.

 •  Ikke tjene barn på bordet brus. Ja, barna virkelig liker dem, men de er ikke ferie tabellplass. Det er bedre å bruke naturlig juice.

 •  Sørg for å lage mat søt dessert fordi barna elsker det.

 •  Ikke stek en stor mengde mat, fordi, faktisk, viktige søtsaker og kids spill.

 •  Din hver rett bør ha bedre smak hvis det ikke kombineres tunge komponenter, og den lyse og kreativ design.

 •  Betaler mye oppmerksomhet registrering tabellen. Bruk en lys duk og servietter, med barnas favorittfigurer.

 •  Briller av juice du kan dekorere små kosedyr at barn kan ta en ferie etter som en suvenir. Kjøper bare leker alle det samme, og det kan være et argument.

 •  Hva parabolen kan være forberedt på bursdagen babyen?


   Det spiller ingen rolle hvor gammel du kan tilberede måltider for min bursdag, fordi i alle fall jobben din er å lage en balansert meny. Som du vet, dannet han med forretter, hovedrett (dvs. varmt) og dessert.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Følgelig en snack for et barns fødselsdag, kan du forberede smørbrød, salater og kanapeer. Vi oppfordrer deg til å bo på små smørbrød, dvs. kanapeshkah. Bare én betingelse, bør du bare bruke plastgrillspyd med ikke veldig skarpe enden, og i alle fall ikke tannpirkere. Under måltidet, sørg for å ta bort fra tabell brukte grillspyd som ikke har startet barna sine leke.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Å forberede barn kanapeer du trenger kniver for skjæring skjønte mat, litt tålmodighet og naturlige ingredienser. Du kan kombinere hvitt brød, agurk, fisk og egg.
   Hvis du ikke ønsker å gjøre kanapeer, kan du enkelt gjøre uvanlige smørbrød. Barn elsker hamburgere vil sikkert være glad når han så dem på bordet. Videre du makt til å gjøre lett versjon av denne populære parabolen. Bare kutte en frisk bun, sette et par blader av salat, tomat og ost sirkel. Hvordan skal jeg pynte det, og barna vil elske den.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Salat forberede barnet ditt for en ferie


   Dette fører naturligvis bare ett svar - en favoritt. Navnedag bør være en anledning for glede og ikke en annen måte å få et barn til å spise forhatte bønner og kål. Også, ikke bruk i salater også "aktive" produkter. Disse inkluderer: svisker, rødbeter, bønner og hermetisert brokkoli, språk, etc.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Den perfekte salaten for barns fødselsdag er en der vil du bruke mye grønnsaker. Du bør heller ikke glemme at med alle konvensjonelle salat kan du få en ekte bord dekorasjon. Her er den søte kokk salat under tittelen "My pinnsvin".
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Vi trenger:
 •  Kylling - 600hr.

 •  Tomater - 4 stk.

 •  Fargerik paprika - 3 stk.

 •  Egg - 6 stykker.

 •  Rømme

 •  Salt

 •  Yoghurt uten tilsetningsstoffer

 •  Kokte gulrøtter - 2 stk.

 •  Sorte oliven

 •  Dill

 •  Hvordan å forberede en salat til bursdagen:
 •  Egg, gulrøtter og filet pre koke.

 •  Da må vi forberede alle ingrediensene til salaten, så filet skåret i små terninger, tynne julienne paprika, tomater, terninger 4 egg gnidd på et rivjern.

 •  Forberede saus ved å blande yoghurt med rømme og tilsett en klype salt.

 •  På en vakker plate begynner å danne et pinnsvin. Først kommer bryst, det neste laget av tomater, deretter egg og pepper på slutten. Sørg for å følge formen på dyret.

 •  Ikke glem, hvert lag smøres kosten saus.

 •  Å dekorere rist gulrøtter bør det brukes som et organ pinnsvin.

 •  To ansikter gjøre natershy protein.

 •  Peker nese og du kan improvisere med oliven.

 •  På baksiden av pinnsvin anbefaler å sette sopp.

 •  Hva er den viktigste retten til å lage mat for barns fødselsdag?


   Ingen varme måltider til barn kan ikke være hellig. Fordi salater og snacks utformet for å fremstille legemet. Men hovedretten bør være grunnlaget for all festlig måltid.
   Som Mr. ikke arnyra råde deg til å tilberede måltider. De har ikke noe festlig. Mange flere barn som potetstappe. For at det ikke ser ut som barna pleide å se ham hver dag, oppfordrer vi deg til å presse det inn i en bolle ved hjelp av en sprøyte kulinarisk, skaper lunefull krøller. Du kan også gjøre et eksperiment og gi barn en grønn og gul puré. Det er utarbeidet fra poteter bare lagt produkter som gresskar og spinat.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   For bedre bruk kjøtt kylling. Så vi forbereder det ofte, men det er veldig nyttig. Bake den på en seng av grønnsaker og barna vil spise det med stor glede.
   Ikke kok burgere banale. Som du husker fra din egen barndom favorittrett er ikke barn. Reflekterende, som rett og slett ikke kan klare seg uten en kniv, er også bedre ikke å lage mat. Rundstykker og gryteretter med kjøtt - er ikke den mest godt alternativ for barnets fødsel, akkurat som dumplings.
   Vær sikker på at kyllingen ikke blir krevd ketchup og sennep.

   Hva dessert kan være forberedt?


   Det er hva barna venter på alle sammen. I prinsippet kunne de ikke noe imot at i stedet for forretter, salater og mos dem tilbød seg å prøve et bredt utvalg av desserter.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Som en søt godbit for et barns fødselsdag du kan lage en stor mengde mat. Vi anbefaler at du fortsatt planlegger alt menyen slik at det kom harmonisk. Det vil si, hvis du vil ha kalori forrett og hovedrett, deretter som en dessert kake ikke riktig å bruke, og fruktsalat.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Ingen barne bursdag bør ikke skje uten kaka. Det er den viktigste bord dekorasjon, hvis bare fordi det vil zaduvatysya stearinlys. Du kan lage en kake med hendene, men er like populær tjeneste kontrakter kaker. Pluss det er at fagfolk kan skape en kake for ditt barns uvanlig form, farge og smak. Du kan bake en enkel kake "Napoleon Strawberry" og hvordan du kan dekorere den.
  Hva kan du gjøre ditt barns fødselsdag

   Ingredienser:
 •  Olje - 500g.

 •  Kondensert melk - 200g.

 •  Rømme - 1 ss.

 •  Flour - 300g.

 •  Glass nøtter

 •  Jordbær - 200g.

 •  Melis

 •  Hvordan lage "Napoleon med jordbær":
 •  Nøtter fint knust.

 •  Ha mel på et bord og gni det vanskelig kaldt smør. For deigen må du ta 250 gram.

 •  Forsiktig inn i røren vmishuyemo krem.

 •  Når du vыmeshaete mye deig du må sette den i fryseren i 20 minutter.

 •  Deretter begynne å bake kaker, bør alt du får 8.10.

 •  Kondensert melk mikser, slå sammen smør.

 •  På den delen av jordbærmosen gjør. Du kan bare mos med en gaffel for denne frukten. Legg puré til kondensert melk.

 •  Smører kremkaker, pynte toppen av kaken og hele bær som bruker krem ​​eller melis skrive ordene "Happy Birthday".

 •  Bare menyen bør se etter barnas fødselsdag. Du kan lage forskjellige retter, men ikke glem hvem du prøver.  
  Яндекс.Метрика